Poll

Είναι Τρολλ;

Είναι
6 (20%)
Όχι
5 (16.7%)
Τρολλ είμαστε όλοι
9 (30%)
Κανένας δεν είναι Τρολλ, όλοι έχουν τη γνώμη τους
7 (23.3%)
ΔΞ/ΔΑ
3 (10%)

Total Members Voted: 25

Voting closed: April 02, 2015, 12:53:44 am

Author Topic: Ένα γαμημένο ΤΡΟΛΛ είναι ο Fringe, ξεκολλάτε!  (Read 495 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FringeElements

  • Guest
Οι σφαγές και η τρομοκρατία είναι το απαραίτητο εργαλείο για να οδηγηθούμε στην Ειρήνη και επιπλέον δεν έχουν καμία σχέση με τον καπιταλισμό. Το κράτος θα τις κάνει, δεν θα τις κάνει ο καπιταλισμός.

Για να επικρατήσει ο καπιταλισμός χρειάζεται να πάψουν οι αντιδραστικοί να κολλάνε στην ιδέα του κράτους. Το κράτος στα χέρια τους είναι αντιπαραγωγικό διότι επεμβαίνει στην οικονομία και καταστρέφει τον πλούτο. Όταν αναλάβουμε εμείς την εξουσία θα κρατήσουμε μόνο το απολύτως απαραίτητο κράτος, αλλά αυτό θα είναι το τρομοκρατικό κράτος. Τα σχολεία και τα νοσοκομεία θα κλείσουν άμεσα και χιλιάδες τάγματα εφόδου θα ξεχυθούν στους δρόμους τα οποία θα δολοφονούν αδιακρίτως κάθε ύποπτο για σοσιαλισμό. Θα τους προκαλέσουμε τέτοιο τρόμο που όλοι θα εγκαταλείψουν την ιδέα να γίνουν "κομισάριοι". Έτσι θα ασχοληθούν όλοι με την εργασία. Η οικονομία θα αποκτήσει παραγωγικότητα λόγω του κεφαλαίου που θα εισρεύσει, αφού έχουμε εξαφανίσει τα συνδικάτα.

Μετά θα αρχίσουμε την αποκέντρωση. Ιδιωτικές αστυνομίες, οπλοφορία ελεύθερη, δικαστήρια αποκεντρωμένα και ιδιωτικά κτλ. Όταν κάποιος γνωρίζει πόσο καλύτερα είναι με ιδιωτική αστυνομία παρά με κρατική και κατέχει ο ίδιος όπλα, η Επανάστασή μας θα είναι αδύνατο να ανατραπεί και να ξαναγυρίσουμε σε ένα κράτος. Μέχρι που θα δημιουργηθούν 2-3 εταιρείες με όπλα υψηλού τεχνικού επιπέδου και στρατιωτικό προσωπικό. Αυτοί αντικαταστήσουν τον στρατό. Οι κάτοικοι μιας περιοχής θα αποφασίζουν μόνοι τους να πληρώνουν κάποιο κόμιστρο σε αυτήν την εταιρεία (θα είναι δεσμευτικό π.χ. μόνο αν πάνω από το 85%-90% των πολιτών πει ναι, γιατί πάντα θα υπάρχουν γύφτοι, φτωχοί κτλ. ) και η εταιρεία θα αναλαμβάνει την υποχρέωση να ισοπεδώσει με 5-6 πυρηνικά την χώρα του ξένου στρατού που θα εισβάλλει. Άρα κανείς δεν θα εισβάλλει και θα υπάρχει αναρχία, καπιταλισμός και ειρήνη.

Ειρήνη είναι όταν δεν συμφέρει κανέναν να εκκινήσει την βία. Έτσι θα τα φτιάξουμε εμείς. Τώρα όμως υπάρχει η βία, η βία των κρατιστών. Σε αυτούς θα ασκήσουμε αμυντική βία και θα τους σφάξουμε.