Author Topic: Ενδεικτικά κατορθώματα της ευγενούς φυλής των α  (Read 712 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Quote
Το έχουμε επισημάνει κατ επανάληψιν˙ οι αθίγγανοι (γνωστοί και ως τσιγγάνοι, γύφτοι, κατσίβελοι, ρομά,  κλπ) αποτελούν ζωντανό εθνολογικό παράδειγμα των ολεθρίων (για κάθε Ευρωπαϊκό έθνος) συνεπειών της εγκαταστάσεως μιας ριζικώς ξένης φυλετικής ομάδος στον ίδιο γεωγραφικό χώρο. Οι ρυπαροί αθίγγανοι, οι οποίοι βρίσκονται εγκατεστημένοι σε διάφορες  χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων -και μάλιστα σε ανυπολόγιστο αριθμό- και στην Ελλάδα, αποτελούν τυπική περίπτωση μαζικής μεταναστεύσεως η οποία πραγματοποιήθηκε στα τέλη των μεσαιωνικών χρόνων.

Παρά τους αιώνες που έχουν μεσολαβήσει από την εποχή της μετακινήσεως των αθιγγάνων από τον ευρύτερο χώρο της κεντρικής Ασίας σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης μέχρι σήμερα, οι αθίγγανοι παραμένουν, παντού και πάντοτε, απολύτως ξένο σώμα, συνώνυμοι ως πληθυσμιακή ομάδα, με το άκρον άωτον της μιαρότητος, της βρωμιάς και της κάθε λογής παραβατικότητος. Άλλωστε και αυτό καθ αυτό το εθνοτικό προσωνύμιό τους (αθίγγανος) υποδηλώνει την παγιωμένη αντίληψη των Ελλήνων περί της μιαρότητος των γύφτων οι οποίοι ανέκαθεν ήταν απολύτως απόβλητοι αφού κανείς δεν έπρεπε καν να τους αγγίζει!

Παλαιότερα, όταν στα ρεπορτάζ των εφημερίδων μετεδίδετο η είδηση κάποιου εγκλήματος, οι συντάκτες φρόντιζαν να επισημαίνουν την αθιγγανική ταυτότητα του δράστου, οσάκις συνέβαινε ο δράστης να είναι γύφτος - ήτοι συνηθέστατα. Προϊούσης όμως της επιβολής της ορθοπολιτικής (αυτό-)λογοκρισίας εντός του δημοσιογραφικού κόσμου, τέτοιου είδους ρατσιστικές διευκρινίσεις περιορίστηκαν. Βεβαίως, οι οξύνοες αναγνώστες δύνανται από τα συμφραζόμενα των ειδήσεων να πιθανολογήσουν την αθιγγανική παρουσία πίσω  από ένα γεγονός που μεταφέρεται από τα μ.μ.ε.,  ακόμα και όταν η συμμετοχή αθιγγάνων αποσιωπάται.

Σας μεταφέρουμε ολίγα χαρακτηριστικά δείγματα προσφάτων ειδήσεων όπως μετεφέρθησαν από τα αστικά μ.μ.ε., όπου μέλη της ευγενούς φυλής των αθιγγάνων πρωταγωνιστούν

1.Ξυλοδαρμός σε νοσοκομείο

Η καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση και η ταλαιπωρία από τις ουρές εξώθησαν ομάδα τσιγγάνων στα άκρα. Έδειραν το γιατρό και το προσωπικό ασφαλείας στο δημόσιο νοσοκομείο Κορίνθου. Εκτός κινδύνου τα θύματα
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας ιατρός του νοσοκομείου Κορίνθου, από ομάδα τσιγγάνων, οι οποίοι διαμαρτύρονταν επειδή δεν εξυπηρετήθηκαν άμεσα από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και εκτόξευαν απειλές εναντίον όλων, ακόμη και των περαστικών από τους διαδρόμους.

Ο έλεγχος μάλιστα δεν άργησε να χαθεί και η ομάδα των εκνευρισμένων τσιγγάνων ήρθε στα χέρια με τους άντρες ασφαλείας του νοσοκομείου αλλά και τους γιατρούς.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικήτρια του νοσοκομείου αναφέρονται τα εξής:

Σχετικά με το επεισόδιο με τους Ρομ και τους ιατρούς εφημερίας στο Νοσοκομείο Κορίνθου, σας πληροφορώ ότι επικοινώνησα την επομένη τηλεφωνικά με τον Διοικητή Ασφαλείας κύριο Μουρελάτο, στον οποίο επεσήμανα την συχνότητα και την επικινδυνότητα παρόμοιων επεισοδίων και ζήτησα την προστασία της Αστυνομίας με την μορφή βραδύνων περιπολιών.

Και συνεχίζει: Να σημειωθεί ότι στο Νοσοκομείο υπάρχει όλο το 24ωρο υπηρεσία φύλαξης, οι άντρες της οποίας, φυσικά, δεν οπλοφορούν.

Χωρίς να θέλουμε να επιδοθούμε σε κυνήγι μαγισσών, γνωρίζετε και γνωρίζουμε ότι επεισόδια από αυτή την ομάδα συμπολιτών μας, από ασήμαντα μέχρι δύσκολο να προβλεφθεί η έκβαση τους απασχολούν καθημερινά την Αστυνομία και τον τοπικό Τύπο.

2.Ξήλωσαν καμπάνες

Σίγησαν οι καμπάνες σε χωριό της Ηλείας, καθώς οι κλέφτες της περιοχής αποφάσισαν να ξηλώσουν το καμπαναριό. Ιστορικής αξίας οι καμπάνες. Άφαντοι παραμένουν οι δράστες

Αστείρευτο το ταλέντο των παρανόμων στην Ηλεία. Μετά τις οργανωμένες σπείρες διαρρηκτών, μετά από τους κλέφτες νάιλον και υφασμάτων από καλλιέργειες, μετά από τους κλέφτες των στιφάδων, ήρθαν και οι κλέφτες του καμπαναριού.

Στην Αλφειούσα οι κλέφτες επέβαιναν σε ένα μπλε φορτηγάκι. Οι ίδιοι κατέβασαν τις δύο καμπάνες από το καμπαναριό του ξωκλησιού και παραμένουν άφαντοι.

Η αξία τους είναι 1.000 ευρώ, ενώ η μία από αυτές έχει και αφιέρωση: Αφιερωμένη στην Βολάντζα.

Στην Ξυλοκέρα από άλλο ξωκλήσι πήραν καμπάνα με ιστορία, αφού είχε κατασκευαστεί πριν από 150 χρόνια και η αξία της τιμάται στις 4.000 ευρώ.

3.Βεβήλωσαν τάφους στη Μαγνησία.
 
Ομάδα αγνώστων βεβήλωσε τάφους τα μεσάνυχτα στο κοιμητήριο Φυτόκου στη Μαγνησία.Οι δράστες εισήλθαν παράνομα στο κοιμητήριο, άρπαξαν καντήλια και μεταλλικούς σταυρούς από τα μνήματα, ενώ έκλεψαν ακόμη και τις κορνίζες με τις φωτογραφίες των νεκρών, προκαλώντας παράλληλα μεγάλες ζημιές στα μάρμαρα των τάφων.
Στη συνέχεια, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Την υπόθεση ερευνά η τοπική αστυνομία, που αποδίδει τους βανδαλισμούς σε συμμορία Ρομά της περιοχής.

4.Κακοποίησε μέχρι θανάτου το παιδί του

Δεν πρόλαβε να χαρεί τη ζωή ούτε στο ελάχιστο. Αντίθετα, βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του ίδιου του του πατέρα. Νωρίτερα ο άνθρωπος αυτός είχε κακοποιήσει και σεξουαλικά το μόλις ενάμιση έτους παιδί του.

Οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε σε οικισμό αθίγγανων στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.

Πατέρας φέρεται να κακοποίησε μέχρι θανάτου βρέφος ηλικίας μόλις 1,5 έτους.

Το παιδάκι, κοριτσάκι στο φύλο, κατέληξε, το απόγευμα, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ενώ έφερε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης.

Το βρέφος βρέθηκε, αργά το μεσημέρι από τη μητέρα του, σε λιπόθυμη κατάσταση μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν. Μαζί του ήταν η 8χρονη αδελφή του, η οποία έφερε τραύματα στο κεφάλι της.

Τα δύο κοριτσάκια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, όπου λίγο αργότερα κατέληξε το μικρότερο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστού, σε αντίθεση με το βρέφος, το 8χρονο κοριτσάκι δεν έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Ως δράστης φέρεται ο 24χρονος πατέρας των κοριτσιών, ο οποίος κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Πριν φτάσουν οι αστυνομικές αρχές στα ίχνη του, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε διάφορες περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης. Τελικά, εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην περιοχή των ΚΤΕΛ, στη Μενεμένη.

5.Εισβολή αθίγγανων στο μαιευτήριο Μητέρα

Εισβολή αθίγγανων στο μαιευτήριο Μητέρα μετά το θάνατο συγγενικού τους προσώπου. Προξένησαν φθορές στο λόμπι του μαιευτηρίου. Διμοιρία των ΜΑΤ μετέβη στο σημείο.
Μετά το θάνατο μίας νεαρής γυναίκας που μεταφέρθηκε στο μαιευτήριο Μητέρα με αλλεργικό σοκ, συγγενείς και γνωστοί της άτυχης κοπέλας κατέφθασαν στο μαιευτήριο για να μάθουν τι ακριβώς είχε συμβεί.
Ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους στου μαιευτήριο εισέβαλαν στο λόμπι του μαιευτηρίου, προκαλώντας φθορές σε πόρτες και τηλεοράσεις.

Στο σημείο κατέφθασε και μία διμοιρία των ΜΑΤ προκειμένου να περιορίσει τους αθίγγανους στον προαύλιο χώρο του μαιευτηρίου. Η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο και οι αθίγγανοι αποχώρησαν από το χώρο.

Σύμφωνα με το μαιευτήριο, η νεαρή είχε υποβληθεί σε θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης σε άλλο κέντρο, υπέστη αλλεργικό σοκ και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο μαιευτήριο Μητέρα όπου μέσα σε 5 λεπτά κατέληξε.
http://www.armahellas.com/?p=3479FringeElements

 • Guest
Τι βάζεις ρε υπάνθρωπε; ::)

Μουσική γύφτων ρε φτωχέ!

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Τι βάζεις ρε υπάνθρωπε; ::)

Μουσική γύφτων ρε φτωχέ!
Επειδή δεν ξέρω την μουσική της φυλής σου είμαι φτωχός; ::)

FringeElements

 • Guest
Τι βάζεις ρε υπάνθρωπε; ::)
Μουσική γύφτων ρε φτωχέ!
Ή φτωχομπινές θα 'σαι ή διεθνής τοκογλύφος. Για να διαμαρτύρεσαι σημαίνει ανήκεις στην ίδια οικονομική κατηγορία με τους γύφτους.

Οι Έλληνες φυλετικά είναι οι γύφτοι της Ευρώπης. Η καφέ τους ψυχή αντικατοπτρίζεται και στα IQ tests όπου μονίμως είναι κάτω από το 100. Μόνο η ελεύθερη αγορά μπορεί να εξαφανίσει τα παράσιτα.

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Τι βάζεις ρε υπάνθρωπε; ::)
Μουσική γύφτων ρε φτωχέ!
Ή φτωχομπινές θα 'σαι ή διεθνής τοκογλύφος. Για να διαμαρτύρεσαι σημαίνει ανήκεις στην ίδια οικονομική κατηγορία με τους γύφτους.

Δηλαδή επειδή δεν γουστάρω τους γύφτους είμαι στην ίδια κατηγορία με αυτούς! Μπράβο αυτό είναι πολύ λογικό!

FringeElements

 • Guest
Δηλαδή επειδή δεν γουστάρω τους γύφτους είμαι στην ίδια κατηγορία με αυτούς! Μπράβο αυτό είναι πολύ λογικό!

Οι γύφτοι για σένα είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος. Αν ήσουν ενάρετος δεν θα σου έφταιγαν οι γύφτοι!
1. Πήγες στο δημόσιο νοσοκομείο και ως κότα που είσαι έκατσες να σε κουράρει το κράτος και αυτό σε αρρώστησε περισσότερο. Τι σου φταίει ως δειλός που είσαι; Ο γύφτος που πήγε και τους πλάκωσε στο ξύλο. Καλά έκανε, επαναστατική η πράξη του. Εσύ κάτσε στην ουρά, κρατιστή.
2. Σε κεράτωσε η γυναίκα σου επειδή δεν έχεις λεφτά. Τι σου φταίει; Ότι οι γύφτοι ξήλωσαν την καμπάνα, γιατί αν άκουγε η γυναίκα σου το χριστιανικό κήρυγμα θα ήταν πιστή.
3. Έθαψες την μάνα σου σε νεκροταφείο του κράτους και μάλιστα β' κατηγορίας και ήρθαν οι αλήτες και στην σκύλεψαν και τράβηξαν και μια μαλακία. Τι σου φταίει αντί να σου φταίξει το κράτος που ότι παίρνει στα χέρια του το καταστρέφει και για τον λόγο αυτόν να ζητάς ιδιωτικά νεκροταφεία; Σου φταίνε οι γύφτοι λες και δεν είναι χόμπι των σοσιαλιστών και των χρυσαυγιτών να μπαίνουν νύχτα σε νεκροταφεία και να κάνουν καρφίλες...
4. Σε κακοποίησαν μικρό οι γονείς σου γιατί δεν είχαν δουλειά, ούτε λεφτά να πάνε στο Μον Παρνές. Οι γύφτοι φταίνε ή η γυφτιά της μη εργατικότητας, της αδυναμίας ανταγωνισμού σε ένα σύγχρονο παραγωγικό περιβάλλον;
5. Ε εδώ κι αν βγάζει μάτι η περίπτωση. Μπήκαν οι γύφτοι σε ένα νοσοκομείο ναι μεν ιδιωτικό αλλά ποδηγετούμενο από το ΕΣΥ και το κράτος. Σαν να λέμε πήγαν να μπουκάρουν οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα στο τοπικό τμήμα της αστυνομίας επειδή τους έδειραν οι λαθραίοι. Αν υπήρχε πραγματική ιδιωτική υγεία και αστυνομία τίποτα από όλα αυτά δεν θα συνέβαινε. Και οι γύφτοι θα είχαν φάει τις μπάτσες τους στην είσοδο από τους ιδιωτικούς φρουρούς (και δεν θα φόρτωνε το ΕΣΥ την αλλεργικιά εκεί) και όποιος μπάτσος δεν έδερνε τους λαθραίους θα τον απέλυαν οι κάτοικοι αντί να διαμαρτύρονται.

Γενικά η διαμάχη φασιστών (με την κακή έννοια) και γύφτων είναι η διαμάχη "με ενοχλούν οι τρίχες γιατί την έχω μικρή", τίποτα παραπάνω.

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
1. Πήγες στο δημόσιο νοσοκομείο και ως κότα που είσαι έκατσες να σε κουράρει το κράτος και αυτό σε αρρώστησε περισσότερο.
Όχι δεν πάω σε δημόσια νοσοκομεία γιατί θέλω να ζήσω.

2. Σε κεράτωσε η γυναίκα σου επειδή δεν έχεις λεφτά.
Δεν είμαι παντρεμένος οπότε άκυρο κι αυτό.

3. Έθαψες την μάνα σου σε νεκροταφείο του κράτους και μάλιστα β' κατηγορίας και ήρθαν οι αλήτες και στην σκύλεψαν και τράβηξαν και μια μαλακία.
Καλά κι αυτό άκυρο.

4. Σε κακοποίησαν μικρό οι γονείς σου γιατί δεν είχαν δουλειά, ούτε λεφτά να πάνε στο Μον Παρνές. Οι γύφτοι φταίνε ή η γυφτιά της μη εργατικότητας, της αδυναμίας ανταγωνισμού σε ένα σύγχρονο παραγωγικό περιβάλλον;
Δίνεις ρεσιτάλ σιγά μην ήταν και πρεζάκια στην Ομόνοια οι γονείς μου.

5. Ε εδώ κι αν βγάζει μάτι η περίπτωση. Μπήκαν οι γύφτοι σε ένα νοσοκομείο ναι μεν ιδιωτικό αλλά ποδηγετούμενο από το ΕΣΥ και το κράτος. Σαν να λέμε πήγαν να μπουκάρουν οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα στο τοπικό τμήμα της αστυνομίας επειδή τους έδειραν οι λαθραίοι. Αν υπήρχε πραγματική ιδιωτική υγεία και αστυνομία τίποτα από όλα αυτά δεν θα συνέβαινε. Και οι γύφτοι θα είχαν φάει τις μπάτσες τους στην είσοδο από τους ιδιωτικούς φρουρούς (και δεν θα φόρτωνε το ΕΣΥ την αλλεργικιά εκεί) και όποιος μπάτσος δεν έδερνε τους λαθραίους θα τον απέλυαν οι κάτοικοι αντί να διαμαρτύρονται.
Γενικά η διαμάχη φασιστών (με την κακή έννοια) και γύφτων είναι η διαμάχη "με ενοχλούν οι τρίχες γιατί την έχω μικρή", τίποτα παραπάνω.

Μιλάμε πρέπει να είσαι τελείως παραπληγικός για να υποστηρίζεις τους υπάνθρωπους γύφτους λογικό βέβαια γιατί είσαι ένας από αυτούς. Η μόνη απάντηση που σου αρμόζει είναι να δεις τι κάνει ένα σοβαρό κράτος στους ομόφυλους  σου.

FringeElements

 • Guest
Οι Εβραίοι κι αν αποτελούν την υπέρτατη απόδειξη της ζηλοτυπίας σου. Όπως έχει αποδείξει ο Thomas Sowell, κάθε μειονότητα που στον οικονομικό τομέα ήταν μεσάζοντες και όχι απευθείας παραγωγοί μισήθηκαν από όλους τους ντόπιους πιθήκους, σε όλες τις ιστορικές εποχές ακριβώς για τον ίδιο λόγο, δηλαδή ότι οι εβραίοι, οι Αρμένιοι, οι Λιβανέζοι, οι Κορεάτες, οι Κινέζοι κ.α. γαμούσαν περισσότερο από τους ντόπιους πιθήκους που είχαν αποβλακωθεί και μαλαθακώσει εξαιτίας του κρατικού πρατροναρισμού/σοσιαλισμού/προστατευτισμού!

Must Read
Code: [Select]
http://libmises.eu5.org/books/generic.pdf

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Οι Εβραίοι κι αν αποτελούν την υπέρτατη απόδειξη της ζηλοτυπίας σου. Όπως έχει αποδείξει ο Thomas Sowell, κάθε μειονότητα που στον οικονομικό τομέα ήταν μεσάζοντες και όχι απευθείας παραγωγοί μισήθηκαν από όλους τους ντόπιους πιθήκους, σε όλες τις ιστορικές εποχές ακριβώς για τον ίδιο λόγο, δηλαδή ότι οι εβραίοι, οι Αρμένιοι, οι Λιβανέζοι, οι Κορεάτες, οι Κινέζοι κ.α. γαμούσαν περισσότερο από τους ντόπιους πιθήκους που είχαν αποβλακωθεί και μαλαθακώσει εξαιτίας του κρατικού πρατροναρισμού/σοσιαλισμού/προστατευτισμού!

Must Read
Code: [Select]
http://libmises.eu5.org/books/generic.pdf
Άσχετε στην φωτογραφία δεν είναι Εβραίοι αλλά γυφτάκια. ;D Τώρα αν εσύ γουστάρεις Εβραίους, γύφτους κτλ να πας στο ΣΥΡΙΖΑ και να αγωνιστείς για τα δικαιώματα των μειονοτήτων! ::)

callan

 • Μπράβος
 • Major
 • *****
 • Posts: 711
 • Φήμη 0
  • View Profile
Οι Εβραίοι κι αν αποτελούν την υπέρτατη απόδειξη της ζηλοτυπίας σου. Όπως έχει αποδείξει ο Thomas Sowell, κάθε μειονότητα που στον οικονομικό τομέα ήταν μεσάζοντες και όχι απευθείας παραγωγοί μισήθηκαν από όλους τους ντόπιους πιθήκους, σε όλες τις ιστορικές εποχές ακριβώς για τον ίδιο λόγο, δηλαδή ότι οι εβραίοι, οι Αρμένιοι, οι Λιβανέζοι, οι Κορεάτες, οι Κινέζοι κ.α. γαμούσαν περισσότερο από τους ντόπιους πιθήκους, σε όλες τις ιστορικές εποχές ακριβώς για τον ίδιο λόγο, δηλαδή ότι οι εβραίοι, οι Αρμένιοι, οι Λιβανέζοι,οι Κορεάτες, οι Κινέζοι κ.α. γαμούσαν περισσότερο από τους ντόπιους πιθήκους που είχαν αποβλακωθεί και μαλαθακώσει εξαιτίας του κρατικού πρατροναρισμού/σοσιαλισμού/προστατευτισμού!
Must Read
Code: [Select]
http://libmises.eu5.org/books/generic.pdf
Αντιρατσιστικό-πολυπολιτισμικό-σιωνοκαπιταλιστικό παράσιτο ο FringeElements!

οι Κορεάτες, οι Κινέζοι κ.α. γαμούσαν περισσότερο
Παρακάμπτωντας το γεγονός ότι αναφέρεις 2 από τους πλέον μικροτσούτσουνους λαούς του πλανήτη,μάθε ότι τα ενοίκια των κινέζων που δουλεύουν στο εξωτερικό τα πληρώνει το κινέζικο κράτος.Αναφέρομαι στα ενοίκια των καταστημάτων τους τα οποία ως υπάνθρωποι χρησιμοποιούν και για να κοιμούνται,τρώνε,χέζουν κλπ.

Ισοπεδωτικός

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 253
 • Φήμη 0
 • Boia Chi Molla
 • Location: Auschwitz
  • View Profile
Quote
Οι γύφτοι για σένα είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος. Αν ήσουν ενάρετος δεν θα σου έφταιγαν οι γύφτοι!
1. Πήγες στο δημόσιο νοσοκομείο και ως κότα που είσαι έκατσες να σε κουράρει το κράτος και αυτό σε αρρώστησε περισσότερο. Τι σου φταίει ως δειλός που είσαι; Ο γύφτος που πήγε και τους πλάκωσε στο ξύλο. Καλά έκανε, επαναστατική η πράξη του. Εσύ κάτσε στην ουρά, κρατιστή.
2. Σε κεράτωσε η γυναίκα σου επειδή δεν έχεις λεφτά. Τι σου φταίει; Ότι οι γύφτοι ξήλωσαν την καμπάνα, γιατί αν άκουγε η γυναίκα σου το χριστιανικό κήρυγμα θα ήταν πιστή.
3. Έθαψες την μάνα σου σε νεκροταφείο του κράτους και μάλιστα β' κατηγορίας και ήρθαν οι αλήτες και στην σκύλεψαν και τράβηξαν και μια μαλακία. Τι σου φταίει αντί να σου φταίξει το κράτος που ότι παίρνει στα χέρια του το καταστρέφει και για τον λόγο αυτόν να ζητάς ιδιωτικά νεκροταφεία; Σου φταίνε οι γύφτοι λες και δεν είναι χόμπι των σοσιαλιστών και των χρυσαυγιτών να μπαίνουν νύχτα σε νεκροταφεία και να κάνουν καρφίλες...
4. Σε κακοποίησαν μικρό οι γονείς σου γιατί δεν είχαν δουλειά, ούτε λεφτά να πάνε στο Μον Παρνές. Οι γύφτοι φταίνε ή η γυφτιά της μη εργατικότητας, της αδυναμίας ανταγωνισμού σε ένα σύγχρονο παραγωγικό περιβάλλον;
5. Ε εδώ κι αν βγάζει μάτι η περίπτωση. Μπήκαν οι γύφτοι σε ένα νοσοκομείο ναι μεν ιδιωτικό αλλά ποδηγετούμενο από το ΕΣΥ και το κράτος. Σαν να λέμε πήγαν να μπουκάρουν οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα στο τοπικό τμήμα της αστυνομίας επειδή τους έδειραν οι λαθραίοι. Αν υπήρχε πραγματική ιδιωτική υγεία και αστυνομία τίποτα από όλα αυτά δεν θα συνέβαινε. Και οι γύφτοι θα είχαν φάει τις μπάτσες τους στην είσοδο από τους ιδιωτικούς φρουρούς (και δεν θα φόρτωνε το ΕΣΥ την αλλεργικιά εκεί) και όποιος μπάτσος δεν έδερνε τους λαθραίους θα τον απέλυαν οι κάτοικοι αντί να διαμαρτύρονται.

Πολύ σκληρό κείμενο, δεν το σηκώνει ούτε ο Αυνανισμός Μυαλού! :-[

FringeElements

 • Guest
Παρακάμπτωντας το γεγονός ότι αναφέρεις 2 από τους πλέον μικροτσούτσουνους λαούς του πλανήτη,μάθε ότι τα ενοίκια των κινέζων που δουλεύουν στο εξωτερικό τα πληρώνει το κινέζικο κράτος.Αναφέρομαι στα ενοίκια των καταστημάτων τους τα οποία ως υπάνθρωποι χρησιμοποιούν και για να κοιμούνται,τρώνε,χέζουν κλπ.

Τι σχέση έχει η πούτσα με το γαμήσι; Με την πούτσα ευχαριστιούνται οι γυναίκες νομίζεις; Οι μισές δεν μπορούν να τελειώσουν ούτε μόνες τους. Πήγαινε σε καμία γκόμενα και πες της ότι την έχεις 85 εκατοστά, θα φας σφαλιάρα. Αν της πεις όμως ότι έχεις 100 ευρώ για την πάρτη της θα τις γαμήσεις όλες. Αυτό κάνουν και οι εβραίοι, οι κινέζοι και οι λιβανέζοι που σας γαμάνε όλα τα καλά μουνιά και εσείς γίνεστε σοσιαλιστές και κοκάκηδες.

The economic dominance of the overseas Chinese in various Southeast Asian countries has
been even greater. Although less than 5 percent of the Indonesian population, the Chinese have
controlled an estimated 70 percent of the country's private domestic capital and have run
three-quarters of its 200 largest businesses. In Thailand, ethnic Chinese are about 10 percent of the
population and have controlled all four of the country's largest private banks. Of the five
billionaires in Indonesia and Thailand in the late twentieth century, all were ethnically Chinese.
Although the overseas Chinese have long been known as "the Jews of Southeast Asia," perhaps
Jews might be more aptly called the overseas Chinese of Europe.
link παραπάνω

Όλα αυτά δεν είναι αποτέλεσμα του κράτους. Είναι αποτέλεσμα του μεγέθους των Κινέζων. Ναι, άχρηστοι ελληνόφωνοι αράπηδες, οι Κινέζοι τον έχουν πολύ μεγαλύτερο από εσάς, τον εγκέφαλο!.Άμα λοιπόν ο Κινέζος και ο Εβραίος έχει τα προσόντα στο κεφάλι του, τι να κάνεις εσύ;

Να, εχθές κιόλας μια υπάνθρωπη λαθραία σλάβα μου ζητούσε λεφτά για το ενοίκιο. Γιατί; Γιατί είναι ανίκανη να μάθει την γλώσσα να περνάει σαν Ελληνίδα, γιατί είναι ανίκανη να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα μουνιά που δουλεύουν σε γραφείο. Αν λοιπόν δεν έχεις τα απαραίτητα προσόντα στον εγκέφαλο μια ζωή σοσιαλιστής θα είσαι, θα σε γαμάνε σε τιμή ευκαιρίας, και θα ρίχνεις το φταίξιμο στους εβραίους και τους καπιταλιστές...

Να ποια είναι επομένως τα αληθινά αίτια του αντισημιτισμού. Μπαίνει ο φασίστας σε αυτήν την ιστοσελίδα, βλέπει όλα αυτά τα μουνιά και του τρέχουν τα σάλια και μετά έρχεται ο εβραίος πάνω από το κεφάλι του και λέει "όλες αυτές τις παίρνω για πρωινό και όταν είναι να τελειώσω κάνουν και κερκίδα και φωνάζουν γκόι γκόι γάμα της το σόι", τρελαίνεται ο αποτυχημένος φασίστας και κατασκευάζει παραμύθια, ότι ο εβραίος έκλεψε, ότι είναι πονηρός, ρυπαρός κ.ο.κ.

callan

 • Μπράβος
 • Major
 • *****
 • Posts: 711
 • Φήμη 0
  • View Profile
Τι σχέση έχει η πούτσα με το γαμήσι;
Ότι εσύ με τα ψυχοφάρμακα. ;)

Με την πούτσα ευχαριστιούνται οι γυναίκες νομίζεις;
Εμένα πάντως που δεν γαμάω σε μπουρδέλα έτσι μου λένε.

Πήγαινε σε καμία γκόμενα και πες της ότι την έχεις 85 εκατοστά, θα φας σφαλιάρα.
Μεγάλη πούτσα εννοούμε μεγαλύτερη των 15 εκατοστών,όχι την βασιλική κόμπρα μικροτσουτσουνε. ::)

Αν της πεις όμως ότι έχεις 100 ευρώ για την πάρτη της θα τις γαμήσεις όλες.

Αυτά τα λένε στα site που μας κάνεις copy-paste εδώ κάθε λίγο και λιγάκι?

και κοκάκηδες.
Η κόκα είναι ακριβό ναρκωτικό.Το παίρνουν συνήθως οι αναρχικόι γιοι και κόρες των καπιταλιστών πριν αρχίσουν τις παρτούζες με τους υπανθρώπους που προστατεύουν.

The economic dominance of the overseas Chinese in various Southeast Asian countries has
been even greater. Although less than 5 percent of the Indonesian population, the Chinese have
controlled an estimated 70 percent of the country's private domestic capital and have run
three-quarters of its 200 largest businesses. In Thailand, ethnic Chinese are about 10 percent of the
population and have controlled all four of the country's largest private banks. Of the five
billionaires in Indonesia and Thailand in the late twentieth century, all were ethnically Chinese.
Although the overseas Chinese have long been known as "the Jews of Southeast Asia," perhaps
Jews might be more aptly called the overseas Chinese of Europe.
link παραπάνω
Στους υπανθρώπους βασιλεύει ο λιγότερο υπάνθρωπος.Αν και από ότι θυμάμαι η Κίνα κυβερνάται από το κομουνιστικό κόμα.Αναφέρεται γενικά σε ανατολικοασιάτες,όχι κινέζους.Υπάρχουν οι αρχιφασίστες Ιάπωνες και οι Κορεάτες που ανεβάζουν τον μέσο όρο και πάλι όμως οριακά.

Άμα λοιπόν ο Κινέζος και ο Εβραίος έχει τα προσόντα στο κεφάλι του, τι να κάνεις εσύ;


FringeElements

 • Guest
Δεν ξέρω που τον βρήκες αυτόν τον πίνακα πάντως δεν μου φαίνεται καθόλου επιστημονικός. Σε κάθε περίπτωση τα επιχειρήματα του callan είναι φαιδρά και όπως δηλώνει και ο ίδιος είναι εξαιρετικά άβγαλτος με τις γυναίκες.

Όπως και να 'χει, οι Κινέζοι έχουν τους μεγαλύτερους εγκεφάλους στον κόσμο. Το γεγονός ότι όλες αυτές οι χώρες έχουν γνωρίσει τον σοσιαλισμό οφείλεται σε πληθώρα λόγων, τους οποίους αν καταπολεμήσουμε θα αποφύγουμε καταστροφικές επιλογές τύπου callan.

Pearce, E. & Dunbar, R. (2011). Latitudinal Variation in Light Levels Drives Human Visual System Size.

Ο μέσος Κινέζος είναι εξυπνότερος από τον μέσο Σκανδιναβό.

callan

 • Μπράβος
 • Major
 • *****
 • Posts: 711
 • Φήμη 0
  • View Profile
είναι εξαιρετικά άβγαλτος με τις γυναίκεςπουτάνες.
Το γεγονός ότι όλες αυτές οι χώρες έχουν γνωρίσει τον σοσιαλισμό
fixed

hillbilly

 • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
 • Posts: 37
 • Φήμη 0
 • ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ,ΕΘΝΙΚΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ
  • View Profile
 Για άλλη μια φορά συγχαίρω τον FringeElements για τις ανώτερες ιδέες και τα κορυφαία επίπεδα επίγνωσης που διαθέτει.  Πράγματι οι αντι-ελευθεριακοί μπουμπουνοκέφαλοι , είτε είναι σοσιαλιστές , είτε φασίστες ή κομμουνιστές θα ψάξουν να βρούν το μπαμπούλα για να χρεώσουν σε οτι τα πήγαν ΣΚΑΤΑ αντί να κοιτάξουν τα μούτρα τους και να βελτιωθούν.Ο μπαμπούλας τους ανάλογα την παράφυσική τους ιδεολογία θα είναι ο σιωνισμός και οι Εβραίοι ,το κεφάλαιο, ,οι μασόνοι, το ΔΝΤ, οι εξωγήινοι κτλ. Είναι τόσο βλάκες που πάντα θα κατηγορούν για τα προβλήματα τους κάτι συνομωσιολογικό χωρίς ποτέ να κοιτάξουν οι ίδιοι τις ευθύνες τους και να τις αναγνωρίσουν.

 Το τραγικό είναι ότι σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων ανήκει το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού.Είναι οι ίδιοι υπάνθρωποι που μεχρι την περασμένη βδομάδα πίστευαν ότι κάποιος γύφτος ονόματι Σώρας από Πάτρα έχει 600δις και οι πολιτικοί δεν δέχονται να τα πάρουν γιατι θέλουν να ξεπουλήσουν τη χώρα.Αντί το αυτιστικό μυαλό τους να σκεφθεί ότι  αυτός που λέει ότι έχει 600δις(ποσό εξωφρενικό) τους δουλεύει, αυτοί προτιμούν να πιστέψουν ότι όλα είναι αλήθεια και οι πολιτικοί δεν πέρνουν τα λεφτά γιατί θέλουν να πουλήσουν τη χώρα στο ΔΝΤ.
« Last Edit: October 12, 2012, 07:39:33 pm by hillbilly »

By rednex88 at 2012-01-29

Codename Nemesis Ghost

 • Guest

Εντάξει, τώρα να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, η αλήθεια να λέγεται, ο παλαιοελλαδίτης και κατεπέκτασην ο νεοέλλην είναι με μια φράση "γύφτος στην ψυχή"!!! Πως γίνεται καθαρόαιμοι γύφτοι σαν τον Βολάνη, ή αυτόν τον Μελιτζανιά που έμαθα από τους θαμώνες του φόρουμ εδώ, να έρχονται συνέχεια στο στόμα σας; Είναι απλά ένα "αστείο";
Δε νομίζω. Είναι η άλλη σας φύση, είναι η μέσα σας λαχτάρα για γυφτιά, ο "μελιτζανιάς", ο δεκαπληγικός γύφτος που κρύβετε μέσα σας, νεοέλληνες. Ο Βολάνης είστε εσείς, και ασφαλώς υπάρχει εξήγηση. Στο πιο καθυστερημένο κομμάτι του ελλαδικού χώρου που διάλεξαν οι Μεγάλες Δυνάμεις να φτιάξουν το νεοελλαδικό κρατίδιο-προτεκτοράτο τους, κυριαρχούσε ο βυζαντινο-οθωμανός υπάνθρωπος-ρωμιός, με λίγες εξαιρέσεις ατόμων που βλέπαν πιο μακριά. Τους τελευταίους βυζαντινούς αιώνες μετοίκησαν και τα φριχτά παράσιτα που λέγονται γύφτοι και ήρθε κι έδεσε το γλυκό. Αυτή η ρωμιογύφτικη ψυχή είναι που κυριάρχησε μέχρι και σήμερα στον μέσο παλαιοελλαδίτη ελληνόφωνο. Κάτι σαν να λέμε "σφάξε με πασά μου να αγιάσω-βάλε βενζίνη στο γυαλί, δε με πιάνει το ουίσκι". Ένα μείγμα αρχοντοξευτίλας, γύφτικης δόξας, το "μεγαλείο" της ΕΘΕΛΟΥΣΙΑΣ εκπλήρωσης του οράματος του Υπανθρώπου για χάρη μιας "καψούρας", αυτά είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του παλαιοελλαδίτη (υπ)ανθρώπου που σώζονται ατόφια μέχρι τις μέρες μας! Η γύφτικη ψυχή σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια!

Ακριβώς ένα είδος ΥΠΕΡγύφτου είναι και ο νεοφιλελεύθερος αμερικανακόπληκτος Νομάς Fringe Kopranos, αφού δεν αναγνωρίζει ούτε γη ούτε έθνη, παρά μόνο τις μαλακιούλες που κάθεται και αναπτύσει ο κάθε αμερικλανάκος στο youtube του, επειδή δεν μπορεί o αμερικλανάκος να κάνει μια βόλτα έξω από το σπίτι του, γιατί φοβάται μην τον σκοτώσουν για πλάκα η κάθε συμμορία σκυλάραπων ή οτιδήποτε άλλο, οι κοινωνίες "αναρχοκαπιταλισμού" που προπαγανδίζει ο νεοφιλελεύθερος καραγκιοζάκος είναι αυτές! Θα σου άξιζε ρε θρασύτατο αλλοπαρμένο uberυλιστικό σκουπίδι να ψοφάς κάτω από κάποια γέφυρα στο Μπρούκλυν, να γευτείς από πρώτο χέρι την προοπτική του συστήματος αυτού.


Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile

Εντάξει, τώρα να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, η αλήθεια να λέγεται, ο παλαιοελλαδίτης και κατεπέκτασην ο νεοέλλην είναι με μια φράση "γύφτος στην ψυχή"!!! Πως γίνεται καθαρόαιμοι γύφτοι σαν τον Βολάνη, ή αυτόν τον Μελιτζανιά που έμαθα από τους θαμώνες του φόρουμ εδώ, να έρχονται συνέχεια στο στόμα σας; Είναι απλά ένα "αστείο";
Δε νομίζω. Είναι η άλλη σας φύση, είναι η μέσα σας λαχτάρα για γυφτιά, ο "μελιτζανιάς", ο δεκαπληγικός γύφτος που κρύβετε μέσα σας, νεοέλληνες. Ο Βολάνης είστε εσείς, και ασφαλώς υπάρχει εξήγηση. Στο πιο καθυστερημένο κομμάτι του ελλαδικού χώρου που διάλεξαν οι Μεγάλες Δυνάμεις να φτιάξουν το νεοελλαδικό κρατίδιο-προτεκτοράτο τους, κυριαρχούσε ο βυζαντινο-οθωμανός υπάνθρωπος-ρωμιός, με λίγες εξαιρέσεις ατόμων που βλέπαν πιο μακριά. Τους τελευταίους βυζαντινούς αιώνες μετοίκησαν και τα φριχτά παράσιτα που λέγονται γύφτοι και ήρθε κι έδεσε το γλυκό. Αυτή η ρωμιογύφτικη ψυχή είναι που κυριάρχησε μέχρι και σήμερα στον μέσο παλαιοελλαδίτη ελληνόφωνο. Κάτι σαν να λέμε "σφάξε με πασά μου να αγιάσω-βάλε βενζίνη στο γυαλί, δε με πιάνει το ουίσκι". Ένα μείγμα αρχοντοξευτίλας, γύφτικης δόξας, το "μεγαλείο" της ΕΘΕΛΟΥΣΙΑΣ εκπλήρωσης του οράματος του Υπανθρώπου για χάρη μιας "καψούρας", αυτά είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του παλαιοελλαδίτη (υπ)ανθρώπου που σώζονται ατόφια μέχρι τις μέρες μας! Η γύφτικη ψυχή σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια!
Καταλαβαίνεις ότι τον Μελιτζανιά και τον Παιτέρη τους αναφέρουμε κοροϊδευτικά έτσι;

Ακριβώς ένα είδος ΥΠΕΡγύφτου είναι και ο νεοφιλελεύθερος αμερικανακόπληκτος Νομάς Fringe Kopranos, αφού δεν αναγνωρίζει ούτε γη ούτε έθνη, παρά μόνο τις μαλακιούλες που κάθεται και αναπτύσει ο κάθε αμερικλανάκος στο youtube του, επειδή δεν μπορεί o αμερικλανάκος να κάνει μια βόλτα έξω από το σπίτι του, γιατί φοβάται μην τον σκοτώσουν για πλάκα η κάθε συμμορία σκυλάραπων ή οτιδήποτε άλλο, οι κοινωνίες "αναρχοκαπιταλισμού" που προπαγανδίζει ο νεοφιλελεύθερος καραγκιοζάκος είναι αυτές! Θα σου άξιζε ρε θρασύτατο αλλοπαρμένο uberυλιστικό σκουπίδι να ψοφάς κάτω από κάποια γέφυρα στο Μπρούκλυν, να γευτείς από πρώτο χέρι την προοπτική του συστήματος αυτού.
Σε αυτά συμφωνώ.

Biohazard

 • Guest
Ο Σταλινάς με τους αλβανούς, ο FringeElements με τους γύφτους... Τι στο διάολο;  ???

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Ο Σταλινάς με τους αλβανούς, ο FringeElements με τους γύφτους... Τι στο διάολο;  ???
Ο ένας ήταν Αλβανός και ο άλλος είναι γύφτος προφανώς! ::)

Codename Nemesis Ghost

 • Guest

Εντάξει, τώρα να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, η αλήθεια να λέγεται, ο παλαιοελλαδίτης και κατεπέκτασην ο νεοέλλην είναι με μια φράση "γύφτος στην ψυχή"!!! Πως γίνεται καθαρόαιμοι γύφτοι σαν τον Βολάνη, ή αυτόν τον Μελιτζανιά που έμαθα από τους θαμώνες του φόρουμ εδώ, να έρχονται συνέχεια στο στόμα σας; Είναι απλά ένα "αστείο";
Δε νομίζω. Είναι η άλλη σας φύση, είναι η μέσα σας λαχτάρα για γυφτιά, ο "μελιτζανιάς", ο δεκαπληγικός γύφτος που κρύβετε μέσα σας, νεοέλληνες. Ο Βολάνης είστε εσείς, και ασφαλώς υπάρχει εξήγηση. Στο πιο καθυστερημένο κομμάτι του ελλαδικού χώρου που διάλεξαν οι Μεγάλες Δυνάμεις να φτιάξουν το νεοελλαδικό κρατίδιο-προτεκτοράτο τους, κυριαρχούσε ο βυζαντινο-οθωμανός υπάνθρωπος-ρωμιός, με λίγες εξαιρέσεις ατόμων που βλέπαν πιο μακριά. Τους τελευταίους βυζαντινούς αιώνες μετοίκησαν και τα φριχτά παράσιτα που λέγονται γύφτοι και ήρθε κι έδεσε το γλυκό. Αυτή η ρωμιογύφτικη ψυχή είναι που κυριάρχησε μέχρι και σήμερα στον μέσο παλαιοελλαδίτη ελληνόφωνο. Κάτι σαν να λέμε "σφάξε με πασά μου να αγιάσω-βάλε βενζίνη στο γυαλί, δε με πιάνει το ουίσκι". Ένα μείγμα αρχοντοξευτίλας, γύφτικης δόξας, το "μεγαλείο" της ΕΘΕΛΟΥΣΙΑΣ εκπλήρωσης του οράματος του Υπανθρώπου για χάρη μιας "καψούρας", αυτά είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του παλαιοελλαδίτη (υπ)ανθρώπου που σώζονται ατόφια μέχρι τις μέρες μας! Η γύφτικη ψυχή σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια!
Καταλαβαίνεις ότι τον Μελιτζανιά και τον Παιτέρη τους αναφέρουμε κοροϊδευτικά έτσι;

Ακριβώς ένα είδος ΥΠΕΡγύφτου είναι και ο νεοφιλελεύθερος αμερικανακόπληκτος Νομάς Fringe Kopranos, αφού δεν αναγνωρίζει ούτε γη ούτε έθνη, παρά μόνο τις μαλακιούλες που κάθεται και αναπτύσει ο κάθε αμερικλανάκος στο youtube του, επειδή δεν μπορεί o αμερικλανάκος να κάνει μια βόλτα έξω από το σπίτι του, γιατί φοβάται μην τον σκοτώσουν για πλάκα η κάθε συμμορία σκυλάραπων ή οτιδήποτε άλλο, οι κοινωνίες "αναρχοκαπιταλισμού" που προπαγανδίζει ο νεοφιλελεύθερος καραγκιοζάκος είναι αυτές! Θα σου άξιζε ρε θρασύτατο αλλοπαρμένο uberυλιστικό σκουπίδι να ψοφάς κάτω από κάποια γέφυρα στο Μπρούκλυν, να γευτείς από πρώτο χέρι την προοπτική του συστήματος αυτού.
Σε αυτά συμφωνώ.
Κοίτα να δεις, κάνετε πλάκα μαζί τους, αλλά το θέμα είναι ότι ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ, δε θα αντέχατε ούτε να τους βλέπετε ούτε να τους ακούτε για παραπάνω από μία φορά, έστω για πλάκα. Η συνεχής όμως ενασχόληση με αυτούς δείχνει αυτό ακριβώς που αποκαλύπτω: είναι ένα μέρος του εαυτού σας, που τους ΕΠΙΖΗΤΑ, διότι το μέρος αυτό του εαυτού σας είναι σάρκα από τη σάρκα τους και αίμα από το αίμα τους. Είναι η ρωμιογύφτικη πλευρά του νεοέλληνα, που σα σκουλήκι ροκάνισε σιγά σιγά και φώλιασε μέσα, είναι αυτό που έστω "για πλάκα" συνεχίζετε να κρατατε στην επικαιρότητα και στην επιφάνεια, είναι το μισοχαμόγελο του ρωμιού όταν στην τελετή του 2004 είδε το γύφτικο ντάτσουν με τα καρπούζια, σκεπτόμενος "χεχε, ρε τους μπαγάσηδες, πλάκα έχουν". Ο Μελιτζανιάς είστε Εσείς και Εσείς είστε ο Μελιτζανιάς. Σκοτώστε τον Παϊτέρη που κρύβετε μέσα σας! Σκοτώστε τον Μελιτζανιά που κρύβετε μέσα σας!

Πως λέει το τραγούδι "σκότωσε τον μπάτσο που έχεις μέσα σου, σκότωσε τον μπάτσο πριν είναι αργά"....; Έτσι λοιπόν, σκότωσε τον γύφτο που έχεις μέσα σου, σκότωσε τον γύφτο πριν είναι αργά.....  (είναι ήδη πολύ αργά για την ελλαδική "κοινωνία", αλλά κάλλιο ΑΡΓΑ παρά ΠΟΤΕ.....)
« Last Edit: October 14, 2012, 12:29:07 am by Codename Nemesis Ghost »

FringeElements

 • Guest
Γυφτιά στα ελληνικά δεν σημαίνει να παίρνεις κάτι δωρεάν; Πάμε για καφέ, λέει κάποιος "ο καθένας τα δικά του", "έλα ρε γύφτε πληρώνω εγώ" ή "μιλάμε για τρελό γύφτο, στις κατηφόρες βάζει αμέσως νεκρό".

Συνεπώς αυτός που υποστηρίζει ότι τα νοσοκομεία πρέπει να είναι δωρεάν και να μην πληρώνει αυτός ο γύφτος/Έλληνας που τα χρησιμοποιεί, δεν είναι αυτός που υποθάλπτει και προκαλεί την γυφτιά;
Αυτός που υποστηρίζει ότι τα σχολεία πρέπει να είναι δωρεάν και να μην πληρώνει αυτός ο γύφτος/Έλληνας που τα χρησιμοποιεί, δεν είναι αυτός που υποθάλπτει και προκαλεί την γυφτιά;
Αυτός που υποστηρίζει ότι οι δρόμοι, τα λιμάνια, τα λεωφορεία, κτλ πρέπει να είναι δωρεάν και να μην πληρώνει αυτός ο γύφτος/Έλληνας που τα χρησιμοποιεί, δεν είναι αυτός που υποθάλπτει και προκαλεί την γυφτιά;

Η γυφτιά είναι ο σοσιαλισμός χωρίς τα προσχήματα για αυτό και εμείς οι παλαιοελευθεριακοί φασιστορασιαλιστές αναρχοκαπιταλιστές θέλουμε να χτυπήσουμε όχι μόνο την γυφτιά αλλά και αυτό που την προκαλεί, την ρίζα της!
« Last Edit: October 14, 2012, 01:12:30 pm by FringeElements »

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Γυφτιά στα ελληνικά δεν σημαίνει να παίρνεις κάτι δωρεάν; Πάμε για καφέ, λέει κάποιος "ο καθένας τα δικά του", "έλα ρε γύφτε πληρώνω εγώ" ή "μιλάμε για τρελό γύφτο, στις κατηφόρες βάζει αμέσως νεκρό".

Συνεπώς αυτός που υποστηρίζει ότι τα νοσοκομεία πρέπει να είναι δωρεάν και να μην πληρώνει αυτός ο γύφτος/Έλληνας που τα χρησιμοποιεί, δεν είναι αυτός που υποθάλπτει και προκαλεί την γυφτιά;
Αυτός που υποστηρίζει ότι τα σχολεία πρέπει να είναι δωρεάν και να μην πληρώνει αυτός ο γύφτος/Έλληνας που τα χρησιμοποιεί, δεν είναι αυτός που υποθάλπτει και προκαλεί την γυφτιά;
Αυτός που υποστηρίζει ότι οι δρόμοι, τα λιμάνια, τα λεωφορεία, κτλ πρέπει να είναι δωρεάν και να μην πληρώνει αυτός ο γύφτος/Έλληνας που τα χρησιμοποιεί, δεν είναι αυτός που υποθάλπτει και προκαλεί την γυφτιά;

Η γυφτιά είναι ο σοσιαλισμός χωρίς τα προσχήματα για αυτό και εμείς οι παλαιοελευθεριακοί φασιστορασιαλιστές αναρχοκαπιταλιστές θέλουμε να χτυπήσουμε όχι μόνο την γυφτιά αλλά και αυτό που την προκαλεί, την ρίζα της!
Ρε παπατζή, άλλα λες πιο πάνω άλλα λες τώρα; Να κοιτάξεις τα χάπια που σου δίνουν στο ίδρυμα μήπως και έχουν λήξει!

callan

 • Μπράβος
 • Major
 • *****
 • Posts: 711
 • Φήμη 0
  • View Profile
Γυφτιά στα ελληνικά δεν σημαίνει να παίρνεις κάτι δωρεάν; Πάμε για καφέ, λέει κάποιος "ο καθένας τα δικά του", "έλα ρε γύφτε πληρώνω εγώ" ή "μιλάμε για τρελό γύφτο, στις κατηφόρες βάζει αμέσως νεκρό".

Συνεπώς αυτός που υποστηρίζει ότι τα νοσοκομεία πρέπει να είναι δωρεάν και να μην πληρώνει αυτός ο γύφτος/Έλληνας που τα χρησιμοποιεί, δεν είναι αυτός που υποθάλπτει και προκαλεί την γυφτιά;
Αυτός που υποστηρίζει ότι τα σχολεία πρέπει να είναι δωρεάν και να μην πληρώνει αυτός ο γύφτος/Έλληνας που τα χρησιμοποιεί, δεν είναι αυτός που υποθάλπτει και προκαλεί την γυφτιά;
Αυτός που υποστηρίζει ότι οι δρόμοι, τα λιμάνια, τα λεωφορεία, κτλ πρέπει να είναι δωρεάν και να μην πληρώνει αυτός ο γύφτος/Έλληνας που τα χρησιμοποιεί, δεν είναι αυτός που υποθάλπτει και προκαλεί την γυφτιά;

Η γυφτιά είναι ο σοσιαλισμός χωρίς τα προσχήματα για αυτό και εμείς οι παλαιοελευθεριακοί φασιστορασιαλιστές αναρχοκαπιταλιστές θέλουμε να χτυπήσουμε όχι μόνο την γυφτιά αλλά και αυτό που την προκαλεί, την ρίζα της!

ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!

hillbilly

 • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
 • Posts: 37
 • Φήμη 0
 • ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ,ΕΘΝΙΚΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ
  • View Profile
 Σας γάμησε το μυαλό ο συνάδελφος φιλελέυθερος αναρχοκαπιταλιστής.Με αλληλουχία δομημένων επιχειρημάτων σας απέδειξε ότι ουσιαστικά όλοι εσείς οι σοσιαλό-κομμουνιστές είστε γυφταριό σύμφωνα με την έννοια που έχει πάρει η λέξη ''γύφτος'' στις μέρες μας.
 FringeElements μόλις υπάρξει η δυνατότητα δημιουργίας ομάδων στο φόρουμ πρέπει να ιδρύσουμε μια ομάδα εθνοκεντρικών αναρχοκαπιταλιστών.

By rednex88 at 2012-01-29

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Σας γάμησε το μυαλό ο συνάδελφος φιλελέυθερος αναρχοκαπιταλιστής.Με αλληλουχία δομημένων επιχειρημάτων σας απέδειξε ότι ουσιαστικά όλοι εσείς οι σοσιαλό-κομμουνιστές είστε γυφταριό σύμφωνα με την έννοια που έχει πάρει η λέξη ''γύφτος'' στις μέρες μας.
 FringeElements μόλις υπάρξει η δυνατότητα δημιουργίας ομάδων στο φόρουμ πρέπει να ιδρύσουμε μια ομάδα εθνοκεντρικών αναρχοκαπιταλιστών.
Ομάδα γύφτων θα ιδρύσετε εσείς μάλλον γιατί και οι δυο τουρκόγυφτοι, πούστηδες και καθυστερημένοι είστε, τίποτα δεν κατάφερε να αποδείξει ο fringe elements εκτός του ότι είναι ηλίθιος και εσύ ακόμα πιο ηλίθιος που τον επικροτείς!

Saligkaros

 • Guest
Ο υπεργυφτος fringeαντιγραφακιας, πρωτοετης του σαπιοκολεγιου ICBS, διαβασε τις πρωτες 50 σελιδες της οικονομικης θεωρειας και νομιζει οτι μπορει να λυσει το οικονομικο προβλημα της γης!

:masturbatoticon:

hillbilly

 • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
 • Posts: 37
 • Φήμη 0
 • ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ,ΕΘΝΙΚΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ
  • View Profile
Ότι ένας ΤΕΙτζής θα με κατηγορούσε για ηλίθιο ειναι θρασύτατο.  Χιτάκο αντί για τις φανφαρό-παπαρολογίες που μας κατηγορείς, συμπεριφέρσου σαν άνθρωπος και γράψε μερικά επιχειρήματα, για το βούλωμα που τρώς από την αρχή αυτού του θρέντ.

By rednex88 at 2012-01-29

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Ότι ένας ΤΕΙτζής θα με κατηγορούσε για ηλίθιο ειναι θρασύτατο.  Χιτάκο αντί για τις φανφαρό-παπαρολογίες που μας κατηγορείς, συμπεριφέρσου σαν άνθρωπος και γράψε μερικά επιχειρήματα, για το βούλωμα που τρώς από την αρχή αυτού του θρέντ.
Τι βούλωμα ακριβώς τρώω ρε τουρκοκρητικέ τις φαντασιώσεις του παραπληγικού φίλου σου λες βούλωμα και την αγάπη του για τους γύφτους και τους εβραίους; Το ότι είσαι ηλίθιος είναι το μόνο σίγουρο, εγώ πάλι δεν είμαι Τειτζής και έχω βαρεθεί να το λέω εσύ όμως πέρασες Ιατρική με 2000 μόρια επειδή είσαι μουσουλμάνος τουρκοκρητικός λυπάμαι τους ασθενείς που θα αναλάβεις γιατί θα πεθάνουν πρόωρα.

FringeElements

 • Guest
Ρε παπατζή, άλλα λες πιο πάνω άλλα λες τώρα; Να κοιτάξεις τα χάπια που σου δίνουν στο ίδρυμα μήπως και έχουν λήξει!

Που λέω άλλα; Λέω ότι πρέπει να πληρώνεις τις γυναίκες που γαμάς για να είναι υπάκουες και να σου προσφέρουν ότι αξίζεις. Να πληρώνεις μέχρι και τα νεκροταφεία ούτως ώστε ο καθένας να αναπαύεται σύμφωνα με το έργο του και την κληρονομιά του. Διότι εκείνος που δεν πληρώνει είναι εκείνος που θα γίνει γύφτος, αργά ή γρήγορα. Εκείνη που γαλουχήθηκε στο να της παρέχονται όλα δωρεάν από άλλους θα γίνει αυτή που δίνει τα πάντα για ευτελή ποσά. Και αντιστοίχως το μυαλό των παιδιών της θα μικρύνει γιατί θα σπειρεί από ευτελείς σπόρους και δεν θα έχει τον χρόνο και τα μέσα για να τους βελτιώσει μέσω της διδασκαλίας. Εκείνος που δεν πληρώνει είναι εκείνος που δεν αγωνιά, και εκείνος που δεν αγωνία είναι το χωράφι στο οποίο ζιζάνια και παράσιτα υπονομεύουν την συγκομιδή. Έτσι εκείνος που δεν έχει μάθει να πληρώνει θα γίνει εκείνος που δεν θα έχει να πληρώσει, ο γύφτος, γιατί το χωράφι του θα είναι πάντα άδειο και ο φθόνος και η κακία θα εμφιλοχωρήσει και θα εγκατασταθεί μέσα.

Η ευκολία και το μεγαλείο, που ονειρεύονται οι σοσιαλιστές σήμερα, είναι το όνειρο των δούλων, ενώ οι εφιάλτες και οι περιπέτειες είναι τα όνειρα ηγεμόνων τους.