Author Topic: ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΓΥΦΤΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ  (Read 627 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Pulverem

 • Guest
ΓΥΦΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ) ΤΟΥ "ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ" ΘΟΥΛΣΑ ΝΤΟΥΜ, ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΔΟΞΕΚΟΥΤΙΚΟ, ΚΛΟΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΛΟΓΑΜΙΟΛΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΝΟΣ ΤΥΠΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ... "ΑΣΤΕΡΗΣ". ΤΙ ΚΟΛΛΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΥΧΕΣΟΠΟΥΣΤΑ ΚΩΛΟΑΝΑΓΝΩΣΤΑ; ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΡΙΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Ο "ΑΣΤΕΡΗΣ". ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΟΥΛΣΑ ΝΤΟΥΜ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΙΔΟΑΡΧΙΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ "ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ".

ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΟΥΛΣΑ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ "ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΛΟΥΣΙΦΕΡ" ΟΠΟΤΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΟΨΩΛΙ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΣΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΑΝ ΝΑ 'ΝΑΙ ΨΩΛΟΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΙ ΜΕ ΚΟΜΠΡΕΣΣΕΡ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ, ΟΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΓΟΠΟΥΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙ ΙΣΟΤΗΤΟΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΚΩΛΟΔΟΥΛΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΟΝΤΑΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΒΔΕΛΥΡΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΓΥΦΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ "ΘΑ 'ΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ", ΑΛΛΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΩΘΕΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥ.

ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΗ "ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ". ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΑΤΙ ΤΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΗ, ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΖ.Ο.Σ. ( ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, "ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΠΟΎ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ; ), ΤΗΝ ΝΤΑΪΑΝ ΒΕΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΕΪΣΤΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΒΕΫ ΠΟΥ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΚΛΕΨΕ ΤΟΝ ΝΙΤΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΟΟΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΧΕΣΟΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΑΙΨΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ, ΜΕΤΑ ΠΑΛΑΙΨΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ".

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΑΠ' ΤΟΝ ΔΟΚΤΩΡ ΤΖΕΚΥΛΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ ΧΑΪΝΤ (ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΟΧΙ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΞΙΜ ΝΤΙΝΤΡΙΧ), ΠΑΡΑ ΝΑ ΧΩΣΕΙΣ ΓΑΜΗΣΤΕΡΟ ΤΡΥΠΑΝΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΧΕΣΟΜΑΛΑΚΙΕΣ.


"Συγχαρητήρια σε όλους εκείνους που εργαστήκαν σκληρά για αυτήν την πρωτοποριακή ιστοσελίδα για την Ελλάδα. Εγώ ο asreris σαν ένα νέο μέλος της ομάδας αυτής θα ήθελα να πω δυο λόγια από την προσωπική μου εμπειρία έως τώρα. Αναφέρομαι λοιπόν σε όλους εκείνους που μπαίνουν και βλέπουν με επιφύλαξη αυτήν την ιστοσελίδα, καταρχάς ο Εωσφόρος δεν είναι αυτό που παρουσιάζουν οι χριστιανοί, και οι διάφορες άλλες θρησκείες.

Ο Εωσφόρος ήταν, είναι, και θα είναι, ο άγγελος του φωτός γι΄αυτο και μέχρι σήμερα δεν έχει αναπληρωθεί η θέση του στον ουρανό. Ο Εωσφόρος θέλησε όλοι οι άγγελοι, και όλοι οι άνθρωποι να είναι ίσιοι και όμοιοι με τον θεώ, για να μην υστερεί η αδικείτε κανένας, αυτό είχε ως αποτέλεσμα την οργή του θεού που θέλει όλους τους ανθρώπους κτήματα του.
Ο Εωσφόρος δεν εξορίστηκε από το βασίλειο των ουρανών όπως λένε οι χριστιανοί, αλλά αποσπάστηκε και διαχωριστικέ από τον θεώ δημιουργώντας το δικό του βασίλειο. Ο Εωσφόρος δεν είναι το τέρας όπως το παρουσιάζουν οι διάφορες θρησκείες, για να διαφυλάξουν τα δικά τους συμφέροντα, είναι ένας ευπαρουσίαστος άγγελος του φωτός που αγαπά και αγωνίζεται για να παραμείνει ελεύθερος ο άνθρωπος.

Η μόνη περίπτωση που θα κινδύνευε ένας άνθρωπος από τον εωσφόρο, και τους δαίμονες του είναι: Όταν τους επικαλείται από περιέργεια και σαν παιχνίδι, χωρείς να έχει κάνει συμβόλαιο αφοσιώσεις. Τότε φυσικά θα έχει απρόσμενα και άτακτα αποτελέσματα, επίσης όταν τον εξαναγκάζει κάποιος με σολομωνικές και αλλά τυπικά με μαγείες αναφέροντας διάφορα ονόματα του θεού, το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να εμφανιστή εξοργισμένος και με αγρία όψη.

Εγώ φίλοι μου αφοσίωσα στον Σατανά την ψυχή και το σώμα μου, με το συμβόλαιο αίματος που αναφέρετε εδώ στην ιστοσελίδα, και είχα την μεγάλη τιμή να έρθει ο Σατανάς ειρηνικά και με ωραία όψη σαν ένας πατέρας που έρχεται να καλωσορίσει τον γιο του, βέβαια όλα αυτά έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αλλά μου λύθηκαν παρά πολλές αμφιβολίες, και επιφυλάξεις που είχα λόγο όλον αυτόν που κηρύττουν οι διάφορες θρησκείες.

Λοιπόν σε αυτό το σημείο θα ήθελα να προσθέσω ότι εδώ και μερικά χρόνια κάνω αστρική προβολή, και γι΄αυτό θα μπορούσα να σας μεταφέρω της παρακάτω γνώσεις που έχω αποκομίσει. Κόλαση είναι ένα αστρικό πεδίο στο οποίο εισέρχετε ο άνθρωπος μετά τον θάνατο του με το αστρικό του σώμα δηλαδή την ψυχή. Εκεί βασιλιάς είναι ο Εωσφόρος υπάρχουν οι πρίγκιπες και οι δαίμονες, όταν μια ψυχή έρχεται στην κόλαση ο Εωσφόρος κάνει ότι κάνει και ο θεός, δηλαδή δεσμεύει την ζωτική ενέργεια που έχει συλλέξει ο άνθρωπος κατά την διάρκεια της ζωής του, σε αντάλλαγμα όμως τον αφήνει ελεύθερο να κάνει ότι θέλει, μέσα σε ένα πιστό πνευματικό αντίγραφο της γης.

Για αυτούς όμως που θα του αφιερώσουν την ψύχη και το σώμα τους με ένα συμβόλαιο από τώρα πριν πεθάνουν, θα έχουν το πλεονέκτημα να γίνουν μετά από καθοδήγηση Δαίμονες, παίρνοντας ως αντάλλαγμα απεριόριστες υπερφυσικές δυνάμεις και πολλά αλλά προνόμια. Θα σας αναφέρω ένα μικρό παράδειγμα αν κάποιος κατά την διάρκεια της ζωής του στην γη του άρεσε η πορνεία, η καλή ζωή, και τα πολλά λεφτά, εάν αυτήν την ψυχή την πάρεις και την πας στον παράδεισο τότε ο παράδεισος θα γίνει κόλαση, γιατί απλά δεν θα μπορεί να συνεχίσει να κάνει ότι έκανε στην γη. Είναι σαν να παίρνεις έναν υποτιθέμενο άγιο της χριστιανικής εκκλησίας και να τον πας στην κόλαση.

Η κόλαση είναι ο παράδεισος της απόλαυσης και της αμαρτίας, ο Σατανάς μας αφήνει ελεύθερους στο να συνεχίσουμε να κάνουμε στην κόλαση ότι κάναμε και στην γη χωρείς την απειλή της τιμωρίας, σας παροτρύνω λοιπόν χωρείς να θέλω να προσηλυτίσω κανέναν.. όσοι θέλετε να κάνετε το συμβόλαιο με τον σατανά και να επωφεληθείτε τον προνομίων που μόνο αυτός μπορεί να δώσει, τέλος θα σας μεταφέρω ακριβώς μια παράγραφο έτσι όπως την υπαγόρευσε ο ίδιος ο σατανάς! παρακαλώ δώστε προσοχή.

{ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΧΩΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΑΚΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΛΕΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ, ΤΟ ΕΡΕΒΟΣ, Η ΤΑΡΑΧΗ, ΤΟ ΚΑΤΩΦΕΡΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΗΡΧΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΤΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΧΑΣΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΘΕΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ, ΧΩΡΕΙΣ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ}"

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
ΞΕΡΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑΥΜΑΣΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ;  ;D

ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ/ΣΑΤΑΝΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΘΗ ΠΙΣΤΗ. ΑΜΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑΜΕ  ;D

ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ:


Απάντηση:ASTERIS
εθνικοσοσιαλιστής | 2014-04-04
Κατά αρχήν συγχαρητήρια για το άρθρο σου
1) Λες ότι άμα μία ψυχή πάει στην κόλαση χωρίς να είχε κάνει
το συμβόλαιο θα συμβούν κάποια συγκεκριμένα πράγματα ενώ άμα το έχει κάνει κάτι άλλο. Όμως πως γίνεται να πάει κάποιος στην κόλαση χωρίς να έχει κάνει το συμβόλαιο;
2) Εξήγησες τέλεια πως είναι ο Σατανάς και η κόλαση μήπως ξέρεις πως είναι ο παράδεισος και πως πας εκεί(από περιέργεια ρωτάω)
Χαίρε Σατανά
Απάντηση
Απάντηση:Απάντηση:ASTERIS
THULSA DOOM | 2014-04-04
Δεν ξέρω αν θα σου απαντήσει ο ASTERIS, αλλά εμείς ως ιστοσελίδα όπως έχουμε ξαναπεί κατ' επανάληψη δεν αντιλαμβανόμαστε τον Κόσμο με Ιουδαιοχριστιανικές έννοιες δηλ. δυιστικά, ΚΤΙΣΤΟΣ-ΑΚΤΙΣΤΟΣ, Ένας θεός-άνθρωποι, Κόλαση-παράδεισος κ.λ.π. αλλά ΠΑΝΘΕΪΣΤΙΚΑ όπως δηλαδή ΟΛΟΙ οι αρχαίοι λαοί ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ εκτός του εβραιοχριστιανισμού! Το Αριοσατανικό ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ που δημοσιεύσαμε μαζί με τις σημειώσεις μας είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ! Οπότε απέναντι στην στρεβλή εβραιοχριστιανική έννοια Κόλαση-Παράδεισο, παραθέτουμε την αρχαία και μόνη ΑΛΗΘΙΝΗ, ΟΥΡΑΝΟΣ-ΓΗ. Οπότε στον ΟΥΡΑΝΟ και στον ενδιάμεσο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ κόσμο τοποθετούνται ΠΟΛΛΑ Βασίλεια για αυτό οι αρχαίοι Έλληνες μιλάνε για ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ και ΑΔΗ και οι βόρειοι λαοί για ΒΑΛΧΑΛΛΑ και ΧΕΛ αντίστοιχα. Αργότερα οι σκατοκλέφτες της προχριστιανικής θρησκειολογικής ιστορίας εβραιοχριστιανοί είπαν ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ και ΚΟΛΑΣΗ αντίστοιχα προσθέτοντας ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ την ΑΜΑΡΤΙΑ και την ΤΙΜΩΡΙΑ του δήθεν ενός και μοναδικού θεού που προερχόμαστε όλοι πράγμα που καταρρίπτεται από όλη την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ θρησκειολογία όπως εξηγήσαμε επίσης στο Αριοσατανικό Μανιφέστο.

Έτσι καταλήγουμε στην ΜΟΝΗ αλήθεια που λέει ότι η ΨΥΧΗ μετά θάνατον είτε μετανσαρκώνεται σε άλλο σώμα ανθρώπου ή ζώου μένοντας στην Γη ή Κόλαση είτε αν έχει εξελιχθεί πνευματικά καταλήγει σε κάποιο ΟΥΡΑΝΙΟ βασίλειο ή Παράδεισο. Τα υπόλοιπα περί ΚΡΙΣΕΩΣ, ΑΜΑΡΤΙΑΣ και ΤΙΜΩΡΙΑΣ είναι προπαγανδιστικές ΜΠΟΥΡΔΕΣ για να τρομάζουν τον κόσμο, γιατί χωρίς φόβο θεού ή διαβόλου ΔΕΝ ελέγχεται ο πιστός ούτε διατηρείται η πίστη στον εβραιοχριστιανισμό. Και σαφέστατα είναι μπούρδες γιατί αυτή η μεταθανάτια άποψη υπάρχει ΜΟΝΟ στην εβραιοχριστιανική θρησκεία και σε ΚΑΜΙΑ άλλη ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! Άρα μιλάμε ξεκάθαρα για ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

Κάποια στιγμή θα γραφτεί και ένα άρθρο περί ΚΟΛΑΣΗΣ και ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ έτσι όπως τα ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΕ και ο Πνευματικός Σατανισμός για να έχουμε και μια ακόμη άποψη.

Τώρα το τι εστί η Οντότητα με το αρχικό όνομα Εωσφόρος που αργότερα ονομάστηκε Σατανάς και Διάβολος, παίρνοντας και διάφορα άλλα ονόματα από τους λαούς που λατρεύτηκε, δηλαδή σε αυτούς που μετανάστευσαν ή κατάκτησαν οι Άριοι ή Έλληνες μεταφέροντας μαζί τους και τις θρησκειολογικές τους Παραδόσεις, έχει ΕΞΗΓΗΘΕΙ σε πολλά άρθρα και φυσικά ο Εωσφόρος/Σατανάς δεν έχει καμία σχέση με τις εβραιοχριστιανικές ιστορίες που τον παρουσίασαν ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΑ. Από αυτές τις ιστορίες αποδεχόμαστε ΜΟΝΟ την αναφορά του ονόματός του και τίποτε περισσότερο.

Ελπίζω να σε καλύψαμε.


ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ. ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ;  ;D ΕΙΠΑΜΕ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΡΘΡΩΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ  ;) ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΟΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΠΑΔΑΡΙΩΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ  ;D ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΝ  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΤΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΗΔΗ.
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Εγώ φίλοι μου αφοσίωσα στον Σατανά την ψυχή και το σώμα μου, με το συμβόλαιο αίματος που αναφέρετε εδώ στην ιστοσελίδα, και είχα την μεγάλη τιμή να έρθει ο Σατανάς ειρηνικά και με ωραία όψη σαν ένας πατέρας που έρχεται να καλωσορίσει τον γιο του, βέβαια όλα αυτά έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αλλά μου λύθηκαν παρά πολλές αμφιβολίες, και επιφυλάξεις που είχα λόγο όλον αυτόν που κηρύττουν οι διάφορες θρησκείες.

Λοιπόν σε αυτό το σημείο θα ήθελα να προσθέσω ότι εδώ και μερικά χρόνια κάνω αστρική προβολή, και γι΄αυτό θα μπορούσα να σας μεταφέρω της παρακάτω γνώσεις που έχω αποκομίσει. Κόλαση είναι ένα αστρικό πεδίο στο οποίο εισέρχετε ο άνθρωπος μετά τον θάνατο του με το αστρικό του σώμα δηλαδή την ψυχή. Εκεί βασιλιάς είναι ο Εωσφόρος υπάρχουν οι πρίγκιπες και οι δαίμονες, όταν μια ψυχή έρχεται στην κόλαση ο Εωσφόρος κάνει ότι κάνει και ο θεός, δηλαδή δεσμεύει την ζωτική ενέργεια που έχει συλλέξει ο άνθρωπος κατά την διάρκεια της ζωής του, σε αντάλλαγμα όμως τον αφήνει ελεύθερο να κάνει ότι θέλει, μέσα σε ένα πιστό πνευματικό αντίγραφο της γης.

Η κόλαση είναι ο παράδεισος της απόλαυσης και της αμαρτίας, ο Σατανάς μας αφήνει ελεύθερους στο να συνεχίσουμε να κάνουμε στην κόλαση ότι κάναμε και στην γη χωρείς την απειλή της τιμωρίας, σας παροτρύνω λοιπόν χωρείς να θέλω να προσηλυτίσω κανέναν.. όσοι θέλετε να κάνετε το συμβόλαιο με τον σατανά και να επωφεληθείτε τον προνομίων που μόνο αυτός μπορεί να δώσει, τέλος θα σας μεταφέρω ακριβώς μια παράγραφο έτσι όπως την υπαγόρευσε ο ίδιος ο σατανάς! παρακαλώ δώστε προσοχή.

Pulverem

 • Guest
ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ "ΧΑΡΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ" ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΩΛΙΕΣ ΣΟΥ. Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΕΕΙ "ΝΤΡΑΓΚΣ", ΠΑΡ'ΤΑ ΜΑΛΑΚΑ. ΕΑΝ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ "ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΧΕΣΟΜΑΛΑΚΙΕΣ Ή ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟ ΓΑΜΩΝΙΑΝΙΑΡΟ (ΕΜΕΙΣ, ΤΑ ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΑ "ΝΙΑΝΙΑΡΑ", ΕΝ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΗ ΚΩΛΟΓΡΗΑ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΒΥΣΣΑΛΕΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΗΡΙΑ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΤΖΩΝ ΜΙΛΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ (Ο ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΒΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ... ΠΕΤΑΝΕ ΒΟΥΝΑ, Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ... ΚΑΝΟΝΙΑ, ΚΤΛ.);"

ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΥΓΑΜΕ ΤΑ ΚΟΚ(...)ΤΕΪΛ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΞΑΝΘΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΕΣ ΓΑΜΩΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΣΤΑΣΕΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ. ΟΧΙ ΟΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΔΡΑΚΟΥΣ, Η ΠΡΩΚΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΑ, ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΙΒΕ ΠΑΡΤΥ ΣΕ ΡΟΖ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ.

ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΑ, ΓΑΜΩΠΙΣΤΑ, ΓΑΜΩΧΡΙΣΤΑ, ΑΜΟΡΦΩΤΑ, ΑΜΑΘΕΣΤΑΤΑ ΥΠΟΒΑΛΚΑΝΙΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΑΜΙΟΛΙΚΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΔΟΥΛΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΤΟ ΒΕΒΗΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΘΑΦΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΤΟΥ.
Απάντηση:ASTERIS
Δεν ξέρω αν θα σου απαντήσει ο ASTERIS, αλλά εμείς ως ιστοσελίδα όπως έχουμε ξαναπεί κατ' επανάληψη δεν αντιλαμβανόμαστε τον Κόσμο με Ιουδαιοχριστιανικές έννοιες δηλ. δυιστικά, ΚΤΙΣΤΟΣ-ΑΚΤΙΣΤΟΣ, Ένας θεός-άνθρωποι, Κόλαση-παράδεισος κ.λ.π. αλλά ΠΑΝΘΕΪΣΤΙΚΑ όπως δηλαδή ΟΛΟΙ οι αρχαίοι λαοί ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ εκτός του εβραιοχριστιανισμού!


ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΩΣ "ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΩΣ"; ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΟΥΝΟΧΥΜΑ ΛΕΠΡΗΣ ΚΑΡΙΟΛΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΕΣΤΡΑ ΣΟΥ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΗ ΣΦΗΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΕΙ ΤΑ ΓΑΜΩΣΩΘΙΚΑ; ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ΦΛΩΡΟΜΟΝΤΕΡΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ "ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ" ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΙΑ.

ΠΕΣ ΡΕ ΓΑΜΗΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΣΤΑ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΑΠΟ 'ΣΑΣ; ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ; ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ; ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΣΑΣ; ΤΑ ΑΒΥΣΣΑΛΕΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ "ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ" ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΖΕΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠ' ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥΣΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΡΙΑ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΑΣ ΣΑΣ; ΔΩΣ' ΜΟΥ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕ, ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΕ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗ ΜΠΟΥΧΕΣΟΠΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΥΦΤΙΚΩΝ ΜΑΖΩΝ ΠΟΥΣΤΙΑΣ, ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ, ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΖΟΜΟΥΝΟΣΚΥΛΙΑΣ.
« Last Edit: April 05, 2014, 12:18:13 am by Pulverem »

jewsuz christ

 • Guest
o nargaroth exei parei paramasxala ton thoulsa doom

thoulsa mi masas vgale sti fora fotografies me parthenes apo satanistikes teletes pou summeteixes

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
(ΕΜΕΙΣ, ΤΑ ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΑ "ΝΙΑΝΙΑΡΑ", ΕΝ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΗ ΚΩΛΟΓΡΗΑ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΒΥΣΣΑΛΕΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΗΡΙΑ)


Ντάξει, εσύ έχεις παραδεχτεί ότι παίρνεις ναρκωτικά τουλάχιστον...

Pulverem

 • Guest
ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ "ΕΣΤΑΘΗ ΕΠΙ ΤΗΝ ΑΜΜΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ" ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ...


Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ "ΕΣΤΑΘΗ ΕΠΙ ΤΗΝ ΑΜΜΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ" ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ...
Κάπου είχα διαβάσει ένα άρθρο που έλεγε ότι ο Ιωάννης είχε βρει κάτι μανιτάρια από τα "καλά" στην σπηλιά που είχε αράξει για να γράψει την αποκάλυψη αλλά εκτός αυτού ρε υπάνθρωπε η Αποκάλυψη αποτελείται από συμβολισμούς δεν θεωρείται από κανέναν σοβαρό θεολόγο ότι αυτά που γράφει μέσα ο Ιωάννης τα θεωρούσε κυριολεκτικά.

Pulverem

 • Guest
ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΕΚΑ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑ ΔΙΑΔΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΞΕΡΩ 'ΓΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΟ;

ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΑ ΠΗΡΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ "ΘΕΙΟ" (ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ "ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ" ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ).

ΠΑΝΤΩΣ ΞΑΝΘΟΥΛΗΔΕΣ ΓΑΜΩΚΟΥΡΔΟΥΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΦΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΓΚΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΔΕΝ ΕΙΔΕ. ΟΣΟΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΜΑΓΕΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΑΜΗΔΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ "ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠ' ΤΟ ΑΝΑΠΗΡΟ, ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥΓΓΡΙΖΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΑΜΩΕΓΚΕΦΑΛΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΥΡΩ ΑΠ' ΤΟ ΘΕΜΑ.
« Last Edit: April 05, 2014, 01:49:34 pm by Pulverem »

Satanism

 • Guest
γενικώς ο Νάργκαροθ δείχνει την εβραΐλα του με το να βρίζει συνεχώς τον Θούλσα Ντουμ και να εντοπίζει συνεχώς τα λάθη του και ο Θούλσα Ντουμ έχει ψαρώσει άγρια.

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΕΚΑ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑ ΔΙΑΔΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΞΕΡΩ 'ΓΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΟ;

Ναι ρε μαλάκα, αυτό ακριβώς λέω. Εκτός και αν πιστεύεις ότι θα εμφανιστούν δράκοι και φτερωτές πούτσες που θα της κόψει κομματάκια ο Jesus και μετά θα τις χώσει στο ταψί της αβύσσου για να φτιάξει αμελέτητα γιαχνί.

Pulverem

 • Guest
Ναι ρε μαλάκα, αυτό ακριβώς λέω. Εκτός και αν πιστεύεις ότι θα εμφανιστούν δράκοι και φτερωτές πούτσες που θα της κόψει κομματάκια ο Jesus και μετά θα τις χώσει στο ταψί της αβύσσου για να φτιάξει αμελέτητα γιαχνί.
ΟΧΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΔΡΑΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΨΩΛΑ ΘΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΓΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΙ ΤΟΥ ΤΖΕΖΟΥΣ. ΤΟ "ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΥΣ, ΘΗΡΙΑ, ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΕΣ ΣΑΡΚΕΣ, ΝΕΚΡΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΛΙΜΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΜΠΟΥΧΕΣΟΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ 99% ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ.

ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΩΣ "ΑΝΟΜΟ" ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΖΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ.
« Last Edit: April 05, 2014, 03:37:14 pm by Pulverem »

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
γενικώς ο Νάργκαροθ δείχνει την εβραΐλα του με το να βρίζει συνεχώς τον Θούλσα Ντουμ και να εντοπίζει συνεχώς τα λάθη του και ο Θούλσα Ντουμ έχει ψαρώσει άγρια.

ΟΧΙ ΦΙΛΕ SATANISM ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΠΟΔΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Ο NARGAROTH ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ή Ο ΕΡΥΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο NARGAROTH ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΘΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛ. ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ, ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ  ;)

ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΗΝΑ! ;)  ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ  ;D ΚΑΙ ΑΜΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ NARGAROTH ΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 5000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ! ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΡΘΡΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο NARGAROTH ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ  ;)

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ  ;D

ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


Pulverem

 • Guest
ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΚΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΘΟΥΛΣΑ ΝΤΟΥΜ: "ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΑΜΩΞΕΦΤΙΛΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ,  ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΘΕΪΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΘΕΪΣΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΟΝΙΣΕΙ Ο ΥΠΕΡΑΡΙΟΣ ΝΑΡΓΚΑΡΩΘ ΤΗΣ ΞΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΟΥΧΕΣΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΟΥ ΟΣΟΙ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΡΙΟΥ ΓΑΜΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ 'ΧΕΙ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΤΙΚΑ ΝΕΥΡΑ".

ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΝΗΡΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΜΗ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΒΙΑΣΜΟΥ.
« Last Edit: April 05, 2014, 04:11:11 pm by Pulverem »

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
ΟΧΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΔΡΑΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΨΩΛΑ ΘΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΓΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΙ ΤΟΥ ΤΖΕΖΟΥΣ. ΤΟ "ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΥΣ, ΘΗΡΙΑ, ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΕΣ ΣΑΡΚΕΣ, ΝΕΚΡΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΛΙΜΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΜΠΟΥΧΕΣΟΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ 99% ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ.

ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΩΣ "ΑΝΟΜΟ" ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΖΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ.

Το ξαναλέω, εσύ τουλάχιστον είσαι τίμιος γιατί παραδέχεσαι ότι παίρνεις ναρκωτικά.


Pulverem

 • Guest
ΝΑΙ ΡΕ ΚΩΛΟΚΑΡΙΟΛΗ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ) ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΕΣ ΝΗΦΑΛΙΟΙ; ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΑ ΓΑΜΩΖΩΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΞΑΝΘΟΥΣ ΚΩΛΟΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΕΣ ΝΗΦΑΛΙΟΙ (ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ). ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΡΡΙΝΓΚ ΓΑΜΙΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΜΟΡΦΙΝΕΣ.
« Last Edit: April 05, 2014, 05:08:16 pm by Pulverem »

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
ΝΑΙ ΡΕ ΚΩΛΟΚΑΡΙΟΛΗ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ) ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΕΣ ΝΗΦΑΛΙΟΙ; ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΑ ΓΑΜΩΖΩΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΞΑΝΘΟΥΣ ΚΩΛΟΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΕΣ ΝΗΦΑΛΙΟΙ (ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ). ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΡΡΙΝΓΚ ΓΑΜΙΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΜΟΡΦΙΝΕΣ.
Η διαφορά είναι ότι αυτά που βλέπω εγώ, αφού έχω πιει, όταν με πάρει ο ύπνος δεν τα έκανα θρησκεία! :D Και ρε μαλάκα στην τελική, άμα βλέπεις οράματα αφού κουμπωθείς με αμφεταμίνες και lsd, είσαι απλά πρεζάκιας που τριπάρει τίποτα περισσότερο!

Pulverem

 • Guest
Η διαφορά είναι ότι αυτά που βλέπω εγώ, αφού έχω πιει, όταν με πάρει ο ύπνος δεν τα έκανα θρησκεία! :D Και ρε μαλάκα στην τελική, άμα βλέπεις οράματα αφού κουμπωθείς με αμφεταμίνες και lsd, είσαι απλά πρεζάκιας που τριπάρει τίποτα περισσότερο!
ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΑ ΟΡΘΙΑ ΚΑΥΛΙΑ.

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΑ ΟΡΘΙΑ ΚΑΥΛΙΑ.
Ποια όρθια καυλιά, αυτά που τρώει ο σατανάς σου από τον Jesus στην αποκάλυψη;

Pulverem

 • Guest
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ...;;;

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ...;;;
Είπε αυτός που έχει δηλώσει ότι έχει γαμηθεί με άντρες.

Pulverem

 • Guest
ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΑΜΗΣΕΙ ΕΙΠΑ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΤΑ ΚΑΥΛΙΑ ΤΟΥΣ.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΑΜΗΣΕΙ ΕΙΠΑ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΤΑ ΚΑΥΛΙΑ ΤΟΥΣ.

στην gay pride να εισαι στις ουρα της παρελασης τοτε, μην υπαρξουν παρεξηγησεις.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pulverem

 • Guest
ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΩΤΗ - ΠΡΩΤΗ Ή ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ;

lol

 • Guest
στην gay pride να εισαι στις ουρα της παρελασης τοτε, μην υπαρξουν παρεξηγησεις.αντικειμενικα αστειο

XO

 • Guest
στην gay pride να εισαι στις ουρα της παρελασης τοτε, μην υπαρξουν παρεξηγησεις.


Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
στην gay pride να εισαι στις ουρα της παρελασης τοτε, μην υπαρξουν παρεξηγησεις.