Author Topic: Χτίζεται το άγαλμα του Βάαλ/Σατανά  (Read 278 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM


Άγαλμα του Νεφελίμ Βάαλ θα στήσουν Σατανιστές στην Οκλαχόμα
 
Η Εκκλησία του Σατανά, μια θρησκευτική ομάδα που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, είχε ανακοινώσει το σχεδιασμό ενός μνημείου που θα ανεγείρουν στην Οκλαχόμα.
 
Το μνημείο θα έχει ύψος 2,13 και θα περιλαμβάνει τη μορφή του Νεφελίμ Βάαλ εκ του γένους Βαλάχ που κάθεται σταυροπόδι πάνω σε μια πέτρινη πλάκα, που θα πλαισιώνεται από δύο χαμογελαστά παιδιά. Το μνημείο θα περιλαμβάνει επίσης αποσπάσματα από ποιητές του Λόρδου Βύρωνα και του Ουίλιαμ Μπλέικ.
 
Ένας πραγματικός άρχων του σκότους ο Βάαλ που από πολλούς ονομάζεται Μπαφομέτ ή Μολώχ. Το μνημείο έχει σχεδιαστεί για να αντανακλά τις απόψεις των σατανιστών στην πόλη της Οκλαχόμα και ακόμη πιο πέρα.
 
Το άγαλμα του Βάαλ, που είναι βασικός συνεργάτης του Σαμαέλ, θα χρησιμεύσει δήθεν ως φάρος έκκλησης για συμπόνια και κατανόηση μεταξύ όλων των ζωντανών πλασμάτων.
 
Το άγαλμα θα έχει επίσης ένα λειτουργικό σκοπό, όπως μια καρέκλα, όπου οι άνθρωποι όλων των ηλικιών θα μπορούν να κάθονται στην αγκαλιά του για έμπνευση και στοχασμό, "εξήγησε ο εκπρόσωπος Lucien Greaves .
 
Η Εκκλησία του Σατανά επιμένει ότι η ανέγερση του μνημείου τους είναι εντός των συνταγματικών δικαιωμάτων τους.
 
Το Μνημείο μας γιορτάζει έναν ακλόνητο σεβασμό των συνταγματικών αξιών της θρησκευτικής ελευθερίας και της ελεύθερης έκφρασης," εξήγησε ο Greaves. "

Ο Σατανισμός είναι μια θεμελιώδης συνιστώσα στην γένεση της αμερικανικής ελευθερίας.
 
Ο καλλιτέχνης του μνημείου έχει εκπαιδευτεί στην κλασική γλυπτική και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, πλάθοντας την μορφή του Βάαλ που κάθεται κάτω από μια ανεστραμμένη πεντάλφα και πλαισιώνεται από δύο παιδιά ατενίζοντας προς τα πάνω την πίστη. Όταν ολοκληρωθεί, θα γίνει επιχάλκωση, και η ελπίδα των σατανιστών είναι να εμφανιστεί μπροστά από το καπιτώλιο στην Οκλαχόμα.
 
Παρ 'όλα αυτά, οι σατανιστές χτίζουν αυτό το πράγμα, και μου προσφέρθηκε μια πρώιμη ματιά στο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον εκπρόσωπο Lucien Greaves. Ο Greaves μου είπε ότι έχει λάβει πολλές απειλές από ανθρώπους που θέλουν να επιτεθούν στο γλυπτό. Ο Ναός χτίζει ένα καλούπι του γλυπτού, έτσι ώστε να αποφύγει αυτά τα πράγματα.
 
Η λατρεία των αρχαίων θεών, των Νεφελίμ, προωθείται ανοιχτά. Η εκκλησία της νέας εποχής θα χρηματοδοτείται από την Μητρική εταιρεία, που θα αναλάβει να προστατεύει τους άπορους και τους δυστυχείς.
 
Χαίρε Κρόνε, Χαίρε Μολόχ, Χαίρε Βάαλ, θα είναι το σύνθημα που θα αντικαταστήσει το "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με"
 
ΠΗΓΗ: http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/05/blog-post_1530.html
 


Από όλα λοιπόν τα ονόματα των εκφάνσεων του Εωσφόρου/Σατανά που του δόθηκαν κατά καιρούς από διάφορους προχριστιανικούς λαούς, αυτό το οποίο εμφανίζεται πιο πολύ και στις περισσότερες θρησκείες είναι αυτό του Βάαλ για αυτό και προφανώς επιλέχτηκε για αυτό το άγαλμα έτσι ώστε να καλύψει όλη την ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ του και όχι μόνο την εβραιοχριστιανική των τελευταίων 2000 χρόνων ως Σατανάς, μάλιστα και με την ιδιότητα του Νεφελίμ επιβεβαιώνοντας την θρησκειολογία του Πνευματικού Σατανισμού για την προχριστιανική αληθινή προέλευσή του Σατανά ως Νεφελίμ. Έτσι επιβεβαιώνεται ΠΛΗΡΩΣ και το Αριοσατανικό Μανιφέστο περί προέλευσης του ονόματος του Σατανά που καταλήγει σε Βάαλ όπως είδαμε:
 
Είναι πράγματι αλήθεια ότι Σατανάς στα εβραϊκά σημαίνει εχθρός, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι αυτή η ρίζα της λέξης. Ο ολοκληρωμένος όρος είναι Ha Shaitan που προέρχεται από το hele ben shahar ή Υιός της Αυγής που αντλείται με τη σειρά του από τους Άριους ΠρωτοΚανανίτες Φιλισταίους Πελασγούς γνωστός ως Baal ze Shaharou μια ονομασία του Baal ως Λόρδο της Αυγής ισοδύναμο με τον ελληνικό Φώσφορο και τον λατινικό Lucifer ή Εωσφόρο στα ελληνικά. Ο Baal ήταν η δημοφιλέστερη θεότητα σε όλη την Ευρώπη για πολύ καιρό και το όνομά του επέζησε στον κελτικό Bel, τον νορβηγικό Baldur και τον ελληνικό Απόλλωνα ή Apollo ως Α-baal-o
 
την ΑΡΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ του οποίου παρατηρούμε και στους αρχαιοελληνικούς ναούς του σκόρπιους και στην Ανατολή:
 


αλλά και από τον αρχαιοελληνικό τρόπο λατρείας του από τους Άριους ΠρωτοΚανανίτες Φιλισταίους Πελασγούς,που είναι η αρχαιοελληνική ΕΠΙΚΛΗΣΗ με ανοιχτά χέρια και ψηλά το κεφάλι και ΟΧΙ με προσκύνημα που είναι χαρακτηριστικό εβραιοχριστιανικό και ισλαμικό, , επιβεβαιώνοντας ΠΛΗΡΩΣ και το εβραϊκό Ταλμούδ που γράφει:
 
-SANHEDRIN( 92,1) : Οι Έλληνες φυλή αγέλη κτηνών εστί  εκ του Σατανά καταγόμενη  και μόνο το όνομα του χοίρου δικαιούται να φέρει.
 
και όχι φυσικά εκ του εβραίου Γιαχβέ ή Θεού καταγόμενη, όπως ΨΕΥΔΩΣ ισχυρίζονται οι χριστιανοί και κάποιοι αντιχριστιανοί σατανιστές μέχρι σήμερα, θεωρώντας τον εβραϊκό θεό Γιαχβέ ως Δημιουργό όλης της ανθρωπότητας, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα και τον Αριοσατανισμό μας που λέει ότι ο Σατανάς είναι θεός της Αρίας Φυλής και μόνον αυτής!
 
Στη συνέχεια του άρθρου βλέπουμε τα δυο χαμογελαστά παιδιά που θα πλαισιώνουν το άγαλμα του οποίου η λειτουργία θα έχει ευεργετικό χαρακτήρα για τους ανθρώπους με στοχασμούς, διαλογισμούς και έμπνευση και όχι ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΚΟ όπως ΨΕΥΔΩΣ ισχυρίζεται ο εβραιοχριστιανισμός και οι αιρέσεις του όπως ο χριστιανοσατανισμός μέχρι σήμερα για προπαγανδιστικούς λόγους. Και αυτό διότι βλέπουμε θρησκειολογικά τον Όφι Σατανά ή Εωσφόρο να δίνει ΓΝΩΣΗ στους ανθρώπους με το Μήλο ή την Φωτιά ως Προμηθέας και όχι να τους καταστρέφει, αλλά λυτρώνοντας τους από τον εβραϊκό τυραννικό θεό Γιαχβέ τον μοναδικό ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ που θέλει τον άνθρωπο δούλο και πνευματικά ανάπηρο, για να ελέγχεται από τα Ιουδαϊκά Ιερατεία μέχρι σήμερα, όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο Πνευματικός Σατανισμός για αυτό μιλάει για πνευματική ανέλιξη και θέωση του ανθρώπου όπως είδαμε μέσο του Μέγα Έργου όπως το επιθυμεί ο Σατανάς. Για αυτό και πολύ ΕΥΣΤΟΧΑ επισημαίνει η Εωσφορική Διδασκαλία προβάλλοντας την Φωτεινή έκφανση του Εωσφόρου/Σατανά πριν την Πτώση του, λέγοντας:
 
ο Εωσφόρος, ο Θεός του Φωτός και του Καλού, αγωνίζεται για την ανθρωπότητα ενάντια στον Αδωνάι/Γιαχβέ τον Θεό του Σκότους και του Κακού
 
Παρακάτω διαβάζοντας στο άρθρο:
 
Το Μνημείο μας γιορτάζει έναν ακλόνητο σεβασμό των συνταγματικών αξιών της θρησκευτικής ελευθερίας και της ελεύθερης έκφρασης," εξήγησε ο Greaves. "

Ο Σατανισμός είναι μια θεμελιώδης συνιστώσα στην γένεση της αμερικανικής ελευθερίας.
 
βλέπουμε ότι ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ τα λεγόμενα της Αρχέτυπης Εωσφορικής Μασονίας που έλεγε ότι η Αμερική χτίστηκε αρχικά με Εωσφορικά Ιδεώδη, πριν περάσει στα χέρια των εβραίων και γίνει μοντέρνα μασονία και πανθρησκευτική υπό τον Γιαχβέ.
 
Τέλος το άρθρο κλείνει με τον χαιρετισμό,
 
Χαίρε Κρόνε, Χαίρε Μολόχ, Χαίρε Βάαλ, θα είναι το σύνθημα που θα αντικαταστήσει το "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με"
 
που το Χαίρε Κρόνε φυσικά δεν είναι τυχαίο, αλλά βασίζεται στον παρακάτω αποσυμβολισμό του Δράκου της χριστιανικής Αποκάλυψης που έκανε η Έλενα Μπλαβάτσκυ του Θεοσοφισμού, που αποτελεί έναν από τους πυλώνες του Εωσφορικού Δόγματος:
 
Από την αρχαιότατη εποχή στη Αίγυπτο, η θεά της Μεγάλης Άρκτου και μητέρα του Χρόνου ήταν η Ζώσα Λέξη και ο Σεμπεκ-Κρόνος του οποίου το αρχέτυπο ήταν ο Κροκόδειλος-Δράκοντας ή προ-πλανητική μορφή του Κρόνου ονομαζόταν γιος και σύζυγος της. Αυτός ήταν η Λέξη-Λόγος της. Το επτακέφαλο φίδι είχε περισσότερες από μια σημασίες στις Απόκρυφες διδασκαλίες. Είναι ο επτακέφαλος Δράκος, κάθε κεφάλι του οποίου είναι ένα αστέρι της Μικρής Άρκτου αλλά επίσης και κυρίως ο Όφις του Σκότους του οποίου τα επτά κεφάλια είναι οι επτά Λόγοι, οι αντανακλάσεις του ενός και πρώτου εκδηλωμένου Φωτός του συμπαντικού Λόγου.

Οπότε κλείνοντας θα λέγαμε ότι οι σατανιστές δημιουργοί του αγάλματος είναι πράγματι γνώστες πολλών πραγμάτων, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ τα γραφόμενα των απόψεων που ασπαζόμαστε τόσα χρόνια και εμείς ως ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ συνεχίζουμε να βαδίζουμε στην ΟΡΘΗ πίστη του Εωσφόρου/Σατανά.
 
« Last Edit: May 09, 2014, 06:45:49 pm by THULSA DOOM »
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....

Share on Facebook Share on Twitter


observer

 • Guest
Πλακα πλακα, χαρη στον THULSA DOOM μαθαμε και λιγα πραγματα.

Pulverem

 • Guest
Πλακα πλακα, χαρη στον THULSA DOOM μαθαμε και λιγα πραγματα.
ΤΙ ΕΜΑΘΕΣ; ΛΕΓΕ. ΤΙ ΕΜΑΘΕΣ;

Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΡΟΛΛ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Δε νομίζω ότι τρολλάρει ο Θούλσα. Εσύ, όμως, σίγουρα.
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

Pulverem

 • Guest
Δε νομίζω ότι τρολλάρει ο Θούλσα. Εσύ, όμως, σίγουρα.
ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΡΟΛ.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΕΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ 'ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΕΔΑΦΙΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ "ΕΩΣΦΟΡΟΣ";

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΚΟΡΟΪΔΕΥΤΙΚΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ "ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ"...
« Last Edit: May 10, 2014, 07:26:50 pm by Pulverem »