Author Topic: Μια ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ιστορία.....  (Read 649 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

THULSA DOOM

  • Kapitan
  • ***
  • Posts: 472
  • Φήμη 0
  • Gender: Male
  • LUCIFERIANISM
  • Location: VALHALLA
    • View Profile
    • LUCIFERIANISM
Η παρακάτω ιστορία είναι φανταστική και γράφτηκε κατόπιν δαιμονικής εκστάσεως που με διέβαλε χθες την νύχτα με έντονες ταχυπαλμίες που αν και δεν έχω περάσει ακόμα τα 35 μου κόντεψα να πάω από ανακοπή, για να τελειοποιηθεί αργότερα στην ονειρική μου κατάσταση και σήμερα να αισθάνομαι ηρεμία και αγαλλίαση, μέσα σε μια αστείρευτη ενεργειακή κατάσταση. Την αφιερώνω σε κάθε Αριοσατανικό Εωσφοριστή συναγωνιστή μας, παραθέτοντας και τα κατάλληλα μηνύματα για τους μυημένους.



Μια κρύα νύχτα της 22ης Δεκέμβρη στο Παλέρμο, η αδελφότητα του Βεελζεβούβ ήταν μαζεμένη σε μια παλιά κατεστραμμένη από τους ναζί εβραϊκή συναγωγή, που πολλοί περαστικοί από εκεί λένε ότι ακόμα και σήμερα ακούγονται αργά την νύχτα τα ουρλιαχτά των ραβίνων που κάηκαν ζωντανοί εκεί μέσα, με την λιωμένη σάρκα τους να έχει αλλάξει μέχρι και τα πλακάκια του πατώματος! Έξω βασίλευε μια εκνευριστική σιωπή και καταχνιά που μέχρι και οι νυχτερίδες δεν τολμούσαν να κράξουν μένοντας ακίνητες για να παρακολουθήσουν με θρησκευτική ευλάβεια αυτά που θα γίνονταν μέσα στο σαπισμένο αυτό κτίσμα. Όλοι οι Αδελφοί σκέφτονταν από μέσα τους ‘’τι τέλειο μέρος για βεβήλωση με μια σατανική λειτουργία!’’

Ο χώρος είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για την τελετουργία. Αφού καθαγιάστηκε και ευλογήθηκε από τον Αρχιερέα ως ένδειξη σεβασμού προς τον Πατέρα Σατανά και Δημιουργό του, αλλά και να καθαριστεί από την εβραϊκή πτωματική ενέργεια που παρέμενε στο χώρο, τα υπόλοιπα Άρια μέλη της Αδελφότητος τοποθέτησαν τις Σφραγίδες, τις εικόνες του Εωσφόρου/Σατανά και Δημιουργού της φυλής τους και τα υπόλοιπα σύμβολα, τον ανάποδο σταυρό, την ανεστραμμένη πεντάλφα, τον αγκυλωτό σταυρό, τον Μαύρο Ήλιο, το κρανίο με τα χιαστί οστά κ.λ.π. Ο βωμός είχε ετοιμαστεί και αυτός, με το ξίφος, το ομαδικό δισκοπότηρο, το καμπανάκι, τα μαύρα κεριά, το θυμίαμα, τα εχθρικά προς τον Εωσφόρο/Σατανά σύμβολα για βεβήλωση και το βιβλίο Προσευχών και Επικλήσεων με χαραγμένο πάνω του το έμβλημα της Αδελφότητας του Βεελζεβούβ. Κάτω στο πάτωμα βρίσκονταν το θύμα ακόμα αναίσθητο από την νάρκωση με μια κουκούλα στο κεφάλι. Και τι θύμα! Μήνες τους πήρε για να βρουν ένα τέτοιο άτομο, Αρχισανάγωγος εβραίος και υψηλά ιστάμενος της Σιωνιστικής ιεραρχίας, σημίτης και τουρκόσπορος στο αίμα, από πατέρα σημίτη και τουρκάλα μάνα που ασπάστηκε την Ιουδαϊκή θρησκεία για να τον παντρευτεί, απαρνούμενη την ισλαμική της. Μεγαλοτοκογλύφος στο νόμιμο επάγγελμα του, έμπορος ναρκωτικών στο ανεπίσημο. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολούνταν με την εξάπλωση του διεθνούς Σιωνισμού, την διάβρωση των υπολοίπων θρησκειών ακόμα και του ίδιου του σατανισμού που τον διέδιδε μπασταρδεμένο μαζί με την εβραϊκή μαγεία ως τον αληθινό σατανισμό! Βλέποντάς τον λοιπόν οι Αδελφοί με τις μαύρες ρόμπες τους και το βλοσυρό εκδικητικό τους βλέμμα κάτω από τις μάσκες που φορούσαν, όλοι τους σκέφτονταν το ίδιο πράγμα ‘’ Απόψε πούστη γαμημένε γιε του εβραϊκού θεού σου που μας ταλαιπωρεί 2000 χρόνια τώρα, θα πας κομματιασμένος να συναντήσεις τον Δημιουργό σου χωρίς να σε κηδέψουν’’

Η ώρα πήγε επιτέλους 3 και η τελετή ξεκίνησε. Ο Αρχιερέας αφού σχεδίασε με το ξίφος την ανεστραμμένη πεντάλφα προς τα 4 σημεία του ορίζοντα επικαλούμενος τους αντίστοιχους Εστεμμένους Πρίγκιπες της Κόλασης, προχώρησε στην Τυπική λειτουργία προς τον Εωσφόρο/Σατανά απαγγέλοντας ‘’In Nomine Dei Nostri Satanas, Luciferi excelsi…..’’ και τις υπόλοιπες προσευχές που είχαν προαποφασιστεί από κοινού να απαγγελθούν από την Αδελφότητα. Αφού ήπιαν όλοι από το Δισκοπότηρο του βωμού, άρχισαν οι ομαδικές ψαλμωδίες υπό την καθοδήγηση του Αρχιερέα.

Με το τέλος της ιεροτελεστίας ο Αρχιερέας κουδουνίζει το καμπανάκι του βωμού και το γλέντι ξεκινάει. Το θύμα έχει ήδη ξυπνήσει από ώρα αλλά δεμένο και με κλειστά τα μάτια δεν μπορεί να αντιληφθεί τι γίνεται. Ακούγοντας όμως τις σατανικές ψαλμωδίες με αργές και σταθερές τις φωνές γύρω του τον πιάνει κρύος ιδρώτας και σκέφτεται ότι όλα αυτά θα έχουν μακάβριο τέλος για τον ίδιο. Ανήμπορος να αντιδράσει άρχισε να το ρίχνει στις προσευχές από μέσα του καλώντας τον εβραϊκό Δημιουργό του θεό Γιαχβέ να τον βοηθήσει. Πράγμα φυσικά που δεν έγινε γιατί οι ιστορίες της Βίβλου δεν ανταποκρίνονταν ποτέ στην πραγματικότητα παρά αποτελούσαν μια προπαγάνδα όπως και όλη η χριστιανική θεολογία για να αποκοπεί ο άνθρωπος από την Γνώση και να μείνει μόνο στα χέρια των δικών του εβραίων εκλεκτών, που οραματίζονταν την παγκόσμια κυριαρχία τους ελέγχοντας τους υπόλοιπους μη γνώστες. Η πρώτη μαχαιριά που έφαγε ήταν από τον Αρχιερέα και σχεδόν τον σκότωσε. Ακολούθησε λυσσαλέο ξύλο και οι υπόλοιπες μαχαιριές από όλα τα μέλη της αδελφότητας. Έκανε ένα 20λεπτο μέχρι να ψοφήσει. Έφυγε αργά και βασανιστικά και τώρα το ψυχικό βεβηλωμένο του κουφάρι θα αποτελεί πλέον ένα ακόμη ξυρισμένο μαϊμουδάρχιδο που θα το κλοτσάνε αιωνίως σε λάκκους με δαιμονικά κωλοδάχτυλα. Το τεμαχισμένα μέλη του σώματός του τοποθετημένα σε σακούλες θα βεβηλωθούν και αυτά μετά το πέρας της τελετής και την αποχώρηση της Αδελφότητας, αφού ξανακάψουν την ήδη κατεστραμμένη Συναγωγή για να μην αφήσουν στοιχεία πίσω τους. Τα μεγάλα μέλη θα θαφτούν και κάποια θα πεταχτούν στην θάλασσα και τα μικρότερα όπως δάχτυλα, αυτιά, μύτη, γλώσσα κ.λ.π. θα ριχτούν στην λεκάνη για να καταλήξουν σε κάποιο αχόρταγο βόθρο όταν το καζανάκι ηχήσει λαίμαργα. Η κακομαθημένη 19χρονη μοναχοκόρη του Άννα από αύριο θα μείνει ορφανή από πατέρα. Μην μπορώντας να αντέξει στην μιζέρια όντας μαθημένη να ζει μια ζωή στα πλούτη, θα καταλήξει πόρνη για εύκολο μεροκάματο σαν τις αντίστοιχες εβραίες πόρνες της Βίβλου που εκδίδονταν στους Αιγύπτιους, τρώγοντας φιδίσια Φαραωική ψωλή ή μπορεί να σαπίσει σταδιακά από λέπρα, αρρώστια χαρακτηριστική της φυλής της.

Στο πλημμυρισμένο από το αίμα του θύματος πάτωμα πλέον ακολούθησαν σεξουαλικά όργια και η βεβήλωση των εχθρικών συμβόλων προς τον Εωσφόρο/Σατανά. Μια ισραηλινή και τούρκικη σημαία κατουρήθηκαν και χύθηκαν δια της εκσπερμάτωσης για να βεβηλωθούν τα σύμβολα που περιέχουν, κάποιος έχεσε πάνω στο εβραϊκό Ταλμούδ και τα αντίστοιχα της μαγείας τους Καμπαλά, Σολομωνική κ.λ.π.,, κάποιος έκαψε το κοράνι και έσκισε φτύνοντας την Βίβλο, τα Ευαγγέλια και την Αποκάλυψη του Ιωάννη, ένας άλλος έσπασε έναν σπάνιο χριστιανικό σταυρό προερχόμενο από Τίμιο Ξύλο όπως λέγεται, κάποιος έχωσε την εβραϊκή επτάφωτη λυχνία στον τεμαχισμένο από το σώμα κώλο του θύματος αφού πρώτα την άναψε και άλλες διάφορες τέτοιες καταστάσεις έλαβαν χώρα εκείνη την παγερή νύχτα της 22ης Δεκεμβρίου στο Παλέρμο.

Η αλήθεια είναι ότι η τελετουργία είχε τελικά πλήρης επιτυχία. Δάκρυα συγκίνησης έτρεχαν από τα μάτια των παρεβρισκομένων από την δαιμόνια έκσταση που ένιωθαν, παρατηρήθηκαν αιωρήσεις, τηλεπαθητικές επικοινωνίες με δαίμονες, δαιμονοκαταλήψεις, τηλεκινήσεις, κεριά άναβαν και έσβηναν, το απόκοσμο σκοτεινό φως του Μαύρου Ήλιου έγινε επιτέλους ορατό όπως και το Φως που φέρει ο Εωσφόρος υπό την μορφή Γνώσης, υπερσυνειδητότητα, επαφή με τα Ακασικά Αρχεία και θέαση των προηγούμενων ζωών, αλλά και τι θα ακολουθήσει μελλοντικά και άλλες τέτοιες Πανδαιμονικές καταστάσεις. Ο Όφις είχε επιτέλους ανυψωθεί μόνιμα και το ‘’Μέγα Έργον’’ είχε επιτέλους επιτευχθεί μετά από χρόνια. Πλέον το κομμάτι με τον Οφθαλμό που λείπει από την κορυφή της Πυραμίδας μπήκε στην θέση του και η θέωση είχε επιτέλους επέλθει εκφραζόμενη με το σύμβολο του ανάποδου σταυρού.

Τα μέλη της Αδελφότητας όταν ξύπνησαν από την εξάντληση λίγο πριν τα ξημερώματα κατάλαβαν ότι πλέον ο Αρχιερέας δεν θα ξαναβρίσκεται πια κοντά τους. Τον είδαν να κείτεται νεκρός μετά από αυτόματη ανάφλεξη, όταν διαπίστωσαν ότι τα άκρα του έμειναν ανέπαφα από τις φλόγες που προήλθαν από μέσα του. Πλέον είχε φύγει από την ζωή για να γίνει ένα με τον Δημιουργό του Εωσφόρο/Σατανά κερδίζοντας την Αθανασία και ίσως την μετενσάρκωση αυτή τη φορά σε ένα ανώτερο Ον από τον άνθρωπο.

Ο καημένος αυτός εβραίος Αρχισυνάγωγος και θύμα αυτής της τελετουργίας που να φαντάζονταν ότι μια μέρα πριν που κήρυττε στην Συναγωγή του ότι ‘’Οι Έλληνες φυλή αγέλη κτηνών εστί  εκ του Σατανά καταγόμενη  και μόνο το όνομα του χοίρου δικαιούται να φέρει’’ και ότι ‘’ Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται’’ υμνώντας τον εβραϊκό Δημιουργό του θεό Γιαχβέ, την επομένη θα εκτελούνταν τελετουργικά από αυτούς τους καλύτερους και Αρίστους του αντίπαλου Δημιουργού του Εωσφόρου/Σατανά και θα κατέληγε ο ίδιος τροφή για τους χοίρους:



Ναι γιατί τελικά αποφασίστηκε τα μεγάλα τεμαχισμένα του μέλη να πεταχτούν στα γουρούνια και όχι να θαφτούν ή να πεταχτούν στην θάλασσα. Ήταν τελικά μια ακόμη κερδισμένη μάχη του εκλεκτού λαού του Εωσφόρου/Σατανά του Άριου, απέναντι στον εκλεκτό λαό του εβραϊκού θεού Γιαχβέ και στο δημιούργημά του τον αιώνιο εβραίο! Ο πόλεμος όμως συνεχίζεται μέχρι να επικρατήσει ο δικός μας Δημιουργός έχοντας στο πλευρό του τους Άριους που αφού τους ‘’φέρει το Φως’’ ως Εωσφόρος ή την Γνώση ως Προμηθέας ή το Μήλο της Γνώσης ως ερπετοειδής Σατανάς, θα βασιλέψει στην Γη μετά των Δαιμόνων του και των Αρίστων του ξανά, μετά από 2000 χρόνια. GLORIA SIT LUCIFER!




Is this the holy thing to see?
Is this the land that sun shines
Above the Heaven?
Hear those children's desperate cries:
Oh - children do they cry?
Do they hear their fathers' sigh?
Is this the fertile place to be?
Is this the land that sprouts
Green reach gardens?
Hear those souls' flickering cries!
Do they beg?
Do they smile?
Do they frame the long line?
Here shines the sun of a lower God
The light of SANCTUS DIAVOLOS
Here burns the bright torch of soul
The flame of SANCTUS DIAVOLOS
Here reigns thy mighty crown of horns
The horde of SANCTUS DIAVOLOS
Well blossomed is his existence
So unwilling in their souls to see
So weak to face him from
The outcast angle of earth
So rapid do they flee
When bells of order are echoed
Nemesis for the anxious heavy spirit
Nemesis for a generation free

Grantis spiritus SANCTUS DIAVOLOS

Here shines the sun of a lower God
The light of SANCTUS DIAVOLOS
Here is born the light for the blind world
The flame of SANCTUS DIAVOLOS
Against on what prophets wrote
The aura of SANCTUS DIAVOLOS
Will reign, will prevail,
Tranquillize the human race

Grantis spiritus Grantis spiritus SANCTUS DIAVOLOS

Here burns thy bright torch of soul
The flame of SANCTUS DIAVOLOS

Here reigns thy mighty crown of horns
The horns of SANCTUS DIAVOLOS
Against on what prophets wrote
The spirit of SANCTUS DIAVOLOS

Will reign, will prevail and
Tranquillize the human race

Grantis spiritus SANCTUS DIAVOLOS

Here burns the bright torch of soul
The flame of SANCTUS DIAVOLOS
Here reigns thy mighty crown of horns
The horns of SANCTUS DIAVOLOS
Against on what prophets wrote
The spirit of SANCTUS DIAVOLOS

Will reign, will prevail and
Tranquillize the human race

Grantis spiritus SANCTUS DIAVOLOS



ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....

Share on Facebook Share on Twitter


Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile

stasou_mugdala

  • Starshy leytenant
  • **
  • Posts: 384
  • Φήμη 0
    • View Profile
THULSA DOOM  εχεις πολλους  fun εδω μεσα.Αν αρχισεις να μοιραζεις και μπαφο μαζι με τα πονηματα σου σε βλεπω να κατεβαινεις

για Δημαρχος :D :D

THULSA DOOM

  • Kapitan
  • ***
  • Posts: 472
  • Φήμη 0
  • Gender: Male
  • LUCIFERIANISM
  • Location: VALHALLA
    • View Profile
    • LUCIFERIANISM
ΜΠΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΤΕ ΕΜΠΟΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΜΠΑΦΟ, ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΟΝΑΝ ''Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ''  ;D

ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Π.Χ. ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΡΑ  ;D

ΟΠΟΤΕ Ή ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ Ή ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ-ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΜΙΑΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ Π.Χ. ''ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ''  ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΝΩΤΑ ΜΑΣ ;)
« Last Edit: March 19, 2014, 03:19:55 pm by THULSA DOOM »
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


stasou_mugdala

  • Starshy leytenant
  • **
  • Posts: 384
  • Φήμη 0
    • View Profile
Εισοδισμος και ετσι; ;D

Pulverem

  • Guest
ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ 'ΓΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΑΜΑΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΙΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΑΔΙΣΜΟΥ (ΦΛΩΡΙΑ), ΤΡΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΥΧΕΣΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ = ΣΑΤΑΝΑΣ" ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ ΑΛΑΧ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΓΑΜΨΟΜΥΤΗ, ΞΑΝΘΟΥΛΗ ΓΑΜΩΠΟΥΣΤΑ ΜΕΛΕΚ ΤΑΟΥΣ.

arxaios satanistis

  • Guest
τα πιάσαμε τα μηνύματα ;) αν την κοινοποιήσεις στην ιστοσελίδα σου πρόσθεσε και περιγραφές να γουστάρουμε παραπάνω ;D

HAIL THULSA!


THULSA DOOM

  • Kapitan
  • ***
  • Posts: 472
  • Φήμη 0
  • Gender: Male
  • LUCIFERIANISM
  • Location: VALHALLA
    • View Profile
    • LUCIFERIANISM
Φίλε και συναγωνιστή αρχαίε σατανιστή εννοείται ότι η ιστορία αυτή θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα μας όπως και έγινε σήμερα με λίγη καθυστέρηση κάποιων ημερών, διότι έπρεπε να προηγηθούν κάποια άλλα θέματα που είχαν σειρά. Δεν είμαστε εισοδηματίες για να καθόμαστε όλοι μέρα να γράφουμε περί σατανισμού στο ίντερνετ, υπομονή  ;D ;D ;D Η ιστορία δημοσιεύθηκε αυτούσια χωρίς προσθήκες και περιγραφές, αλλά με μια συνοδευτική ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ μετά από χρόνια μελέτης διαφόρων μεταχριστιανικών σατανιστικών ομάδων της εποχής μας. Χωρίς να λέμε ότι κατέχουμε την απόλυτη αλήθεια και ότι έχουμε το αλάθητο του πάπα, η προσθήκη αυτή περιλαμβάνει τα παρακάτω:



....................

Αν και ζητήθηκαν από κάποιους αναγνώστες της ιστορίας αυτής περισσότερες λεπτομέρειες και περιγραφές, το περιεχόμενο της δεν θα αλλάξει, διότι ο στόχος της είναι να περάσει τα κατάλληλα μηνύματα και τους συμβολισμούς, παρά να αποτελέσει ένα λογοτεχνικό κείμενο μεγαλύτερης εκτάσεως, πράγμα που θα μπορούσε να γίνει φυσικά πολύ εύκολα.
 
Με βάση αυτή την ιστορία θα γίνει τώρα και μια ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ της ομάδας μας περί Σατανισμού. Η παρακάτω ιστορία θα σας φανεί ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ διότι παρόμοια εκτέλεση θύματος δεν έχετε ξανασυναντήσει ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, με εξαίρεση την δραστηριότητα του Ναζιστικού Σατανισμού που παρουσιάσαμε στο σχετικό μας άρθρο περί της ιστορίας του ναζιστικού σατανισμού μας. Και αυτό το λέμε διότι ο μεταχριστιανικός σατανισμός που στηρίζεται θεολογικά αποκλειστικά στην εβραιοχριστιανική θρησκεία και χωρίς αυτήν δεν θα υπήρχε ποτέ, οπότε αποτελεί μια ΑΙΡΕΣΗ της και ΟΧΙ Πραγματικό Σατανισμό με όλη την σημασία της λέξης. Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πράγμα που αποδεχόμαστε από αυτήν την ΑΙΡΕΣΗ είναι ΜΟΝΟ την ύπαρξη του Εωσφόρου ως Σατανά και ΤΙΠΟΤΕ άλλο, διότι αποτελεί μισή αλήθεια που είναι χειρότερη από το ψέμα και μια διαστρέβλωση που επίτηδες έκανε ο εβραιοχριστιανισμός στα κείμενά του, με σκοπό να παρουσιάσει τον εβραϊκό Θεό του και των αγγέλων του ΨΕΥΔΩΣ ως ΚΑΛΟ και τον Εωσφόρο/Σατανά και τους δαίμονές του ως ΚΑΚΟ, πράγμα που είναι ΨΕΥΔΕΣ γιατί όπως είπαμε ο Εωσφόρος/Σατανάς περιέχει μέσα του και το ΚΑΛΟ και το ΚΑΚΟ και είναι κάτι πέρα από αυτό, κατά τον βίαιο εκχριστιανισμό όλου του αρχαίου κόσμου για να αποκοπεί από την Γνώση που του έδωσε ο Εωσφόρος/Σατανάς όπως βλέπουμε μέσα από διάφορους μύθους των λαών π.χ. η φωτιά του Προμηθέα στους ανθρώπους, ο Εωσφόρος που φέρει το Φως, το Μήλο του Φιδιού στην Εύα κ.λ.π., με σκοπό μέσα από αυτόν τον σκοταδισμό να γίνουν όλοι ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ των εβραίων και της θρησκείας τους, Ιουδαϊκή και Σιών, υπό τους φωτισμένους εκλεκτούς τους που θα είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ κάτοχοι της Γνώσης.
 
Ευτυχώς που υπάρχουν αρχαία γραπτά και μνημεία της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ θρησκειολογίας και ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ όλη αυτή την προπαγάνδα του εβραιοχριστιανισμού και του σατανισμού που πηγάζει μέσα από αυτόν, η οποία αυτή παγκόσμια θρησκειολογία όλων αυτών των αρχαίων λαών μας λέει δύο πράγματα:
 
1.     ΔΕΝ υπάρχει κανένας Δημιουργός ο οποίος να έχει τα χαρακτηριστικά και τα σύμβολα του εβραϊκού θεού Γιαχβέ της Βίβλου και του χριστιανισμού γενικότερα, αλλά αποτελεί Δημιουργός της εβραϊκής φυλής και μόνον αυτής, ενώ οι αρχαίοι λαοί είχαν ΠΟΛΛΟΥΣ Δημιουργούς και όχι έναν, για αυτό π.χ. ο αφρικανός με τον Έλληνα και τον Ιάπωνα έχουν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ θεολογία μεταξύ τους, αλλιώς άμα ίσχυαν τα γραφόμενα του εβραιοχριστιανισμού θα είχαν την ίδια και στον ίδιο θεό Δημιουργό θα αναφέρονταν πράγμα που δεν υπάρχει πουθενά και σχετικό άρθρο περί ξεσκεπάσματος του εβραιοχριστιανισμού έχει γραφτεί ήδη. Επίσης σε άρθρα μας ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ μέσα από τα γραπτά της δικής μας Παράδοσης ότι ο Εωσφόρος/Σατανάς είναι ο Δημιουργός της Αρίας φυλής που αποτελεί τον εκλεκτό λαό του και λατρεύτηκε από διάφορους λαούς όπου πάτησαν οι Άριοι παγκοσμίως εκπολιτίζοντας τον κόσμο.
 
2.     Η ίδια η εβραϊκή ή ιουδαϊκή θρησκεία την οποία υιοθέτησε αργότερα ο χριστιανισμός όπως και τον Θεό της, λέει ότι ΔΕΝ είναι οι αρχαίοι λαοί δημιουργήματα του θεού τους και ότι είναι γκόιμ ή ζωά όπως αναφέρουν και στο Ταλμούδ τους το οποίο σας το έχουμε δώσει εδώ σε PDF, αλλά και μέσα από αποσπάσματα όπως στο άρθρο μας γιατί οι Σιωνιστές μισούν τους Έλληνες. Μάλιστα οι εβραίοι θεωρούν τους εαυτούς τους ως τον εκλεκτό λαό του θεού τους και όλες οι άλλες φυλές θα πρέπει να τους υπηρετούν και ‘’Σατανάς’’ σημαίνει ο εχθρός για αυτούς!
 
Οπότε είτε το πάρει κάποιος από την μια πλευρά είτε από την άλλη στο ΙΔΙΟ συμπέρασμα καταλήγει, ότι ΔΕΝ προερχόμαστε όλοι οι άνθρωποι από τον ίδιο Δημιουργό! Και όμως εκεί που θα περίμενε κάποιος τα θύματα των σατανιστικών τελετουργιών να αποτελούν άτομα μη Άριας φυλής και της εβραϊκής που αποτελεί και τον εκλεκτό λαό του αντίπαλου στον Εωσφόρο/Σατανά Δημιουργό, αυτόν του εβραϊκού Γιαχβέ, βλέπουμε σήμερα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ πλην ελαχίστων εξαιρέσεων να δολοφονούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Άριοι και Λευκοί, αλλά ΚΑΝΕΙΣ λευκόδερμος  εβραίος, δηλαδή μια ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ μισανθρωπία! Άμα δούμε επίσης ότι στον εβραιοχριστιανικής θεολογίας σατανισμό συνδυάζεται και η εβραϊκή μαγεία Σολομωνική, Καμπαλά, Ταλμούδ, εβραϊκή μαύρη μαγεία κ.λ.π. ξεκαθαρίζεται το πράγμα και άμα πάρουμε την προσμονή των εβραίων για την έλευση του Μεσσία τους, τον Χριστό δεν τον αποδέχτηκαν ποτέ ως μεσσία τους, ο οποίος θα έχει εβραϊκό αίμα, καλείται και ως ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ για να αποτελέσει τον παγκόσμιο βασιλιά τους στην Παγκοσμιοποίησή τους, το αίνιγμα ΛΥΘΗΚΕ! Πιθανόν αυτοί που νομίζουν ότι λατρεύουν τον Εωσφόρο/Σατανά μέσα από τα εβραιοχριστιανικά κείμενα, στην πραγματικότητα λατρεύουν αυτόν τον Μεσσία Απεσταλμένο ή Ενσάρκωση του εβραϊκού θεού Γιαχβέ, για αυτό και ζητάει Άριες-Λευκές ανθρωποθυσίες! Για όλους αυτούς τους λόγους ο Σατανισμός πρέπει να παραμείνει ΜΑΚΡΥΑ από την εβραιοχριστιανική θεολογία και να λατρεύεται ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ, δηλαδή ΑΡΙΑ και ΠΡΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ και στην ΡΙΖΑ του με την σχετική ΔΑΙΜΟΝΟΛΟΓΙΑ του, που είναι κυρίως στην ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ πολύ πριν το 5000 π.χ. Για αυτό και σε αυτή την ιστοσελίδα γίνονται ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ αναφορές στην εβραιοχριστιανική θεολογία και αυτό μόνο και μόνο επειδή αναφέρονται στον Εωσφόρο/Σατανά έστω και διαστρεβλωμένα, και προσανατολιζόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Σατανισμό! Απολαύστε τώρα αυτή την φανταστική ιστορία.
 
.......................

http://luciferianism.webnode.gr/news/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%83%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%28%CE%B4%CE%B9%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CE%BC/




Το Εωσφορικό δόγμα και ότι αφορά την λατρεία του Σατανά και του Εωσφόρου, λέει ότι η Θρησκεία πρέπει για όλους εμάς τους μυημένους των ανωτέρων βαθμών που διευθύνουμε την Συναγωγή του Σατανά να διατηρήσει την καθαρότητα της Εωσφορικής Διδασκαλίας. Ο Εωσφόρος είναι Θεός και δυστυχώς και ο Αδωνάι/Γιαχβέ είναι και αυτός Θεός, διότι το Απόλυτο μπορεί να υπάρξει μόνο ως δύο Θεοί. Έτσι η λατρεία του Σατανισμού είναι αίρεση και η αληθινή και αγνή φιλοσοφική θρησκεία είναι η πίστη στον Εωσφόρο τον αντίστοιχο του Αδωνάι/Γιαχβέ.



ΑΝ Ο ''ΣΑΤΑΝΑΣ'' ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΧΘΡΟΣ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΆ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΡΩΝΤΟΦΩΝΆΞΟΥΜΕ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ! Η ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΣΕ ΠΟΥΤΣΟΞΥΛΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ!
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....