Poll

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ;

Author Topic: Η 9η Πύλη. Ανασταίνοντας τον Διάβολο!  (Read 5529 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
Κάποιες ταινίες περιλαμβάνουν ορισμένα κωδικοποιημένα μηνύματα όπως στην παλιά ταινία η Ένατη Πύλη με τον Τζον Ντεπ, που αναφέρεται στο αντίστοιχο Βιβλίο το οποίο περιέχει Εωσφορική Διδασκαλία. Το εν λόγω βιβλίο είναι το "De Umbrarum Regis Novum Portis», που μεταφράζεται ως "Οι Εννέα Πύλες  προς το Βασίλειο των Σκιών» ή «Εννέα Πύλες" για συντομία. Λέγεται ότι γράφτηκε από Aristide Torchia στη Βενετία, το 1666 μέσα από το βιβλίο που είχε στην κατοχή του το Delomelanicon - ένα απόκρυφο βιβλίο που λέγεται ότι γράφτηκε από τον ίδιο τον Εωσφόρο. Ο Torchia στο βιβλίο περιέχει εννέα γκραβούρες που ήταν αντίγραφα εκείνων του Εωσφόρου στο Delomelanicon του. Επιπλέον, λέγεται ότι το Εννέα Πύλες περιέχει μέσα του το μυστικό για να αναστήσει κάποιος τον Διάβολο. Αποτελούν ένα είδος σατανικού αινίγματος που άμα ερμηνευτούν σωστά και με την κατάλληλη γνώση εμφανίζεται ο Διάβολος. Το μυστικό αυτό κρύφτηκε μέσα σε τρία αντίτυπα.
 
Το αίνιγμα
 
Οι Εννέα Πύλες προς το Βασίλειο των Σκιών περιέχει εννέα γκραβούρες.. Σε κάθε ένα από τα τρία σωζόμενα αντίγραφα του βιβλίου Εννέα Πύλες, υπάρχουν τρεις παραλλαγές σε αυτές τις γκραβούρες: έξι υπογράφονται AT, αναφερόμενες στον συγγραφέα Aristidem Torchia και τρεις διαφορετικές σε κάθε σωζόμενο αντίγραφο του βιβλίου, έχουν υπογραφεί LCF, δηλ. Lucifer ή Εωσφόρος. Οι εννέα γκραβούρες είναι οι εννέα πόρτες ή εννέα πύλες για να καθορίσουν τη διαδρομή μέσα ή έξω από το Βασίλειο των Σκιών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΚΡΑΒΟΥΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ:

http://luciferianism.webnode.gr/news/%CE%B7-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82/Παίρνοντας τις 9 γκραβούρες που υπογράφονται από τον Εωσφόρο ως LCF, τις τοποθετούμε με την παρακάτω σειρά για να λύσουμε το αίνιγμα:
 
Για να ταξιδέψετε στη σιωπή ...
[ # 1]
... Από έναν μακρύ και πλάγιο δρόμο,
[# 4]
αψηφώντας τα βέλη της ατυχίας,
[# 3]
χωρίς να φοβάσαι ούτε θηλιά, ούτε φωτιά,
[# 6]
να παίζεις το μεγαλύτερο από όλα τα παιχνίδια ...
[# 7]
νικώντας πάση θυσία
[# 5]
περπατώντας μέσα από τις αντιξοότητες της μοίρας ...
[# 8]
Κερδίζοντας επιτέλους το κλειδί ...
[# 2]
... Που θα ξεκλειδώσει την ένατη πύλη.
[# 9]
 
Έτσι αποκαλύπτεται ενώ είστε αποκομμένοι από το Φως, παγιδευμένοι στο βασίλειο της σάρκας και του υλισμού, σκεφτείτε ότι ο Εωσφόρος είναι επίσης γνωστός ως αυτός που φέρει το Φως και η Ένατη Πύλη μας λέει ότι οι σκιές έρχονται από το Φως. Ερχόμαστε από το Φως. Είμαστε τώρα Σκιές. Στην θέση όλων των παλιών θεοτήτων και δαιμόνων έχει μπει σήμερα ο εβραϊκός θεός Γιαχβέ, χάνοντας την ενέργεια που έπαιρναν από τις προσευχές και έτσι αποδυναμώθηκαν και σκοτείνιασαν. Αλλά όσο ο Εωσφόρος περπατά στην Γη η Πόρνη της Βαβυλώνας θα αυξάνεται.
ΕΠΙΚΛΗΣΗ
 
Octo portae antecedunt Serpentum qui verbum custodit.
 
Serpens bestia est qua nunquam dormit, bestia cuius occuli videntur in speculo scientiae..
 
Ne timemus nec laqueum, nec gladium,nec venenum..
 
Intacti eaumus inter lepra et pestilentia contaminatos.
 
Verbum quad ultima occultat arcana est Novem,

Gloria sit Lucifer
 
(Μετάφραση: Πίσω από τις οκτώ πύλες βρίσκεται ο Έκπτωτος που φυλάει αυτό τον κόσμο. Ο Έκπτωτος είναι το θηρίο που ποτέ δεν κοιμάται, του οποίου τα μάτια φαίνονται στον καθρέφτη της γνώσης. Δεν φοβόμαστε την θηλιά του κρεμασμένου, ούτε σπαθί, ούτε δηλητήριο. Παραμένουμε ανέπαφοι ανάμεσα στους μολυσμένους και βασανισμένους. Η λέξη που κρύβει το απόλυτο μυστικό είναι Εννιά. Δόξα στον Εωσφόρο)
 
Ταξιδεύω σιωπηλά
 
Από έναν μακρύ και πλάγιο δρόμο
 
Δεν φοβάμαι ούτε φωτιά ούτε θηλιά
 
Παίζω την μεγάλη παρτίδα
 
Και νικάω
 
Μέσα από τις αντιξοότητες της μοίρας
 
Κερδίζω επιτέλους το κλειδί
 
Που θα ξεκλειδώσει την Ένατη Πύλη
 
Κύριε, σβήσε με από το Βιβλίο της Ζωής και γράψε με στο Μαύρο Βιβλίο της Κόλασης
 
Ας γίνει έτσι
 
Δόξα στον Εωσφόροhttps://www.youtube.com/watch?v=R8yEAze4yfc
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....

Share on Facebook Share on Twitter


gemista69

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 489
 • Φήμη 5
  • View Profile
υπήρχε και μια ταινία η έβδομη πύλη της  κολάσεως. είναι άλλη αυτή, για έγινε λάθος στο μέτρημα;

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, Η 9η ΠΥΛΗ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΑΝΣΚΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ  ;) ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΠΙΝΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΟΛΟΓΙΟΤΑΝ ΜΕ 14ΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ 15ΧΡΟΝΕΣ  :) ΜΑΛΛΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΟ ΑΓΝΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΜΑΛΛΙ  ;D
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


Pulverem

 • Guest
ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, Η 9η ΠΥΛΗ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΑΝΣΚΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ  ;) ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΠΙΝΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΟΛΟΓΙΟΤΑΝ ΜΕ 14ΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ 15ΧΡΟΝΕΣ  :) ΜΑΛΛΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΟ ΑΓΝΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΜΑΛΛΙ  ;D
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΦΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΟ ΓΚΟΜΕΝΑ ΟΙ ΜΑΝΣΩΝ ΚΑΙ ΚΑΥΛΩΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ( ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΠΟΥΤΣΟ Ε; ). ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ ΕΧΩ ΔΥΟ ΑΠΟΡΙΕΣ:

1. ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ Ή ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ; (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ)

2. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ" ΡΕ ΧΥΜΕΝΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ; ΑΦΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ.

ΜΑΓΚΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΓΟΥΕΜΠ ΓΟΥΟΡ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΕΛΟΥΣ ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ. ΑΠΑΙΤΩ Ο ΘΟΥΛΣΑ ΝΤΟΥΜ ΝΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ!
« Last Edit: March 10, 2014, 06:57:24 pm by Pulverem »

@Pulverem

 • Guest
ΜΑΓΚΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΓΟΥΕΜΠ ΓΟΥΟΡ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΕΛΟΥΣ ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ. ΑΠΑΙΤΩ Ο ΘΟΥΛΣΑ ΝΤΟΥΜ ΝΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ![/b][/size]

Κάνε μια τελετή Μαύρης Μαγείας να πάθει κακό.

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Quote
Κάνε μια τελετή Μαύρης Μαγείας να πάθει κακό.
Είσαι σκληρός.

Pulverem

 • Guest
Κάνε μια τελετή Μαύρης Μαγείας να πάθει κακό.
ΓΙΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΤΣΟΚΟΥΝΟΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 8ΟΟ ΧΡΟΝΩΝ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΟΠΩΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΔΥΟ - ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΩΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΟΠΟΤΕ "ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ" ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠ' ΤΗ "ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ" ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΖΩΗ.
« Last Edit: March 10, 2014, 08:59:45 pm by Pulverem »

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
ΚΟΒΩ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ NARGAROTH ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ, ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Α,Β,Γ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Γ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ Ω ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΕΤΑΞΕΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ:


ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ" ΡΕ ΧΥΜΕΝΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ; ΑΦΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ.

ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ''ΕΩΣΦΟΡΟΣ''ΘΑ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ''ΕΩΣΦΟΡΟΣ'' ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

το όνομα Εωσφόρος, που σημαίνει «αυτός που φέρνει την αυγή», μπορεί να αναφέρεται:

Στον πλανήτη Αφροδίτη όταν αυτός εμφανίζεται πριν την ανατολή του Ήλιου (και συνεπώς είναι σαν να φέρνει την αυγή της νέας ημέρας). Γνωστότερο όμως με αυτή τη σημασία είναι το συνώνυμο Αυγερινός.
Στο μυθικό πρόσωπο που προσωποποιούσε τον Αυγερινό.
Στον άγγελο που επαναστάτησε κατά την παράδοση εναντίον του Θεού και εξέπεσε από τα ουράνια. Από τότε είναι γνωστότερος ως Διάβολος ή Σατανάς.


ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΠΡΕΖΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΚΗΔΕΥΤΕΙΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ  ;D

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΗ, ΘΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΜΕΓΑ ΧΙΤΛΕΡ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ! ;D ;D ;DΗ εμπλοκή του Χίτλερ στη μαγεία -έστω και έμμεσα- αποτελεί σήμερα γνωστό ιστορικό γεγονός. Αυτό που δεν είναι και τόσο γνωστό όμως αφορά τις προσπάθειες ορισμένων ομάδων που την αυγή του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου επιχείρησαν με μαγικά μέσα και μαύρα ξόρκια θανάτου να πολεμήσουν τον Φύρερ μεταδίδοντάς του αρνητική ενέργεια,. Το αποτέλεσμα ήταν αντίθετο από τις επιδιώξεις τους…


Πυραμίδα της Δύναμης Εναντίον Χίτλερ

Τουλάχιστον τρεις ήταν εκείνες οι ομάδες μάγων που προσπάθησαν να σκοτώσουν τον Χίτλερ με τις δυνάμεις τους. Η πρώτη είχε συγκροτηθεί από τη γυναίκα που μύησε τον Gerald Gardner (πατέρα της Wicca) στην παραδοσιακή witchcraft, την Dorothy Clutterbuck.

Για μεγάλο διάστημα η ύπαρξη της Clutterbuck -ή της γερόντισσας Dorothy όπως χαριτωμένα την αποκαλεί στα κείμενά του ο Gardner- αμφισβητούνταν από αρκετούς συγγραφείς. Πολλοί θεωρούσαν ότι αυτή η αριστοκρατική φιγούρα ήταν τόσο αληθινή όσο και εκείνη της Anna Sprengel για το Τάγμα της Χρυσής Αυγής!
Οι μελέτες όμως της Doreen Valiente απέδειξαν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η Dorothy ήταν υπαρκτό πρόσωπο και ότι, όπως όλα έδειχναν, γεννήθηκε στην Ινδία του 1880, στην πλούσια οικογένεια των Thomas και Ellen Clutterbuck.


Όταν η Clutterbuck επέστρεψε στην Αγγλία, μυήθηκε και η ίδια στα παραδοσιακά συστήματα της μαγείας, ενώ σχημάτισε ένα coven, μυστικό στην αρχή, καθώς τη συγκεκριμένη εποχή -και τουλάχιστον μέχρι το 1951- υπήρχαν αυστηρές νομοθεσίες που απαγόρευαν τη μαγεία!


Το 1940, όταν η Γαλλία πέφτει στα χέρια των Ναζί και η Βρετανία μοιάζει να αποτελεί τον αμέσως επόμενο στόχο, το coven της Dorothy συγκαλεί σε μυστική συνάθροιση όλες τις μαγικές ομάδες της χώρας. Σκοπός της συνάντησης ήταν η δημιουργία μιας συλλογικής μαγικής δύναμης η οποία θα οδηγούσε τον Χίτλερ στο θάνατο.


Η προσπάθεια, που ονομάστηκε Επιχείρηση Πυραμίδα της Δύναμης (Operation Cone of Power), πραγματοποιήθηκε ένα βράδυ στο New Forest. Σ’ αυτή συμμετείχαν μάγοι και μάγισσες από όλη την Αγγλία, οι οποίοι, σχηματίζοντας ένα μεγάλο κύκλο, έψελναν και χόρευαν εκστατικά ώστε να σχηματιστεί μια αρκετά ισχυρή δίνη δύναμης.


Η διαδικασία επαναλήφτηκε τέσσερις φορές μέσα στο ίδιο βράδυ, μέχρις ότου οι γηραιότεροι μάγοι εγκατέλειψαν την προσπάθεια λόγω εξάντλησης. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει αργότερα ο Gardner, η εργασία αυτή ήταν τόσο δύσκολη, που αρκετοί από τους μάγους που συμμετείχαν πέθαναν λίγες μόλις μέρες μετά!


Ανθρωποθυσίες & Ανεξήγητοι Θάνατοι

Ορισμένοι αμφισβητούν σήμερα τα συγκλονιστικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο New Forest. Το 1953 όμως, ένας άλλος μάρτυρας θα επιβεβαιώσει την ιστορία του Gardner. Πρόκειται για τον Louis Wilkinson, μυθιστοριογράφο και προσωπικό φίλο του Francis King, που έγραψε το πολυσυζητημένο Ritual Magic in England το 1970. Στο εν λόγω βιβλίο ο King περιγράφει τα όσα έμαθε από τον Wilkinson – ότι δηλαδή το Μάιο του 1940 πλήθος μάγοι συναθροίστηκαν στο New Forest με σκοπό να προκαλέσουν, κάνοντας χρήση μαγείας, το θάνατο του Χίτλερ.


Η τελετή, όπως και ο λόγος πραγματοποίησής της, ήταν μαύρη. Κάποιος μάλιστα προσφέρθηκε να θυσιαστεί. Η ανθρωποθυσία όμως δεν ολοκληρώθηκε, καθώς ένα μέλος της ομάδας βγήκε από τον κύκλο πεθαίνοντας ακαριαία! Λίγο αργότερα, δυο ακόμη άντρες πέθαναν από το κρύο και την εξάντληση της βραδιάς.


Ήταν άραγε η κούραση που έκοψε το νήμα της ζωής αυτών των ανθρώπων ή μήπως η επίκληση των σκοτεινών δυνάμεων; Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα της δεύτερης προσπάθειας κάποιου άλλου μάγου δεν ήταν τα ίδιο τραγικό…


Ο Κρόουλι, οι Μυστικές Υπηρεσίες & η Μαγεία

Σύμφωνα με τον Amado Crowley, το συγγραφέα που συστήνεται ως νόθος γιος του ’λιστερ Κρόουλι, η ιστορία που τόσο περήφανα διηγούνταν ο Gardner ήταν εμπνευσμένη από τις προσπάθειες του ίδιου του Κρόουλι το 1941.

Με βάση πάντα τους ισχυρισμούς του Amado, ο Κρόουλι είχε συμφωνήσει με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες MI5 να πραγματοποιήσει μια μαγική τελετή στο δάσος Ashdown στο Sussex με σκοπό το θάνατο του Χίτλερ. Στην επιχείρηση συμμετείχαν μάλιστα και στρατιώτες σταλμένοι από την κυβέρνηση, οι οποίοι, φορώντας τελετουργικές ρόμπες πάνω από τις στολές τους, είχαν σχηματίσει δυο εφαπτόμενους κύκλους.


Η μαύρη τελετή -με το κωδικό όνομα Επιχείρηση Ιξός (Operation Mistletoe)- πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου 1941, μπροστά σε μια παλιά εκκλησία, από όπου κρεμάστηκε και κάηκε μια ανθρωπόμορφη κούκλα ντυμένη με στολή των Ναζί.


Η τελετή δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, αν και λέγεται πως η σύλληψη του Rudolph Hess λίγο αργότερα στη Βρετανία οφειλόταν στη μαγική δύναμη που ελευθέρωσε ακριβώς εκείνο το βράδυ ο Κρόουλι.


Την ιστορία αυτή περιέγραψε ο Amado στο βιβλίο του The Secrets of Aleister Crowley το 1991. Ένα χρόνο αργότερα, κάποιος Cecil Williamson, πρώην μέλος των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Amado, δίδοντας μάλιστα την επιπλέον πληροφορία πως το κωδικό όνομα του Κρόουλι εκείνη τη βραδιά ήταν Old Mother Clutterbuck!


Αλήθεια ή υπερβολή; Ο καθηγητής της ιστορίας στο πανεπιστήμιο Bristol Ronald Hutton και συγγραφέας του πολυδιαβασμένου The Triumph of the Moon (1999) αμφισβητεί ανοιχτά τη γνησιότητα αυτών των γεγονότων. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο βιβλίο του, ψάχνοντας διεξοδικά στα προσωπικά, αναλυτικά σημειωμένα, ημερολόγια του Κρόουλι, δεν βρήκε τίποτα που να επιβεβαιώνει τα δρώμενα εκείνης της βραδιάς.


Είναι αλήθεια βέβαια πως ο Κρόουλι σκεφτόταν να οργανώσει μια μαγική τελετή εις βάρος του Ναζιστικού κόμματος, κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν συνέβη ποτέ!


Αστρικές Επιθέσεις από την Πράγα

Μπορεί οι δυο προηγούμενες περιπτώσεις να παραμένουν αμφιλεγόμενες, κανείς μέχρι σήμερα όμως δεν έχει διαψεύσει το μαύρο μαγικό έργο που διαδραματίστηκε στην Πράγμα.


Είναι το 1927 όταν στην όμορφη πρωτεύουσα της Τσεχίας ιδρύεται η Universalia, μια ομάδα από διανοούμενους και ισχυρούς ανθρώπους της πόλης που είχαν ένα κοινό όραμα: τη διάδοση των ερμητικών επιστημών στο σύγχρονο κόσμο.


Η Universalia μέχρι και τις αρχές του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου διέπρεψε μέσα από το εκδοτικό της έργο και τις ανοιχτές συγκεντρώσεις που διεξήγε στο μεγάλο ξενοδοχείο Zlata Husa.


Το 1938 όμως, ο ιδρυτής της ομάδας Jan Kefer πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον πρόεδρο της χώρας Benes. Την περίοδο εκείνη η απειλή των Ναζί ήταν παραπάνω από εμφανής και ο Kefer είχε ένα σχέδιο για τη μαγική εξόντωση του Χίτλερ που θα πραγματοποιούνταν μέσω συνεχών επιθέσεων στο αστρικό του σώμα! Ο πρόεδρος αρνήθηκε τη βοήθεια των μάγων, ορισμένα υψηλά μέλη της Universalia όμως λειτούργησαν ανεξάρτητα οργανώνοντας μικρές, κλειστές συγκεντρώσεις.


Οι επιθέσεις επιχειρούνταν μέσω διαλογισμού, αρχικά στην Brdy το 1938, και αργότερα στο Mirosovice το 1940 και 1941. Όπως όμως η ίδια η ιστορία μαρτυρά, το αποτέλεσμα και αυτής της προσπάθειας ήταν μάλλον ασήμαντο…ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


Pulverem

 • Guest
ΚΟΒΩ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ NARGAROTH ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ, ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Α,Β,Γ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Γ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ Ω ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΕΤΑΞΕΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ:


ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ" ΡΕ ΧΥΜΕΝΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ; ΑΦΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ.

ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ''ΕΩΣΦΟΡΟΣ''ΘΑ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ''ΕΩΣΦΟΡΟΣ'' ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

το όνομα Εωσφόρος, που σημαίνει «αυτός που φέρνει την αυγή», μπορεί να αναφέρεται:

Στον πλανήτη Αφροδίτη όταν αυτός εμφανίζεται πριν την ανατολή του Ήλιου (και συνεπώς είναι σαν να φέρνει την αυγή της νέας ημέρας). Γνωστότερο όμως με αυτή τη σημασία είναι το συνώνυμο Αυγερινός.
Στο μυθικό πρόσωπο που προσωποποιούσε τον Αυγερινό.
Στον άγγελο που επαναστάτησε κατά την παράδοση εναντίον του Θεού και εξέπεσε από τα ουράνια. Από τότε είναι γνωστότερος ως Διάβολος ή Σατανάς.


ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!ΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ "ΕΓΕΡΘΗΤΟ".ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΠΡΕΖΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΚΗΔΕΥΤΕΙΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ  ;D

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΗ, ΘΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΜΕΓΑ ΧΙΤΛΕΡ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ! ;D ;D ;DΗ εμπλοκή του Χίτλερ στη μαγεία -έστω και έμμεσα- αποτελεί σήμερα γνωστό ιστορικό γεγονός. Αυτό που δεν είναι και τόσο γνωστό όμως αφορά τις προσπάθειες ορισμένων ομάδων που την αυγή του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου επιχείρησαν με μαγικά μέσα και μαύρα ξόρκια θανάτου να πολεμήσουν τον Φύρερ μεταδίδοντάς του αρνητική ενέργεια,. Το αποτέλεσμα ήταν αντίθετο από τις επιδιώξεις τους…


Πυραμίδα της Δύναμης Εναντίον Χίτλερ

Τουλάχιστον τρεις ήταν εκείνες οι ομάδες μάγων που προσπάθησαν να σκοτώσουν τον Χίτλερ με τις δυνάμεις τους. Η πρώτη είχε συγκροτηθεί από τη γυναίκα που μύησε τον Gerald Gardner (πατέρα της Wicca) στην παραδοσιακή witchcraft, την Dorothy Clutterbuck.

Για μεγάλο διάστημα η ύπαρξη της Clutterbuck -ή της γερόντισσας Dorothy όπως χαριτωμένα την αποκαλεί στα κείμενά του ο Gardner- αμφισβητούνταν από αρκετούς συγγραφείς. Πολλοί θεωρούσαν ότι αυτή η αριστοκρατική φιγούρα ήταν τόσο αληθινή όσο και εκείνη της Anna Sprengel για το Τάγμα της Χρυσής Αυγής!
Οι μελέτες όμως της Doreen Valiente απέδειξαν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η Dorothy ήταν υπαρκτό πρόσωπο και ότι, όπως όλα έδειχναν, γεννήθηκε στην Ινδία του 1880, στην πλούσια οικογένεια των Thomas και Ellen Clutterbuck.


Όταν η Clutterbuck επέστρεψε στην Αγγλία, μυήθηκε και η ίδια στα παραδοσιακά συστήματα της μαγείας, ενώ σχημάτισε ένα coven, μυστικό στην αρχή, καθώς τη συγκεκριμένη εποχή -και τουλάχιστον μέχρι το 1951- υπήρχαν αυστηρές νομοθεσίες που απαγόρευαν τη μαγεία!


Το 1940, όταν η Γαλλία πέφτει στα χέρια των Ναζί και η Βρετανία μοιάζει να αποτελεί τον αμέσως επόμενο στόχο, το coven της Dorothy συγκαλεί σε μυστική συνάθροιση όλες τις μαγικές ομάδες της χώρας. Σκοπός της συνάντησης ήταν η δημιουργία μιας συλλογικής μαγικής δύναμης η οποία θα οδηγούσε τον Χίτλερ στο θάνατο.


Η προσπάθεια, που ονομάστηκε Επιχείρηση Πυραμίδα της Δύναμης (Operation Cone of Power), πραγματοποιήθηκε ένα βράδυ στο New Forest. Σ’ αυτή συμμετείχαν μάγοι και μάγισσες από όλη την Αγγλία, οι οποίοι, σχηματίζοντας ένα μεγάλο κύκλο, έψελναν και χόρευαν εκστατικά ώστε να σχηματιστεί μια αρκετά ισχυρή δίνη δύναμης.


Η διαδικασία επαναλήφτηκε τέσσερις φορές μέσα στο ίδιο βράδυ, μέχρις ότου οι γηραιότεροι μάγοι εγκατέλειψαν την προσπάθεια λόγω εξάντλησης. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει αργότερα ο Gardner, η εργασία αυτή ήταν τόσο δύσκολη, που αρκετοί από τους μάγους που συμμετείχαν πέθαναν λίγες μόλις μέρες μετά!


Ανθρωποθυσίες & Ανεξήγητοι Θάνατοι

Ορισμένοι αμφισβητούν σήμερα τα συγκλονιστικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο New Forest. Το 1953 όμως, ένας άλλος μάρτυρας θα επιβεβαιώσει την ιστορία του Gardner. Πρόκειται για τον Louis Wilkinson, μυθιστοριογράφο και προσωπικό φίλο του Francis King, που έγραψε το πολυσυζητημένο Ritual Magic in England το 1970. Στο εν λόγω βιβλίο ο King περιγράφει τα όσα έμαθε από τον Wilkinson – ότι δηλαδή το Μάιο του 1940 πλήθος μάγοι συναθροίστηκαν στο New Forest με σκοπό να προκαλέσουν, κάνοντας χρήση μαγείας, το θάνατο του Χίτλερ.


Η τελετή, όπως και ο λόγος πραγματοποίησής της, ήταν μαύρη. Κάποιος μάλιστα προσφέρθηκε να θυσιαστεί. Η ανθρωποθυσία όμως δεν ολοκληρώθηκε, καθώς ένα μέλος της ομάδας βγήκε από τον κύκλο πεθαίνοντας ακαριαία! Λίγο αργότερα, δυο ακόμη άντρες πέθαναν από το κρύο και την εξάντληση της βραδιάς.


Ήταν άραγε η κούραση που έκοψε το νήμα της ζωής αυτών των ανθρώπων ή μήπως η επίκληση των σκοτεινών δυνάμεων; Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα της δεύτερης προσπάθειας κάποιου άλλου μάγου δεν ήταν τα ίδιο τραγικό…


Ο Κρόουλι, οι Μυστικές Υπηρεσίες & η Μαγεία

Σύμφωνα με τον Amado Crowley, το συγγραφέα που συστήνεται ως νόθος γιος του ’λιστερ Κρόουλι, η ιστορία που τόσο περήφανα διηγούνταν ο Gardner ήταν εμπνευσμένη από τις προσπάθειες του ίδιου του Κρόουλι το 1941.

Με βάση πάντα τους ισχυρισμούς του Amado, ο Κρόουλι είχε συμφωνήσει με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες MI5 να πραγματοποιήσει μια μαγική τελετή στο δάσος Ashdown στο Sussex με σκοπό το θάνατο του Χίτλερ. Στην επιχείρηση συμμετείχαν μάλιστα και στρατιώτες σταλμένοι από την κυβέρνηση, οι οποίοι, φορώντας τελετουργικές ρόμπες πάνω από τις στολές τους, είχαν σχηματίσει δυο εφαπτόμενους κύκλους.


Η μαύρη τελετή -με το κωδικό όνομα Επιχείρηση Ιξός (Operation Mistletoe)- πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου 1941, μπροστά σε μια παλιά εκκλησία, από όπου κρεμάστηκε και κάηκε μια ανθρωπόμορφη κούκλα ντυμένη με στολή των Ναζί.


Η τελετή δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, αν και λέγεται πως η σύλληψη του Rudolph Hess λίγο αργότερα στη Βρετανία οφειλόταν στη μαγική δύναμη που ελευθέρωσε ακριβώς εκείνο το βράδυ ο Κρόουλι.


Την ιστορία αυτή περιέγραψε ο Amado στο βιβλίο του The Secrets of Aleister Crowley το 1991. Ένα χρόνο αργότερα, κάποιος Cecil Williamson, πρώην μέλος των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Amado, δίδοντας μάλιστα την επιπλέον πληροφορία πως το κωδικό όνομα του Κρόουλι εκείνη τη βραδιά ήταν Old Mother Clutterbuck!


Αλήθεια ή υπερβολή; Ο καθηγητής της ιστορίας στο πανεπιστήμιο Bristol Ronald Hutton και συγγραφέας του πολυδιαβασμένου The Triumph of the Moon (1999) αμφισβητεί ανοιχτά τη γνησιότητα αυτών των γεγονότων. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο βιβλίο του, ψάχνοντας διεξοδικά στα προσωπικά, αναλυτικά σημειωμένα, ημερολόγια του Κρόουλι, δεν βρήκε τίποτα που να επιβεβαιώνει τα δρώμενα εκείνης της βραδιάς.


Είναι αλήθεια βέβαια πως ο Κρόουλι σκεφτόταν να οργανώσει μια μαγική τελετή εις βάρος του Ναζιστικού κόμματος, κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν συνέβη ποτέ!


Αστρικές Επιθέσεις από την Πράγα

Μπορεί οι δυο προηγούμενες περιπτώσεις να παραμένουν αμφιλεγόμενες, κανείς μέχρι σήμερα όμως δεν έχει διαψεύσει το μαύρο μαγικό έργο που διαδραματίστηκε στην Πράγμα.


Είναι το 1927 όταν στην όμορφη πρωτεύουσα της Τσεχίας ιδρύεται η Universalia, μια ομάδα από διανοούμενους και ισχυρούς ανθρώπους της πόλης που είχαν ένα κοινό όραμα: τη διάδοση των ερμητικών επιστημών στο σύγχρονο κόσμο.


Η Universalia μέχρι και τις αρχές του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου διέπρεψε μέσα από το εκδοτικό της έργο και τις ανοιχτές συγκεντρώσεις που διεξήγε στο μεγάλο ξενοδοχείο Zlata Husa.


Το 1938 όμως, ο ιδρυτής της ομάδας Jan Kefer πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον πρόεδρο της χώρας Benes. Την περίοδο εκείνη η απειλή των Ναζί ήταν παραπάνω από εμφανής και ο Kefer είχε ένα σχέδιο για τη μαγική εξόντωση του Χίτλερ που θα πραγματοποιούνταν μέσω συνεχών επιθέσεων στο αστρικό του σώμα! Ο πρόεδρος αρνήθηκε τη βοήθεια των μάγων, ορισμένα υψηλά μέλη της Universalia όμως λειτούργησαν ανεξάρτητα οργανώνοντας μικρές, κλειστές συγκεντρώσεις.


Οι επιθέσεις επιχειρούνταν μέσω διαλογισμού, αρχικά στην Brdy το 1938, και αργότερα στο Mirosovice το 1940 και 1941. Όπως όμως η ίδια η ιστορία μαρτυρά, το αποτέλεσμα και αυτής της προσπάθειας ήταν μάλλον ασήμαντο…

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ, Ο ΚΡΟΟΛΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΒΕΒΕΛΣΜΠΟΥΡΚ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΛΕΥΚΗ ΜΑΓΕΙΑ.

ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΗΣ J.O.S. ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ O.N.A.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
ΑΣΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΕΣ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΘΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ/ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΤΑΚΕΦΑΛΑ ΘΗΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ  ;)

ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΕΤΡΙΨΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ:ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ   ;D

ΕΛΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ   ;D
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


Pulverem

 • Guest
ΑΣΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΕΣ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΘΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ/ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΤΑΚΕΦΑΛΑ ΘΗΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ  ;)

ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΕΤΡΙΨΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ:ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ   ;D

ΕΛΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ   ;D

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΑΜΙΟΛΗ ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΜΗΔΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΟΧΛΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΣΑΙ (ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΑΖΩΝ), ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΥΣΟΠΕΔΩΘΗΚΑΝ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΗΧΗΣΗ. ΤΟ ΓΟΥΕΜΠ ΓΩΡ ΟΜΩΣ ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΣΤΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΧΙ ΣΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ POLITICALLY CORRECT ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟ "ΕΛΛΑΝΙΟ ΥΠΕΡΑΡΙΟ ΠΝΕΥΜΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΣΑΤΑΝΑΣ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗ ΒΙΒΛΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑΣ" ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΕΞΗΓΗΣΗΣ.

ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ 'ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΗ ΚΩΛΟΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ, ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΕΣ (ΤΟΥΡΚΟ)ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ "ΛΟΓΙΕΣ" ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΓΗΜΝΑΣΙΟΥ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΑΡΧΑΙΑ.
« Last Edit: March 10, 2014, 10:01:34 pm by Pulverem »

nargaroth

 • Guest
ναργκαρωθ θα σε ρωτουσα να μας πεις ενα ατομο που να σε συμπαθει αλλα επειδη θα σου φαινοταν παρα πολυ δυσκολη η ερωτηση σε πειραζει να μας πεις ενα ατομο που να συμπαθεις εσυ μια και ειπες οτι ο θουλσα ντουμ ειναι πολιτικαντης επειδη εχει ελιψη συναισθηματων; αν και απ οτι καταλαβα εννοουσες ελιψη θυμου και μισους χωρις λογο μονο για να βριζει τους παντες και τα παντα οπως εσυ

Pulverem

 • Guest
ναργκαρωθ θα σε ρωτουσα να μας πεις ενα ατομο που να σε συμπαθει αλλα επειδη θα σου φαινοταν παρα πολυ δυσκολη η ερωτηση σε πειραζει να μας πεις ενα ατομο που να συμπαθεις εσυ μια και ειπες οτι ο θουλσα ντουμ ειναι πολιτικαντης επειδη εχει ελιψη συναισθηματων; αν και απ οτι καταλαβα εννοουσες ελιψη θυμου και μισους χωρις λογο μονο για να βριζει τους παντες και τα παντα οπως εσυ
ΕΑΝ ΠΩ "ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΙ" ΘΑ ΦΑΝΩ ΠΙΟ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΘΟΥΛΣΑ ΝΤΟΥΜ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΒΑΡΓΚ ΒΙΚΕΡΝΕΣ, ΛΟΡΝΤ ΩΦ ΔΕ ΣΤΡΙΝΓΚΣ ΚΑΙ ΚΟΝΑΝ ΔΕ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΑΝ;

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΜΠΗΚΑΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NARGAROTH, ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΕΚΦΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΝΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ.

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΕΡΙ ΕΩΣΦΟΡΟΥ/ΣΑΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ NARGAROTH
;D ;D ;D

Στη χριστιανική παράδοση ο Εωσφόρος ταυτίζεται με τον Σατανά. Είναι ο πεπτωκώς αρχάγγελος για τον οποίο γράφει ο Ησαΐας: "Πως έπεσες από τον ουρανό, Εωσφόρε, τέκνο της αυγής!" Ο Εωσφόρος ακόμη και στην ιουδαϊκή παράδοση συνδέεται με την αυγή.

Σύμφωνα με τη χριστιανική θεολογία, ο Διάβολος ή Σατανάς είναι ο υπ' αριθμόν ένα εχθρός του Θεού και του ανθρώπου. Πρωτογνωρίσαμε τον ρόλο του με τη μορφή του "όφι" στην ιστορία της "πτώσης", ή "προπατορικού αμαρτήματος" του Αδάμ και της Εύας στη Γένεση. Ήταν όμως έτσι από την αρχή της Δημιουργίας; Τα ίδια εκκλησιαστικά βιβλία μας λένε ότι ο ρόλος του ήταν εντελώς αντίθετος! Αρχικά ήταν ένας από τους αρχαγγέλους και μάλιστα ο ανώτερος όλων με το όνομα Εωσφόρος. Οι άγγελοι πλάστηκαν την πρώτη ημέρα που ο Κύριος έφερε το φως. Πλάσματα ανώτερα από κάθε άνθρωπο, δημιουργήθηκαν για να υμνούν τον Πατέρα τους και να μεταφέρουν την βούληση Του. Πρώτος ανάμεσα σε όλες τις τάξεις ήταν ο Εωσφόρος - αυτός που φέρνει το φως - το ον που μπροστά στον θρόνο Του είχε την θέση και την δύναμη να κοιτάζει το Είναι του Δημιουργού. "Το σώμα του το πνευματικό ήταν διάφανο, κρυστάλλινο, λουσμένο στο ίδιο το φως που πήγαζε από τον θρόνο της Μεγαλοσύνης. Τα χέρια του τα είχε απλωμένα σαν να αγκάλιαζε κάτι, σαν να αγκάλιαζε τον χώρο της επικράτειας που του είχε παραχωρήσει ο Δημιουργός, την απεραντοσύνη του κόσμου. Σύμβολα εξουσίας και δύναμης κοσμούσαν τα δάχτυλα του και στα νώτα του απλώνονταν οι πιο υποβλητικές φτερούγες που γνώρισαν ποτέ τα τάγματα των αγγέλων. Ένας πύρινος λωτός τον έντυνε από τα πόδια μέχρι την μέση, και από εκεί έφευγαν προς τα πάνω δυο τεράστια φλογισμένα πέπλα. Στην κεφαλή, σαν άλλη κορόνα δόξας και τιμής, δυο πάλλευκα υπέροχα στην αίσθηση, φτερά σχημάτιζαν τη δόξα του Υιού της Αυγής. Την μορφή του στεφάνωναν χιλιάδες μικρά και μεγάλα άστρα, χιλιάδες μικροί και μεγάλοι συνοδοί άγγελοι. Με σάλπιγγες, τύμπανα και κρουστά είχαν ως έργο τους να αναγγείλουν την είσοδο και την έξοδο του μεγάλου αρχηγού. Κι αυτός φαινόταν να στέκει ασυναγώνιστος μέσα στην απόλυτη ηρεμία του".

Το ερώτημα: "γιατί η θαυμαστή αυτή οντότητα οδηγήθηκε στο να ξεκινήσει την πρώτη επανάσταση και να καταλήξει μακριά από τους ουρανούς", προβλημάτισε πολλούς ερμηνευτές των Γραφών και σχημάτισε πολλές υποθέσεις δημιουργώντας κάθε φορά και μια διαφορετική εξελικτική ιστορία, προσδίδοντας ή αφαιρώντας κάθε φορά και κάποια στοιχεία στο πρόσωπο του αρχαγγέλου. Το μόνο βέβαιο είναι πως υπήρξε μια κάποια αντιζηλία όπου οδήγησε σε μια υποτιθέμενη διαφωνία έτσι ώστε να κάνει ακόμη και των προφήτη Ησαΐα (κεφ. 14, στίχοι 12-15) να αναρωτιέται αλλά και να μας περιγράφει: "Πως έπεσες από τον ουρανό, Εωσφόρε, τέκνο της αυγής! Πάνω στην γη συντρίφτηκες, εσύ που υπέταξες λαούς. Έλεγες μέσα σου: "Στον ουρανό θ' ανέβω, τον θρόνο μου θα υψώσω πάνω από τα άστρα του Θεού. Θα πάρω θέση πάνω στο βουνό, στο μακρινό βορρά που οι Θεοί συνάζονται. Θ' ανέβω πάνω από τα σύννεφα και με τον ύψιστο θα είμαι ίσος." Μα έπεσες μέσα στον ’δη, στης αβύσσου το βυθό".

Μαζί λοιπόν με τον πρώτο των πρώτων, ακολούθησαν στην Κόλαση το ένα τρίτο των αγγελικών δυνάμεων αναγνωρίζοντας όλες σαν κύριο τους μονάχα των Σατανά, την μεταστοιχείωση του Εωσφόρου. Η έννοια του Σατανά στην Παλαιά Διαθήκη μοιάζει να ακολουθεί μια εξελικτική πορεία αφού αρχικά η λέξη Satan (με άρθρο) δηλώνει τον άγγελο που ο Γιαχβέ ο ίδιος έχει εμπιστευτεί μια αποστολή. Σαν έτσι, ο Σατανάς λειτουργεί όπως ο δημόσιος κατήγορος που υπάρχει και θυμίζει στον Γιαχβέ την ενοχή των ανθρώπων. Πολύ γνωστό είναι μάλιστα το παράδειγμα όπου δοκιμάζει την πίστη του Ιώβ μετά από άδεια του Γιαχβέ. Αξίζει να αναφέρουμε εδώ πως η στάση αυτή διαφέρει κάθετα από την μετεξέλιξη της αφού για τον Εβραίο της Παλαιάς Διαθήκης, ο κόσμος του είναι αυστηρά μονοθεϊστικός, αδυνατώντας έτσι να αποδώσει αυτοβουλία σε ένα δαίμονα που να προκαλεί δυστυχίες. Η στάση αυτή μοιάζει να αλλάζει λίγο την περίοδο της Βαβυλωνιακής αιχμαλωσίας των Εβραίων όπου το Satan γίνεται κύριο όνομα, χωρίς πλέον άρθρο, και έτσι αρχίζει να κάνει δειλά δειλά την εμφάνιση του μια αυτόβουλη αρνητική ενέργεια που προσωποποιείται στην φιγούρα του Σατανά ή Διαβόλου (αυτός που διαβάλει, που συκοφαντεί).
Επομένως, αρχικά ο σατανάς και οι δαίμονές του δε δημιουργήθηκαν κακοί. Ο σατανάς πριν από την πτώση του ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ουράνια πνεύματα και το όνομά του ήταν Εωσφόρος "αυτός που μεταφέρει το φως" κατέχοντας θέση στο ύψιστο σημείο των Ασωμάτων Δυνάμεων και της πνευματικής τελειότητας. Σαν πνεύμα είναι αγέραστος και αθάνατος κατέχοντας όλες τις ιδιότητες του αγγελικού κόσμου, δεν έχει χρονικούς και τοπικούς περιορισμούς, είναι αεικίνητος, έχει υψηλή πνευματική διαύγεια, είναι άυλος, αυτάρκης και εξαρτάται μόνο από το Θεό.
Πριν από την πτώση του ήταν ο πρώτος στην ιεραρχία των αγγέλων έχοντας δύναμη, λαμπρότητα, σοφία αλλά και την καλοσύνη της αγγελικής φύσης.

Έτσι στα πλαίσια της παραχωρημένης από το Πανάγαθο Θεό ελευθερίας ο Εωσφόρος διάλεξε την πτώση του. Ο προφήτης Ιεζεκιήλ περιγράφει ως εξής την πτώση του Εωσφόρου (28:15): "Από την ημέρα που πλάστηκες μέχρι την ημέρα που αμάρτησες ήσουν τέλειος στη συμπεριφορά σου". Και συνεχίζει στο στιχ. 17 ο Ιεζεκιήλ: "επειδή είχες ομορφιά περηφανεύτηκες, επειδή είχες μεγάλη δόξα η σοφία σου διαφθάρθηκε". Η υπερηφάνεια του Εωσφόρου μετατράπηκε σε αυταπάτη και τελικά κατέληξε σε στάση. Ο προφήτης Ησαΐας αναφέρει στο 14: 13, 14 : "έλεγες μέσα σου στον ουρανό θα ανεβώ και τον θρόνο μου θα υψώσω πάνω από τα άστρα του Θεού, θα πάρω θέση πάνω στο βουνό και θα ανεβώ πάνω από τα σύννεφα και με τον Ύψιστο θα είμαι ίσος". Η περηφάνια κατάντησε αλαζόνα τον Εωσφόρο με αποτέλεσμα να έχει ξεγελαστεί σε άκρατο σημείο και να ζητάει να είναι ίσος με το Θεό. Η αλαζονεία λοιπόν ήταν ένα από τα πλέον βασικά αίτια που οδήγησαν τον Εωσφόρο στην πτώση. Μαζί του παρέσυρε και ένα μεγάλο αριθμό αγγέλων από όλα τα Τάγματα (Αποκ. 12:4). Η στάση του Εωσφόρου μετατράπηκε σε τραγωδία καθώς ο Αρχάγγελος Μιχαήλ τον εκδίωξε από τον ουρανό και τον γκρέμισε στη γη. (Αποκ. 12:17-19) "Και εγένετο πόλεμος εν τω ουρανώ ο Μιχαήλ και οι άγγελοι αυτού του πολεμήσαι μετά του δράκοντος και ο δράκων επολέμησε και οι άγγελοι αυτού. Και ουκ ίσχυσεν, ουδέ τόπος ευρέθη αυτώ έτι εν τω ουρανώ, και εβλήθη ο δράκων ο όφις ο μέγας ο αρχαίος, ο καλούμενος διάβολος και ο σατανάς, ο πλανών την οικουμένην όλην, εβλήθη εις την γήν και οι άγγελοι αυτού μετ αυτού εβλήθησαν". Ο προφήτης Ησαΐας απορεί (12:4): "πως έπεσες από τον ουρανό Εωσφόρε, τέκνο της αυγής;".


ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ  ;D ;D ;D

ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


Pulverem

 • Guest
ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΜΠΗΚΑΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NARGAROTH, ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΕΚΦΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΝΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ.

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΕΡΙ ΕΩΣΦΟΡΟΥ/ΣΑΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ NARGAROTH
;D ;D ;DΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΣ ΠΑΛΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ (ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ) Ή ΕΓΡΑΨΕΣ (Ή ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΟΠΥ ΠΕΪΣΤ) ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΣΤΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΔΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟ ΥΦΟΣ, ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΤΑΝ ΕΣΚΑΣΕΣ ΜΥΤΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ; ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΡΕΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΩ ΠΟΥΣΤΑΚΟ; ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ. ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ. ΝΑ ΒΑΡΕΘΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, Η ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

ΑΠΑΝΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΩ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΗ ΟΥΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΡΙΕΣ, ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ: ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΗΜΙΜΑΘΕΣΤΑΤΟ ΚΩΛΟΖΩΟ ΜΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΥΣ:

1. Η ΠΤΩΣΗ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠ' ΑΥΤΗΝ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΤΙΣ ΑΚΥΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΜΕΛΕΚ ΤΑΟΥΣ ΚΤΛ.

2. ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΤΑ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΩΣ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΑ (ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ). ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.

3. ΓΙΑΤΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΗΔΗ ΕΚΠΤΩΤΟΣ, ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΔΑΦΕΙΑ ΟΝΤΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΘΕΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΜΠΝΕΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΘΕΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ "ΧΑΣΕΙ", ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΡΙΣΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΟ.
« Last Edit: March 11, 2014, 01:17:07 am by Pulverem »

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ. ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΖΑΜΠΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.  ;D

ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΕ PDF

ΤΑ ΕΔΑΦΙΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΕΩΣΦΟΡΟΥ/ΣΑΤΑΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΘΕΟΛΟΓΟΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ  ;D

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΒΙΒΛΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ  ;D
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


Pulverem

 • Guest
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ Ε; ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΥΠΗΡΧΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΣΑΪΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΧΜ... ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Ή ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΕΧΕΙΣ, Ή ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ Ή ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ "ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ 1. ΗΛΙΘΙΟΙ, 2. ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ, 3. ΦΛΩΡΟΙ, 4. ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗΔΕΣ.

ΑΛΛΟ Η ΒΙΒΛΟΣ ΑΛΛΟ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ε; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕ ΘΥΜΟΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΙΣΑΪΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΟΠΟΤΕ ΠΕΤΑΞΕΣ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΒΙΒΛΟΣ" ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ. ΑΚΟΥ "PDF". ΧΑΧΑΧΑ.

Ο ΚΑΘΕ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΕΣΥ ΔΕ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΠΡΙΝ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ, ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ). ΧΜΜ... ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΗΠΩΣ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙΣ;;;

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
ΡΕ ΑΡΧΙΔΟΜΟΥΡΗ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΦΟΥ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΖΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ. ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ;


ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ Ε; ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΥΠΗΡΧΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΣΑΪΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΚΦΑΝΣΗ.......ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΠΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ; ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΛΕΜΕ ΜΑΚΑΚΑ Ε ΜΑΚΑΚΑ  ;D

ΑΠΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΕΚΦΑΝΣΗ ΜΟΝΟ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΤΕ.  ;D

ΑΡΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΙΛΙΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.  ;D

ΜΕ 5ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΘΑ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΜΑΣΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟΙ ΜΗΝΕΣ. ΟΥΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ  ;D ;D ;D

ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


Pulverem

 • Guest
ΡΕ ΑΡΧΙΔΟΜΟΥΡΗ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΦΟΥ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΖΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ. ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ;


ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ Ε; ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΥΠΗΡΧΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΣΑΪΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΚΦΑΝΣΗ.......ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΠΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ; ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΛΕΜΕ ΜΑΚΑΚΑ Ε ΜΑΚΑΚΑ  ;D

ΑΠΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΕΚΦΑΝΣΗ ΜΟΝΟ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΤΕ.  ;D

ΑΡΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΙΛΙΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.  ;D

ΜΕ 5ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΘΑ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΜΑΣΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟΙ ΜΗΝΕΣ. ΟΥΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ  ;D ;D ;DΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ;

ΧΜ...


Blasphemus2 Δεκεμβρίου 2013 - 6:54 π.μ.

http://www.youtube.com/watch?v=IsayWd5BveQ

Πρόσεξε τὰ λόγια εἰς 2:30 καὶ μετέπειτα...


THULSA DOOM2 Δεκεμβρίου 2013 - 7:17 π.μ.
Οι στίχοι του τραγουδιού των Marduk που παρέθεσες είναι οι κάτωθεν:

Accuser / Opposer


(Exorcízó te, immundíssime spíritus, omnis incúrsio adversárii, omne phantásma, omnis legio:
in nómine Dómini nostri (Jesu Christi) eradicáre, et effugáre ab hoc plásmate Dei.
Ipse tibi ímperat, qui te de supérnis coelórum in inferióra terrae demérgi praecépit.
Ipse tibi ímperat, qui mari, ventis, et tempestátibus imperávit.)

Accuser, accuser,
Exhaustless fountain of poison divine,
I ate of Death to cleanse my flesh of God
To make me thy entrance to the veins of the world,

Now as we turn to seek thy face,
Pour down on us thy redeeming wrath,
For you will ascend into heaven,
And will exalt thy throne above God,
And you will sit also upon the Mount of the Congregation,
In the sides of North,

And you will ascend above the heights of the clouds,
And will be like the Most High,
Yet where you brought down to the sides of the pit,
Which we now must merge with the skies.

Opposer, opposer,
Core, marrow and essence of my Will,
I renounce this flesh in the name of thy praise,
To kindle the coals of Salvation's spring.
I drank of hell to cleanse my soul of God,
To reach the light in which thou dwellest,

Adversary, adversary,
Glorious slenderer and everything's adversary.
Whose blade alone split the tongues of the world,
Yet shall the highest of truths mark thy crown,
Now as we turn to seek thy face,
Pour down on us thy redeeming wrath.

Για τις περαιτέρω επεξηγήσεις θα αναμένω

Απάντηση
Απαντήσεις

Blasphemus2 Δεκεμβρίου 2013 - 7:29 π.μ.
For you will ascend into heaven,
And will exalt thy throne above God,
And you will sit also upon the Mount of the Congregation,
In the sides of North,

And you will ascend above the heights of the clouds,
And will be like the Most High,
Yet where you brought down to the sides of the pit
Which we now must merge with the skies."

ΗΣΑΪΑΣ 14:
12 πῶς ἐξέπεσεν ἐκ τοῦ οὐρανοῦ ὁ ἑωσφόρος ὁ πρωΐ ἀνατέλλων; συνετρίβη εἰς τὴν γῆν ὁ ἀποστέλλων πρὸς πάντα τὰ ἔθνη. 13 σὺ δὲ εἶπας ἐν τῇ διανοίᾳ σου· εἰς τὸν οὐρανὸν ἀναβήσομαι, ἐπάνω τῶν ἀστέρων τοῦ οὐρανοῦ θήσω τὸν θρόνον μου, καθιῶ ἐν ὄρει ὑψηλῷ, ἐπὶ τὰ ὄρη τὰ ὑψηλὰ τὰ πρὸς Βορρᾶν, 14 ἀναβήσομαι ἐπάνω τῶν νεφῶν, ἔσομαι ὅμοιος τῷ Ὑψίστῳ. 15 νῦν δὲ εἰς ᾅδην καταβήσῃ καὶ εἰς τὰ θεμέλια τῆς γῆς.

callan

 • Μπράβος
 • Major
 • *****
 • Posts: 711
 • Φήμη 0
  • View Profile
Από μια πρώτη εικόνα,χρειάζομαι σκληρά ναρκωτικά πριν αρχίσω να διαβάζω αυτό το νήμα από την αρχή.

Pulverem

 • Guest
ΕΓΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΧΩ ΚΑΒΑΤΖΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΥΤΙΑ ΜΕΘΙΜΦΕΛΙΔΑΤΗΣ.

Pulverem

 • Guest
https://www.youtube.com/watch?v=XBv0D3k1fsA

ΧΑΧΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΟΥΓΑ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΑΚΡΥ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ. ΗΘΕΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΓΙΑ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ;

ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ:

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ/ΣΑΤΑΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΜΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ. ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΕΣΩΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ.

ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΠΝΕΥΜΑ-ΘΕΟΣ ΠΕΦΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟΚΤΑ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΣΑΪΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΗ! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΗΔΗ ΑΡΘΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ/ΣΑΤΑΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΡΑΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ Π.Χ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΟΝΤΙΝ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ 12ΘΕΟ. ΑΝ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ/ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΗΛ. ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ, ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ 12ΘΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΚΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ Κ.Λ.Π.

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ/ΣΑΤΑΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ, ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΗ ΛΑΜΠΡΗ (ΕΩΣΦΟΡΟΣ) ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ (ΣΑΤΑΝΑΣ) ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ, ΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΙΡΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ  ;D

ΟΙ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ/ΣΑΤΑΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΕΔΩ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 35 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ:

www.youtube.com/watch?v=xBPWrarhDO4
 


ΕΙΠΑΜΕ ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΩΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.  ;)

ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


Pulverem

 • Guest
ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΧΤΑΡΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ Ή ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΙΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΣΩΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ:

1. ΕΣΥ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ, ΕΝΩ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ. ΑΝΑΚΑΛΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ;

2. ΣΑΤΑΝΑΣ = ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥΣΤΗ;

3. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ... ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ... ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ Ε;

4. ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ "ΑΝΩΤΕΡΗ" ΜΟΡΦΗ ΣΕ ΜΙΑ "ΚΑΤΩΤΕΡΗ", ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΩΡΑ ΑΠ' ΑΥΤΟΝ, ΣΩΣΤΑ;

5. ΕΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΛΟΣ (ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΣ), ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ.

ΝΕΞΤ;
« Last Edit: March 11, 2014, 06:16:12 pm by Pulverem »

Pulverem

 • Guest
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ: ΠΑΡΑΘΕΣΕ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ, ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΩΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ. ΑΝΤΕ, Σ'ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΦΟΥ ΔΕ ΤΗ ΔΕΧΕΣΑΙ.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
1. TO AΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΥ ΕΔΙΝΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΟΧΙ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΩΣΦΟΡΟ/ΣΑΤΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΔΥΝΑΜΗ ΟΠΩΣ Ο ΛΑΒΕΥ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ  ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. ΟΠΟΙΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ/ΣΑΤΑΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.

2. ΑΛΛΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΠΙΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. ΑΝ Π.Χ. ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΗΛ. ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΞΙΣΛΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΡΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΠΕΡΑ. Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΤΟΜΑ Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ/ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ.

3. ΕΙΠΑΜΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΤΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΦΟΡΟ/ΣΑΤΑΝΑ ΕΙΤΕ ΠΡΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΙΤΕ ΜΕΤΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΠΟΤΕ.

4. ΚΑΘΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΚΠΙΠΤΕΙ ΣΤΑ ΓΗΙΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΡΚΩΔΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΜΕΡΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ-ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΑΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.

5. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ.

NEXT ΤΙ; ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΙΣΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ. Η ΑΝΩΘΕΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ.


ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


Pulverem

 • Guest
ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ (ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ 'ΔΩΣΕ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΥ ΓΑΜΙΟΛΗ) Ε; ΤΑ "ΕΚΠΙΠΤΩ" ΚΑΙ ΤΑ "ΠΕΠΤΩΚΩΣ" ΣΕ ΜΑΡΑΝΑΝ.

1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΗ ΜΑΣΩΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ... ΧΜΜ... ΕΧΩ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙ. ΟΣΟ ΒΑΣΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΒΑΤΣΚΥ ΤΟΣΟ ΒΑΣΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ "ΚΑΛΩΝ" ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ". (ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΑΜΦΙΝΤΑΛΑΝΤΕΥΕΣΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙΣ ΟΛΑ)

ΚΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ (Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΒΕΑΒΑΙΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΦΛΩΡΙΑ ΟΧΙ ΔΥΝΑΜΗ) ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΚΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΤΟΓΧΕΙΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΟΦΙΩΝ (...) ΚΑΙ... ΒΑΡΕΘΗΚΑ...

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΟΣ ΚΑΘΕ ΘΕΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ. ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠ' ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΠΕΦΤΕΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΤΑΥΤΙΣΗ.

2. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΜΩΦΛΩΡΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ Σ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ.

3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΒΑΣΗ. Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ "Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΥΛΩΣΕΙ, ΠΕΣ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ, ΠΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ, ΠΕΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΠΕΣ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ (ΟΧΙ, ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ - Ο ΚΡΟΝΟΣ ΗΤΑΝ)" ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΕΠΕΣΕ ΛΟΓΩ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΑΝ ΕΠΕΣΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΣΤΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ ΠΑΛΙ), ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ.

4. ΝΑΙ, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΑ. "Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ 'ΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΣ..." ΧΑΧΑ. Ο ΚΑΘΕ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ "ΣΑΤΑΝΑ" Ή "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ" ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΗΧΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

5. ΑΡΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ;

ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ (ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΘΕΟΤΗΤΕΣ) ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΙΑΘΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΦΕΛΗΜ ΚΤΛ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΝΤΑ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΓΩΠΑΘΕΙΣ ΓΑΜΩΦΛΩΡΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ / ΕΩΣΦΟΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ.
« Last Edit: March 11, 2014, 08:15:19 pm by Pulverem »

Pulverem

 • Guest
Α ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ" ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΥΤΣΑ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΑΝ, ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ; ΑΠΛΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΩΚΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ "ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ". ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ "ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ" ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ, "ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ" ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΥΤΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ  ;D

ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΩΣΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΓΡΑΦΕΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΠΡΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ/ΣΑΤΑΝΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ:

1. ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

2. ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ. Π.Χ. ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ Ο ΘΕΟΣ/ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ''ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ'', ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ''ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ''.

3. ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΒΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΔΙΑΒΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ, Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΜΑΣΟΝΙΑ Κ.Λ.Π. ΕΝΑ ΚΡΑΜΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΟΠΟΤΕ Η ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ. Π,Χ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΑΠΙΚΗ ΒΟΥΝΤΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ Κ.Λ.Π.

ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΕΣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ/ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΝΑΛΥΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΕΘΗΚΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ

ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


Pulverem

 • Guest
ΤΩΡΑ ΕΣΥ Ή ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΜΦΡΑΓΜΑ (ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ) ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Ή ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ "ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ".

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΠΟΛΛΥΩΝ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ, ΜΕΤΑ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΙΑΣ ΑΚΥΡΗΣ ΛΕΣΒΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΓΑΜΩΧΡΙΣΤΗΣ ΜΑΣΩΝΑΣ ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΥ, ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΕΡΙ ΜΕΛΕΚ ΤΑΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΠΙΟ ΕΒΡΑΪΚΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ "ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ". ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ - ΑΧΤΑΡΜΑ ΜΥΘΩΝ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ (ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1922) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ.

- ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΤΟ "ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ" ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΟ ΟΧΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ.

- ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ (ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΔΕ ΓΛΕΙΦΕΙ ΚΩΛΟΥΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ). ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕ PDF ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΡΝΟΓΕΡΕ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ.

- Η ΔΟΤΙΚΗ ("ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ") ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΩΜΕΓΑ.

- ΧΑΧΑΧΑ. ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΑ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΩ ΓΝΩΣΕΩΝ;

orthodoxian

 • Guest
ναργκαρωθ διαβαζω το μπλογκ σας εδω και τρεις μερες και δε βγαζω νοημα. απορω πως ο θουλσα ντουμ καθεται και σου λεει τα ιδια και τα ιδια και σου κανει ασχετες ερωτησεις που με κανουν να πιστευω οτι ειστε φιλαρακια και θελει να σε προβαλλει γραφοντας διαφορα ωστε να σου δινει ευκαιριες να λες τις ανωμαλες αποψεις σου. εγω εχω την απλη απορια για ποιο λογο εχετε φτιαξει αυτο το μπλογκ; τροπους για να ακολουθησει καποιος το δωγμα σας δεν δινετε. τις τελετες και τις προσευχες που η θρησκεια σας βασιζεται δεν τις παραθετετε παρα μονο κωδικοποιημενες οπως ισχυριστηκατε στο τελευταιο αρθρο. εκει που γραφετε για θεολογια ξαφνικα περνατε μονο στον σαδισμο και την μισανθρωπια χωρις καμια θρησκευτικη αναφορα σαν να θελετε να κρυψετε κατι και κατα τα αλλα ειστε υπερβολικα προθυμοι να αποδειξετε οτι καποιος αλλος δεν ειναι αληθινος σατανιστης. θα μπορουσες να μας εξηγησεις ποιος ακριβως ειναι ο σκοπος του μπλογκ σας και πως μπορει καποιος που αξιζει να σας ακολουθησει κατα τη γνωμη σου να γινει ορθοδοξος σατανιστης;

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ NARGAROTH. ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΕΣΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ/ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΚΟΥ ΔΗΛ. ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ‘’18 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΓΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ NARGAROTH ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΡΟΣ ΧΑΡΗΝ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΤΟΥ ΛΕΩ:

ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΠΟΔΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,. ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΧΤΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ/ΣΑΤΑΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΑΡΧΑΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ Π.Χ. ΟΙ ΘΕΟΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΙ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΟΙ.  ;)

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟ ΩΣ ΑΛΗΘΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΘΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ/ΣΑΤΑΝΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ  ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ. ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.  ;)

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ:

<<Είναι αλήθεια πως Σατανάς στα Εβρα'ι'κά σημαίνει εχθρός. Αλλά αυτή δεν είναι η πλήρης σημασία.. Η λέξη Σατανάς βγαίνει από τη λέξη Ha Shaitan η οποία βγαίνει από το hele ben shahar η υιός της αυγής! Αυτά προήλθαν από τους Άριους πρωτο-Κανανίτες (Φιλισταίους-Πελασγούς) οι οποίοι είχαν ως Θεό τον Baal ze Shaharu τον γνωστό μας Baal ο οποίος ήταν ο λόρδος της αυγής ίδιος με τον Έλληνα Εωσφόρο και τον Λατινικό Lucifer. O Baal ήταν η ποιό δημοφιλής θεότητα στην Ευρώπη για μακρύ χρονικό διάστημα και το όνομα του επέζησε στον Κέλτη Bel, στο νορδικό Baldur και στον Έλληνα Απόλλωνα>>

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΗΞΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΑΣΙΑ: ‘’ Απόλλωνας ως Απόλλων < απόλλυμι = απολλύω, καταστρέφω, φονεύω’’ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟΛΛΥΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ. ΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕ ΑΛΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΥΤΗ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ.  ;)

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΙΔΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΩΣ ΕΩΦΟΡΟΣ/ΣΑΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΥΤΗ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ. ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΑΡΧΑΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ; ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΓΕΖΙΝΤΙ ΤΟΥ ΜΕΛΕΚ ΤΑΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΕ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ. ;D ;D ;D

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ/ΣΑΤΑΝΑΣ ΥΠΗΡΧΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΞΑΝΑΕΙΠΑ. Π.Χ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ. ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ  ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ;  ;) ;) ;)

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ BAAL Ή ΕΩΣΦΟΡΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΥΠΕΡΑΡΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟ:

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΦΟΥ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ) ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ BAAL Ή ΕΩΣΦΟΡΟΥ/ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΙ ΝΑΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΑΓΑΛΜΑΤΑ Κ.Λ.Π. ΘΑ ΛΑΤΡΕΥΤΕΙ ΞΑΝΑ ΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΘΕΟ ΓΙΑΧΒΕ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:

https://www.youtube.com/watch?v=62r3jM9kU6I

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ/ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΤΑΞΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.  ;D ;D ;D

ΤΟΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΑΠΟΦΑΣΙΣΤΑ ΟΜΠΑΜΑ;  ;D

ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


Pulverem

 • Guest
ΜΠΡΑΒΟ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΣΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΥΠΟ ΑΜΦΗΣΒΗΤΗΣΗ (ΕΙΠΑΜΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΤΤΩΝ ΑΜΦΙΣΒΙΕΤΕΙ ΤΟ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ "ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ" ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠ' ΤΟ "ΑΠΟΛΛΥΜΙ". ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠ' ΤΟ "ΑΠΛΟΥΝ" ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.

ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ "ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ"... Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΛΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΗΝ ΚΑΤΙ ΓΑΜΙΟΛΗΔΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΣΑΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ 'ΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΑΒΡΙΒΩΣ ΑΝΑΠΟΔΟ ΣΥΜΑΙΝΕΙ; ΘΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ, ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ (ΤΟΥ ΗΣΙΟΔΟΥ), ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ Ε; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΠΗΤΕΛΕΥΤΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΑΥΘΕΡΕΤΩΣ ΟΛΑ ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΕΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ "ΔΙΑΛΑΞΕ Ο,ΤΙ ΘΕΣ."

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥ "ΔΙΑΛΑΞΕ Ο,ΤΙ ΘΕΣ" ΟΥΤΕ ΤΟΥ "ΕΨΑΞΑ ΣΕ 800 ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ 800 ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΘΑΨΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΡΑ ΣΑΤΑΝΑΣ = ΑΥΤΟ", ΠΑΡΑ ΛΕΩ "Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΥΦΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΦΑΝΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ.", ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΤΟ "ΣΑΤΑΝΑΣ" ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟ. ΤΟ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΚΩΦΑΝΤΕΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗΣ ΛΕΞΙΠΛΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΓΑΜΗΜΕΜΝΗ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΗΧΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΣΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥΣΤΟΜΑΓΑΖΟ ΣΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΜΟΣ (Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ) Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ ΣΟΥ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΟΦΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΑΕΙΠΟΥΣΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣ ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ, ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ BAAL:  ;D<<Είναι αλήθεια πως Σατανάς στα Εβρα'ι'κά σημαίνει εχθρός. Αλλά αυτή δεν είναι η πλήρης σημασία.. Η λέξη Σατανάς βγαίνει από τη λέξη Ha Shaitan η οποία βγαίνει από το hele ben shahar η υιός της αυγής! Αυτά προήλθαν από τους Άριους πρωτο-Κανανίτες (Φιλισταίους-Πελασγούς) οι οποίοι είχαν ως Θεό τον Baal ze Shaharu τον γνωστό μας Baal ο οποίος ήταν ο λόρδος της αυγής ίδιος με τον Έλληνα Εωσφόρο και τον Λατινικό Lucifer. O Baal ήταν η ποιό δημοφιλής θεότητα στην Ευρώπη για μακρύ χρονικό διάστημα και το όνομα του επέζησε στον Κέλτη Bel, στο νορδικό Baldur και στον Έλληνα Απόλλωνα>>ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΕΙΣ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥ ;D ΜΗΝ ΑΥΘΑΔΙΑΖΕΙΣ  ;D ;D ;D

ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΑ ΠΡΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ/ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΙΩΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΨΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο CAPTAIN IGLO ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ;D

Τρεις μέρες έμεινε στην κοιλιά του κήτους και στο διάστημα αυτό προσευχόταν ακατάπαυστα στο Θεό, παρακαλώντας να τον συγχωρέσει. Την τρίτη μέρα το κήτος πλησίασε στη στεριά και τον έβγαλε από το στόμα του. Ο Ιωνάς ευχαρίστησε το Θεό που τον συγχώρεσε και πήγε κατόπι στη Νινευή, όπου κήρυξε στους κατοίκους τη μετάνοια και τους έσωσε. Στον Χριστιανισμό, το συμβάν αυτό αποτελεί προεικόνιση της Σταύρωσης και της τριήμερης Ανάστασης του Χριστού.

ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ  ;D ;D ;D
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


Pulverem

 • Guest
Ο ΒΑΑΛ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ. ΠΟΎ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ; ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ, ΓΑΜΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΑΝΕ ΠΟΤΕ ΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΩΟΘΗΚΕΣ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΡΕ ΓΑΜΗΔΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΝΑΠΗΡΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΥ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΕΚ ΤΑΟΥΣ ΣΟΥ. ΓΚΕ ΓΚΕ;

ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΕΞΙΠΛΑΣΙΑ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠ' ΤΟ "ΑΙΤΙΑ" ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΧΕΛΕ ΜΠΕΝ ΣΑΧΑΡ. ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ "ΕΩΣΦΟΡΟΣ" ΚΑΙ ΤΟ "ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΩΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΤΛΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΔΩ). ΤΡΑΒΑ ΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ Η ΠΑΛΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ) ΚΑΙ ΑΣΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΜΗ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΝΥΧΙ.

Α ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΕΛΕΚ ΤΑΟΥΣ, ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ, ΟΧΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ.

ΚΑΙ, ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ή PULVEREM ΕΔΩ Ή ΝΑΡΓΚΑΡΩΘ. ΟΧΙ PULREVEM ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΝΟΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΗΔΟΝΗΣ ΚΑΛΟΓΡΗΑΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΓΡΗΙΑΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΘΟΥΛΣΑ ΝΤΟΥΜ.
« Last Edit: March 14, 2014, 12:18:15 am by Pulverem »

Sagapaw

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 284
 • Φήμη 0
  • View Profile

Quote
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ή PULVEREM ΕΔΩ Ή ΝΑΡΓΚΑΡΩΘEGW THA SE FWNAZW XAIDEYTIKA "POYSTRAKI"


Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile


EGW THA SE FWNAZW XAIDEYTIKA "POYSTRAKI"


Το πουστράκι είναι υπερβολή, καμιά 20αριά αλλαξοκωλιές έχει κάνει μόνο.

Pulverem

 • Guest


EGW THA SE FWNAZW XAIDEYTIKA "POYSTRAKI"ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΣΤ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΠΑΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΕΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΙΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΚΑΜΙΑΣ ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑΣ ΑΜΑΖΟΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΩ ΦΕΤΟΥΛΕΣ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ.

gemista69

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 489
 • Φήμη 5
  • View Profile
καλό θα είναι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, πάντως

Pulverem

 • Guest
καλό θα είναι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, πάντως
ΓΙΑΤΙ;;;

Pulverem

 • Guest
ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΚΕΪ, ΞΕΦΤΙΛΑΣ, ΓΑΜΙΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ.ΕΡΩΣ ΑΝΙΚΑΤΕ ΜΑΧΑΝ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ "ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ Α ΛΑ ΤΖΗΖΟΥΣ."

« Last Edit: March 15, 2014, 04:23:36 pm by Pulverem »

Pulverem

 • Guest
ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΓΑΜΙΟΛΙΑ. ΠΟΛΥ ΝΤΕΝΤ ΤΟ ΓΟΥΕΜΠ ΓΩΡ. ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΛΕΥΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΝΕΡΑΪΔΕΣ ΝΑ ΤΡΟΛΛΑΡΩ.

http://www.youtube.com/watch?v=1dXjMJhoo1w

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
stay here, ρε, σε διαβάζουμε μη μασας...
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

Pulverem

 • Guest
stay here, ρε, σε διαβάζουμε μη μασας...
ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΘΕΝΙΟ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥ, ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΦΛΩΡΟΥ, ΓΑΜΙΟΛΗ, ΘΥΜΑΤΟΛΑΤΡΗ, ΑΝΤΙΣΑΤΑΝΙΣΤΗ, ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΚΩΛΟΓΕΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΘΟΥΛΣΑ ΝΤΟΥΜ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ.

Ο ΓΑΜΙΟΛΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΠΟΎ ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΣ"; ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΣΤΑΡΑ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΞ;

Υ.Γ. ΑΒΕ ΑΒΕ ΒΕΡΣΟΥΣ ΚΡΙΣΤΟΥΣ...

https://www.youtube.com/watch?v=qO8EARsW81I
« Last Edit: March 15, 2014, 07:26:08 pm by Pulverem »