Author Topic: Το θηρίο 666  (Read 1115 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Pulverem

  • Guest
Re: Το θηρίο 666
« Reply #60 on: June 10, 2014, 01:31:38 am »
Για να προσεύχομαι στον κύριο θα πρέπει να έχω κάνει το συμβόλαιο ή όχι; 
ΕΝ ΑΡΧΗ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ.

Pulverem

  • Guest
Re: Το θηρίο 666
« Reply #61 on: June 10, 2014, 03:54:22 pm »
ΝΤΑΡΚ ΛΩΡΝΤ, ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΣΤ ΚΑΘΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΑΠ' ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑ ΠΕΡΙΤΤΟ (ΓΕΝΙΚΩΣ, ΞΕΡΩ ΑΠ' ΕΞΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΕΩΣ ΚΑΙ, ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΩΣ, ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΔΑΦΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ). ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ. ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ "ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ, ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΩΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΠΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Ο ΕΧΩΝ ΝΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ.

ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΔΕΟΝΤΩΣ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ (ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ) ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΚΑΙ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΟΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΕΙΝΑΙ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΤΑΤΟ. ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΜΑΓΙΚΩΣ ΗΧΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ, ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΑ Ή ΕΣΤΩ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΑ 'ΣΟΥ.

Υ.Γ. ΕΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΗΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΥΠΕΠΕΣΑ ΚΑΙ 'ΓΩ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑΣ.
« Last Edit: June 10, 2014, 04:00:01 pm by Pulverem »

Ορθόδοξος Σατανιστής

  • Guest
Re: Το θηρίο 666
« Reply #62 on: June 10, 2014, 06:10:25 pm »
Καλωσορίζω την ορθόδοξη σατανιστική ομήγυρη των νεοφύτων της μίας και μοναδικης Πίστεως Του, και επί του θέματος:

Επειδή παρά τις κάποιες γνώσεις και κατανόηση του ο νεαρός ΟΣ Πούλβερεμ έχει κάνει τρομερά λάθη ως προς τις γνώσεις και ενέργειες του ως ΟΣ, έχω να του θέσω ως παλαιότερο μέλος του Ορθόδοξου Σατανισμού το εξης αίτημα. Σε περίπτωση που μπορέσω να του καταδείξω, μεγάλα λάθη στη θεολογία του, ανεπίτρεπτα κατ'εμέ, ως αντάλλαγμα την αποστολή της Σατανιστικής Αποκαλύψεως. Άπο μέρους μας υποσχόμαστε Σατανιστικά εγχειρήδια, πρακτικής και γνωσιακής φύσεως,με σκοπό τη διόρθωση των ελλιπών σημείων της πίστεως του. Ο όρκος δεν σπάει και η δεοντολογία δεν παραβιάζεται εν τοιάυτη περιπτώσει. Το δε (υπαρκτό ή μη) βιβλίο αυτό συνεχώς επικαλείσαι και βασίζεις μεγάλο μέρος της ρητορίας σου (ορθώς ή μη) εκεί. Και μεις έχουμε δοθεί ψυχί τε και σώματι στην αποστολή μας ως μέλη της Ορθοδοξίας με τελικό σκοπό τη νίκη του Κυρίου, αλλά δεν έχουμε υπόψιν μας αυτό το φράγμα της διδασκαλίας του, και δεν αμφισβητούμε εωσότου ούτε την ύπαρξη της συγκεκριμένης αποκαλύψεως Του, αλλά κάτι δεν φαίνεται εδώ καλά εώς σημείου.

Ο ψευτο-Σατανιστής εγκόσμιος Θούλσα, λάτρης του χυσοστάλακτου φλώρου Απόλλωνα, και καταπότης της σπερματοστάλακτης  αγγελικής πούστικης ψωλής του, καταχραστής της πίστεως και κατηραμένος εκ του αληθινού επιστάμενου της κατηραμένης στον αιώνα ζωής του Κυρίου (έννοια σου και συνέχισε ακάθεκτος) παρότι σαφώς πολύ πιο πίσω και πολύ πιο λάθος απ'τον Πούλβερεμ, έχει καταφέρει δια του Πούλβερεμ με τις απροσεξίες του δευτέρου να σπηλώσει την εικόνα του ΟΣ. Δεν μπορούμε να παραμείνουμε θεατές όπως δεν επιτρέπεται, απο μέρους μας, να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο. Ουδείς απο μας κατέχει τη θέση και το αξίωμα κριτή προ του κυρίου, μονάχα ο Κύριος μπορεί να κρίνει, πλην των εγκόσμιων βεβαίως δια της δικαιοδοσίας του, ενώ τι θα κάνει στο τέλος με την κουρελιασμένη ψυχή τους ξέρει και πάλι μονάχα Εκείνος. Γι'αυτό και προσεγγίζω έτσι τον Πούλβερεμ, ως ίσου ύπο του Κυρίου. Και δεν λέω όσα λέω με σκοπό να καταδικάσω τον Πούλβερεμ στα όποια λάθη του ως νεόφυτου, αλλά με σκοπός ανάπτυξης συνδέσμου, δια της προτροπής διόρθωσης λάθος ως προς τη λειτουργία και θεολογία, σκοπό του Ορθόδοξου Σατανιστικού δόγματος θέσεων. Θα παρακαλούσα τον Πούλβερεμ να είναι πιο προσεχτικός στην ανάγνωση κειμένων, έρευνα και διύλιση των στοιχείων του ώστε να μην καταφεύγει σε τέτοιου είδους δηλώσεις προς απάντηση στις θέσεις άτομων του είδους του Θούλσα. Απ'την άλλη δεν μπορώ παρά να συγχαρώ κιόλας για το ευρύ φάσμα γνώσεων του, ήδη από την πρώιμη ως φαίνεται ενασχόληση του με τον ΟΣ, το μυαλό και τη πίστη του που διακρίνεται εώς ειλικρινής. Μένει να φανεί. Όσων αφορά το άλλο κομμάτι:

Έχω καταμετρήσει εώς σημείου, για να μη μιλάμε έτσι, 7 τραγικά λάθη εκ μέρος του Pulverem:

1) Την αδυναμία αναγνώρισης της ύπαρξης του Χαναανιτικού και μετέπειτα Συροφοινικικού ειδώλου του θεού Βαάλ. Ναι, ο τίτλος βααλί - αποτελεί κλητική φωνή του "άρχοντα" (που έχει αναφερθεί και στον Γιαχβέ), αλλά η μη ύπαρξη θεού με μετέπειτα προσάρτηση αυτής της προσφωνήσεως ως ονομασία απο που προκύπτει;
2) Άγνοια ως προς το περιεχόμενο και την συνολική εικόνα του Βιβλίου του Ενώχ (π.χ. ποια η θέση του Γιαχβέ, του Αρχαγγέλου Μιχαήλ ο οποίος παίζει μάλιστα κύριο ρόλο στην Ιουδαιοχριστιανική αποκάλυψη που συνεχώς επικαλείται, αν ο Γιαχβέ είναι θεός του παραδείσου ή δικής του κολάσεως κάτα Ενώχ - δεν προτρέχω θα εξηγήσω αναλυτικά όταν μου δωθεί η ευκαιρία τι θέλω να πω)
3) Την χρήση της Γοετίας δεν επιτρέπει πρωτ'απ'όλα η θεολογία, η πρακτική μέθοδος, ο σκοπός του ΟΣ. Πάνω στην χρήση της μεσαιωνικής Γοετίας βασίζεται και έρχεται σε αντίθεση με τη βασικότερη απ'τις θεμελιώδεις αρχές της ορθοπραξίας του ΟΣ, αν δεν καταλαβαίνετε ποια είναι αυτή, δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο, είστε ακόμα πολύ μακριά απ'τις προτεραιότητες σας, τουλάχιστον σε επίπεδο θεολογίας/γνώσης/πρακτικής κοκ Παρότι αυτό αποτελεί κοινότοπο λάθος ανάμεσα στις τάξεις μας.
4) Τη συστοιχία δαιμόνων της Γοετίας και έκπτωτων αγγέλων του Βιβλίου του Ενώχ. Κάπου εκεί βασίζεται και ο Αριοσατανισμός του Θούλσα.
5) Πασιφανή αδυναμία κατανόησεως και άγνοια σημείων Παλαιάς και Καινής διαθήκης.
6) Την πολλές φορές "αποδοχή" ως προς κάποιες πτυχές του, του Γιαχβέ και το γεγονός ότι του προσάπτει ενιαία υπόσταση με Του Κυρίου. (Ενδέχεται να κάνω λάθος στο τελευταίο, αλλα νομίζω κάπου έτσι έχω διαβάσει, και να πρόκειται για κάτι άλλο, διότι δεν συνάδει με το υπόλοιπο κομμάτι της πίστεως και γνώσης του, διόρθωσε με)
7) Και άλλα ακόμη.

Αναμένουμε απάντηση σου.

THULSA DOOM

  • Kapitan
  • ***
  • Posts: 472
  • Φήμη 0
  • Gender: Male
  • LUCIFERIANISM
  • Location: VALHALLA
    • View Profile
    • LUCIFERIANISM
Έτσι γουστάρω φίλε GUEST όταν ξεβρακώνουμε πράγματα και καταστάσεις να βγαίνει πανικόβλητος ο κάθε σιωνιστής που παραπλανητικά παρουσιάζεται ως ''Ορθόδοξος Σατανιστής'' ενώ στην ουσία είναι Γνωστικός του Γιαχβέ και δουλεύει με την αρχαία προχριστιανική δαιμονολογία του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ αληθινού Σατανισμού με ρίζα στην Άπω Ανατολή, εξαναγκάζοντας του Δαίμονες μέσα από τον Γιαχβέ, τους αγγέλους του ακόμα και χριστιανικά στο όνομα του Χριστού!  ;)

Ή νομίζεις ότι δεν έχουμε καταλάβει ότι αυτό που παρουσιάζεται ως ''Σατανισμός'' μέσα από τον εβραιοχριστιανισμό δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τον πραγματικό Σατανισμό ούτε την πρώτη μορφή-έκφανση του Σατανά που είναι ο Εωσφόρος όπως παρουσιάζεται στην Αρία Παράδοση  ;) Από πότε η εβραϊκή και χριστιανική μαύρη μαγεία μέσο των Γριμορίων της Σολομωνικής ονομάζεται Σατανισμός;  ;D ;D ;D Επειδή μια ζωή εσείς οι Σιωνιστές θα είστε πνευματικά ανάπηροι, διαστρεβλωτές και παραχαράκτες όλων των αρχαίων θρησκειών για να αποκτήσει η δική σας θρησκεία υπόσταση ποιος σου είπε ότι θα πάψετε να είστε οι γιδοβοσκοί της παγκόσμιας ιστορίας που τους γαμούσαν πάντα οι Άριοι;  ;D

Και φυσικά θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι και καλά κάνεις και αγχώνεσαι διότι με την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ της Δημοκρατίας, του Κράτους με το Παρακράτος που σας προστατεύει θα φάτε την μεγαλύτερη πούτσα της ιστορίας στο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ κράτος του Εωσφορικού μας Δόγματος!  ;) Οπότε βλάσφημε σκατοεβραίε που καλείσαι ιερόσυλα ''Σατανιστής'' και μας κρίνεις κιόλας τράβα κρύψου στο βόθρο σου τώρα  :D Και μην αγχώνεσαι τα δικά σας τελετουργικά εγκλήματα όσο και να τα φορτώνετε σε μας δεν μπορείτε με τίποτα να αμαυρώσετε την εικόνα μας διότι τη δουλειά που κάνουμε στην Ελλάδα την κάνουνε και άλλα αδέλφια μας στο εξωτερικό επίσης με τις αποκαλύψεις τους και έχετε φάει το ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ του αιώνα  ;) Τράβα κλάψε τώρα  :D
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


dark lord

  • Starshina
  • *
  • Posts: 128
  • Φήμη 0
    • View Profile
Re: Το θηρίο 666
« Reply #64 on: June 10, 2014, 10:38:41 pm »
Έτσι γουστάρω φίλε GUEST όταν ξεβρακώνουμε πράγματα και καταστάσεις να βγαίνει πανικόβλητος ο κάθε σιωνιστής που παραπλανητικά παρουσιάζεται ως ''Ορθόδοξος Σατανιστής'' ενώ στην ουσία είναι Γνωστικός του Γιαχβέ και δουλεύει με την αρχαία προχριστιανική δαιμονολογία του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ αληθινού Σατανισμού με ρίζα στην Άπω Ανατολή, εξαναγκάζοντας του Δαίμονες μέσα από τον Γιαχβέ, τους αγγέλους του ακόμα και χριστιανικά στο όνομα του Χριστού!  ;)

Ή νομίζεις ότι δεν έχουμε καταλάβει ότι αυτό που παρουσιάζεται ως ''Σατανισμός'' μέσα από τον εβραιοχριστιανισμό δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τον πραγματικό Σατανισμό ούτε την πρώτη μορφή-έκφανση του Σατανά που είναι ο Εωσφόρος όπως παρουσιάζεται στην Αρία Παράδοση  ;) Από πότε η εβραϊκή και χριστιανική μαύρη μαγεία μέσο των Γριμορίων της Σολομωνικής ονομάζεται Σατανισμός;  ;D ;D ;D Επειδή μια ζωή εσείς οι Σιωνιστές θα είστε πνευματικά ανάπηροι, διαστρεβλωτές και παραχαράκτες όλων των αρχαίων θρησκειών για να αποκτήσει η δική σας θρησκεία υπόσταση ποιος σου είπε ότι θα πάψετε να είστε οι γιδοβοσκοί της παγκόσμιας ιστορίας που τους γαμούσαν πάντα οι Άριοι;  ;D

Και φυσικά θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι και καλά κάνεις και αγχώνεσαι διότι με την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ της Δημοκρατίας, του Κράτους με το Παρακράτος που σας προστατεύει θα φάτε την μεγαλύτερη πούτσα της ιστορίας στο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ κράτος του Εωσφορικού μας Δόγματος!  ;) Οπότε βλάσφημε σκατοεβραίε που καλείσαι ιερόσυλα ''Σατανιστής'' και μας κρίνεις κιόλας τράβα κρύψου στο βόθρο σου τώρα  :D Και μην αγχώνεσαι τα δικά σας τελετουργικά εγκλήματα όσο και να τα φορτώνετε σε μας δεν μπορείτε με τίποτα να αμαυρώσετε την εικόνα μας διότι τη δουλειά που κάνουμε στην Ελλάδα την κάνουνε και άλλα αδέλφια μας στο εξωτερικό επίσης με τις αποκαλύψεις τους και έχετε φάει το ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ του αιώνα  ;) Τράβα κλάψε τώρα  :D

Θούσλα, εάν δέχεσαι τα γραφόμενα του ορθόδοξου σατανιστή, τότε δέχεσαι ότι δεν είσαι σατανιστής άλλα ψευτο-Σατανιστής
Επιπλέον γιατί δεν απάντησες στην απάντηση που σου έγραψα στο προηγούμενο ποστ σου;
Την άποψη μου για τον σιωνισμό την ξέρεις.
   
ΝΤΑΡΚ ΛΩΡΝΤ, ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΣΤ ΚΑΘΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΑΠ' ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑ ΠΕΡΙΤΤΟ (ΓΕΝΙΚΩΣ, ΞΕΡΩ ΑΠ' ΕΞΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΕΩΣ ΚΑΙ, ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΩΣ, ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΔΑΦΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ). ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ. ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ "ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ, ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΩΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΠΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Ο ΕΧΩΝ ΝΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ.

ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΔΕΟΝΤΩΣ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ (ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ) ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΚΑΙ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΟΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΕΙΝΑΙ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΤΑΤΟ. ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΜΑΓΙΚΩΣ ΗΧΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ, ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΑ Ή ΕΣΤΩ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΑ 'ΣΟΥ.

Υ.Γ. ΕΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΗΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΥΠΕΠΕΣΑ ΚΑΙ 'ΓΩ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑΣ.

Έχεις δίκαιο...
« Last Edit: June 13, 2014, 11:12:18 pm by dark lord »

Pulverem

  • Guest
Re: Το θηρίο 666
« Reply #65 on: June 10, 2014, 11:42:55 pm »
ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΧΥΣΟΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΕ ΘΟΥΛΣΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΩΘΕΝ ΣΥΝΔΟΥΛΟΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΡΗΤΟ "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ". ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΟΥ, ΜΩΡΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΓΟΥΙΚΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΜΠΩΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΒΑΡΥΔΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΥΧΕΝΙΚΟΙ ΣΠΟΝΔΥΛΟΙ, ΜΕΤΑ ΝΑ 'ΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΡΥΝΟΜΙΚΕΣ ΜΙΓΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΜΙΓΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΜΕΔΟΥΛΙΟΥ ΣΟΥ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑ ΚΡΕΜΑΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ.

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΕΝΩ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΘΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΟΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΚΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΑΟΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ (ΟΧΙ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ. ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΛΙΑΚΟΣ ΣΟΥ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ), ΜΕ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ: ΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΣ) ΠΕΙΡΑΖΩΝ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΜΙΓΩΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΘΕΟΣ (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΑΦΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΩΣ "ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ" - ΑΠ' ΟΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΣΑΙ - ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. "ΣΥΝΑΓΑΓΕΙΝ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΝ = ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ". ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΜΑΓΚΙΝΤΟ - ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ - ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΙΛΙΕΤΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ).

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΘΕΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΕΣ, ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΑΛ. Ο ΓΙΑΧΒΕ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΒΑΑΛ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ. ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑΧΒΕΔΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΡΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΒΑΑΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ, ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΑΛ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΒΡΟΧΗ, ΕΝΩ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΩΣ ΘΕΟ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ, ΕΝΩ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΦΕΡΕ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΙΡΕΣΗ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ. ΕΛΕΓΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ, ΕΝΩ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΛΑ, ΤΑ ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΨΙΛΟΓΑΜΑΝΕ ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ. ΤΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗΣ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ "ΕΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ" ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ, Ε, ΑΥΤΟ, ΡΕ ΠΟΥΤΣΟΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΛΟΓΟ ΘΕΟΥ.




ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΣΥΝΔΟΥΛΟΥ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠ' ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ.

Καλωσορίζω την ορθόδοξη σατανιστική ομήγυρη των νεοφύτων της μίας και μοναδικης Πίστεως Του, και επί του θέματος:

Επειδή παρά τις κάποιες γνώσεις και κατανόηση του ο νεαρός ΟΣ Πούλβερεμ έχει κάνει τρομερά λάθη ως προς τις γνώσεις και ενέργειες του ως ΟΣ, έχω να του θέσω ως παλαιότερο μέλος του Ορθόδοξου Σατανισμού το εξης αίτημα. Σε περίπτωση που μπορέσω να του καταδείξω, μεγάλα λάθη στη θεολογία του, ανεπίτρεπτα κατ'εμέ, ως αντάλλαγμα την αποστολή της Σατανιστικής Αποκαλύψεως. Άπο μέρους μας υποσχόμαστε Σατανιστικά εγχειρήδια, πρακτικής και γνωσιακής φύσεως,με σκοπό τη διόρθωση των ελλιπών σημείων της πίστεως του. Ο όρκος δεν σπάει και η δεοντολογία δεν παραβιάζεται εν τοιάυτη περιπτώσει. Το δε (υπαρκτό ή μη) βιβλίο αυτό συνεχώς επικαλείσαι και βασίζεις μεγάλο μέρος της ρητορίας σου (ορθώς ή μη) εκεί. Και μεις έχουμε δοθεί ψυχί τε και σώματι στην αποστολή μας ως μέλη της Ορθοδοξίας με τελικό σκοπό τη νίκη του Κυρίου, αλλά δεν έχουμε υπόψιν μας αυτό το φράγμα της διδασκαλίας του, και δεν αμφισβητούμε εωσότου ούτε την ύπαρξη της συγκεκριμένης αποκαλύψεως Του, αλλά κάτι δεν φαίνεται εδώ καλά εώς σημείου.

ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ, ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ, ΕΦ' ΟΣΟΝ, ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ.

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΣΠΑΕΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΞΟΡΚΙ Ή ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΕΝΑΣ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΡΕΖΙΛΕΨΕ ΤΟΝ ΚΙΝΓΚ ΝΤΑΪΜΟΝΤ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΞΟΡΚΙ ΚΑΤΑΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΝΟΓΩΡ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΦ' ΟΣΟΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ. ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΒΙΒΛΟ ΘΑ ΤΟ ΠΗΡΕ.

ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ, ΚΑΘΕ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ (Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΥΜΜΗΤΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΟΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ. ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΥΘΕΩΣ "ΠΑΡ'ΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ Ή ΚΑΝ'ΤΕ ΜΕ ΑΔΕΛΦΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ." ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΣΤΑΔΗΝ ΣΕ ΣΥΝΔΟΥΛΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ Ή ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΕΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΝΕΓΓΥΣ. ΝΑ Σ'ΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΑΠΛΑ, ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΡΙΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Ή ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΡΙΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΕΝΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ (ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ" ΤΟΥ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΓΑΙΗΤ, ΑΠ' ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ ΕΝ ΑΡΧΗ Ο ΚΡΟΟΛΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΑΣΗ, "ΠΡΟΣΤΑΖΩ ΣΟΙ, Ω ΠΝΕΥΜΑ ΡΟΥΜΟΥΡ, ΕΝ ΤΩ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΗΓΕΜΟΝΟΣ ΣΟΥ." (ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ, ΘΑ 'ΘΕΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΘΟΥΛΣΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΚΑΡΚΙΝΟ)


Ο ψευτο-Σατανιστής εγκόσμιος Θούλσα, λάτρης του χυσοστάλακτου φλώρου Απόλλωνα, και καταπότης της σπερματοστάλακτης  αγγελικής πούστικης ψωλής του, καταχραστής της πίστεως και κατηραμένος εκ του αληθινού επιστάμενου της κατηραμένης στον αιώνα ζωής του Κυρίου (έννοια σου και συνέχισε ακάθεκτος) παρότι σαφώς πολύ πιο πίσω και πολύ πιο λάθος απ'τον Πούλβερεμ, έχει καταφέρει δια του Πούλβερεμ με τις απροσεξίες του δευτέρου να σπηλώσει την εικόνα του ΟΣ. Δεν μπορούμε να παραμείνουμε θεατές όπως δεν επιτρέπεται, απο μέρους μας, να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο. Ουδείς απο μας κατέχει τη θέση και το αξίωμα κριτή προ του κυρίου, μονάχα ο Κύριος μπορεί να κρίνει, πλην των εγκόσμιων βεβαίως δια της δικαιοδοσίας του, ενώ τι θα κάνει στο τέλος με την κουρελιασμένη ψυχή τους ξέρει και πάλι μονάχα Εκείνος. Γι'αυτό και προσεγγίζω έτσι τον Πούλβερεμ, ως ίσου ύπο του Κυρίου. Και δεν λέω όσα λέω με σκοπό να καταδικάσω τον Πούλβερεμ στα όποια λάθη του ως νεόφυτου, αλλά με σκοπός ανάπτυξης συνδέσμου, δια της προτροπής διόρθωσης λάθος ως προς τη λειτουργία και θεολογία, σκοπό του Ορθόδοξου Σατανιστικού δόγματος θέσεων. Θα παρακαλούσα τον Πούλβερεμ να είναι πιο προσεχτικός στην ανάγνωση κειμένων, έρευνα και διύλιση των στοιχείων του ώστε να μην καταφεύγει σε τέτοιου είδους δηλώσεις προς απάντηση στις θέσεις άτομων του είδους του Θούλσα. Απ'την άλλη δεν μπορώ παρά να συγχαρώ κιόλας για το ευρύ φάσμα γνώσεων του, ήδη από την πρώιμη ως φαίνεται ενασχόληση του με τον ΟΣ, το μυαλό και τη πίστη του που διακρίνεται εώς ειλικρινής. Μένει να φανεί. Όσων αφορά το άλλο κομμάτι:
ΥΠ' ΟΨΙΝ, ΣΥΝΔΟΥΛΕ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΟΣ ΕΤΩΝ. ΔΕΝ ΗΡΝΗΘΗΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ. ΑΛΛΑ, ΑΠ' Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΜΕ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΩ ΤΟΝ ΘΟΥΛΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΕΒΡΑΪΣΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΓΡΙΜΟΡΙΑ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥΣΙΩΣ. "ΑΔΟΝΑΪ" (= ΚΥΡΙΟΣ) ΑΠΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ. ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ Ή ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ (ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ - ΜΑΓΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ). ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΝΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΕΣ (ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟΘΕΪΣΤΕΣ), ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ, Ο ΓΙΑΧΒΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΩΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΕΦ' ΟΦΟΣΟΝ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΜΩΣΑΪΚΟ ΝΟΜΟ (ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ) ΤΟΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΧΒΕ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ. ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΠΙΟ ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ (ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΛΥΩ ΑΥΤΑ ΕΚΤΕΝΩΣ, ΘΑ 'ΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ) ΛΕΝΕ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ.

Έχω καταμετρήσει εώς σημείου, για να μη μιλάμε έτσι, 7 τραγικά λάθη εκ μέρος του Pulverem:

1) Την αδυναμία αναγνώρισης της ύπαρξης του Χαναανιτικού και μετέπειτα Συροφοινικικού ειδώλου του θεού Βαάλ. Ναι, ο τίτλος βααλί - αποτελεί κλητική φωνή του "άρχοντα" (που έχει αναφερθεί και στον Γιαχβέ), αλλά η μη ύπαρξη θεού με μετέπειτα προσάρτηση αυτής της προσφωνήσεως ως ονομασία απο που προκύπτει;
ΑΠ' ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑΧΒΕΔΙΣΤΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΒΑΑΛ. ΚΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΜΙΓΩΝ (ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΛ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΑΛ - ΘΕΟ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ - ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ "ΑΡΧΟΝΤΑΣ". ΚΑΙ ΤΟ "ΒΑΑΛ" ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΩΣ ΤΙΤΛΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ Ο ΒΑΑΛ ΤΗΣ ΤΥΡΟΥ Ή ΤΗΣ ΚΑΝΑΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΛ. ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ Ο ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΙΔΩΛΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΡΟΣ Ή ΜΟΣΧΑΡΙ. ΙΔΗΣ Ο ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΛ ΜΑΣ:


ΕΦ' ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ (ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΙΔΩΛΟ. ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ, ΣΥΝΕΠΩΣ, ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ.

2) Άγνοια ως προς το περιεχόμενο και την συνολική εικόνα του Βιβλίου του Ενώχ (π.χ. ποια η θέση του Γιαχβέ, του Αρχαγγέλου Μιχαήλ ο οποίος παίζει μάλιστα κύριο ρόλο στην Ιουδαιοχριστιανική αποκάλυψη που συνεχώς επικαλείται, αν ο Γιαχβέ είναι θεός του παραδείσου ή δικής του κολάσεως κάτα Ενώχ - δεν προτρέχω θα εξηγήσω αναλυτικά όταν μου δωθεί η ευκαιρία τι θέλω να πω)
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩΧ, ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ. Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ, ΞΕΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΗ. Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ, ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩΧ, ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ "ΦΩΤΙΑ".

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΎ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΜΙΧΑΗΛ. ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΩ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ. ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩΧ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ; ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΓΙΑΖΑ (Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΕΙΜ) ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ.........
« Last Edit: June 11, 2014, 12:12:16 am by Pulverem »

Pulverem

  • Guest
Re: Το θηρίο 666
« Reply #66 on: June 10, 2014, 11:48:11 pm »
... ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ (...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΓΩ)

3) Την χρήση της Γοετίας δεν επιτρέπει πρωτ'απ'όλα η θεολογία, η πρακτική μέθοδος, ο σκοπός του ΟΣ. Πάνω στην χρήση της μεσαιωνικής Γοετίας βασίζεται και έρχεται σε αντίθεση με τη βασικότερη απ'τις θεμελιώδεις αρχές της ορθοπραξίας του ΟΣ, αν δεν καταλαβαίνετε ποια είναι αυτή, δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο, είστε ακόμα πολύ μακριά απ'τις προτεραιότητες σας, τουλάχιστον σε επίπεδο θεολογίας/γνώσης/πρακτικής κοκ Παρότι αυτό αποτελεί κοινότοπο λάθος ανάμεσα στις τάξεις μας.

Ο ΚΡΟΟΛΙ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ. ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ "ΘΕΛΗΜΑ" ΛΕΓΕΤΑΙ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ. ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗΣ. ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΓΟΗΤΕΙΑ", ΣΥΝΔΟΥΛΕ ΜΟΥ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η "ΓΟΗΤΕΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ. ΑΠΛΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΚΡΟΟΛΙ, ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ, ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΜΑΓΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΩΣ. ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΩΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ.

"ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΣΕ, ΤΥΦΩΝ, ΣΗΘ, ΤΑΣ ΣΕΣ ΜΑΝΤΕΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΩ, ΟΤΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΣΕ ΤΟ ΣΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ(Ν) ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΝ ΟΙΣ ΟΥ ΔΥΝΕ ΠΑΡΑΚΟΥΣΑΙ."

Ο ΚΡΟΟΥΛΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ. ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΜΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

ΥΠ' ΟΨΙΝ, Ο ΚΡΟΟΛΙ ΕΓΡΑΦΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΛΕΥΚΗ ΜΑΓΕΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ. ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ "ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ" ΑΦΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΑΠΛΩΣ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΓΡΑΦΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΗΤΑΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ. ΠΡΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ.


3) Την χρήση της Γοετίας δεν επιτρέπει πρωτ'απ'όλα η θεολογία, η πρακτική μέθοδος, ο σκοπός του ΟΣ. Πάνω στην χρήση της μεσαιωνικής Γοετίας βασίζεται και έρχεται σε αντίθεση με τη βασικότερη απ'τις θεμελιώδεις αρχές της ορθοπραξίας του ΟΣ, αν δεν καταλαβαίνετε ποια είναι αυτή, δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο, είστε ακόμα πολύ μακριά απ'τις προτεραιότητες σας, τουλάχιστον σε επίπεδο θεολογίας/γνώσης/πρακτικής κοκ Παρότι αυτό αποτελεί κοινότοπο λάθος ανάμεσα στις τάξεις μας.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙ ΛΕΣ. ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ Ή ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟΝ ΤΗΣ ΓΟΗΤΕΙΑΣ. ΑΠΛΩΣ ΑΝΤΛΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

5) Πασιφανή αδυναμία κατανόησεως και άγνοια σημείων Παλαιάς και Καινής διαθήκης.

ΔΩΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.

6) Την πολλές φορές "αποδοχή" ως προς κάποιες πτυχές του, του Γιαχβέ και το γεγονός ότι του προσάπτει ενιαία υπόσταση με Του Κυρίου. (Ενδέχεται να κάνω λάθος στο τελευταίο, αλλα νομίζω κάπου έτσι έχω διαβάσει, και να πρόκειται για κάτι άλλο, διότι δεν συνάδει με το υπόλοιπο κομμάτι της πίστεως και γνώσης του, διόρθωσε με)
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ. ΙΣΑ - ΙΣΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ, ΩΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΔΑΜ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ (ΑΦΟΥ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΦΤΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΑΙΓΥΦΤΙΑΚΑ ΣΠΙΤΙΑ). ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΟ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ, ΕΦ' ΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ.

7) Και άλλα ακόμη.
"ΑΚΟΥΩ"...

ΔΟΞΑ ΤΩ ΚΥΡΙΩ, ΟΣ ΕΣΤΙΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: Το θηρίο 666
« Reply #67 on: June 11, 2014, 12:30:31 am »
οκ, καλα αυτα που λετε, καμια αναλυση για τα 3 γουρουνακια θα κανετε;
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pulverem

  • Guest
Re: Το θηρίο 666
« Reply #68 on: June 11, 2014, 12:37:49 am »
οκ, καλα αυτα που λετε, καμια αναλυση για τα 3 γουρουνακια θα κανετε;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΞΟΡΚΙΣΕ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ... ΑΡΑ ΕΞΗΓΑ...

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: Το θηρίο 666
« Reply #69 on: June 11, 2014, 12:48:12 am »
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΞΟΡΚΙΣΕ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ... ΑΡΑ ΕΞΗΓΑ...

καποια αναλυση για τα 3 γουρουνακια, μετα αναλυση για την χιονάτη και τους νανους και γενικα μιλήστε και για αλλα παραμυθια. μην ειστε τοσο μονοπλευροι.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
Re: Το θηρίο 666
« Reply #70 on: June 11, 2014, 12:54:22 am »
οκ, καλα αυτα που λετε, καμια αναλυση για τα 3 γουρουνακια θα κανετε;
Προς το παρόν γράφουν μόνο αναλύσεις και fan fiction για την Βίβλο, μπορεί να κάνουν και για το twilight σε λίγο σαν καλά έφηβα κοριτσάκια.

Pulverem

  • Guest
Re: Το θηρίο 666
« Reply #71 on: June 11, 2014, 01:24:20 am »
καποια αναλυση για τα 3 γουρουνακια, μετα αναλυση για την χιονάτη και τους νανους και γενικα μιλήστε και για αλλα παραμυθια. μην ειστε τοσο μονοπλευροι.
ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΪΣΜΟ ΜΑΣ.

Προς το παρόν γράφουν μόνο αναλύσεις και fan fiction για την Βίβλο, μπορεί να κάνουν και για το twilight σε λίγο σαν καλά έφηβα κοριτσάκια.
ΜΑ, ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΙΜΩΡΟ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΙΡΗΝΗ.

14/88

  • Guest
Re: Το θηρίο 666
« Reply #72 on: June 11, 2014, 01:26:50 am »
ΚΑΤΑΡΧΑΣ, Ο ΓΚΑΙΡΙΝΓΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΛΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΡΙΩΝ. Ο ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΥΠΟΣΤΑΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΩΝ. ΚΑΘΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΤΩΠΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΗΤΙΑΝΟΙΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ, ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ ΑΣΥΜΑΝΤΗ, ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ. Ο ΧΙΜΛΕΡ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΘΕΡΜΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ, ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΜΕΛΟΤ ΤΩΝ ΑΡΙΩΝ.  ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΟΘΕΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΘΕΟΥ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟ ΦΩΣ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!

Φίλε και συναγωνιστή Imperial Wizard, αυτά που λες είναι πιο ενδιαφέρντα από τις Εωσφορικές αναλύσεις, μπορείς να μας διαφωτίσεις περισσότερο επ'αυτού, πριν μετατραπεί το Webwar, που ξεκίνησε ως Ναός του Μετώπου, σε βωμό Σατανισμού; Δώσε μας μερικές περιληπτικές πληροφορίες ή έστω κάποιες παραπομπές σε άλλες ιστοσελίδες, ώστε να διαβάσουμε, για το Αιώνιο Βασίλειο των Αρίων, για την ενυπόστατη θέληση των Αρίων, για το ποιοι ήταν οι προηγούμενοι ενσαρκωμένοι επί της γης Χουντικοί Τρομοκράτες, για την Μεγάλη Μετωπική Συνομωσία, δώσε μας ονόματα. Επίσης, εσύ πώς έμαθες για όλα αυτά; Ποιός σε μύησε ως πειθαρχημένο ακόλουθο; Και το ποιο σημαντικό απ'όλα, πότε προβλέπεται η μεγάλη ανατροπή (δεν εννοώ να "εκλεγούν" μόνο κάποιες Εθνικοσοσιαλιστικές δυνάμεις στην Ευρώπη, αναφέρομαι στο Μεγάλο όραμα που ελπίζω να το ζήσουμε στη διάρκεια της ζωής μας);

dark lord

  • Starshina
  • *
  • Posts: 128
  • Φήμη 0
    • View Profile
Re: Το θηρίο 666
« Reply #73 on: June 11, 2014, 01:36:53 pm »



ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ, ΚΑΘΕ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ (Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΥΜΜΗΤΟΥ.
Θυμάμαι πως όταν ήμουν μικρός, μου είχαν πει για κάτι σατανιστές που ήταν στον Υμηττό και ήθελα να πάω εκεί κάποιο βράδυ έτσι ώστε να με πάρουν για κάποια τελετή ή κάτι άλλο και να τους πω ότι είμαι σατανιστής για να με βάλουν στην ομάδα τους.

Φίλε και συναγωνιστή Imperial Wizard, αυτά που λες είναι πιο ενδιαφέρντα από τις Εωσφορικές αναλύσεις, μπορείς να μας διαφωτίσεις περισσότερο επ'αυτού, πριν μετατραπεί το Webwar, που ξεκίνησε ως Ναός του Μετώπου, σε βωμό Σατανισμού; Δώσε μας μερικές περιληπτικές πληροφορίες ή έστω κάποιες παραπομπές σε άλλες ιστοσελίδες, ώστε να διαβάσουμε, για το Αιώνιο Βασίλειο των Αρίων, για την ενυπόστατη θέληση των Αρίων, για το ποιοι ήταν οι προηγούμενοι ενσαρκωμένοι επί της γης Χουντικοί Τρομοκράτες, για την Μεγάλη Μετωπική Συνομωσία, δώσε μας ονόματα. Επίσης, εσύ πώς έμαθες για όλα αυτά; Ποιός σε μύησε ως πειθαρχημένο ακόλουθο; Και το ποιο σημαντικό απ'όλα, πότε προβλέπεται η μεγάλη ανατροπή (δεν εννοώ να "εκλεγούν" μόνο κάποιες Εθνικοσοσιαλιστικές δυνάμεις στην Ευρώπη, αναφέρομαι στο Μεγάλο όραμα που ελπίζω να το ζήσουμε στη διάρκεια της ζωής μας);
Για εσένα είναι πιο ενδιαφέροντα. Εμάς μας ενδιαφέρουν πιο πολύ οι "Εωσφορικές αναλύσεις" και ο Σατανάς. Επιπλέον εμείς δεν λέμε μαλακίες, ότι θα εξορίσουμε τον Κύριο(Σατανά) από την δημιουργία ούτε λέμε πως ένας άνθρωπος είναι ισόθεος
καποια αναλυση για τα 3 γουρουνακια, μετα αναλυση για την χιονάτη και τους νανους και γενικα μιλήστε και για αλλα παραμυθια. μην ειστε τοσο μονοπλευροι.
Ο Κύριος δεν είναι παραμύθι, το περίμενα πως θα τα θεωρούσες όλα αυτά που λέμε παραμύθια μιας και δεν έχεις θεοσοφικές ανησυχίες και δεν έχεις ψαχτεί καθόλου

Orthodoxos Satanistis

  • Guest
Re: Το θηρίο 666
« Reply #74 on: June 12, 2014, 07:46:06 am »
Σε αυτή τη περίπτωση συνδούλε Pulverem, να σου ζητήσω ύπο την αιγίδα Του Κυρίου λόγω μη εθελημένης φαινομενικής "προσβολής" προς αληθή δούλο Αυτού συγγνώμη. Αυτό ατυχώς συνέβει διότι παρεξήγησα ως φαίνεται κάποια σημεία που αρχικά μου χτύπησαν άσχημα στο μάτι. Άλλα και η εντύπωση μου ως προς τη μη κατανόηση των γραφών (τις οποίες και εμείς υιοθετούμε) απο μέρους σου, ύπο αυτό το πρίσμα δημιουργήθηκε. Μου δημιούργησαν όσων αφορά ορισμένες "χτυπητές" θέσεις αμφιβολία ως προς την αληθεία του λόγου σου πέρι ΟΣ ιδιότητος, ή ακόμη και της επικαλούμενης σχέσης σου με τον Ευρύνομο. Μάλλον εγώ δεν έχω παρακολουθήσει τα περισσότερα απ'όσα έχεις πει. Πράγματι ακόμα και αμελητέας σημασίας διαφωνίες μου, απ'όσες μένουν, δεν έχουν να προσθέτουν κάτι. Αν ισχύει ο συσχετισμός σου, ο οποίος φαίνεται να επαληθεύεται στη παρούσα με τον Ευρύνομο, ευχόμεθα να έχει άξιο σύμμαχο στον αγώνα και ελπίζω σε κάθε περίπτωση, ω μη γένοιτο άξιο συνεχιστή. Γνωρίζουμε για την περίπτωση του Ευρύνομου. Στη παρούσα φάση προτιμούμε για λόγους δικούς μας να μείνουμε αφανείς και σε φίλιους ομόδοξους κύκλους. Δεν λέω τίποτα περισσότερο, γιατί στην ισχύ της πίστεως δια των αφιερωμένων πράξεων απο πλευράς κάθε ακολούθου Του επιβεβαιώνεται η αξία και η αλήθεια της προσωπικής ισχύς της πιστότητος του όπως και στην επιμονή εις αυτές.

Δεν σε αποκάλεσα ποτέ ιουδαιοχριστιανό, αν αντιλήφθηκες απο μέρους σου κάτι τέτοιο, επειδή χρησιμοποιείς τις ιουδαιοχριστιανικές γραφές, τουναντίον. Και μεις αποδεχόμαστε την αληθεία του ότι βρισκόμαστε στους εσχάτους καιρούς, αυτούς του αρμαγεδδώνος, όπου κυμαίνεται η μάχη του θηρίου και του προφήτη αυτού ενάντια στον Ιησού, ως υιό και μεσσία του Γιαχβέ, καθώς και τον προφήτη του τελευταίου. Αποτελεί θεμελιώδες κομμάτι της ΟΣ πίστεως σε όλες τις περιπτώσεις, νομοτέλεια, και το οποίο δείχνει να πραγματοποιείται. Δεν θα μπορούσαμε να το αρνηθούμε, καθότι η ίδια η πίστη μας εκεί βασίζεται. Αυτό ισχύει είτε η οποιαδήποτε αντίπαλη δύναμη αποκαλείται Γιαχβέ, είτε Ιησούς κλπ, ενώ η παρουσία και αυτών ως κοσμικών (αλλά και αντι-κοσμικών ταυτοχρόνως) οντοτήτων διαφαίνεται και δια μέσου της ιστορίας και της αντίστοιχης θεολογίας, κάτα το ανάλογο Του Κυρίου και των δαιμόνων του. Ως παλαιά μέλη της Ορθοδοξίας, έχουμε εμπειρία απ'την παρουσία και την ισχύ του κυρίου, με ότι μπορεί να επιφέρει αυτό σε έναν υπηρέτη του, εσύ θα αντιλαμβάνεσαι.

Την δραστηριότητα και τη πιστότητα εις το Πρόσωπου Του, δια των αφιερωμένων σε Αυτόν πράξεων, του Ευρύνομου επαναλαμβάνω την έχουμε υπόψιν μας. Έχουμε να θέσουμε δε ένα ερώτημα προς αυτόν, όσων αφορά το οποίο, ενδεχομένως να αντιληφθεί, το λόγο για τον οποίον του το θέτουμε. Πριν κλείσω να σου υπενθυμίσω πως ένας νεόφυτος που είχε μιλήσει για σένα με εγκωμιαστικά λόγια και είχε συνομιλήσει μαζί σου είναι μέλος των τάξεων μας. Το ερώτημα μας είναι το εξής:

Ποια η άποψη του πέρι της ιδιότητος και του ρόλο του προφήτη του Γιαχβέ Ηλία ("Ελιγιάχου" εβραϊστί) και του ρόλου που φαίνεται να έχει κληθεί να διαδραματίσει στη περίοδο των εσχάτων ημερών, προ της ελεύσεως του Μεσσία Αυτού (όχι του Γιαχβέ). Εάν θέλει μας απαντάει. Θα καταλάβει αυτός πιστεύω γιατί. Απλώς θα παρακαλούσα η απάντηση να είναι απο μέρος του αποκλειστικά. In nomine dei nostri satanas luciferi excelsi, Χαίρε Pulverem για ακόμη μία φορά!

Pulverem

  • Guest
Re: Το θηρίο 666
« Reply #75 on: June 13, 2014, 06:38:29 pm »
ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΙΑΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ ΑΦΟΣΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΝΕΙΠΩΤΟ, ΑΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΟ ΘΑΥΜΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠ' ΕΜΟΥ (ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ), ΑΠΟΥΣΙΑΖΑ ΑΠ' ΤΟ ΓΟΥΕΜΠ ΓΩΡ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΗΡΝΗΘΗ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΘΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...

ΚΑΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΡΩΤΗΣΕΣ, ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΟΥ ΗΜΩΝ, ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ.

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΑ 'ΣΟΥ.
« Last Edit: June 13, 2014, 06:41:32 pm by Pulverem »

dark lord

  • Starshina
  • *
  • Posts: 128
  • Φήμη 0
    • View Profile
Re: Το θηρίο 666
« Reply #76 on: June 13, 2014, 06:45:25 pm »
Περιμένω με ανυπομονησία το άρθρο σου.  ;)
Πότε υπολογίζεις ότι θα δημοσιευθεί;

dark lord

  • Starshina
  • *
  • Posts: 128
  • Φήμη 0
    • View Profile
Re: Το θηρίο 666
« Reply #77 on: June 13, 2014, 07:54:42 pm »


ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΟ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ, ΕΦ' ΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ.
"ΑΚΟΥΩ"...
1)Που το στηρίζεις αυτό;
2)Είναι δικό σου συμπέρασμα;

Pulverem

  • Guest
Re: Το θηρίο 666
« Reply #78 on: June 13, 2014, 09:00:18 pm »
Περιμένω με ανυπομονησία το άρθρο σου.  ;)
Πότε υπολογίζεις ότι θα δημοσιευθεί;

ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ, ΚΟΥΜΠΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΘΥΛΦΑΙΝΙΔΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑ Η ΕΠΗΡΕΙΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΟΣΗ. Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΥΦΟΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΜΕΘΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΞΕΡΩ 'ΓΩ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΟΣΕΩΣ. ΤΩΡΑ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΚΑΝ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΔΕ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ, ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ "ΕΚΤΟΣ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

1)Που το στηρίζεις αυτό;
2)Είναι δικό σου συμπέρασμα;

Ι. Ο ΓΙΑΧΒΕ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑΝ, ΤΟ ΑΠΕΔΙΔΑΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΎ ΜΙΛΑΕΙ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΠΟΎ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΎ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ, ΟΛΑ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ "ΓΙΑΧΒΕ".

ΙΙ. ΟΧΙ, Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ "ΓΙΑΧΒΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΙΕΡΟ "ΓΙΑΧΒΕ", ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΕΔΩΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΩΣΑΪΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΣΙΦΑΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΙΕΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΕΡΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ.
« Last Edit: June 13, 2014, 09:02:24 pm by Pulverem »

watcher

  • Guest
Re: Το θηρίο 666
« Reply #79 on: June 18, 2014, 07:00:44 am »
Φίλε και συναγωνιστή Imperial Wizard, αυτά που λες είναι πιο ενδιαφέρντα από τις Εωσφορικές αναλύσεις, μπορείς να μας διαφωτίσεις περισσότερο επ'αυτού, πριν μετατραπεί το Webwar, που ξεκίνησε ως Ναός του Μετώπου, σε βωμό Σατανισμού; Δώσε μας μερικές περιληπτικές πληροφορίες ή έστω κάποιες παραπομπές σε άλλες ιστοσελίδες, ώστε να διαβάσουμε, για το Αιώνιο Βασίλειο των Αρίων, για την ενυπόστατη θέληση των Αρίων, για το ποιοι ήταν οι προηγούμενοι ενσαρκωμένοι επί της γης Χουντικοί Τρομοκράτες, για την Μεγάλη Μετωπική Συνομωσία, δώσε μας ονόματα. Επίσης, εσύ πώς έμαθες για όλα αυτά; Ποιός σε μύησε ως πειθαρχημένο ακόλουθο; Και το ποιο σημαντικό απ'όλα, πότε προβλέπεται η μεγάλη ανατροπή (δεν εννοώ να "εκλεγούν" μόνο κάποιες Εθνικοσοσιαλιστικές δυνάμεις στην Ευρώπη, αναφέρομαι στο Μεγάλο όραμα που ελπίζω να το ζήσουμε στη διάρκεια της ζωής μας);

γιατι δεν απανταει ο χιτης; τι φοβαται;

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: Το θηρίο 666
« Reply #80 on: June 18, 2014, 10:56:47 pm »
γιατι δεν απανταει ο χιτης; τι φοβαται; ποσο βαριεται

fixed. νομιζω θα κουράζατε και τον πιο καλοπροεραιτο ανθρωπο.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

@xiti

  • Guest
Re: Το θηρίο 666
« Reply #81 on: June 20, 2014, 01:59:00 pm »
Φίλε και συναγωνιστή Imperial Wizard, αυτά που λες είναι πιο ενδιαφέρντα από τις Εωσφορικές αναλύσεις, μπορείς να μας διαφωτίσεις περισσότερο επ'αυτού, πριν μετατραπεί το Webwar, που ξεκίνησε ως Ναός του Μετώπου, σε βωμό Σατανισμού; Δώσε μας μερικές περιληπτικές πληροφορίες ή έστω κάποιες παραπομπές σε άλλες ιστοσελίδες, ώστε να διαβάσουμε, για το Αιώνιο Βασίλειο των Αρίων, για την ενυπόστατη θέληση των Αρίων, για το ποιοι ήταν οι προηγούμενοι ενσαρκωμένοι επί της γης Χουντικοί Τρομοκράτες, για την Μεγάλη Μετωπική Συνομωσία, δώσε μας ονόματα. Επίσης, εσύ πώς έμαθες για όλα αυτά; Ποιός σε μύησε ως πειθαρχημένο ακόλουθο; Και το ποιο σημαντικό απ'όλα, πότε προβλέπεται η μεγάλη ανατροπή (δεν εννοώ να "εκλεγούν" μόνο κάποιες Εθνικοσοσιαλιστικές δυνάμεις στην Ευρώπη, αναφέρομαι στο Μεγάλο όραμα που ελπίζω να το ζήσουμε στη διάρκεια της ζωής μας);

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ. ΧΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ;

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
Re: Το θηρίο 666
« Reply #82 on: June 20, 2014, 04:10:32 pm »
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ. ΧΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ;
Γιατί δεν είμαι πρεζάκιας σαν τον Pulverem να κάθομαι να γράφω σεντόνια όλη μέρα. :D

Pulverem

  • Guest
Re: Το θηρίο 666
« Reply #83 on: June 20, 2014, 06:38:34 pm »
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΠΡΕΖΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕΝΤΟΝΙΑ "ΟΛΗ ΜΕΡΑ", ΡΕ ΧΥΣΟΣΤΑΛΑΚΤΙΤΗ;

ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΝ ΜΕΡΑ, ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ, ΞΥΠΝΑΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΠΛΕΝΩ ΔΟΝΤΙΑ, ΣΝΙΦΦΑΡΩ ΤΗΝ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗ ΜΟΥ, ΠΙΝΩ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΣΙΓΑΡΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΩ, ΚΑΝΟΝΙΖΩ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ (ΠΟΥ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ) ΝΑ ΡΙΞΩ ΒΡΥΣΙΔΙ... Α, ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ.

@XITI

  • Guest
Re: Το θηρίο 666
« Reply #84 on: June 24, 2014, 06:48:57 am »
Φίλε και συναγωνιστή Imperial Wizard, αυτά που λες είναι πιο ενδιαφέρντα από τις Εωσφορικές αναλύσεις, μπορείς να μας διαφωτίσεις περισσότερο επ'αυτού, πριν μετατραπεί το Webwar, που ξεκίνησε ως Ναός του Μετώπου, σε βωμό Σατανισμού; Δώσε μας μερικές περιληπτικές πληροφορίες ή έστω κάποιες παραπομπές σε άλλες ιστοσελίδες, ώστε να διαβάσουμε, για το Αιώνιο Βασίλειο των Αρίων, για την ενυπόστατη θέληση των Αρίων, για το ποιοι ήταν οι προηγούμενοι ενσαρκωμένοι επί της γης Χουντικοί Τρομοκράτες, για την Μεγάλη Μετωπική Συνομωσία, δώσε μας ονόματα. Επίσης, εσύ πώς έμαθες για όλα αυτά; Ποιός σε μύησε ως πειθαρχημένο ακόλουθο; Και το ποιο σημαντικό απ'όλα, πότε προβλέπεται η μεγάλη ανατροπή (δεν εννοώ να "εκλεγούν" μόνο κάποιες Εθνικοσοσιαλιστικές δυνάμεις στην Ευρώπη, αναφέρομαι στο Μεγάλο όραμα που ελπίζω να το ζήσουμε στη διάρκεια της ζωής μας);

Γιατί δεν είμαι πρεζάκιας σαν τον Pulverem να κάθομαι να γράφω σεντόνια όλη μέρα. :D

Ο ΧΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΕΜΠΟΡΑΣ. ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ. ΤΑ ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
Re: Το θηρίο 666
« Reply #85 on: June 24, 2014, 02:38:13 pm »
Ο ΧΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΕΜΠΟΡΑΣ. ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ. ΤΑ ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΛΙΝΑΤΣΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ; ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ "ΑΚΟΥΜΠΑΓΕ" ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ!