Author Topic: Το επίπεδο της αντίφα προπαγάνδας  (Read 176 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
Και τι σου φταιει ο Αντιφασισμος αν οι στο το-ματι.νετ ειναι μπετοβλακες; Αυτο το λουμπεναριο υποκουλτουραιικο σαητ προφανως παραγει τον πολιτισμο της ΧΑ. Σε λιγο θα μας πεις και τον Θεμο αντιφασιστα για το πρωτοσελιδο της προηγουμενης κυριακης!
Μαλάκα μαξ το μάτι ήταν μόνο η αφορμή το τι έχω δει τόσα χρόνια σε σελίδες αριστερόστροφων δημοκρατών και αντιφασιστών δεν λέγεται. Τα έχεις δει κι εσύ και δεν μιλάω για όλους μιλάω απλά για την πλειοψηφία.

Οσο για τα μπλογκς της Δεξιο-ακροδεξιας, δεν υπαρχει ουτε μισο αξιολογο. Τι να πρωτοθυμηθουμε; το χελας-ορθοντοξι, το βουλγαρικο πια ντιφενςνετ; Για τις προφητειες του παισιου που εκαναν το γυρο του facebook? ελεος δλδ.
Θα το ανέφερα σε δεύτερο χρόνο αυτό προσπαθώντας να ενώσω τις τελείες και να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι είτε δεξιός είτε αριστερός ο Έλληνας είναι γύφτος και υπάνθρωπος αλλά με πρόλαβες.

Οι αναρχικοι σημειωνω οτι ειναι αντιφασιστες εξ ορισμου, ομως δεν αναλονονται σε πολιτικη μετωπων με τους λοιπους "αντιφασιστες" σταλινικους, δενδιακους που μονο να στηνουν Στρατοπεδα Συγκεντρωσεως ξερουν.
Δεν αναφέρω πουθενά αναρχικούς κυρίως για τους mainstream αριστερούς,δεξιούς ή απολίτιτκους δημοκράτες μιλάω.