Poll

Είναι Τρολλ;

Είναι
6 (20%)
Όχι
5 (16.7%)
Τρολλ είμαστε όλοι
9 (30%)
Κανένας δεν είναι Τρολλ, όλοι έχουν τη γνώμη τους
7 (23.3%)
ΔΞ/ΔΑ
3 (10%)

Total Members Voted: 25

Voting closed: April 02, 2015, 12:53:44 am

Author Topic: Ένα γαμημένο ΤΡΟΛΛ είναι ο Fringe, ξεκολλάτε!  (Read 482 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Codename Nemesis Ghost

  • Guest

Σας παίζει μονότερμα τόσο καιρό ο άθλιος, πιθανότατα κάποιος γραικύλος του Jungle Report είναι που σπάει πλάκα, μην ασχολείστε με τις αηδίες που γράφει και ποστάρει.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Quote
Κανένας δεν είναι Τρολλ, όλοι έχουν τη γνώμη τους

Αυτο ψηφισα, τρολλ δεν υπαρχουν, ειναι λεξη δημιουργημα των κυριαρχων για να υποτιμησουν τους αμφισβητιες τους.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
Γιατί δεν έβαλες επιλογή, ο fringe παίρνει ναρκωτικά;

Codename Nemesis Ghost

  • Guest
Γιατί δεν έβαλες επιλογή, ο fringe παίρνει ναρκωτικά;


Για να μην μπερδευτεί ο αναγνώστης, αφού η αγωγή που παίρνει καθημερινά ο εν λόγω μπορεί να θεωρηθεί ως "ναρκωτικά".

ZORO

  • Guest
Μα δεν είναι τρολ και στο πχορουμ τα ίδια έλεγε αν και τώρα τελευταία έχει ξεφύγει. Δίνει και κακό όνομα στο κίνημα για την ελευθερία με όλες τις ρασιαλιστικές Δαρβινιστικές παπαριές.


http://en.wikipedia.org/wiki/Voluntaryism

National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
Γιατί δεν έβαλες επιλογή, ο fringe παίρνει ναρκωτικά;
Γιατί δεν έβαλες επιλογή, ο fringe παίρνει ναρκωτικά;
γιατί τότε θα ήταν κανονικός ναζί.

Codename Nemesis Ghost

  • Guest
Μα δεν είναι τρολ και στο πχορουμ τα ίδια έλεγε αν και τώρα τελευταία έχει ξεφύγει. Δίνει και κακό όνομα στο κίνημα για την ελευθερία με όλες τις ρασιαλιστικές Δαρβινιστικές παπαριές.


http://en.wikipedia.org/wiki/Voluntaryism


Δεν λέω ότι είναι Τρολλ στο φόρουμ εδώ, είναι Τρολλ από τη φύση του ο γαμημένος.

FringeElements

  • Guest
1ον ) Ο παλαιοελευθεριακός φασιστορασιαλιστικός αναρχοκαπιταλισμός δεν έχει ούτε την παραμικρή σχέση με το trollάρισμα
2ον )  Ποιο πχορουμ;
3ον ) Όπως βλέπουμε στο link της wiki ο τελευταίος εθελοντιστής (ο άλλος διαγράφεται λόγω κτηνοβασίας) είναι ο Ρόθμπαρντ.

Ποιος εφηύρε τον παλαιοελευθερισμό;
Ο Ρόθμπαρντ
http://en.wikipedia.org/wiki/Paleolibertarianism

Ποιος ήταν ρασιαλιστής;
Ο Ρόθμπαρντ
http://www.lewrockwell.com/rothbard/ir/Ch75.html


Τι προσέθεσα εγώ στην θεωρία; Τίποτα απολύτως!

Εκτός από μια μικρή τροποποίηση που έκανα όσον αφορά την μετάβαση από ένα καθεστώς σαν το σημερινό σε ένα παλαιοελευθεριακό καθεστώς αναρχοκαπιταλισμού και αυθόρμητου ρασιαλισμού.

Ο Ρόθμπαρντ δεν λέει πουθενά πως το κράτος θα εξαφανιστεί. Θα κάνουμε κόμμα; Θα καταλάβουμε το κράτος; Δεν λέει πουθενά.

Στο Ethics of Liberty, που πρέπει να διαβάσετε όλοι, μιλάει για μια φιλελεύθερη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουμε. Αλλά δείχνει να περιορίζεται σε μια γκραντουαλιστική (λάου λάου) προσέγγιση. Λέει δηλαδή θα κάνουμε συμμαχίες είτε με την δεξιά, είτε με την αριστερά, με στόχο να εξαφανίζουμε κομμάτι κομμάτι το κράτος (π.χ. συνεργασία με την δεξιά για να εξαφανίσουμε το κράτος πρόνοιας και με την αριστερά για να εξαφανίσουμε τον περιορισμό στην πορνογραφία κτλ ). Αλλά όλα αυτά , στρατηγικές, συμμαχίες (με τους διάβολους), ιστορίες, δεν βλέπω να μας βγάζουν πουθενά.

Άσε που αν απελευθερώσουμε την πορνογραφία συνεργαζόμενοι με την αριστερά θα έρθουν οι δεξιοί και θα μας λένε ληστοσυμμορίτες. Άρα δεν θα μπορούμε να συνεργαστούμε και μαζί τους να περιορίσουμε το κράτος πρόνοιας. Θα καταλήξουμε να μην μας θέλουν ούτε οι μεν ,ούτε οι δε και να τριγυρνάμε στα αντιρατσιστικά και ομοφυλόφιλα φεστιβάλ σαν τον Βαλλιανάτο. Ούτε με τους λαθραίους δεν μπορούμε να κάνουμε συμμαχίες. Θα πάμε να τους δώσουμε πράσινη κάρτα και θα μας πουν "μα αφού θέλετε να καταργήσετε το κράτος πρόνοιας, γιατί ήρθα εγώ εδώ νομίζεις; Για τα επιδόματα και το τσάμπα" και θα μας την γυρνάνε πίσω...

Ε εδώ έρχομαι εγώ και προτείνω action directe ! Θα αναλάβουμε το κράτος εμείς. Οι συνωμότες. Θα στηρίξουμε ένα φασιστικό κίνημα και θα επιβάλλουμε σκληρή πειθαρχία δια πυρός και σιδήρου ΚΑΙ με την βοήθεια κάποιων ψευτοσοσιαλιστών-φασιστών που θα λένε στον λαό να ηρεμήσει και να εργαστεί ειρηνικά και ωραία. Έτσι εμείς θα παραμερίσουμε την θεότρελη βάση αυτού του κινήματος και θα ανεβούμε επάνω. Ο λαός θα το αντιμετωπίσει όπως αντιμετωπίζει τον καπιταλισμό γενικότερα, χαλαρά. Ούτως ή άλλως ανάπτυξη θα του προσφέρουμε όπως και ο Πινοσέτ, που δεν είχε καν σχέση με τον αναρχοκαπιταλισμό. Η ανάγκη θα μας ανεβάσει στην εξουσία σαν φελλούς αρκεί να εμφωλεύσουμε τους δικούς μας στο Φασιστικό Κίνημα. Από την εξουσία θα κόβουμε λίγο λίγο το κράτος, θα δίνουμε το δικαίωμα στους ιδιώτες να αντικαθιστούν κάθε λειτουργία του κράτους, ελεύθερα και ανταγωνιστικά, μέχρι που θα έχουμε μείνει, ως κράτος, πέντε αναρχοκαπιταλο... κτλ σε μια καμαρούλα μια σταλιά (η μόνη ιδιοκτησία του κράτους). Ε θα το κλείσουμε και αυτό και θα πάμε σπίτια μας σε μια ελεύθερη κοινωνία, όπου ο καθένας θα είναι γκαίτε και αριστοτέλης, όπου θα έχουμε ιπτάμενα αμάξια, όπου η καινοτομία και η τεχνολογία θα έχει τελειοποιήσει τον άνθρωπο και ο καθένας θα ζει ελεύθερα και ωραία.

Απορώ που βλέπετε το trolling...
« Last Edit: October 15, 2012, 11:35:43 pm by FringeElements »

ZORO

  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • Posts: 5
  • Φήμη 0
    • View Profile
Ε εδώ έρχομαι εγώ και προτείνω action directe ! Θα αναλάβουμε το κράτος εμείς. Οι συνωμότες. Θα στηρίξουμε ένα φασιστικό κίνημα και θα επιβάλλουμε σκληρή
πειθαρχία δια πυρός και σιδήρου ΚΑΙ με την βοήθεια κάποιων ψευτοσοσιαλιστών-φασιστών που θα λένε στον λαό να ηρεμήσει και να εργαστεί ειρηνικά και ωραία.
Έτσι εμείς θα παραμερίσουμε την θεότρελη βάση αυτού του κινήματος και θα ανεβούμε επάνω. Ο λαός θα το αντιμετωπίσει όπως αντιμετωπίζει τον καπιταλισμό γενικότερα, χαλαρά. Ούτως ή άλλως ανάπτυξη θα του προσφέρουμε όπως και ο Πινοσέτ, που δεν είχε καν σχέση με τον αναρχοκαπιταλισμό. Η ανάγκη θα μας ανεβάσει στην εξουσία σαν φελλούς αρκεί να εμφωλεύσουμε τους δικούς μας στο Φασιστικό Κίνημα. Από την εξουσία θα κόβουμε λίγο λίγο το κράτος, θα δίνουμε το δικαίωμα στους ιδιώτες να αντικαθιστούν κάθε λειτουργία του κράτους, ελεύθερα και ανταγωνιστικά, μέχρι που θα έχουμε μείνει, ως κράτος, πέντε αναρχοκαπιταλο... κτλ σε μια καμαρούλα μια σταλιά (η μόνη ιδιοκτησία του κράτους). Ε θα το κλείσουμε και αυτό και θα πάμε σπίτια μας σε μια ελεύθερη κοινωνία, όπου ο καθένας θα είναι γκαίτε και αριστοτέλης, όπου θα έχουμε ιπτάμενα αμάξια, όπου η καινοτομία και η τεχνολογία θα έχει τελειοποιήσει τον άνθρωπο και ο καθένας θα ζει ελεύθερα και ωραία.

Απορώ που βλέπετε το trolling...


Σιγά μωρή Avant-garde που θα αποτελέσεις και τον κινητήριο μοχλό του "κοινωνικού μετασχηματισμού" από τα πάνω. Η στρατηγική αυτή μου θυμίζει τις θεωρίες των καθυστερημένων Μαρξιστών για την μετάβαση απο τον σοσιαλισμό στον κομμουνισμό. Το εργατικό κράτος αφού καταλάβει την εξουσία καταργήσει την ατομική ιδιοκτησία το χρήμα και τις συναλλαγές  και οργανώσει την οικονομία στην βάση του κεντρικού σχεδιασμού θα αναπτύξει τις παραγωγικές δυνάμεις σε τέτοιον βαθμό που θα αρχίσει να φθίνει (wither away) μέχρι να εξαλειφθεί. Οση είναι η πιθανότητα το επαναστατικό κάδρο, οι κεντρικοί σχεδιαστές, το κόμμα, η Gosplan και οι κεντρικές επιτροπές να εξαφανιστούν σταδιακά άλλη τόση είναι η πιθανότητα να σε αφήσουν οι κορπορατιστές και οι λοιπές αντιδραστικές δυνάμεις  να οικοδομήσεις μια ελεύθερη κοινωνία.

Tο πρόβλημα του Ροθμπαρντ είναι ότι αντί να μείνει στην θεωρία και τα journals ήταν political junkie. Την δεκαετία του 70 συμμάχησε με κάτι παλαβούς Μαοϊκούς. Όταν η απόπειρα δεν ευδοκίμησε εφάρμοσε μια παραλλαγή του Southern Strategy. Ως κλασικός Εβραίος συνειδητοποίησε ότι οι ρεντνεκς  είναι δεκτικοί στο μήνυμα αρκεί να διανθιστεί με κάποια στοιχεία ρασιαλισμού και νοσταλγικές νότες constitutionalism, war of northern agression και δεν συμμαζεύεται. Έτσι έφτασε την δεκαετία του 90 να εγκρίνει τον Bush Sr για την προεδρία...

Αν θες να είσαι συνεπής με το όραμα της ελευθερίας ο μόνος δρόμος δράσης είναι η εκπαίδευση και ο προπαγανδισμός των θέσεων σου. Προσπάθησε να εξηγήσεις την σημασία της ατομικής ιδιοκτησίας και των αγορών στην οργάνωση και την κατανομή των παραγωγικών συντελεστών. Την σημασία τους ως βάση του πολιτισμού. Τον ρόλο των τιμών ως σύστημα μετάδοσης πληροφοριών στις οικονομικές μονάδες με αποκεντρωμένο τρόπο. Την οργανική, αυθόρμητη από τα κάτω εμφάνιση του εμπορευματικού χρήματος ως λύση στο πρόβλημα των ασύμπτωτων επιθυμιών. Την ύπαρξη του οικονομικού προβλήματος και την σπάνη των αγαθών. Την οριακή χρησιμότητα και το υποκειμενικό της αξίας σε αντίθεση με την εργατική θεωρία της αξίας. Εξήγησε το ανέφικτο του σοσιαλισμού παρουσιάζοντας το πρόβλημα του οικονομικού υπολογισμού. Απο την σκοπιά της φιλοσοφίας επιχειρηματολόγησε υπερ του αυταπόδεικτου δικαιώματος του αυτοπροσδιορισμού της αυτο-ιδιοκτησίας  του δικαιώματος ελέγχου της δίκαιης ιδιοκτησίας κτλ.

Makhno

  • Guest
Ε εδώ έρχομαι εγώ και προτείνω action directe ! Θα αναλάβουμε το κράτος εμείς. Οι συνωμότες. Θα στηρίξουμε ένα φασιστικό κίνημα και θα επιβάλλουμε σκληρή
πειθαρχία δια πυρός και σιδήρου ΚΑΙ με την βοήθεια κάποιων ψευτοσοσιαλιστών-φασιστών που θα λένε στον λαό να ηρεμήσει και να εργαστεί ειρηνικά και ωραία.
Έτσι εμείς θα παραμερίσουμε την θεότρελη βάση αυτού του κινήματος και θα ανεβούμε επάνω. Ο λαός θα το αντιμετωπίσει όπως αντιμετωπίζει τον καπιταλισμό γενικότερα, χαλαρά. Ούτως ή άλλως ανάπτυξη θα του προσφέρουμε όπως και ο Πινοσέτ, που δεν είχε καν σχέση με τον αναρχοκαπιταλισμό. Η ανάγκη θα μας ανεβάσει στην εξουσία σαν φελλούς αρκεί να εμφωλεύσουμε τους δικούς μας στο Φασιστικό Κίνημα. Από την εξουσία θα κόβουμε λίγο λίγο το κράτος, θα δίνουμε το δικαίωμα στους ιδιώτες να αντικαθιστούν κάθε λειτουργία του κράτους, ελεύθερα και ανταγωνιστικά, μέχρι που θα έχουμε μείνει, ως κράτος, πέντε αναρχοκαπιταλο... κτλ σε μια καμαρούλα μια σταλιά (η μόνη ιδιοκτησία του κράτους). Ε θα το κλείσουμε και αυτό και θα πάμε σπίτια μας σε μια ελεύθερη κοινωνία, όπου ο καθένας θα είναι γκαίτε και αριστοτέλης, όπου θα έχουμε ιπτάμενα αμάξια, όπου η καινοτομία και η τεχνολογία θα έχει τελειοποιήσει τον άνθρωπο και ο καθένας θα ζει ελεύθερα και ωραία.

Απορώ που βλέπετε το trolling...


Σιγά μωρή Avant-garde που θα αποτελέσεις και τον κινητήριο μοχλό του "κοινωνικού μετασχηματισμού" από τα πάνω. Η στρατηγική αυτή μου θυμίζει τις θεωρίες των καθυστερημένων Μαρξιστών για την μετάβαση απο τον σοσιαλισμό στον κομμουνισμό. Το εργατικό κράτος αφού καταλάβει την εξουσία καταργήσει την ατομική ιδιοκτησία το χρήμα και τις συναλλαγές  και οργανώσει την οικονομία στην βάση του κεντρικού σχεδιασμού θα αναπτύξει τις παραγωγικές δυνάμεις σε τέτοιον βαθμό που θα αρχίσει να φθίνει (wither away) μέχρι να εξαλειφθεί. Οση είναι η πιθανότητα το επαναστατικό κάδρο, οι κεντρικοί σχεδιαστές, το κόμμα, η Gosplan και οι κεντρικές επιτροπές να εξαφανιστούν σταδιακά άλλη τόση είναι η πιθανότητα να σε αφήσουν οι κορπορατιστές και οι λοιπές αντιδραστικές δυνάμεις  να οικοδομήσεις μια ελεύθερη κοινωνία.

Έτσι σύντροφε, κανένα "εργατικό" κράτος δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί να αυτοκαταργηθεί για να δώσει τη θέση του στον κομμουνισμό, και καταλήγει να παραμορφώνεται από τους κάθε λογής τροτσκοσταλίνες (που είναι το ίδιο πράγμα, άσχετα αν μαλώνουν μεταξύ τους για τα προσωπικά του πατερούλη με τον τρότσκι). Η μόνη λύση είναι πήδημα με τη μία στον κομμουνισμό χωρίς την ενδιάμεση δημιουργία κράτους, κατά το Ισπανικό μοντέλο του 1936.

FringeElements

  • Guest
1) Δεν συμφωνώ με την άποψη ότι στόχος των κομμουνιστών είναι να εξαφανίσουν το κράτος. Στόχος των σοσιαλιστών γενικά είναι να εξαφανίσουν το άτομο, με την καπιταλιστική του έννοια. Το δικό μας κράτος θα έχει σαφή σκοπό και την πλήρη δυνατότητα ελέγχου στους κορπορατιστές και τις αντιδραστικές δυνάμεις. Δεν προτείνω ειρήνη. Προτείνω σφαγές και τρομοκρατία. Δεν προτείνω κάτι εύκολο, προτείνω κάτι εφικτό, γιατί δεν βλέπω τι μπορεί να πάει στραβά αν αφήσουμε την αγορά πλήρως ελεύθερη. Ο κόσμος θα επιθυμεί να εισρεύσει σε εμάς και θα όλοι θα επενδύουν εδώ.
2) Αυτό είναι trolling.
3) Δεν μασάνε οι σοσιαλιστές από την λογική. Νομίζεις πως όταν λένε ότι "ο φιλελεύθερισμός είναι ο χειρότερος εχθρός μας" δεν ξέρουν τι είναι ο φιλελευθερισμός και τον έχουν παρεξηγήσει; Η λογική αντιπαράθεση ίσως τους βάλει σε αμφιβολίες αλλά δεν γίνεται τίποτα έτσι. Είναι αντιδραστικοί, όπως το κάθε παιδί αντιδράει στο να πάει στο σχολείο, όπως κλαίει όταν γεννηθεί. Θα τους περάσει και θα το καταλάβουν αργότερα ή οι επόμενες γενιές.

National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
Μία μας λέει ότι ο καπιταλισμός είναι ειρήνη μεταξύ των εθνών, μία ότι δε γουστάρει ειρήνη αλλά σφαγές και τρομοκρατία, αλλά είναι καπιταλιστής.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
Μία μας λέει ότι ο καπιταλισμός είναι ειρήνη μεταξύ των εθνών, μία ότι δε γουστάρει ειρήνη αλλά σφαγές και τρομοκρατία, αλλά είναι καπιταλιστής.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.

ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ.

FringeElements

  • Guest
Οι σφαγές και η τρομοκρατία είναι το απαραίτητο εργαλείο για να οδηγηθούμε στην Ειρήνη και επιπλέον δεν έχουν καμία σχέση με τον καπιταλισμό. Το κράτος θα τις κάνει, δεν θα τις κάνει ο καπιταλισμός.

Για να επικρατήσει ο καπιταλισμός χρειάζεται να πάψουν οι αντιδραστικοί να κολλάνε στην ιδέα του κράτους. Το κράτος στα χέρια τους είναι αντιπαραγωγικό διότι επεμβαίνει στην οικονομία και καταστρέφει τον πλούτο. Όταν αναλάβουμε εμείς την εξουσία θα κρατήσουμε μόνο το απολύτως απαραίτητο κράτος, αλλά αυτό θα είναι το τρομοκρατικό κράτος. Τα σχολεία και τα νοσοκομεία θα κλείσουν άμεσα και χιλιάδες τάγματα εφόδου θα ξεχυθούν στους δρόμους τα οποία θα δολοφονούν αδιακρίτως κάθε ύποπτο για σοσιαλισμό. Θα τους προκαλέσουμε τέτοιο τρόμο που όλοι θα εγκαταλείψουν την ιδέα να γίνουν "κομισάριοι". Έτσι θα ασχοληθούν όλοι με την εργασία. Η οικονομία θα αποκτήσει παραγωγικότητα λόγω του κεφαλαίου που θα εισρεύσει, αφού έχουμε εξαφανίσει τα συνδικάτα.

Μετά θα αρχίσουμε την αποκέντρωση. Ιδιωτικές αστυνομίες, οπλοφορία ελεύθερη, δικαστήρια αποκεντρωμένα και ιδιωτικά κτλ. Όταν κάποιος γνωρίζει πόσο καλύτερα είναι με ιδιωτική αστυνομία παρά με κρατική και κατέχει ο ίδιος όπλα, η Επανάστασή μας θα είναι αδύνατο να ανατραπεί και να ξαναγυρίσουμε σε ένα κράτος. Μέχρι που θα δημιουργηθούν 2-3 εταιρείες με όπλα υψηλού τεχνικού επιπέδου και στρατιωτικό προσωπικό. Αυτοί αντικαταστήσουν τον στρατό. Οι κάτοικοι μιας περιοχής θα αποφασίζουν μόνοι τους να πληρώνουν κάποιο κόμιστρο σε αυτήν την εταιρεία (θα είναι δεσμευτικό π.χ. μόνο αν πάνω από το 85%-90% των πολιτών πει ναι, γιατί πάντα θα υπάρχουν γύφτοι, φτωχοί κτλ. ) και η εταιρεία θα αναλαμβάνει την υποχρέωση να ισοπεδώσει με 5-6 πυρηνικά την χώρα του ξένου στρατού που θα εισβάλλει. Άρα κανείς δεν θα εισβάλλει και θα υπάρχει αναρχία, καπιταλισμός και ειρήνη.

Ειρήνη είναι όταν δεν συμφέρει κανέναν να εκκινήσει την βία. Έτσι θα τα φτιάξουμε εμείς. Τώρα όμως υπάρχει η βία, η βία των κρατιστών. Σε αυτούς θα ασκήσουμε αμυντική βία και θα τους σφάξουμε.

National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
Οι σφαγές και η τρομοκρατία είναι το απαραίτητο εργαλείο για να οδηγηθούμε στην Ειρήνη
ΣΥΝΕΠΗΣ ΜΑΟΪΚΟΣ - ΠΟΛΠΟΤΙΚΟΣ - ΤΣΕΓΚΕΒΑΡΙΚΟΣ.

Codename Nemesis Ghost

  • Guest


Ο σκοπός του νήματος ήταν να αναδείξει τον ρόλο του νεοφιλελεύθερου Τρολλ, μην τον τσιγκλάτε γιατί τρολλάρει ΚΑΙ στο νήμα αυτό ξεμπροστιάσματός του ο άθλιος δικολάβος εβραιόψυχος τρελός.