Author Topic: Επίκριση και Θεολογία  (Read 224 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Tortelini

 • Guest
Επίκριση και Θεολογία
« on: September 19, 2015, 09:21:05 pm »
[ Sein ist die Hand die Verletzt. Sein ist der Ort genannt Holle. Satan ist Sundenlos. ]

Έγραψα μία απάντηση που εξελίχθηκε σε θεολογικό κείμενο και δεν ήθελα να χαθεί στη λήθη του βούρκου των ακαταλαβίστικων κατεβατών για αστείες Βιβλικές συνομωσίες που δεν διαβάζει κανείς! Οπότε θεώρησα θεμιτό να ξεκινήσω καινούργιο topic ώστε να διαβαστεί περισσότερο και να εξιλεωθώ και γι αυτά που έγραψα προχθές. Ενημέρωσα τους άλλους πριν το κάνω βεβαίως, και με βοήθησε η Ιεζάβελ - Mondschein να το γράψω, κάτι που λογικά δεν θα έκανε εάν περιείχε κάτι το κείμενο που δεν έπρεπε να μαθευτεί παραέξω.

(Να σημειώσω ότι πρώτη φορά γράφουμε σε forum topic που πραγματεύεται σοβαρά θέματα. Προσωπικά σε αυτό το forum αναφέρθηκα πρώτη φορά εκτενώς και σε γραπτό λόγο σε θεολογίες, μυθολογίες, πολιτική etc etera. Επίσης διευκρινίζω ότι αυτή μου η ανάρτηση δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις αναρτήσεις του Pulverem "Ιεροεξέτασις του Σατανα" και ότι δεν έχω διαβάσει καν το κείμενο που ανέφερε ότι ετοιμάζει)Και σε ξαναρωτάω είσαι σίγουρη ότι είμαι εγώ που είμαι ειδικών αναγκών; Θέλω να φαίνονται ασύνεκτα κάποια, και γενικώς δεν γράφω άλλα. Είδες τι έγραψες χθες και κατά καιρούς; Και απο που κι ως που επειδή είδες κάτι εδώ έβγαλες συμπέρασμα για κάποιον. Δεν έχω αυτισμό όπως τα καθυστερημένα μογγολοειδή σα και του λόγου σου, (δεν ξέρεις ότι δεν επικοινωνούν αυτά ρε;;;) και γιατί μόνο δυσμοφία δεν φέρω σωματικώς (αντιθέτως είμαι ψηλός μεσομορφικός με συμμετρικά/αρμονικά χαρακτηριστικά προσώπου και υψιπρόσωπος-υψικέφαλος αλλά και μυϊκά ανεπτυγμένος αν με ρωτάς επι του προσωπικού), αλλά απλώς έχω πλήρως αριστερόστροφο (ήτοι άρρηνα) νου (και παντελώς μη-γραμμική και ολιστική σκέψη που αναπόφευκτα αποτυπώνεται ομοίως αλλά και επειδή έχουν διαγραφεί βασικοί κανόνες για καλύτερη κατανόηση του κόσμου ανα τα χρόνια) σε κοινωνία-πολιτισμό γραμμικών-λεπτομερειακών αριστερόστροφων (καθυστερημένων και θήλειων) νοών. Επίσης πολλές φορές πατάω σε "χάσμα" όσων αφορά το να αντιλαμβάνομαι επαρκώς ακόμα και βασικούς κανόνες της καθυστερημένης κοινωνίας-πολιτισμού σας (λόγω της γύφτικης βιολογίας σας εναντίον της υπεράριας δικής μου, όσο πιο λευκός είναι κανείς τόσο πιο κοντά σ' αυτό). Δεν φταίω εγώ άμα είστε όλοι έτσι, γιατί αυτό μάλιστα συνέβει και τελευταία, δεν ήταν πάντα. Επίσης δεν υπάρχει 1 τύπος αυτισμού παρότι δεν έχω και είναι λάθος αυτές οι κατηγοριοποίησεις, δεν είναι όλα τα αυτιστικά άτομα δύσμορφα, επίσης άλλο down άλλο αυτισμός. Υπάρχει το χαρακτηριστικό ότι απαιτώ τάξη κλπ και νιώθω να διαλύεται ο κόσμος σε κάποιες περιπτώσεις, όπως και υπερμνημονικές κλπ ικανότητες (μπαίνουν δεδομένα και λογικοί κανόνες όσων αφορά σε προτεραιότητα, τελευταίως έχει γίνει αυτό, και κάνω εκ παραδρομής συντακτικά λάθη), αυτό δε σημαίνει τπτ για όλα τα άλλα. Συγκρίνεις σε κάθε περίπτωση το δικό μου διανοητικό και πνευματικό επίπεδο με το δικό σου το δυαδικό νου, σοβαρά για τέτοια παραπλήσιας σημασίας ζητήματα και γιατί όταν γράφω τεράστια κείμενα άμεσα δεν μπορώ να προσέξω τα πάντα; Με έχεις δει και στα σύντομα όπως τώρα π.χ.; Απάντα στο νέο ποστ μου επι της ουσίας σε κάθε point αν θες να προσφέρεις κάτι εποικοδομητικά κ άσε τους χαρακτηρισμούς κατά μέρος.


Χμ. Μάλιστα.

Στην αρχή νόμιζα ότι δεν είσαι ο "Thoth" ή ότι είσαι μαστουρωμένος (:P) γιατί η κατάσταση σου έχει χειροτετρέψει ραγδαίως εχθές και σήμερα, σε σημείο να έχεις χάσει εντελώς και τα ελάχιστα ψήγματα λογικής που με έκαναν στην αρχή να ασχοληθώ προσωρινώς μαζί σου σε ορισμένα θρησκευτικά θέματα! :-\ Ως εκ τούτου, θα σου απαντήσω απολύτως ειλικρινώς τώρα, και, για μία απ τις ελάχιστες φορές κατά τα τελευταία χρόνια της ζωής μου, θα μιλήσω σοβαρά χωρίς άτοπες γλύκες και αστεϊσμούς ή την ανάρμοστη ευγένεια που με διακατέχει πολλές φορές λόγω αποτροπιασμού προς τις εγωπαθείς και ξεδιάντροπες "φιγουρατζίδικες" συμπεριφορές των θηλυκών όχλων. Προς αποφυγήν παρεξήγησης, βέβαια, δηλώνω πρωτίστως ότι αυτό δεν θα το κάνω λόγω ξεπεσμού σε κάποιο υπάνθρωπο στάδιο θυμού, καθώς ο θυμός είναι επίσης ένα ανάρμοστο κατά την γνώμη μου συναίσθημα που απεχθάνομαι (πιστή στις θέσεις της Μητρόπολής μας)

(Και επειδή αυτά τα ειδεχθή ανθρώπινα συναισθήματα οφείλονται κατά πολύ στα γονίδια και την Φυλή, ευχαριστώ τον Κύριο που με προίκισε με πολλή υπομονή και όλα τα άλλα απαιτούμενα εφόδια για την τιθάσευση ποταπών συναισθημάτων όπως ο θυμός, εν αντιθέσει με σενα. Συγνώμη για την παρένθεση περιαυτολογίας, αλλά χρησιμοποιείται αμιγώς ως επιχείρημα.)

Τώρα όμως βλέπω οτι (εκτός των πλείστων άλλων χωλοτήτων απ' τις οποίες έπασχες) ηπέστης προσφάτως και μία διακύμανση προσωπικότητος, κάτι που αποτελεί ένδειξη ψυχασθένειας αναπηρικού είδους και επαγωγικώς ανυπαρξία ειλικρινούς ενδιαφέροντος για την πνευματική σου υγεία. Κάτι που εννοείται μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάσικο επιχείρημα του συμπεράσματος ότι η πνευματικότητά σου περιορίζεται μόνο στις θεωρίας συνομωσίας που αναλύεις εκστατικώς.

Τα περί αναπηρίας και παράνοιας, απ' τις οποίες αναφέρω ότι πάσχεις, έχουν μεγάλη σημασία! Αυτό γιατί κάποιες ψυχασθένειες είναι ωφέλιμες, επιστημοδότριες και αποτελούν παράγοντες αριστότητας (όχι απαραιτήτως και τα τρία ταυτοχρόνως βέβαια), ενώ άλλες είναι ΕΝΕΡΓΟΛΗΠΤΕΣ και ΘΥΜΟΦΘΟΡΟΙ. Ήτοι, μειώνουν ή αλλοιώνουν τις νοητικές δυνάμεις και φθείρουν τους τρεις νους που έχουν κανονικά τα λογικά όντα. Σπανίως μπορούν να προσφέρουν κάποια δευτερεύοντα προτερήματα λόγω παρενεργειών των φθορικών εγκεφαλικών νοσηρών διεργασιών τους.

Εκτός, λοιπόν, του μετά συγχωρήσεως εμφανέστατου κόμπλεξ κατωτερότητάς απ το οποίο πάντα έπασχες και πάσχεις, αλλά και των απωθημένων σου που προσπαθείς να αντιμετωπίσεις λανθασμένα και κοροϊδεύοντας τον εαυτό σου δια της ατόπου και αδικαιολογήτου αναξιοδοξούσας αλαζονείας σου [Η οποία σε έφτασε και στην ίστατη βδελυρότητα του να αυτοανακηρυχθείς θείος παντογνώστης και αυταπατηλά κάτοχος πνεύματος ειδώλου μέσω τυφλής μετεμψυχώσεως, ανθρωπομορφισμός του Θωθ ή μετεμψύχωση του Απολλώνιου του Τυανέως (αν και ενδεχομένως κατά την γνώμη σου ο δεύτερος παίζει να έχει και αυτός κάποια ψυχική σχέση με τον Ευρύνομο, αλλά μην κολλάς στο όνομα σε παρακαλώ), αλλά και πρωτοφανώς σφαλερός τηλεπαθητικός αποκωδικοποιητής πάντων των γραφών!

Εν πάση περιπτώσει, το εν λόγω κυκλωθυμικό πάθος που υπέστης, απ' ο,τι παρατηρώ, σε κατέστησε ξαφνικά, συν τοις ανωτέροις, αγενή, αλλά και πνευματικώς ανθελληνικά και αναιτιολόγητα και παρακμιακά, έναν υπερόπτη μαζάνθρωπο, μειζόνως μωρό, και πλέονα θρασύ απολογητή εμφανέστατων νοητικών αναπηριών (που σιγά σιγά σε λιώνουν και σε εξανεμίζουν ψυχή τε και σώματι στην πραγματικότητα), υπερβολικά απόντος ορθολογισμού, που πασχίζει γελοιωδέστατα να παρουσιάσει όλα τα παραπάνω βδελύγματά του ως ένδειξη ανυπέρβλητης πνευματικής ανωτερότητας λόγω μετενσάρκωσης θείων οντοτήτων ή επιφανών προσωπικοτήτων εκ των οποίων απέχει παρασάγγας.

Η ματαιοδοξία σου με αηδιάζει μετά την εξέλιξη που έχει υποστή από εχθές. Και τώρα με περιμένεις να σου απαντήσω σε ένα ατέλειωτο άρθρο - ζενίθ συνομωσιολογικού λόγου - που πραγματεύεται φτου και απ την αρχή σε ύφος ανακάλυψης U.F.O. λόγω κάποιας ανύπαρκτης και φαιδροτάτως αυτοϊσχυριζόμενης τηλεπάθειας - συννουχίας* με τον συγγραφέα που πλανάς τον εαυτό σου ότι κατέχεις, αυτοανακηρυσσομένους ως αλάνθαστους συλλογισμούς όπως συσχετίσεις των δέκα κεφαλών του Θηρίου της Αποκάλυψης με την Ολλανδία, την Γαλλία και δεκάδες άλλα αποτυχημένα, κωμικά και αλαφροΐσκιωτα θέματα; Συγνώμη, δεν θα ξαναδιαβάσω τις συνομωσιολογίες σου! Βασικά, δεν χρειάζεται να απολογούμαι γιατί δεν το κάνω λόγω οκνυρίας ή κάποιας σημαντικής απασχόλησης. Είναι υποχρέωση κάθε ατόμου ευφυίας απτομένης έστω του μετρίου να μην τα διαβάζει!

[Συννουχία: Απολύτως σωστή ετυμολογικά λέξη, αλλά απ' ο,τι ειδα δεν υπάρχει πουθενά στις αναζητήσεις του internet, άρα παίζει και να μην αναφέρεται σε κανένα απ τα αρχαία Ελληνικά συγγράμματα που έχουν ανακαλυφθεί μέχρι τώρα! Την διάβασα στο βιβλίο που ανέφερα στο post που γραψα προχθές που ήμουν stoned :P Ο τίτλος του ήταν "Δράκων Πυρρός". Το εν λόγω βιβλίο ανέφερε την λέξη εννοώντας την "Αγωγή" των νεόφυτων Σατανιστών μέσω της συγκατοχής του μεσούντος νου τους, που είναι ανάμεσα στον ανώτατο και στον κατώτατο και, εκτός των άλλων, λειτουργεί και ως μεταφραστής των Θείων Οραμάτων όπως και των ενδεχόμενων επικαλούμενων πνευματικών οπτασιών που δεν θα μπορούσαν να ιδωθούν με υλικά μέσα όπως ο εγκέφαλος, γιατί η ύλη από μόνη της εκλαμβάνει οτιδήποτε δεν είναι υλικό ως αόρατο. Ο μέσος / μεσάζων / μεταφραστής νους, λοιπόν, έχει την ιδιότητα να μετατρέπει τα εξωκοσμικά θεάματα σε φυσικές εγκεφαλικές σκέψεις. Αναφέρεται λοιπόν στο προαναφερθέν βιβλίο ότι ο Διδάσκαλος - Αρχιερέας, του οποίου ο μέσος νους (πρέπει να) έχει δαμαστεί πλήρως και ελέγχεται απ' τον ανώτερο νουν μονάχα (και κατ' επέκτασιν δεν υπάρχει κίνδυνος να διαφθαρεί με κανέναν τρόπο) διεισδύει με τον δικό του μέσον νουν σε αυτόν του νεόφυτου με στόχο να καθοδηγήσει την βουλή αυτού προς τον ανώτερο νουν του νεόφυτου.

Η διαδικασία αυτή, ενδεχομένως και λόγω του απλού τρόπου που την εξήγησα, φαίνεται σαν να γίνεται για να κάνει ο Αρχιερέας - Ραββίνος - Εξομολογητής πνευματικώς ισοδύναμο του τον νεόφυτο, αλλά δεν είναι έτσι γιατί η δάμαση του μέσου νου προς επίτευξιν της υποταγής του στον ανώτερο είναι δύσκολη, χρονοβόρα και επώδυνη διαδικασία, με αποτέλεσμα ο νεόφυτος να γίνεται πνευματικά ισοδύναμος του Θυσιαστή - Μύστη - Αρχιερέα - Δασκάλου του μόνο εαν είναι εκ φύσεως ψυχικά ανώτερος και καταβάλλει (μόνος του) μεγάλες και επώδυνες προσπάθειες για την πνευματική του αναπτέρωση. Η καταπόνηση της ύλης συμπεριλαμβάνεται σε αυτές τις προσπάθειες. Όσο εναντιώνεται κάποιος στην Ύλη τόσο αυξάνεται η πνευματικότητά του. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η αποχή ή παραμέληση των υλικών ηδονών, αλλά, ορισμένες πρακτικές με στόχο την πνευματική αναπτέρωση εναντιώνονται ακόμα πιο άμεσα στην ύλη (σώμα). Ως εκ τούτου, ο μαζοχισμός μπορεί να συμπεριληφθή σε αυτές ορισμένες φορές. "Πάρε το αίμα μου για την Θυσία." Ακόμα και η αυτοκτονία παίζει για τους ίδιους λόγους, αλλά με άλλα δεδομένα. Δεν θα επεκταθώ σε αυτό όμως.

Κατά τον Πλάτωνα ο μεσολαβητής αυτός νους, που συνδέει την ψυχή με την ύλη, ονομάζεται "Θυμικόν", και μέσω της απομάκρυνσης αυτού απ τον κατώτατο νου - που ο Πλάτωνας ονομάζει "Επιθυμητικόν" και σε αυτόν συγκαταλέγεται και η λαγνεία, και το φαγητό και, βασικά, όλες οι ζωώδεις πρακτικές, τις οποίες συνήθως θα έπρεπε να ντρεπόμαστε να κάνουμε. Τα απαραίτητα για την επιβίωση πρέπει να πράττονται μόνο προς επιβίωσι και ποτέ ευχαρίστηση. Τα μη-απαραίτητα, όπως η λαγνεία, η οργή (την οποία κάποτε ο Αρχιερέας Οιτυλιώτης είχε χαρακτηρίσει "ανάπηρο μίσος"), οι κοινωνικές διασκεδάσεις πάντως είδους κτλ. πρέπει να εξαλείφωνται τελείως.

Ο Ανώτερος Νους, ο οποίος είναι η πεμπτουσία της ψυχής, ονομάζεται απ' τον Πλάτωνα "Λογιστικόν". Στο βιβλίο για το οποίο γράφω αυτό αναφέρεται με μία αρχαία λέξη που δεν συγκράτησα, αλλά ούτε αναγνώρισα σε ποια γλώσσα άνηκε και εν συνεχεία έγραφε ότι η Ελληνική της μετάφραση είναι ΑΒΦΥΝΟΑ.

- Ο Οιτυλιώτης, ως μεταφραστής, σχολίαζε από κάτω ότι κατά τη γνώμη του η λέξη δεν ήταν, όπως πιστεύουν κάποιοι, πρωτοελληνική και ότι οι παρανοήσεις περί αυτής και της καταγωγής της οφείλονται στις μουτζούρες οι οποίες είναι υπολείμματα γραμμάτων των σβησμένων μεταφράσεων επί των οποίων γράφτηκε η τελευταία μετάφραση. Ο ίδιος έγραφε ότι η λέξη είναι αλλοιωμένη και προέρχεται από τις λέξεις Άφυτος και Νόησις. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει επικρατήσει στην Μητρόπολη αυτός ο όρος.]


Αμήν.

- "Tortelini"...

- Ιεζάβελ Ορθόδοξη της Συναγωγής του Σατανά.

Pulverem

 • Guest
Re: Επίκριση και Θεολογία
« Reply #1 on: September 19, 2015, 11:04:06 pm »
ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗ....

HERMES TRISMEGISTUS

 • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
 • Posts: 38
 • Φήμη 5
  • View Profile
Re: Επίκριση και Θεολογία
« Reply #2 on: September 19, 2015, 11:23:08 pm »
.
« Last Edit: September 23, 2016, 10:23:03 pm by HERMES TRISMEGISTUS »

HERMES TRISMEGISTUS

 • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
 • Posts: 38
 • Φήμη 5
  • View Profile
Re: Επίκριση και Θεολογία
« Reply #3 on: September 20, 2015, 08:08:32 pm »
.
« Last Edit: September 23, 2016, 10:26:18 pm by HERMES TRISMEGISTUS »