Poll

ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;

Author Topic: ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;  (Read 313 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

x.o.

 • Guest
ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;
« on: April 05, 2014, 07:41:23 am »

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Re: ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;
« Reply #1 on: April 05, 2014, 10:48:47 am »
Η Αναρχια ειναι η μονη πολιτικη ιδεολογια που αναφερεται ως αμαρτια, ειναι φανερο δλδ οτι ειμαστε οι μονοι που τρεμει το ΧΟ-καθεστωτικο συστημα.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Yuri

 • Guest
Re: ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;
« Reply #2 on: April 05, 2014, 11:21:08 am »
Πάντως και μέσα από αυτό το "ανεκτίμητο κειμήλιο" αποδεικνύεται για πολλοστή φορά η σχέση του ορθόδοξου χριστιανικού κοπαδιού και της ΧΑ.  Τόσα ορθογραφικά μόνο χρυσαύγουλος μπορεί να τα κάνει στο ρελαντί εκτός αν το έγραψε ο Ευστάθιος Πατσαντζής ή αλλιώς ο μεγάλος λαϊκός ηγέτης και πρόεδρος της Χριστοπιστίας.

stasou_mugdala

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 384
 • Φήμη 0
  • View Profile
Re: ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;
« Reply #3 on: April 05, 2014, 11:55:52 am »
Ακυρο γκαλοπ εντελουτατα....

Σιγα μην ειναι η κτηνοβασια και η νεκροφιλια αμαρτημα....

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
Re: ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;
« Reply #4 on: April 05, 2014, 06:33:51 pm »
Στο ερώτημα-δημοσκόπηση που έθεσε ο αναγνώστης περί ''αμαρτίας'' η δική μας θέση είναι η εξής:

1. Η έννοια της Αμαρτίας είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα ΜΟΝΟ της εβραιοχριστιανικής θρησκείας που αφορά εβραίους και μετέπειτα τους εξιουδαϊσμένους ανθρώπους που ονομάστηκαν Χριστιανοί υιοθετώντας την εβραϊκή μυθολογία της Βίβλου και την θεολογία εβραίων Αποστόλων. ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο σε καμιά θρησκεία δεν υπήρξε ποτέ η θρησκευτική αυτή έννοια της ΑΜΑΡΤΙΑΣ και η πίστη σε έναν και μόνο θεό. Το περιβάλλον σε ΟΛΕΣ τις προχριστιανικές θρησκείες ήταν ΠΑΝΘΕΪΣΤΙΚΌ δηλ. υπήρχε μια αυτόχθονη θρησκεία που πίστευε σε πολλές Οντότητες, θεούς και Δαίμονες και μέσα σε αυτούς στον Εωσφόρο/Σατανά είτε το γνώριζαν είτε όχι.

2. Σήμερα το περιβάλλον όμως είναι ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ δηλαδή πολλές θρησκείες πιστεύουν σε ΕΝΑΝ θεό κατόπιν βίαιης επιβολής του Ιουδαιοχριστιανισμού και του Ισλαμισμού στις αρχαίες θρησκείες. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ είναι η μοντέρνα Μασονία που λέει ελάτε όλοι ανεξαρτήτως θρησκείας να λατρέψουμε μια Οντότητα με το όνομα Μ.Α.Τ.Σ. η οποία είναι μπασταρδεμένη με τον εβραϊκό θεό Γιαχβέ και κάποιους άλλους ως ΜΙΑ. Αντίθετα η Αρχέτυπη Μασονία πριν εξιουδαϊστεί και εκχριστιανιστεί ήταν ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ και λατρεύονταν ο ΑΡΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ προέλευσης Εωσφόρος/Σατανάς μέσο του θεού Βάαλ.

3. Οπότε ή θα είναι κάποιος ΕΛΛΗΝΑΣ ή ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ και τα δυο μαζί δεν συμβαδίζουν. Σε ένα ευρύτερο κοσμοθεωρητικό και Ιδεολογικό επίπεδο θα λέγαμε ότι ή θα είναι κάποιος ΑΡΙΟΣ ή ΕΒΡΑΙΟΣ, διότι πάλι αυτά τα δύο δεν συμβαδίζουν, αλλά αποτελούν ΑΝΤΙΦΑΣΗ.

4. Λεπτομέρειες των θρησκευτικών μας απόψεων και πάνω στο θέμα αυτό, υπάρχουν διάσπαρτες στο WEBWAR και στην ιστοσελίδα μας και δεν θα τις ξαναεπαναλάβουμε για να μην γινόμαστε κουραστικοί.
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Re: ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;
« Reply #5 on: April 05, 2014, 06:35:56 pm »
Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ είναι η μοντέρνα Μασονία που λέει ελάτε όλοι ανεξαρτήτως θρησκείας να λατρέψουμε μια Οντότητα με το όνομα Μ.Α.Τ.Σ. η οποία είναι μπασταρδεμένη με τον εβραϊκό θεό Γιαχβέ και κάποιους άλλους ως ΜΙΑ. Αντίθετα η Αρχέτυπη Μασονία πριν εξιουδαϊστεί και εκχριστιανιστεί ήταν ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ και λατρεύονταν ο ΑΡΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ προέλευσης Εωσφόρος/Σατανάς μέσο του θεού Βάαλ.


Και που ακριβώς το στηρίζεις ότι οι τέκτονες είναι σατανιστές;

Pulverem

 • Guest
Re: ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;
« Reply #6 on: April 05, 2014, 06:44:18 pm »
ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΑΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΣΤΑΣ, ΑΡΧΙΔΟΓΗΤΕΥΤΗΣ ΚΛΑΡΙΝΟΓΡΑΜΠΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥ.

ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΓΑΜΙΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΘΕΪΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΘΕΪΣΜΟ.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
Re: ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;
« Reply #7 on: April 05, 2014, 06:48:09 pm »
ΦΙΛΕ IMPERIAL ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΙΠΩΘΕΙ:  ;D

Επικρατεί μεγάλο μπέρδεμα σχετικά με την Μασωνία, την Νέα Τάξη Πραγμάτων, τις Ηνωμένες πολιτείες και που όλα αυτά συναντώνται με τον Πραγματικό Σατανισμό. Οι ΑΡΧΕΤΥΠΟΙ Μασώνοι, που ήταν αυτοί που ευθύνονται για την εγκαθίδρυση των Ηνωμένων Πολιτειών, σχεδιάζοντας την Ουάσιγκτον και πολλές άλλες πόλεις των ΗΠΑ, που ήταν αρχιτεκτονημένες και γεωγραφημένες με σκοπό ένα μελλοντικό στόχο, χρησιμοποιώντας απόκρυφη γνώση, είχαν μια πολύ διαφορετική ιδέα για την Νέα τάξη Πραγμάτων.
 
ΝΤΠ (Νέα τάξη πραγμάτων)
Η ΝΤΠ που οι ανακαλύψοντες την Αμερικη Πατέρες, (Από τους οποίους σχεδόν όλοι ήταν Μασώνοι) είχαν στο μυαλό τους οράματα βασισμένα σε Εωσφοριστικά Ιδεώδη. Σκοποί της ΝΤΠ ήταν:
 
1. Η Εγκαθίδρυση μιας ελεύθερης χώρας που οι πολίτες θα ξέφευγαν από την τρομακτική πίεση του Χριστιανισμού, και θα μάθαιναν αρχαία μυστικά του παρελθόντος, χωρίς κανένα φόβο για να χάσουν την ζωή τους.
 
2. Οι ΗΠΑ ήταν να γίνουν η -ΝΕΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ- και να γίνει ο οδηγητής και η συνέχεια του κόσμου σχετικά με την πνευματική γνώση.
 
3. H Εγκαθίδρυση ενός ελεύθερου κράτους που κάθε άτομο θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος δυνατός εαυτός του.
 
4. Οι άλλοι σκοποί της ΝΤΠ μπορούν να βρεθούν στα αρχέτυπα δόγματα των ΗΠΑ.
 
Τώρα , τι έγινε αργότερα και η ΝΤΠ έγινε αυτό που οι Εβραίοι ελέγχουν σήμερα....η Μασωνία σήμερα είναι πολύ διαφορετική από την αρχέτυπη, που ήταν βασισμένη σε Εωσφοριστικά δόγματα.

Διάβασα λίγο αργότερα πως ο Mayer Amschel Rothschild,"πατέρας" μίας τρισεκατομμυριούχου εταιρίας Εβραικών τραπεζών δυναστειών, χρησημοποιούσε την εμπιστευτική του θέση.
 
Εδώ είναι ένα κομμάτι του Βιβλίου "Rule by Secrecy" από τον Jim Marrs, 2000, pages 58 - 59:
"Η Μυστική τραπεζική δυναστεία, ξεκίνησε από τον Mayer Amschel Bauer, έναν Γερμανό Εβραίο που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο,23, το 1744 στην Φρανκφουρτη."
"Ο νεαρός Mayer μελετούσε για να γίνει Ραβίνος. Είχε πάει σχολείο στηνHashkalah, ένα μείγμα θρησκείας,Εβραικών νόμων,και φιλοσοφίας"
"Ο Θάνατος των γονέων του, πίεσε τον Mayer να φύγει από το ραββινικό σχολείο,και να γίνει υπάλληλος σε τράπεζα."
"Μαθαίνοντας γρήγορα τα κόλπα της συναλλαγής, έγινε Διευθυντής οικονομικών του William IX, υψηλού διαχειριστή της Hesse-Kassel περιοχής, και ένας δυνατός Μασόνος. Και απέκτησε εύνοια από τον William, που ήταν μόνο ένα χρόνο μεγαλύτερος από αυτόν, με το να πάρει μέρος στα ενδιαφέροντα του, σχετικά με την Μασονία και τις αντίκες. Ο Mayer έβρισκε αρχαία κέρματα, και τα πουλούσε στον εργοδότη του, σε πολύ χαμηλές τιμές. Λόγω της ραββινικής του εξάσκησης, μαζί με την βαθιά αναζήτηση του, σχετικά με τις αντίκες, απέκτησε μια βαθιά αντίληψη από τα αρχαία μυστήρια , συγκεκριμένα αυτά της Εβραικής Καμπαλα. Αυτό έγινε την ίδια στιγμή που τα μεταφυσικά της Καμπαλα άρχισαν να ενώνονται με την Μασονία."
**
Οι Εβραίοι εισβάλλουν σε κάθε πηγή δύναμης Μη Εβραίων. Εκ των έσω, παίρνουν όλο τον έλεγχο στα χέρια τους ή καταστρέφουν ολοκληρωτικά τις οργανώσεις αυτές, διαμέσου παραχάραξης.
 
Η Εβραική ΝΤΠ, είναι μια παγκόσμια σκλαβιά, που έχει επικεφαλής και λειτουργείται από Εβραίους. Αυτή η ΝΤΠ είναι ακριβώς η αντίθετη από αυτά που αποζητούσαν οι αρχέτυποι Μασόνοι, που ήταν ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΙ.:
 
1. Ο Εβραίος Μεσσίας στην μορφή του "Ιησού" (Μια συμπαθητική μαγική ένωση που όλες οι προσευχές και ψυχικές ενέργειες μαζεύονται.) που θα ενώσει τους Εβραίους και θα εγκαθιδρύσει μια παγκόσμια κυβέρνηση κομμουνισμού, με επικεφαλής το Ισραήλ (Κλεμμένο από την Παλαιστίνη, βασισμένο στην ψεύτικη ιστορία των Εβραίων στην Βίβλο, και προσεκτικά διαλεγμένη τοποθεσία, μιας και είναι το σταυροδρόμι των τριών μεγαλύτερων Ηπείρων της Ευρώπης,Αφρικής, και Ασίας, κεντραρισμένο σε πολύ δυνατές πηγές ενέργειας) οπού οι Εβραίοι θα έχουν απόλυτο έλεγχο πάνω στους Μη Εβραίους, κάθε έθνους, κουλτούρας,και φυλής ανά τον κόσμο.
 
2. Οι άνθρωποι θα έχουν προσωπικό αριθμό Bar-Code σαν τα ζώα (Το πραγματικό νόημα της λέξης "Γκοιμ" για τους Μη Εβραίους) έχουν σκοπό να το κάνουν αυτό για απόλυτο έλεγχο. Τα μικροτσίπ είναι μια ακόμα πιθανότητα για να σιγουρέψουν πως οι Μη Εβραίοι θα εντοπίζονται σαν ζώα.
 
3. Όλη η πνευματική γνώση έχει αφαιρεθεί συστηματικά από τους Μη Εβραίους (Το σχέδιο του Χριστιανισμού και του Κομμουνισμού) διαμέσου μαζικών δολοφονιών και βασανιστηρίων όπως έγινε στο Ιεροδικείο και πρόσφατα (1950 Μχ) όπως ο Κινέζος Κομμουνιστής Mao Tse-Tung έκανε εκστρατεία στο Θιβέτ, και έκαψε μοναστήρια, αιματοκύλησε μοναχούς και πνευματικούς αρχηγούς μέχρι εσχάτων. Το Θιβέτ, επειδή ήταν στα Ιμαλάια Όροι και περιείχε πολλά αρχαία διδάγματα και δόγματα από τις αρχέτυπες πνευματικές διδαχές και ασκήσεις, ΠΟΛΥ πρίν την έλευση του Ιουδαισμού, Χριστιανισμού και των παρακλαδιών τους.
 
4. Η πνευματική γνώση και απόκρυφη δύναμη θα είναι μόνο και μόνο στα χέρια των Εβραίων για απόλυτο έλεγχο.
 
5. Όλοι οι μη εμπλεκόμενοι , μέσοι και μη παίρνοντας μέρος, Εβραίοι θα ήταν κάτι παραπάνω από πολύ πρόθυμοι να πάρουν μέρος στη νέα ιεραρχία με τα αδέρφια τους, όταν ο καιρός είχε έρθει.
 
6. Η επίμειξη των φυλών θα σβήσει περεταίρω όλες τις φυλετικές κουλτούρες και φυλετικές ταυτότητες, για ολοκληρωτικό έλεγχο. Με τον χαμό της αίσθησης του Εαυτού, διαμέσου της καταστροφής φυλετικών ταυτοτήτων, η ιστορία μπορεί να ξαναγραφεί με οποιονδήποτε τρόπο οι Εβραίοι βλέπουν ορθό. Το κάνουν αυτό για αιώνες, χωρίς οι Μη Εβραίοι να το γνωρίζουν καν. Αυτό έχει γίνει ήδη με τον Σατανισμό (Την Αρχέτυπη θρησκεία της Ανθρωπότητας) που όλα τα πνευματικά διδάγματα, Ιερείς, Ιέρειες, και άλλοι πνευματικοί αρχηγοί, άλλοι άνθρωποι με γνώση, μαζί με τις βιβλιοθήκες, καταστράφηκαν συστηματικά. Η Χριστιανική Εκκλησία είχε το ελεύθερο να περιγράφει τον Σατανισμό όπως θέλει, μιας και η γνώση για το παρελθόν και την αλήθεια ήταν πολύ περιορισμένη. Η Βίβλος δεν είναι τίποτα παρά μόνο ένα δημιούργημα με σκοπό να δώσει τους Εβραίους την ιστορική δύναμη που ποτέ δεν είχαν. Λόγω τις μαζικής τους πνευματικής διαμόρφωσης, το μυαλό της μάζας έφτιαξε μια μεγάλη Ιδεομορφή, που βοηθάει τους Εβραίους στην αποστολή τους για παγκόσμια κατάκτηση.
 
7.Τα ανθρώπινα όντα δεν θα είναι παρά μόνο χαμένες ψυχές, χωρίς ταυτότητα, ελευθερία, γνώση ή ανεξαρτησία - μόνο ένας αριθμός στο σύστημα που εγκαθίδρυσαν και κυβερνούν οι Εβραίοι.
 
Τα παραπάνω είναι ακριβώς τα αντίθετα με αυτό που η ΝΤΠ και οι αρχέτυποι Μασόνοι είχαν ως στόχο (Μη Εβραίοι) . Δυστυχώς , ξανά , η τακτική των Εβραίων είναι να παίζουν και τις δύο πλευρές έναντι στο κέντρο για ολοκληρωτικό έλεγχο. Οι Μοντέρνες τελετές στην Μασονία είναι παρακλήσεις για τον δεύτερο ερχομό του σαπισμένου μεσσία , και τελετές με σκοπό να ενωθούν όλες οι θρησκείες - είναι ΠΟΛΥ διαφορετικές από τις παλαιές τελετές που έκαναν οι Μασόνοι, των οποίων τα απομνημονεύματα έχουν αφαιρεθεί και έχουν σφραγισθεί με μυστικότητα.

** Δείτε το βιβλίο: Ο Δεύτερος Μεσσίας , Η Ιερή συνδόνη , και το μεγάλο μυστικό της Μασωνίας από τον Christopher Knight & Robert Lomas. (Τίτλος στα αγγλικά - The Second Messiah: Templars, the Turin Shroud, and the Great Secret of Freemasonry)
Published New York : Barnes & Noble, 2000.
 
Είναι πάρα πολύ εμφανές το ότι μόλις η μαγεία τους σπάσει, το πως οι Εβραίοι έχουν βίαια πάρει τον έλεγχο,και έχουν κακομεταχειριστεί τις απόκρυφες δυνάμεις για την αποστολή τους να γίνουν "Θεός". Αν κάποιος κάνει την απαραίτητη έρευνα και αποκτήσει την κατάλληλη μάθηση, μπορεί να δει ολοφάνερα την ένωση της Ιουδαιοχριστιανιστής Βίβλου, Του Κομμουνισμού, και της Εβραικής Νέας Τάξης Πραγμάτων. Διαμέσου του Βιβλίου "Deadly Deception: Freemasonry Exposed by One of Its Top Leaders - Θανατηφόρα Απάτη: Η Μασονία αποκαλύπτεται από Ένα από Τους Υψηλούς της αρχηγούς" από τον James D. Shaw & Tom C. McKenney, αν και γράφτηκε από μια χριστιανική σκοπιά, περιέχει πολλές πληροφορίες σχετικά με την Μοντέρνα Μασονία. Όταν φτάσει κάποιος τον 33ο Βαθμό (Αυτό σήμερα είναι ΠΟΛΥ διαφορετικό, από το αρχέτυπο αξίωμα, που η πνευματική γνώση είχε αποκτηθεί και οι 33 βαθμοί συμβόλιζαν την Σπονδυλική στήλη και το Κουνταλίνι), Ο Μασώνος προσκαλείται να μπεί στους Ιλλουμινάτι, μια κομμουνιστική οργάνωση με σκοπούς της Εβραικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
 
 Οι Εβραίοι έχουν εισβάλει σχεδόν όλες τις Μη Εβραικές αποκρυφιστικές οργανώσεις. Το Τάγμα της χρυσή αυγής είναι γεμάτο από Εβραικά σύμβολα, Εβραικούς αγγέλους, Εβραικό Αλφάβητο, και λοιπά.Η Wicca επίσης βρίσκεται σε αυτή την οδό, δίνοντας έμφαση σε Εβραικούς αγγέλους, τον Εβραικό τριήρη αστέρα, που είναι μια αλλαγή στον Εξάκτινο Αστέρα ή "Άστρο του Δαβίδ" που οι Εβραίοι υιοθέτησαν τα τελευταία 100-150 χρόνια, κλοπιμαίο από το Ινδικό "Άστρο Βινσου - Star of Vinshu - ".H έμφαση στον αριθμό ένα (Εβραικός Μονοθεισμός, όπου αυτοί παίρνουν την θέση του Θεού) είναι αφύσικη μιας και χρειάζονται πάντα δύο για να φτιαχτεί κάτι, και ακόμα και στα μη σεξουαλικα όντα, δύο πρέπει να ενωθούν για αναπαραγωγή σε κάποιο σημείο.
 
Η Αλήθεια είναι : Μη Εβραική Ψυχική ενέργεια μέσω της ψυχική εκμετάλλευσης του χριστιανικού προγράμματος , και στην άλλη πλευρά (Μιας και οι εβραίοι παίζουν πάντα και τις δύο πλευρές έναντι του κέντρου) , Οι Αποκρυφιστικές ομάδες που διοχετεύουν τις ενέργειες για τον ερχομό του Εβραίο-μεσσία , μαζί με μια Εβραική Νέα Τάξη Πραγμάτων, που οι Εβραίοι επιδιώκουν να εγκαθιδρύσουν στο 100% , στο πλευρό τους.
 


ΚΑΙ

https://www.youtube.com/watch?v=62r3jM9kU6I

ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


Pulverem

 • Guest
Re: ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;
« Reply #8 on: April 05, 2014, 06:54:40 pm »
ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ "ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕ!", ΑΠΛΩΣ ΟΠΟΥ "ΣΑΤΑΝΑΣ" ΒΑΛΕ "ΕΒΡΑΙΟΙ" ΚΑΙ ΟΠΟΥ "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ" ΒΑΛΕ "Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ", ΟΠΩΣ Ο ΘΟΥΛΣΑ ΝΤΟΥΜ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΩΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΒΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΛΟΥΚΟΞΥΛΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΤΖΗΖΟΥΣ.

FIXED

 • Guest
Re: ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;
« Reply #9 on: April 05, 2014, 09:12:27 pm »


Σήμερα το περιβάλλον όμως είναι ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ δηλαδή πολλές θρησκείες πιστεύουν σε ΕΝΑΝ θεό κατόπιν βίαιης επιβολής του Ιουδαιοχριστιανισμού στις αρχαίες θρησκείες.

FIXED

FIXED

 • Guest
Re: ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;
« Reply #10 on: April 05, 2014, 09:19:39 pm »

ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;
FIXED

subtitles

 • Guest
Re: ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;
« Reply #11 on: April 05, 2014, 09:40:48 pm »

νάργκαροθ ο άι γιώργης. σκοτώνει το φίδι.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Re: ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;
« Reply #12 on: April 05, 2014, 10:23:14 pm »
δεν θα τις ξαναεπαναλάβουμε για να μην γινόμαστε κουραστικοί.
[/size][/b]

μην ανησυχεις, και να τις ξαναεπαναλαβεις, δεν θα τις διαβασει κανενας παλι, αρα κουραστικος δεν γινεσαι.

Ισως ομως δεν ειναι οτι δεν θες να γινεις κουραστικος αλλα εισαι τεμπελης να γραφεις 5 σεντονια την ημερα!
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
Re: ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;
« Reply #13 on: April 06, 2014, 01:17:29 am »
Όχι φιλαράκι εσύ είσαι τεμπέλης που βαριέσαι να διαβάσεις αυτά που γράψαμε ήδη για να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις. ;D Τώρα αν το νόημα της ύπαρξής σου είναι το WEBWAR και να γράφεις όλη μέρα εδώ, σε εμένα δεν είναι. Έχω και άλλες ασχολίες, ύπνος, φαγητό, γαμήσι, γυμναστήριο, διάβασμα, ενασχόληση με την διάδοση των Ιδεών, τελετουργίες, η ομάδα μου και άλλα πράγματα. Όπως βλέπεις η μέρα μου είναι γεμάτη  ;D

Βέβαια πόνεσε πολύ που ασχολήθηκαν περισσότερο με εμάς παρά με τον παρακρατικό Κουφοντήνα σου και το βιβλίο του, αλλά φρόντισε να το συνηθίσεις για το αύριο που σε περιμένει το οποίο περιλαμβάνει κούρεμα, ξύρισμα, παρέλαση τρεις φορές την μέρα, πλήρη ανελευθερία και Ολοκληρωτισμός, με την ύπαρξη σου να υπηρετεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το Έθνος, την Φυλή, τους θεούς/Δαίμονες και τον Εωσφόρο/Σατανά! Ξέχνα την γύφτικη υποκουλτούρα και την αναρχική μπουρδολογία σου.  ;)
Το σχέδιο του θεού για την διοίκηση του σύμπαντος είναι αδύναμο και απραγματοποίητο, διότι στηρίζεται στην θεωρία πως κατώτερα όντα μπορούν να διδαχθούν να αγαπούν, να γνωρίζουν και να επιθυμούν να τον υπηρετούν με την θέλησή τους αποκομμένα από τον σεβασμό που πρέπει να έχουν για την άπειρη τελειότητά του.
 
Η Εωσφορική ιδεολογική κατάσταση υποστηρίζει πως όντα με αποδεδειγμένα ανώτερη ευφυία έχουν το δικαίωμα να διοικούν αυτούς που είναι λιγότερο προικισμένοι, διότι οι μάζες δεν γνωρίζουν τι είναι καλύτερο για αυτούς. Η Εωσφορική ιδεολογία είναι αυτό που ονομάζουμε σήμερα Ολοκληρωτισμός.

ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ  ;D
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


Pulverem

 • Guest
Re: ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;
« Reply #14 on: April 06, 2014, 03:00:54 am »
νάργκαροθ ο άι γιώργης. σκοτώνει το φίδι.
ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΑΡΙΟ ΔΡΑΚΟ ΒΙΑΣΤΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΧΕ ΣΦΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ.

ΓΑΜΑΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΓΑΜΩΠΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΕΒΓΑΖΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΙΕΝ ΑΠ' ΤΟ ΚΩΛΙ ΤΟΥ ΜΕ ΣΩΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΓΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΙ (ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΕ ΤΟ "ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ (ΕΒΡΑΪΣΤΙ "ΒΑΑΛ" - ΑΥΤΟ ΤΟ 'ΒΓΑΛΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ, ΠΡΙΝ ΜΟΥ 'ΛΕΓΕ ΑΛΛΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΕΣ) = ΕΩΣΦΟΡΟΣ, ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΗΟΥΣ = ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΛ = ΑΣΤΡΟΝ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΥ ΗΣΑΪΑ = ΣΑΤΑΝΑΣ". ΑΛΛΑ ΨΙΛΟΝΕΥΡΙΑΣΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΝΕΚΡΟΔΑΙΜΩΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΨΩΛΙΑ.

ΤΕΛΙΚΩΣ, ΨΙΛΟ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΟ 'ΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΞΑ ΤΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΧΥΣΟΣΕΛΙΔΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΞΑΝΘΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΟΤΙ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΙ, ΑΡΑ ΑΝ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΕΞΗ, ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΑΝΑΠΗΡΟΣ, ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΑΣ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ), ΟΥΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΚΩΛΟΧΕΡΟ, ΤΟΤΕ ΔΕ ΣΟΥ 'ΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΔΑΙΜΟΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΛΗΣΗ. ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΕΑΝ ΑΝΑΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠ' ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΧΥΣΟΜΗΝΙΕΣ ΑΡΧΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΚΑΡΙΟΛΑΣ ΣΚΑΤΑΤΖΟΥΣ ΝΤΑΪΑΝ ΒΕΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΒΕΛΟΓΑΜΩΓΡΗΑΣ ΜΑΞΙΜ ΝΤΙΝΤΡΙΧ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΕΣ ΚΑΙ "ΤΕΛΕΤΕΣ".

ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ; ΟΤΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΕ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΜΩΡΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΟΥΛΣΑ ΝΤΟΥΜ, ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ, ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ (ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΑΠ' ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ). ΤΟ ΑΝ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.


... ύπνος, φαγητό, γαμήσι, γυμναστήριο, διάβασμα, ενασχόληση με την διάδοση των Ιδεών, τελετουργίες, η ομάδα μου και άλλα πράγματα. Όπως βλέπεις η μέρα μου είναι γεμάτη  ;D

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΙΑ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ. ΤΩΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΤΟ "ΚΩΛΟΓΡΗΑ", ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΟΣ" (ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΑ ΠΟΥΤΣΟΣΟΥΒΛΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΑΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΣΠΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ). ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΟΡΝΟΣ" ΑΛΛΑ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΓΑΜΑΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ.

subtitles

 • Guest
Re: ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;
« Reply #15 on: April 06, 2014, 03:39:46 am »
 :o ριχτε του εναν γκουβα αγιασμο γρηγορα μαγκες.

Exorcizo te, immunde spiritus, in nomine Dei Patris omnipotentis, et in nomine domini nostri, Iesu Christi, et in nomine Spiritus Sancti.

ΑΡΑ ΑΝ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΕΞΗ, ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΑΝΑΠΗΡΟΣ, ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΑΣ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ), ΟΥΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΚΩΛΟΧΕΡΟ, ΤΟΤΕ ΔΕ ΣΟΥ 'ΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΔΑΙΜΟΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΛΗΣΗ.
στο webwar του ηρθε  ;D

ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ; ΟΤΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΕ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΜΩΡΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
lol

(ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΑ ΠΟΥΤΣΟΣΟΥΒΛΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΑΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΣΠΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ)...

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ.
το εβραϊκο μανουαλι πισω μ' αρεσει  ::)