Arcadia Power

Author Topic: ΤΟ ΕΝΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΗ  (Read 1380 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
ΕΠΕΙΔΗ Ο NARGAROTH ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΑΜΕ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΝ, ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ''ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ'' ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣ! ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο NARGAROTH ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΟΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΝΩ ΤΟΝ NARGAROTH ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΒΡΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΝΕΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ''ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ'' ΣΤΟΝ ΣΤΑΒΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΣΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΓΗΛΙΚΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΝ. ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.

Η απάτη και η ξεφτίλα του βιβλικού σατανισμού της χώρας μας - προδότες της φυλής μας


Όχι δεν είναι μόνο θρησκευτικό αυτό το ζήτημα, είναι βαθύτατα ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ και ως έτσι θα αντιμετωπιστεί εδώ. Το τι εστί σατανισμός στην Ελλάδα (δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται στα άλλα κράτη, εδώ ζούμε εμείς) το γνωρίσαμε όλοι την δεκαετία του '90 με τα γεγονότα των δολοφονιών και τις φυλακίσεις που έγιναν από μια ομάδα υπανθρώπων η οποία όχι μόνο αμάυρωσε την εικόνα του Σατανισμού, αλλά άφησε και απογόνους συνεχιστές της. Το πράγμα είναι πάρα πολύ απλό: Ο Σατανισμός έτσι όπως εκφράζεται είναι μια ΑΠΑΤΗ η οποία χρηματοδοτείται από ξένα κέντρα εξουσίας όπως από την Μαύρη Εκκλησία της Αγγλίας με μοναδικό στόχο τον κλονισμό οποιασδήποτε θρησκευτικής πίστεως, τις φυλετικές δολοφονίες Ελλήνων στο αίμα πολιτών και ΠΟΤΕ αλλοδαπών ή αλλόθρησκων (εβραίους, μουσουλμάνους, μασόνους, ιλλουμινάτους και λοιπούς της νεοταξίτικης εποχής) την δημιουργία σκλάβων-μελών σε διάφορες <<σατανιστικές>> ομάδες για την επίτευξη των παραπάνω σκοπών και την μελλοντική αυτοκαταστροφή τους από ναρκωτικά ή από αλληλοσκοτωμό! Και όλα αυτά για έναν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Σατανά της εβραϊκής Βίβλου! Ο Σατανάς αυτός δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ ως οντότητα σε καμιά θρησκεία του κόσμου εκτός της εβραϊκής Βίβλου, ΚΑΝΕΝΑ γραπτό κείμενο που να γράφτηκε από τον ίδιο ή κάποιους Αποστόλους του και ΚΑΝΕΝΑ τελετουργικό του, αφού ότι τελετή γίνεται είναι μια παρωδία αντιστροφής των χριστιανικών εορτών ή απλά ένας ανάποδος Χριστιανισμός! Με απλά λόγια για να διαδωθεί ο Χριστιανισμός παγκοσμίως χρειαζότανε έναν μπαμπούλα Σατανά για να τρομοκρατεί τις μάζες (η εξουσία επιβάλλεται με τον ΦΟΒΟ) και για να δικαιολογήσει την ύπαρξη του αυτός ο Σατανισμός χρειαζότανε τον Χριστιανισμό που θα του έδινε τις γραφές και τα τελετουργικά του! Και χαμένος ποιος βγήκε και βγαίνει από όλη αυτή την κατάσταση; Για ακόμη μια φορά ο Λευκός άριος άνθρωπος και κυρίως ο ΕΛΛΗΝ, αρχικά από τον βίαιο εκχριαστιανισμό του και μετέπειτα από τον βιβλικό Σατανισμό και λοιπών Σιωνιστικών ομάδων. Απίστευτο; Και όμως οφθαλμοφανές!!! Όχι δεν τρελαθήκαμε ξαφνικά και γίναμε εβραιοχριστιανοί, απλά αγπαπητοί μου κύριοι και κυρίες ο Εωσφόρος σαν όνομα και οντότητα υπήρξε μόνο στην θεογονία του Ησιόδου και την Αρία Παράδοση όπως αναφέραμε σε σχετικά άρθρα μας και σε κανένα άλλο γραπτό κείμενο εκτός από την εβραϊκή Βίβλο που ήρθε ΜΕΤΑ και μας βρήκε αυτή και όχι εμείς αυτήν!!! Εκεί διαστρεβλώθηκε το όνομα του, αντιγράφτηκε η τραγόμορφη μορφή του από τον θεό Πάνα και εμφανίστηκαν μετέπειτα οι πιστοί της διαστρεβλωμένης αυτής εικόνας που ονομάστηκαν <<Σατανιστές>>!!!
 
Για αυτό προκαλούμε τον οποιοδήποτε εδώ ΔΗΜΟΣΙΑ άμα διαφωνεί μαζί μας σε αυτή την τοποθέτηση που κάναμε να μας ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ παρουσιάζοντας ένα αρχαιότερο θρησκευτικό κείμενο από αυτά που παρουσιάσαμε εμείς που να αποδεικνύει ότι υπήρξε Σατανάς εκτός Βίβλου και μάλιστα με τις ίδιες ιδιότητες που παρουσιάζονται εκεί, έτσι ώστε να διακαιολογίσουν την ύπαρξη τους και ότι είναι πράγματι αυτοί οι αληθινοί σατανιστές και όχι εμείς που απότελούμε απλά θραύσματα αυτού όπως μας κατηγορουν για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτό το θέμα. Μέχρι να γίνει αυτό όμως δηλ. να αποδείξουν γραπτώς τα αναπόδεικτα, θεωρούμαστε ΤΥΧΕΡΟΙ που είμαστε συνεχιστές της Αρίας Παραδόσεως μας και Απόστολοι του πραγματικού Εωσφόρου-Σατανά, μακρυά από τις Βιβλικές εβραιοχριστιανικές έννοιες!
 
Για να δούμε λοιπόν και στην πράξη ποιοι είναι αυτοί οι ψευτοσατανιστές μέσα από τα λεγόμενα μια ακόμη μαρτυρίας πρώην μέλους από τις δεκάδες που υπάρχουν στο διαδύκτιο και το YOUTUBE, οι οποίες λένε παρόμοια πράγματα άρα είναι και αληθείς, διαλέγοντας αυτή την μαρτυρία που εμπεριέχει την λιγότερη χριστιανική προπαγάνδα γιατί και οι παπάδες θέλουν να ξαναγυρίσει κόσμος στο μαντρί τους! Απολαύστε την λοιπόν και μιλάμε για πολύ γέλιο σε σημείο που να τρίζουν τα κόκκαλα του Ησίοδου και των Αρίων Μυστών της Παράδοσής μας για το πως κατάντησε η εικόνα του Εωσφόρου στις μέρες μας:
Η εμπειρία του Κώστα
 
Ο Κώστας ήλθε σε μας να ζητήσει βοήθεια. Ταυτόχρονα ήθελε να μιλήσει, να προειδοποιήσει τους νέους για την απειλή του σατανισμού. Όμως βρισκόταν σε σύγχυση. Δεν μπορούσαμε ν αναλάβουμε την ευθύνη έπρεπε πρώτα ο ίδιος να βρει τον εαυτό του, να ενταχθεί στην κοινωνία αγάπης του Χριστού και ύστερα να το κάνει με τη χάρη του Θεού, όχι χωρίς αυτή. Γι αυτό προτιμήσαμε τη συνομιλία σε μαγνητόφωνο, την οποία παραθέτουμε στη συνέχεια. Έγινε σε δύο συναντήσεις μας, κατά τα τέλη του Ιανουαρίου 1994. Παραθέτουμε αυτή τη συνομιλία χωρίς να είμαστε σε θέση να ξεχωρίσουμε την πραγματικότητα από τη φαντασία, το στοιχείο της οποίας δεν μπορούμε να αποκλείσουμε.

- Άρχισα να ασχολούμαι με την παραψυχολογία και τον πνευματισμό σε ηλικία 14 ετών, όταν έφυγα Από το σπίτι μου.
- Γιατί έφυγες;
- Προβλήματα οικογενειακά, από τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, αναγκάστηκα κι έφυγα κι ήλθα στην Αθήνα.
- Εδώ στην Αθήνα τι ζητούσες;
- Είπα ότι θα βρω κάτι καλύτερο. Προσπάθησα να βρω δουλειά, δεν βρήκα. Τα νεύρα μου αρχίσανε να σπάνε προσπάθησα με κάποιο τρόπο να γλιτώσω, δεν μπόρεσα.
- Πώς έμπλεξες με τους κύκλους του αποκρυφισμού;
- Στην αρχή ήμουνα στην Ομόνοια, εκεί γνώρισα κάποιους φίλους, από κει σιγά - σιγά προχώρησα, μετά από διάφορα βιβλία, μυήθηκα
- Μυήθηκες, που;
- Ήταν τότε οι εωσφοριστές, πιστεύανε δηλαδή στο Διάβολο σαν ένα αντικείμενο θεό, όχι ο Θεός που καταδικάζει, απλά ο αδικημένος θεός.
- Και πώς σε πλησίασαν;
- Μου υποσχεθήκαν χρήματα, πλούτη, δόξα, να μην έχω ανάγκη από κανέναν. Σιγά - σιγά, κέρδιζα κάτι από αυτά, άρχισα να καταλαβαίνω ότι υπάρχει κέρδος εκεί πάνω. Πίστευσα και γω στο σατανισμό, ασχολήθηκα πιο πολύ τότε και από μόνος μου και με τη βοήθεια άλλων.

- Ήταν μεγάλη εκείνη η ομάδα;
- Ήταν τότε γύρω στα 120 άτομα.
- Νέοι;
- Νέοι. Νέοι και μεγάλης ηλικίας.
- Είχανε κάποιες διασυνδέσεις έξω από την Αθήνα;
- Από ότι ήξερα εγώ, όχι. Μόνο το μεγάλο κεφάλι ήτανε στην Αγγλία, στη μαύρη εκκλησία που λένε. Με πείσανε, μπήκα σε κάποια οργάνωση. Στην αρχή σαν βοηθός, μετά σαν τελετάρχης, μετά σαν αρχιερέας. Αργότερα κατάλαβα πως αν κάνω κάτι μόνος μου, και με βοηθήσανε και άτομα από εκεί μέσα, να κάνω δικιά μου (σατανιστική) εκκλησία, να μπορέσω να τραβήξω πιο πολύ κόσμο, να τραβήξω νεολαία με το μέρος μας, να πάρουμε δύναμη, να δυναμώσουμε, θα είχα πιο πολλά οφέλη, και πνευματικά, όπως λέγανε, και ηθικά και οικονομικά
- Πόσο καιρό έμεινες μαζί τους, μέχρι που αποφάσισες να κάνεις δική σου ομάδα;
- Ενάμιση χρόνο.
- Μπήκες λοιπόν στην πρώτη ομάδα. Όμως ανεξαρτητοποιήθηκες διαφωνήσατε; τι ακριβώς συνέβη;

- Όχι, απλά κατάλαβα ότι αυτό που γινότανε δεν ήτανε σωστό και είδα ότι αρχίσανε τα καινούργια τα μέλη να παίρνουνε λάθος δρόμο, διαφορετικό από αυτόν που είχα χαράξει εγώ τότε. Αποκόπηκα, γιατί με πλησίασε κάποιο από αυτά τα άτομα και μού είπε ότι, αν θέλω να πετύχω στη ζωή μου και να κάνω κάτι καινούργιο, έπρεπε να στρατολογήσω καινούργια μέλη. Και εφ όσον είδανε πως εγώ μπορούσα να το κάνω αυτό, είχα τη δύναμη να το κάνω, με βοηθήσανε τότε και οικονομικά και ψυχικά ας πούμε, μού δώσανε θάρρος, μού δώσανε τα πρώτα βήματα και τότε το έκανα, και ξεκίνησα μόνος μου και έφτασα τα 25 άτομα

- Επομένως χώρισες ήσυχα από την πρώτη ομάδα;
- Όχι ακριβώς ήσυχα, είχα το κυνήγι, το φόβο μήπως μού κάνουνε κάτι, άλλα είχα και τις πλάτες, είχα άτομα από κει μέσα δηλαδή, τα οποία ανάφερα προηγουμένως, που με βοηθήσανε κι ήτανε αυτοί που παίξανε το ρόλο του συμβιβαστή.

- Αυτή η ομάδα είχε κι ένα δικό της τελετουργικό ένα δικό της κανονισμό, τι διέφερε από την προηγούμενη;
- Διέφερε από τις προηγούμενες, διότι ήτανε πιο ήσυχη, δηλαδή δεν κάνανε τα πράγματα, δεν κάνανε δηλαδή ανθρωποθυσίες, ας το πούμε έτσι, δεν είχανε σκοπό ποτέ να κάνουνε ανθρωποθυσίες, θέλανε μόνο να χρησιμοποιηθούνε, νομίζανε δηλαδή, νομίζανε και νομίζουνε ακόμη ότι χρησιμοποιούν το Σατανά. Δεν είχανε κάνει ανθρωποθυσίες, κάνανε όμως θυσίες ζώων, πίνανε το ίδιο τους το αίμα, εξακολουθούσαν βέβαια να ζούνε, χωρίς να σκοτώνουνε ανθρώπους, άλλα πίνανε το ίδιο τους το αίμα, όπως κάναμε και μεις αργότερα στην καινούργια ομάδα.
- Εσείς, τι τελετουργικό είχατε;
- Το τελετουργικό το δικό μας ήτανε καθαρά ας πούμε κάναμε αυτά που κάναμε, κάναμε σεξουαλική μαγεία, προσπαθούσαμε με κάποιες λειτουργίες, με κάποιες τελετές να δυναμώσουμε, ας πούμε, το πνευματικό μας επίπεδο, να γίνουμε πιο έξυπνοι, να πάρουμε δύναμη
- Τί είδους τελετουργίες κάνατε;
- Οι τελετουργίες που κάναμε εμείς ήτανε σεξουαλικές περισσότερο και από κει και πέρα επικλήσεις σε διάφορα πνεύματα, είτε κακά είτε σε άτομα, φίλους που είχανε πεθάνει, θέλαμε δηλαδή να ξεκινήσουμε, ξεκινήσαμε σαν μία ομάδα ναι μεν σατανιστική, άλλα θέλαμε μετά να βγούμε στον κόσμο και να πούμε ότι εδώ είμαστε εμείς και μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους, δηλαδή θέλαμε να κάνουμε μία αδελφότητα, η οποία μέσα από τη μαύρη μαγεία να καταφέρει να βοηθήσει τους ανθρώπους. Κάτι όμως που δεν το πετύχαμε, δεν το καταφέραμε, γιατί αντί να υποτάξουμε εμείς το Σατανά, μας υπέταξε ο ίδιος ο Σατανάς. Νομίσαμε δηλαδή ότι θα τον κερδίσουμε εμείς.
- Εσύ ίδρυσες μια νέα ομάδα. Υπάρχει ακόμη;
- Εγώ έφυγα από αυτή την ομάδα πριν από πέντε χρόνια.
- Υπάρχει αυτή η ομάδα ακόμη;
- Αν υπάρχει, δεν μπορώ να πω με σιγουριά- αν υπάρχει, θα έχουνε αλλάξει τοποθεσία, νομίζω ότι πολύ λίγα άτομα από τους παλιούς θα είναι εκεί, από αυτούς δηλαδή που ήξερα εγώ τότε.
 
Εμπειρίες

Όπως αναφέρθηκε, ο Κώστας δεν δεχόταν εγκληματικές πράξεις στις τελετουργίες, όπως είναι οι ανθρωποθυσίες, ούτε συμμετείχε σε τέτοιου είδους εγκλήματα. Όμως οι εμπειρίες του ήταν συγκλονιστικές και συνεχίζουν να τον τυραννούν. Γι αυτό και πριν απαντήσει σε τέτοιου είδους ερωτήσεις συγκλονιζόταν από ένα ισχυρό τρέμουλο. Ας δούμε όμως τι είπε στη συζήτηση μας:
- Κώστα, πες μου, ποιες ήτανε οι εμπειρίες σου μέσα στην σατανιστική ομάδα;
- Τότε που ήμουνα εκεί ήτανε καλές (τρέμουλο) τώρα που άρχισα να συνειδητοποιώ τι γίνεται, βλέπω ότι ήτανε πολύ κακές.
- Ποιες εμπειρίες ένιωθες τότε πώς είναι καλές και τώρα τις νιώθεις κακές;
- (Τρέμουλο). Γενικά για μας τότε ήτανε καλά το να έχουμε χρήματα, να πίνουμε, να γλεντάμε, να κάνουμε ό,τι θέλουμε, να μη μας ελέγχει κανένας, να τους έχουμε εμείς
- Τα χρήματα που τα βρίσκατε;
- Μας δίνανε.
- Ποιοί σας δίνανε;
- Διάφορα άτομα από τα μεγάλα κεφάλια, από τα τότε μεγάλα κεφάλια.
- Μεγάλα κεφάλια, δηλαδή;
- Ανώτεροι στο βαθμό από μας.
- Ανώτεροι μέσα στην ιεραρχία.
- Που βρίσκανε τα χρήματα;
- Δεν μιλάγανε γι αυτό. Πολλοί απ αυτούς είχανε χρήματα
- Σάς δίνανε χρήματα. Με ποιο αντάλλαγμα, τι τους δίνατε εσείς;
- (Τρέμουλο). Τότε κάναμε, βρίσκαμε γυναίκες, κοπέλες νεαρής ηλικίας και τις πηγαίναμε σ αυτούς, κάνανε έρωτα και διάφορα τέτοια.
- Γινόντανε μαύρες λειτουργίες με θυσία της παρθενίας μιας κοπέλας, ή τι;
- Γινότανε. Αυτό ήταν πάνω σε σεξουαλική μαγεία- αυτό γινότανε και γίνεται και θα γίνεται, μέχρι να εξαλειφτούνε.
- Είπες πως θέλατε να βοηθήσετε, να έχετε και ηθικά οφέλη, επομένως το κίνητρο ήταν θετικό πήγαινες για κάτι καλό;
- Με τα λεγόμενα τους, ναι, πήγαινα για καλό, ότι θα περνώ ζωή χαρισάμενη, αλλά πνευματικά ήμουνα πάντα ένα ράκος, όπως είχα φθάσει σε ένα σημείο να είμαι, παρ ότι είχα φτιάξει δικιά μου εκκλησία κι ήμουνα εγώ αρχηγός, ήμουν ένα ράκος. Δεν έκανα πραγματικά αυτό που ήθελα εγώ, δεν κέρδιζα αυτό που ήθελα εγώ, κέρδιζα αυτό που ήθελαν κάποιοι άλλοι.
- Κάποιοι άλλοι, ποιοί;
- Ανώτερα κεφάλια με πιο μεγαλύτερο βαθμό.
- Συγκεκριμένα;
- Συγκεκριμένα, πιο μεγάλοι σε ηλικία, οι οποίοι ήτανε σε κάποια μεγάλη οργάνωση, κεφάλια που είναι και μέσα στο ίδιο το
- Οργάνωση σατανιστική;
- Μιλάμε πάντα για σατανιστική.
- Στην ομάδα που εντάχθηκες έπρεπε να υπογράψεις κανένα συμβόλαιο;
- Ακριβώς. Υπάρχουν δύο συμβόλαια. Ένα συμβόλαιο, το ότι παραδίδω την πίστη μ&
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....