Author Topic: Το θηρίο 666  (Read 1122 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ορθόδοξος Σατανιστής

  • Guest
Re: Το θηρίο 666
« Reply #60 on: June 10, 2014, 06:10:25 pm »
Καλωσορίζω την ορθόδοξη σατανιστική ομήγυρη των νεοφύτων της μίας και μοναδικης Πίστεως Του, και επί του θέματος:

Επειδή παρά τις κάποιες γνώσεις και κατανόηση του ο νεαρός ΟΣ Πούλβερεμ έχει κάνει τρομερά λάθη ως προς τις γνώσεις και ενέργειες του ως ΟΣ, έχω να του θέσω ως παλαιότερο μέλος του Ορθόδοξου Σατανισμού το εξης αίτημα. Σε περίπτωση που μπορέσω να του καταδείξω, μεγάλα λάθη στη θεολογία του, ανεπίτρεπτα κατ'εμέ, ως αντάλλαγμα την αποστολή της Σατανιστικής Αποκαλύψεως. Άπο μέρους μας υποσχόμαστε Σατανιστικά εγχειρήδια, πρακτικής και γνωσιακής φύσεως,με σκοπό τη διόρθωση των ελλιπών σημείων της πίστεως του. Ο όρκος δεν σπάει και η δεοντολογία δεν παραβιάζεται εν τοιάυτη περιπτώσει. Το δε (υπαρκτό ή μη) βιβλίο αυτό συνεχώς επικαλείσαι και βασίζεις μεγάλο μέρος της ρητορίας σου (ορθώς ή μη) εκεί. Και μεις έχουμε δοθεί ψυχί τε και σώματι στην αποστολή μας ως μέλη της Ορθοδοξίας με τελικό σκοπό τη νίκη του Κυρίου, αλλά δεν έχουμε υπόψιν μας αυτό το φράγμα της διδασκαλίας του, και δεν αμφισβητούμε εωσότου ούτε την ύπαρξη της συγκεκριμένης αποκαλύψεως Του, αλλά κάτι δεν φαίνεται εδώ καλά εώς σημείου.

Ο ψευτο-Σατανιστής εγκόσμιος Θούλσα, λάτρης του χυσοστάλακτου φλώρου Απόλλωνα, και καταπότης της σπερματοστάλακτης  αγγελικής πούστικης ψωλής του, καταχραστής της πίστεως και κατηραμένος εκ του αληθινού επιστάμενου της κατηραμένης στον αιώνα ζωής του Κυρίου (έννοια σου και συνέχισε ακάθεκτος) παρότι σαφώς πολύ πιο πίσω και πολύ πιο λάθος απ'τον Πούλβερεμ, έχει καταφέρει δια του Πούλβερεμ με τις απροσεξίες του δευτέρου να σπηλώσει την εικόνα του ΟΣ. Δεν μπορούμε να παραμείνουμε θεατές όπως δεν επιτρέπεται, απο μέρους μας, να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο. Ουδείς απο μας κατέχει τη θέση και το αξίωμα κριτή προ του κυρίου, μονάχα ο Κύριος μπορεί να κρίνει, πλην των εγκόσμιων βεβαίως δια της δικαιοδοσίας του, ενώ τι θα κάνει στο τέλος με την κουρελιασμένη ψυχή τους ξέρει και πάλι μονάχα Εκείνος. Γι'αυτό και προσεγγίζω έτσι τον Πούλβερεμ, ως ίσου ύπο του Κυρίου. Και δεν λέω όσα λέω με σκοπό να καταδικάσω τον Πούλβερεμ στα όποια λάθη του ως νεόφυτου, αλλά με σκοπός ανάπτυξης συνδέσμου, δια της προτροπής διόρθωσης λάθος ως προς τη λειτουργία και θεολογία, σκοπό του Ορθόδοξου Σατανιστικού δόγματος θέσεων. Θα παρακαλούσα τον Πούλβερεμ να είναι πιο προσεχτικός στην ανάγνωση κειμένων, έρευνα και διύλιση των στοιχείων του ώστε να μην καταφεύγει σε τέτοιου είδους δηλώσεις προς απάντηση στις θέσεις άτομων του είδους του Θούλσα. Απ'την άλλη δεν μπορώ παρά να συγχαρώ κιόλας για το ευρύ φάσμα γνώσεων του, ήδη από την πρώιμη ως φαίνεται ενασχόληση του με τον ΟΣ, το μυαλό και τη πίστη του που διακρίνεται εώς ειλικρινής. Μένει να φανεί. Όσων αφορά το άλλο κομμάτι:

Έχω καταμετρήσει εώς σημείου, για να μη μιλάμε έτσι, 7 τραγικά λάθη εκ μέρος του Pulverem:

1) Την αδυναμία αναγνώρισης της ύπαρξης του Χαναανιτικού και μετέπειτα Συροφοινικικού ειδώλου του θεού Βαάλ. Ναι, ο τίτλος βααλί - αποτελεί κλητική φωνή του "άρχοντα" (που έχει αναφερθεί και στον Γιαχβέ), αλλά η μη ύπαρξη θεού με μετέπειτα προσάρτηση αυτής της προσφωνήσεως ως ονομασία απο που προκύπτει;
2) Άγνοια ως προς το περιεχόμενο και την συνολική εικόνα του Βιβλίου του Ενώχ (π.χ. ποια η θέση του Γιαχβέ, του Αρχαγγέλου Μιχαήλ ο οποίος παίζει μάλιστα κύριο ρόλο στην Ιουδαιοχριστιανική αποκάλυψη που συνεχώς επικαλείται, αν ο Γιαχβέ είναι θεός του παραδείσου ή δικής του κολάσεως κάτα Ενώχ - δεν προτρέχω θα εξηγήσω αναλυτικά όταν μου δωθεί η ευκαιρία τι θέλω να πω)
3) Την χρήση της Γοετίας δεν επιτρέπει πρωτ'απ'όλα η θεολογία, η πρακτική μέθοδος, ο σκοπός του ΟΣ. Πάνω στην χρήση της μεσαιωνικής Γοετίας βασίζεται και έρχεται σε αντίθεση με τη βασικότερη απ'τις θεμελιώδεις αρχές της ορθοπραξίας του ΟΣ, αν δεν καταλαβαίνετε ποια είναι αυτή, δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο, είστε ακόμα πολύ μακριά απ'τις προτεραιότητες σας, τουλάχιστον σε επίπεδο θεολογίας/γνώσης/πρακτικής κοκ Παρότι αυτό αποτελεί κοινότοπο λάθος ανάμεσα στις τάξεις μας.
4) Τη συστοιχία δαιμόνων της Γοετίας και έκπτωτων αγγέλων του Βιβλίου του Ενώχ. Κάπου εκεί βασίζεται και ο Αριοσατανισμός του Θούλσα.
5) Πασιφανή αδυναμία κατανόησεως και άγνοια σημείων Παλαιάς και Καινής διαθήκης.
6) Την πολλές φορές "αποδοχή" ως προς κάποιες πτυχές του, του Γιαχβέ και το γεγονός ότι του προσάπτει ενιαία υπόσταση με Του Κυρίου. (Ενδέχεται να κάνω λάθος στο τελευταίο, αλλα νομίζω κάπου έτσι έχω διαβάσει, και να πρόκειται για κάτι άλλο, διότι δεν συνάδει με το υπόλοιπο κομμάτι της πίστεως και γνώσης του, διόρθωσε με)
7) Και άλλα ακόμη.

Αναμένουμε απάντηση σου.