Poll

Είναι Τρολλ;

Είναι
6 (20%)
Όχι
5 (16.7%)
Τρολλ είμαστε όλοι
9 (30%)
Κανένας δεν είναι Τρολλ, όλοι έχουν τη γνώμη τους
7 (23.3%)
ΔΞ/ΔΑ
3 (10%)

Total Members Voted: 25

Voting closed: April 02, 2015, 12:53:44 am

Author Topic: Ένα γαμημένο ΤΡΟΛΛ είναι ο Fringe, ξεκολλάτε!  (Read 484 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

FringeElements

  • Guest
1ον ) Ο παλαιοελευθεριακός φασιστορασιαλιστικός αναρχοκαπιταλισμός δεν έχει ούτε την παραμικρή σχέση με το trollάρισμα
2ον )  Ποιο πχορουμ;
3ον ) Όπως βλέπουμε στο link της wiki ο τελευταίος εθελοντιστής (ο άλλος διαγράφεται λόγω κτηνοβασίας) είναι ο Ρόθμπαρντ.

Ποιος εφηύρε τον παλαιοελευθερισμό;
Ο Ρόθμπαρντ
http://en.wikipedia.org/wiki/Paleolibertarianism

Ποιος ήταν ρασιαλιστής;
Ο Ρόθμπαρντ
http://www.lewrockwell.com/rothbard/ir/Ch75.html


Τι προσέθεσα εγώ στην θεωρία; Τίποτα απολύτως!

Εκτός από μια μικρή τροποποίηση που έκανα όσον αφορά την μετάβαση από ένα καθεστώς σαν το σημερινό σε ένα παλαιοελευθεριακό καθεστώς αναρχοκαπιταλισμού και αυθόρμητου ρασιαλισμού.

Ο Ρόθμπαρντ δεν λέει πουθενά πως το κράτος θα εξαφανιστεί. Θα κάνουμε κόμμα; Θα καταλάβουμε το κράτος; Δεν λέει πουθενά.

Στο Ethics of Liberty, που πρέπει να διαβάσετε όλοι, μιλάει για μια φιλελεύθερη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουμε. Αλλά δείχνει να περιορίζεται σε μια γκραντουαλιστική (λάου λάου) προσέγγιση. Λέει δηλαδή θα κάνουμε συμμαχίες είτε με την δεξιά, είτε με την αριστερά, με στόχο να εξαφανίζουμε κομμάτι κομμάτι το κράτος (π.χ. συνεργασία με την δεξιά για να εξαφανίσουμε το κράτος πρόνοιας και με την αριστερά για να εξαφανίσουμε τον περιορισμό στην πορνογραφία κτλ ). Αλλά όλα αυτά , στρατηγικές, συμμαχίες (με τους διάβολους), ιστορίες, δεν βλέπω να μας βγάζουν πουθενά.

Άσε που αν απελευθερώσουμε την πορνογραφία συνεργαζόμενοι με την αριστερά θα έρθουν οι δεξιοί και θα μας λένε ληστοσυμμορίτες. Άρα δεν θα μπορούμε να συνεργαστούμε και μαζί τους να περιορίσουμε το κράτος πρόνοιας. Θα καταλήξουμε να μην μας θέλουν ούτε οι μεν ,ούτε οι δε και να τριγυρνάμε στα αντιρατσιστικά και ομοφυλόφιλα φεστιβάλ σαν τον Βαλλιανάτο. Ούτε με τους λαθραίους δεν μπορούμε να κάνουμε συμμαχίες. Θα πάμε να τους δώσουμε πράσινη κάρτα και θα μας πουν "μα αφού θέλετε να καταργήσετε το κράτος πρόνοιας, γιατί ήρθα εγώ εδώ νομίζεις; Για τα επιδόματα και το τσάμπα" και θα μας την γυρνάνε πίσω...

Ε εδώ έρχομαι εγώ και προτείνω action directe ! Θα αναλάβουμε το κράτος εμείς. Οι συνωμότες. Θα στηρίξουμε ένα φασιστικό κίνημα και θα επιβάλλουμε σκληρή πειθαρχία δια πυρός και σιδήρου ΚΑΙ με την βοήθεια κάποιων ψευτοσοσιαλιστών-φασιστών που θα λένε στον λαό να ηρεμήσει και να εργαστεί ειρηνικά και ωραία. Έτσι εμείς θα παραμερίσουμε την θεότρελη βάση αυτού του κινήματος και θα ανεβούμε επάνω. Ο λαός θα το αντιμετωπίσει όπως αντιμετωπίζει τον καπιταλισμό γενικότερα, χαλαρά. Ούτως ή άλλως ανάπτυξη θα του προσφέρουμε όπως και ο Πινοσέτ, που δεν είχε καν σχέση με τον αναρχοκαπιταλισμό. Η ανάγκη θα μας ανεβάσει στην εξουσία σαν φελλούς αρκεί να εμφωλεύσουμε τους δικούς μας στο Φασιστικό Κίνημα. Από την εξουσία θα κόβουμε λίγο λίγο το κράτος, θα δίνουμε το δικαίωμα στους ιδιώτες να αντικαθιστούν κάθε λειτουργία του κράτους, ελεύθερα και ανταγωνιστικά, μέχρι που θα έχουμε μείνει, ως κράτος, πέντε αναρχοκαπιταλο... κτλ σε μια καμαρούλα μια σταλιά (η μόνη ιδιοκτησία του κράτους). Ε θα το κλείσουμε και αυτό και θα πάμε σπίτια μας σε μια ελεύθερη κοινωνία, όπου ο καθένας θα είναι γκαίτε και αριστοτέλης, όπου θα έχουμε ιπτάμενα αμάξια, όπου η καινοτομία και η τεχνολογία θα έχει τελειοποιήσει τον άνθρωπο και ο καθένας θα ζει ελεύθερα και ωραία.

Απορώ που βλέπετε το trolling...
« Last Edit: October 15, 2012, 11:35:43 pm by FringeElements »