Arcadia Power

Author Topic: ΤΟ ΕΝΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΗ  (Read 1380 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM

Κλείνοντας αυτό το θέμα θα θέλαμε να δώσουμε την συμβουλή μας σε κάθε καινούριο σε αυτό τον χώρο για να τον προφυλάξουμε, να έχει το νου του στα εξής:


1.   Ομάδες που θυσιάζουν μόνο Έλληνες με πρόσχημα ότι δήθεν ο δαίμονας προτιμάει ΜΟΝΟ το άριο αίμα από τα υπόλοιπα, είναι ταλμουδιστές και εβραϊκοί μαύροι μάγοι στην υπηρεσία της Σιών που δηλώνουν σατανιστές για παραπλάνηση! Δεν μπορεί από την μια να μιλάνε για μισανθρωπία, αλλά να μισούνε ΜΟΝΟ άριους και να τους σκοτώνουνε, ενώ τους υπόλοιπους να μην τους αγγίζουνε.. Είναι ΑΝΤΙΦΑΣΗ! Είναι δηλαδή το ίδιο υποκριτές σαν τους αναρχικούς που ενώ λένε από τη μια θάνατος στα αφεντικά, πειράζουν μόνο τα ελληνικά χωρίς να έχει πέσει ούτε μια βόμβα μέχρι σήμερα σε ισραηλινή και τούρκικη πρεσβεία, μασονική στοά ή εβραϊκή συναγωγή όταν αποδεδειγμένα όλοι αυτοί είναι αφεντικά των ελληνικών αφεντικών τους! ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ αντίφαση που την τόνισε και ο αναρχικός Κουνταρδάς όπως είπαμε σε σχετικό άρθρο.

2.   Όταν τα τελετουργικά τους και οι πρακτικές τους αφορούν ΜΟΝΟ τον ανάποδο χριστιανισμό, τότε είναι Σιωνιστές αντιχριστιανοί και όχι σατανιστές. Ένας Εωσφοριστής/Σατανιστής δεν θα βεβηλώσει μόνο τα χριστιανικά σύμβολα, αλλά και ΟΛΑ τα υπόλοιπα που είναι εχθρικά στον Εωσφορισμό/Σατανισμό, δηλ. και το κοράνι, και την Βίβλο, και το Ταλμούδ, την ημισέλινο, την εβραϊκή εξάλφα, το μασονικό γνώμονα με διαβήτη, την επτάφωτη λυχνία κ.λ.π., αλλιώς μιλάμε πάλι για ΑΝΤΙΦΑΣΗ!

3.   Όταν προβάλουν  τον Εωσφόρο/Σατανά ΜΟΝΟ μέσα από κείμενα του εβραιοχριστιανισμού και όχι μέσα και από τα αρχαία προχριστιανικά την ίδια ώρα που αποδέχονται την ύπαρξη του Εωσφόρου/Σατανά και την προ-χριστιανική εποχή είναι προφανώς ψευτοσατανιστές, είτε μπερδεμένοι ακόμη γιατί δεν έχουν στα χέρια τους τις απαραίτητες γνώσεις και κείμενα, είτε γιατί είναι κάτι άλλο π.χ. ταλμουδιστές ή σιωνιστές που δηλώνουν σατανιστές για παραπλάνηση. Το να μιλάς από την μια για διαχρονική ύπαρξη του Εωσφόρου/Σατανά και να παραθέτεις από την άλλη ΜΟΝΟ εβραιοχριστιανικά κείμενα για να τεκμηριώσεις την θεολογία σου, μιλάμε πάλι για ΑΝΤΙΦΑΣΗ! Είναι σαν να παραδέχεσαι ότι άμα ΔΕΝ υπήρχε ο εβραιοχριστιανισμός ΔΕΝ θα γινόσουν ΠΟΤΕ σατανιστής! Άρα πως μιλάς για διαχρονικότητα; Μιλάμε πάλι για ΑΝΤΙΦΑΣΗ!

4.   Αν προσπαθήσουν να σας κάνουν μέλη χρησιμοποιώντας χρήματα, γκόμενες, ναρκωτικά και δολοφονίες για να σας ελέγχουν μετά σαν σκλάβους, ώστε να μην μπορέσετε να φύγετε άμα το μετανιώσετε από φόβο μήπως σας καρφώσουν στους μπάτσους, ΦΥΓΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ! Αυτοί που αυτοτιτλοφορούνται ανώτατοι ιερείς δήθεν σατανιστές της Μαύρης Εκκλησίας της Αγγλίας είναι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ και χρησιμοποιούν τον σατανισμό ως πρόσχημα για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια. Στην εβραιοχριστιανική παράδοση ο Εωσφόρος/Σατανάς ήταν περήφανος και ΔΕΝ προσκύνησε τον Θεό, πως μπορούν να μιλάνε κάποιοι για προσκύνημα απέναντι στον Εωσφόρο/Σατανά όταν αυτός δεν προσκύνησε ΠΟΤΕ κανέναν ούτε τον ίδιο τον θεό; Μιλάμε πάλι για ΑΝΤΙΦΑΣΗ! Το προσκύνημα είναι χαρακτηριστικό των ανατολιτών, των εβραίων, των χριστιανών και των μουσουλμάνων. Εωσφορική/Σατανική ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ και ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ δεν συμβαδίζουν! Μιλάμε πάλι για ΑΝΤΙΦΑΣΗ!

5.   Τέλος αυτοί που μιλάνε από την μία για ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ αλλά από την άλλη δεν παρέχουν πρακτικές για πνευματική ανέλιξη, παρά μόνο βλασφημίες, θυσίες και δολοφονίες, σημαίνει ότι ενδιαφέρονται ΜΟΝΟ για θύματα και σκλάβους με πνευματική αναπηρία, με ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό το δικό τους αρχηγιλίκι και το μάντρωμα αγωνιστών για να τους ελέγχουν, όπως ακριβώς κάνουν τα πολιτικά κόμματα, μόνο που αυτοί το κάνουν με την ταμπέλα του ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ όπως ακριβώς και οι περισσότερες τρομοκρατικές οργανώσεις με πρόσχημα τον αντιεξουσιασμό και την αναρχία. Μην ξεγελιέστε τα ΙΔΙΑ αφεντικά υπηρετούν και αυτοί.


ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΕΤΕ!

ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....