Author Topic: Της πουτάνας το κάγκελο ο Ε.Σ.!  (Read 176 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Της πουτάνας το κάγκελο ο Ε.Σ.!
« on: March 08, 2016, 11:18:34 pm »
Σήμερα ήταν η ημέρα της γυναίκας και σε μια παρακρατική ιστοσελίδα από αυτές που υπάρχουν για να τις διαβάζουν μόνο οι αργόσχολοι στο πεντάγωνο, μπορεί να δει κανείς δημοσιευμένο το εξής άρθρο, το οποίο έχει αναδημοσιευτεί και αλλού:

Quote
Μια γυναίκα από το Καστελόριζο αποδεικνύει γιατί ακόμη μπορούμε να ελπίζουμε
Π. Καρβουνόπουλος March 8, 2016   


Για όσους αναρωτιέστε γιατί “αποσύραμε” το θέμα της γυναίκας των Καταδρομών που είχε γίνει γνωστή από την επίσκεψη Δένδια στο Καστελόριζο , έχουμε την πιο απλή απάντηση: μας το ζήτησε ευγενικά  προσθέτοντας όμως και κάτι που μας εντυπωσίασε όταν την ρωτήσαμε γιατί: “Η δουλειά στην οποία έχω ταχθεί είναι άλλη ,όχι η προσωπική μου προβολή”!

Μια γυναίκα, την Ημέρα της Εορτής των Γυναικών ,με μια φράση μας κάνει να αναθαρρύσουμε και να σκεφτούμε ότι υπάρχει σ΄ αυτή τη χώρα πάντα ελπίδα. Όσο υπάρχουν άνθρωποι -άνδρες και γυναίκες- που βάζουν καθήκον,αποστολή και επαγγελματισμό πάνω απ΄ όλα . Και κυρίως πάνω από την προσωπική τους προβολή.

Εδώ στην Αθήνα δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες απόψεις και συμπεριφορές και θα μας επιτρέψετε την έκπληξη. Την ευχάριστη έκπληξη.

Δεν είναι η εξαίρεση η Κυρία του Καστελόριζου στις ΕΔ. Στα “μεσαία” στελέχη, σ΄ αυτά που συνηθίζουμε να λέμε “ραχοκοκκαλιά” του στρατεύματος αυτές οι απόψεις κυριαρχούν. Ευτυχώς! Γιατί μόνο έτσι έχουμε ελπίδα
πηγή


Πωωω, θα λέει ο κόσμος, τι αυταπάρνηση, τι καθήκον, τι ήθος, τι φρόνημα. Αμ δε...!!!

Πρωτού όμως συνεχίσουμε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, θα ήθελα να παραθέσω το άρθρο, το οποίο το βρήκα από το cache του google, αφότου διαπίστωσα ότι όλως τυχαίως δεν το είχε αναδημοσιεύσει κανείς (ή το είχε διαγράψει, για να καταλάβετε πόσο ενορχηστρωμένα είναι τα διαδικτυακά media)


Quote
Η Ημέρα της Γυναίκας στις ΕΔ σε μια φωτογραφία!
Π. Καρβουνόπουλος March 8, 2016   4 Προβολές

Η Ημέρα της Γυναίκας στις Ένοπλες Δυνάμεις σε μια φωτογραφία. Είναι του συναδέλφου Γιώργου Σιδέρη από την ΕΡΤ. Ο οποίος μ΄ ένα “κλικ” κατόρθωσε να “πιάσει” όλα όσα είναι μια γυναίκα στις ΕΔ.

Έτοιμη να εκτελέσει την αποστολή της και ταυτόχρονα μάνα και σύζυγος μ΄  ότι συνεπάγονται  όλοι αυτοί οι “ρόλοι”.

Δεν είναι καθόλου εύκολο για μια γυναίκα να είναι στρατιωτικός. Ήταν δύσκολο πρώτα απ΄ όλα να γίνουν αποδεκτές σ΄ ένα εργασιακό χώρο που οι άνδρες εκ των πραγμάτων κυριαρχούσαν.

Κατάφεραν να επιβληθούν κι αυτό μόνο καλό έκανε στις ΕΔ.


Στη φωτογραφία είναι η καταδρομέας που εντυπωσίασε όλη την Ελλάδα όταν υπoδέχτηκε στη Μεγίστη τον τότε ΥΕΘΑ Νίκο Δένδια. Άψογη στα καθήκοντά της και ως στρατιωτικός και ως μητέρα.


Αυτή εντωμεταξύ δεν είναι κάποιο λαβράκι. Είναι γνωστή φίρμα στις Ε.Δ. για τον εκκεντρικό χαρακτήρα της και από τότε που έκαναν αυτό το public relations promotion stunt με τον Δένδια έχει γεμίσει το ίντερνετ με φωτογραφίες της.

Αλλά μου αρέσει που μιλάει και για αυταπάρνηση, για το καθήκον. Ακούστε λοιπόν τι έχει κάνει αυτή:

Παλιά, όχι πολύ παλιά, ήταν εκπαιδεύτρια στους μόνιμους υπαξιωματικούς και, όπως γνωρίζετε, υπαξιωματικοί δημόσιοι υπάνθρωποι, ακόμα και εκπαιδευτές τους, μπορούν να γίνουν και άντρες και μουνιά και παρενδυτικοί άμα λάχει. Ήταν λοιπόν μια χρονιά, μια κλάση, και υπήρχε κάποιος Ηλίας (αν θυμάμαι σωστά) εκεί μέσα, νέος, φιλόδοξος αργόσχολος και αυτός. Και, εκτός από τις αρβύλες, της γυάλισε και το μάτι. Κάβλωσε, υγράνθηκε, έσταξε το κομάντο. Ναι, αυτηνής της βάζω-το-καθήκον-πρώτα και άρχισε να τον στριμώχνει στο ...φιλικό. Αλλά αυτός τσινούσε. Ο λόγος ήταν ότι ήταν τσιμπημένος με μια άλλη υποψήφια υπαξιωματικίνα, νέα, εξίσου ιδιόρρυθμη, μα και εγωπαθής, η οποία το παίζει μονιμως δύσκολη. Το όνομά της είναι Μ. Τι έκανε λοιπόν αυτή η κυρία Κάθηκον όταν το έμαθε; Και τι δεν έκανε! Την τάραξε στις τιμωρίες, την έβαζε υπηρεσίες σερί, τους κατασκόπευε έξω, στις εξόδους! Στο τέλος της χρονιάς, η Μ. είχε φάει περισσότερες ποινές από όλες τις άλλες μαζί και μόλις βρίσκονταν μόνες η Καστελόριζη η κομμάντο την απειλούσε, όχι γιατί ήταν μουνί και τα μουνιά δεν πολεμάνε, αλλά γιατί της είχε κλέψει τον πούτσο και έμενε αγάμητη, που ούτε η Μ. έτρωγε πούτσο: και οι δυο αγάμητες ήταν, χτενίζονταν και ξεκατινιάζονταν και θα πληρώνονται για μια ζωή πλουσιοπάροχα από τους φόρους μας και θα ζουν εις βάρος μας!

Ορίστε η πραγματικότητα, και ορίστε πως διαφέρει παρασάγγας από το κουτόχορτο που σας ταϊζουν αυτές οι γελοίες δημοσιοϋπαλληλίστικες ορνιθοστρατιωτικές ιστοσελίδες. Αλλά άμα έχεις ταχθεί να υποστηρίζει την κρατικιστική φορολαγνική ατζέντα της ισότητας των θετικών δικαιωμάτων των μουνιών και άμα βγάζεις τα προς το ζην εξυμνώντας τους σφετεριστές της εθνικής μας άμυνας...
« Last Edit: March 08, 2016, 11:24:19 pm by Pinochet88 »

Share on Facebook Share on Twitter


mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
γιατι δεν πας στην εσπρεσσο να πουλησεις την ιστορια σου;
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.