Author Topic: ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΗΔΕΥΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΒΑΝ ΟΙ «  (Read 148 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Εθνικόφρων

  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • Posts: 78
  • Φήμη 0
    • View Profile
    • http://sshellas88.wordpress.com/
Κάθε όριο έχει ξεπεράσει η εγκληματικότητα των μελών της λεγόμενης «ευπαθούς» ομάδας, όπως παρατηρούμε καθημερινά, σ’ ολόκληρη την Ελλάδα. Δύο νέα περιστατικά προστέθηκαν χθες και προχθές –το ένα ιδιαιτέρως απεχθές- στη Μεσσηνία.

Το πρώτο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ημερήσιας τοπικής εφημερίδας «Ελευθερία»:

«Σε πολύωρη τηλεφωνική και διαδικτυακή διακοπή υποχρεώθηκαν χθες -από τις 12 το μεσημέρι ως τις 6 το απόγευμα- το σύνολο των επιχειρήσεων στη ΒΙΠΕ Καλαμάτας, όπως και η ευρύτερη περιοχή γύρω της. Οι 150 συνδρομητές του ΟΤΕ έπεσαν θύματα της καταστροφής καλωδίου του Οργανισμού, στη γέφυρα του Άρι, στο Ασπρόχωμα, η οποία -σύμφωνα με καταγγελίες- προκλήθηκε μετά από απόπειρα κλοπής του από τσιγγάνους. “Σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπεύθυνοι φέρονται να είναι τσιγγάνοι μικρής ηλικίας, που εθεάθησαν στο σημείο” δήλωσε στην “Ε” ο Νίκος Φοίφας, τεχνικός προϊστάμενος του τηλεπικοινωνιακού διαμερίσματος Μεσσηνίας».

Ιδού και το δεύτερο, το πιο απεχθές:

«Σοκ προκαλεί στην κοινωνία της Μεσσήνης η αποκάλυψη ότι, προχθές το απόγευμα, την ώρα της κηδείας του 24χρονου Ηλία Π. Δουρούμη που σκοτώθηκε σε τροχαίο την Πρωτοχρονιά, μια ομάδα τσιγγάνων έκλεβε το σπίτι των γονιών του στην παραλία της Μπούκας. Όπως είπε στην “Ε” ο θείος του άτυχου νέου, Νίκος Η. Δουρούμης, οι τσιγγάνοι γνώριζαν και εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι όλη η οικογένεια βρισκόταν στην κηδεία, για να ρημάξουν το σπίτι! “Έγινε ακριβώς την ώρα της κηδείας – ήταν προσχεδιασμένο”, είπε ο κ. Δουρούμης. Και πρόσθεσε: “Στις 3 το απόγευμα κι ενώ ήμασταν στην κηδεία, τρία αυτοκίνητα με τσιγγάνους πήγαν στο σπίτι του πατέρα του, μπήκαν μέσα, έσπασαν τα πάντα και πήραν χρυσαφικά, ρούχα και χρήματα”. Την οικογένεια -ανέφερε- την ειδοποίησε γείτονάς τους, ο οποίος είδε τα αυτοκίνητα απ’ έξω και πήρε τηλέφωνο για να τους πει ότι τους κλέβουν! Εν τω μεταξύ μέλη της οικογένειας έφυγαν από την εκκλησία αλλά δεν πρόλαβαν να τους σταματήσουν, καθώς τους πέτυχαν την ώρα που έφευγαν από το σπίτι. “Με αυτό που έγινε στην οικογένειά μας έφτασε ο κόμπος στο χτένι – ήταν ιεροσυλία την ώρα της κηδείας να σηκώσουν το σπίτι”, είπε. Και πρόσθεσε πως “το σχέδιο ήταν οργανωμένο, είδανε ότι γινόταν η κηδεία και ήξεραν ότι όλοι θα ήμασταν εκεί”. Είπε ακόμα ότι είδε στην εκκλησία δυο – τρεις τσιγγάνους και του φάνηκε περίεργο, αλλά εκείνη τη στιγμή σκέφτηκε πως πήγαν από σεβασμό στην οικογένεια. “Μου φάνηκε παράξενο ότι δυο – τρεις απ’ αυτούς ήρθαν στην εκκλησία, αλλά όπως εξελίχθηκε οι υπόλοιποι κλέβανε το σπίτι!”, είπε. Πρόσθεσε ακόμα ότι δεν πάει άλλο με τις κλεψιές των τσιγγάνων στην περιοχή και πως ο κόσμος τους φοβάται γιατί αγριεύουν και επιτίθενται. “Αυτοί είναι η καταστροφή της πόλης, κανένας δεν επενδύει στην Μεσσήνη εξαιτίας τους”, ανέφερε στη συνέχεια. Και πρόσθεσε καταλήγοντας πως “δεν πάει άλλο, όλη η Μεσσηνία ωφελείται με τον δρόμο και στη Μεσσήνη δεν έρχεται άνθρωπος γιατί τρομοκρατούνται από τους τσιγγάνους”».
Οι «συμπαραστάτες», «αλληλέγγυοι» κ.λπ. των «ευπαθών», ντόπιοι και ξένοι, να καμαρώσουν τα χάλια τους! Γιατί αυτοί –κι όχι βέβαια οι «ευπαθείς», που έτσι ήταν μια ζωή κι έτσι θα παραμείνουν- ακριβώς ευθύνονται που φτάσαμε μέχρις εδώ. Αλλά, να γνωρίζουν πως μετά την Ύβρη έρχεται η Νέμεσις! Όσο κάποιοι «τραβάνε το σχοινί», τόσο πιο εύκολα θα σπάσει. Και τότε…
http://ethnikismos.net/2013/01/05/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%89%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CF%85%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83/
«Η μεγάλη δύναμη του ολοκληρωτικού κράτους είναι ότι αναγκάζει αυτούς που το φοβούνται να το μιμηθούν.»
Αδόλφος Χίτλερ

Share on Facebook Share on Twitter


Εθνικόφρων

  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • Posts: 78
  • Φήμη 0
    • View Profile
    • http://sshellas88.wordpress.com/
Πογκρόμ κατα των γύφτων-υπάνθρωπων.
«Η μεγάλη δύναμη του ολοκληρωτικού κράτους είναι ότι αναγκάζει αυτούς που το φοβούνται να το μιμηθούν.»
Αδόλφος Χίτλερ