Author Topic: Ο "άγιος" "μέγας" Κωνσταντίνος  (Read 156 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
Ο "άγιος" "μέγας" Κωνσταντίνος
« on: May 22, 2013, 11:55:49 am »
Ο αρχι-σφαγέας και η δηλητηριώδης μάνα του, που οι χριστιανοί τιμούν σαν "ισαποστόλους".

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ!
Οι Έλληνες ιστορικοί Ζώσιμος και Δέξιπος, αναφέρουν ότι ο Κωνσταντίνος θέλησε να εξαγνιστεί για τα εγκλήματα του εναντίον της οικογένειας του και απευθύνθηκε αρχικά στον Έλληνα φιλόσοφο Σώπατρο. Είχε σκοτώσει τον γιό του Πρίσκο, (με πνιγμό στα λουτρά)επειδή υποψιάστηκε ότι είχε σχέση με την μητριά του την Φαύστη. Αργότερα με την συμβουλή της μητέρας του, της Ελένης, δολοφόνησε και την Φαύστη, (την έριξαν σε βραστό νερό στα λουτρά). Δολοφόνησε και τον γαμπρό του Μαξιμίνο αλλά και τον Λικίνιο, ο οποίος αφού είχε νικηθεί είχε γίνει ικέτης του και ζούσε στην Θεσσαλονίκη. Ο φιλόσοφος Σώπατρος αρνήθηκε να τον εξαγνίσει από τις δολοφονίες και ο Κωνσταντίνος έτσι πήγε στους Ορθόδοξους χριστιανούς.


O ΣΤΥΓΕΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Ο "ΜΕΓΑΣ" ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δολοφόνησε την γυναίκα του, τον γιο του και τον γαμπρό του με προτροπή της μητέρας του "Αγίας" Ελένης
Παρά το εγκληματικό του παρελθόν ανακηρύχθηκε "Μέγας", "Αγιος" και "Ισαπόστολος."
Κατήγετο από την Ιλλυρία και ΔΕΝ γνώριζε ελληνικά
Το όνομά του προέρχεται από τη λατινική λέξη "constantio" που σημαίνει "σταθερός"

Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Φλάβιος Βαλέριος Κωνσταντίνος Α΄ (273-337 μΧ), βασίλεψε την περίοδο 324-337 μΧ.
Σύμφωνα με το βιογραφικό του δολοφόνησε με φρικιαστικό τρόπο την γυναίκα του Φαουστα που ήταν Σύρια, τον γυιό του Πρίσκο και τον γαμπρό του Μάξιμο.
Ο Πρίσκος στραγγαλίσθηκε ενώ πλενόταν στα δημόσια λουτρά, η Φάουστα ζεματίσθηκε με καυτό λάδι στην μπανιέρα της και ο Μάξιμος αποκεφαλίσθηκε. Τα αποτρόπαια αυτά εγκλήματα που έγιναν με κίνητρο την ζηλοτυπία και υποψίες γιά εξυφαινόμενη συνομωσία, μαρτυρούν τον εγκληματικό χαρακτήρα του Κωνσταντίνου.

Η αγιοποίηση του Κωνσταντίνου και της μητέρας του Ελένης, αποτελεί στίγμα γιά τον Χριστιανισμό

Η δολοφονία της γυναίκας του έγινε με προτροπή της μητέρας του Ελένης που ανακηρύχθηκε Αγία από την Εκκλησία επειδή φέρεται να "ανακάλυψε" τον "τίμιο" σταυρό στην Ιερουσαλήμ. Η δήθεν εύρεση του σταυρού αποτελεί επικοινωνιακό εφεύρημα του τότε χριστιανικού κλήρου αφού ήταν αποδεδειγμένο πως στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία οι σταυροί καίγοντο ως μολυσμένοι λίγες ημέρες μετά την σταύρωση των θανατοποινιτών.

Ο Κωνσταντίνος εξελέγη πραξικοπηματικά αυτοκράτορας το 306 μΧ από τον στρατό διά βοής και βασίλεψε 13 χρόνια στο ανατολικό τμήμα της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Υπήρξε νικητής σε όλους τους πολέμους που διεξήγαγε επι κεφαλής λεγεώνων αποτελούμενων από Γαλάτες.

Σύντομα πέρασε στο πάνθεο των μεγάλων αυτοκρατόρων με την ανακήρυξη του Χριστιανισμού ως ισότιμης θρησκείας (313 μΧ) και την ίδρυση της Κωνσταντινούπολης - Nova Roma (Νέας Ρώμης) ως νέας πρωτεύουσας της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας (330 μΧ) στην θέση του αρχαίου Βυζαντίου.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΓΙΟΙ" ΤΗΣ "ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ", ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΚΑΙ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΜΕΡΑΣ", ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΑΝ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ "ΠΟΥΛΟΥΣΕ" ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ "ΑΓΙΟ" ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ