Refi

Author Topic: ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ - ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ (ΣΥΓΚΡΙΣΙΣ)  (Read 273 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Pulverem

 • Guest


ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΙΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ. ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ Ά:

"ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ, ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΗΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ, ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ. ΟΥΤΟΣ ΗΝ ΕΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ. ΠΑΝΤΑ ΔΙ' ΑΥΤΟΥ ΕΓΕΝΕΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥ ΕΓΕΝΕΤΟ ΟΥΔΕΝ ΕΝ Ο ΓΕΓΟΝΕΝ. ΕΝ ΑΥΤΩ ΖΩΗ ΗΝ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΗΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΕΝ ΤΗ ΣΚΟΤΙΑ ΦΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ Η ΣΚΟΤΙΑ ΑΥΤΩ ΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕΝ. ΕΓΕΝΕΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΘΕΟΥ, ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΩ ΙΩΑΝΝΗΣ. ΟΥΤΟΣ ΗΛΘΕΝ ΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΝ, ΙΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΙΝΑ ΠΑΝΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΣΩΣΙ ΔΙ' ΑΥΤΟΥ. ΟΥΚ ΗΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΦΩΣ, ΑΛΛΑ ΙΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ (ΗΛΘΕΝ). ΗΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ, Ο ΦΩΤΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ. ΕΝ ΤΩ ΚΟΣΜΩ ΗΝ, ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙ' ΑΥΤΟΥ ΕΓΕΝΕΤΟ, ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΝ ΟΥΚ ΕΓΝΩ. ΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΗΛΘΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ (ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ) ΑΥΤΟΝ ΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΟΝ. ΟΣΟΙ ΔΕ ΕΛΑΒΟΝ ΑΥΤΟΝ, ΕΔΩΚΕΝ ΑΥΤΟΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΤΕΚΝΑ ΘΕΟΥ ΓΕΝΕΣΘΑΙ, ΤΟΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΣΙΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΞ ΑΙΜΑΤΩΝ, ΟΥΔΕ ΕΚ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ ΣΑΡΚΟΣ, ΟΥΔΕ ΕΚ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΚ ΘΕΟΥ ΕΓΕΝΝΗΘΗΣΑΝ. ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΑΡΞ ΕΓΕΝΕΤΟ ΚΑΙ ΕΣΚΗΝΩΣΕΝ ΕΝ ΗΜΙΝ, ΚΑΙ ΕΘΕΑΣΑΜΕΘΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑΝ ΑΥΤΟΥ, ΔΟΞΑΝ ΩΣ ΜΟΝΟΓΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΑΤΡΟΣ, ΠΛΗΡΗΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ."

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ. ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Ά:

"ΕΑΝ ΤΑΙΣ ΓΛΩΣΣΑΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΑΛΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ, ΑΓΑΠΗΝ ΔΕ ΜΗ ΕΧΩ, ΓΕΓΟΝΑ ΧΑΛΚΟΣ ΗΧΩΝ Η ΚΥΜΒΑΛΟΝ ΑΛΑΛΑΖΟΝ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΩ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΙΝ, ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΩ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙΝ, ΩΣΤΕ ΟΡΗ ΜΕΘΙΣΤΑΝΕΙΝ, ΑΓΑΠΗΝ ΔΕ ΜΗ ΕΧΩ, ΟΥΔΕΝ ΕΙΜΙ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΨΩΜΙΣΩ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΡΑΔΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΙΝΑ ΚΑΥΘΗΣΩΜΑΙ, ΑΓΑΠΗΝ ΔΕ ΜΗ ΕΧΩ, ΟΥΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΜΑΙ. Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΕΙ, ΧΡΗΣΤΕΥΕΤΑΙ, Η ΑΓΑΠΗ ΟΥ ΖΗΛΟΙ, Η ΑΓΑΠΗ ΟΥ ΠΕΡΠΕΡΕΥΕΤΑΙ, ΟΥ ΦΥΣΙΟΥΤΑΙ, ΟΥΚ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙ, ΟΥ ΖΗΤΕΙ ΤΑ ΕΑΥΤΗΣ, ΟΥ ΠΑΡΟΞΗΝΕΤΑΙ, ΟΥ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟΝ, ΟΥ ΧΑΙΡΕΙ ΕΠΙ ΤΗ ΑΔΙΚΙΑ, ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΔΕ ΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΓΕΙ, ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΕΙ, ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ. Η ΑΓΑΠΗ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΠΙΠΤΕΙ. ΕΙΤΕ ΔΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΣΟΝΤΑΙ, ΕΙΤΕ ΓΛΩΣΣΑΙ ΠΑΥΣΟΝΤΑΙ, ΕΙΤΕ ΓΝΩΣΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΣΕΤΑΙ. ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΔΕ ΓΙΝΩΣΚΟΜΕΝ ΚΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝ. ΟΤΑΝ ΔΕ ΕΛΘΗ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΝ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΣΕΤΑΙ. ΟΤΕ ΗΜΗΝ ΝΗΠΙΟΣ, ΩΣ ΝΗΠΙΟΣ ΕΛΑΛΟΥΝ, ΩΣ ΝΗΠΙΟΣ ΕΦΡΟΝΟΥΝ, ΩΣ ΝΗΠΙΟΣ ΕΛΟΓΙΖΟΜΗΝ. ΟΤΕ ΔΕ ΓΕΓΟΝΑ ΑΝΗΡ, ΚΑΤΗΡΓΗΚΑ ΤΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΟΥ. ΒΛΕΠΟΜΕΝ ΓΑΡ ΑΡΤΙ ΔΙ' ΕΣΟΠΤΡΟΥ ΕΝ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙ, ΤΟΤΕ ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΝ, ΑΡΤΙ ΓΙΝΩΣΚΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΔΕ ΕΠΙΓΝΩΣΟΜΑΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΓΝΩΣΘΗΝ. ΝΥΝΙ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΤΙΣ, ΕΛΠΙΣ, ΑΓΑΠΗ, ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑΥΤΑ. ΜΕΙΖΩΝ ΔΕ ΤΟΥΤΩΝ Η ΑΓΑΠΗ."ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΡΑΦΗ ΑΠ' ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ. ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ "ΛΟΓΟΥ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝ ΑΠΟ ΠΟΎ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ. ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ, Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ, ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ, "ΟΥΚ ΟΙΔΑΤΕ ΠΟΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΣΤΕ ΥΜΕΙΣ;" ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ "ΩΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΓΑΠΑ" ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.

ΝΑΙ, Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΕΥΡΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ Σ' ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΝ "ΕΠΕΤΙΜΗΣΕΝ". ΓΕΝΙΚΩΣ, ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΕΧΘΕΙ ΣΤΟ ΓΑΜΩΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΙΤΙΣΤΗ ΠΑΓΑΝΟΓΑΜΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΥΛ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ:

"Ο ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ." (ΟΠΕΡ ΜΕΘΕΡΜΗΝΕΥΟΜΕΝΟΝ ΕΣΤΙΝ, "Ο ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΤΑ." - ΤΟ "ΤΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΞΕΜΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΟΛΕΜΗΣΑΙ" ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ.)

"ΟΥΤΟΙ ΕΙΣΙΝ ΟΙ ΜΕΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΟΥΚ ΕΜΟΛΥΝΘΗΣΑΝ. ΠΑΡΘΕΝΟΙ ΓΑΡ ΕΙΣΙΝ." (ΔΗΛΑΔΗ, "ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΜΟΛΥΝΘΗΣΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΙ." ΤΟ "ΕΙΣΙΝ ΟΙ" ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΟΡΙΣΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ.)

ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΑ-ΛΟ ΟΤΑΝ ΤΑ 'ΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΦΡΑΔΕΙΑ ΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ. ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΙΑ.

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΚΟΣΜΟΣ" ΚΑΜΜΙΑ ΟΓΔΟΝΤΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ, Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ (ΟΡΘΩΣ) ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΕ ΤΟ ΡΗΜΑ "ΚΟΣΜΩ" ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΔΕ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ "Ο ΑΜΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ". ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "ΤΟ ΑΡΝΙΟΝ ΤΟ ΕΣΦΑΓΜΕΝΟΝ".

ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΓΡΑΦΕΙ "ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ". ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ".


ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΡΙΣΙΣ:

ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ "ΑΛΗΘΕΙΑΣ". Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ (ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ). ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΙΟΛΟΓΑΜΙΟΛΗΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΥΛΗΣ ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ, "ΜΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΟ." ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ; ΟΧΙ. ΑΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ, ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΑ Τ' ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ;

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ. ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ, Ο ΠΙΛΑΤΟΣ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ ΑΘΩΟ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΑΒΒΑ. "ΗΝ ΔΕ Ο ΒΑΡΑΒΒΑΣ ΛΗΣΤΗΣ." ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΜΕ ΡΑΔΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ, ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΡΦΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΛΑΤΟ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΕΦ ΟΣΟΝ ΑΡΝΕΙΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ, ΚΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΘΡΟΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ. Ο ΠΙΛΑΤΟΣ ΔΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ, ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, "ΙΗΣΟΥΣ ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ." ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΘΗ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΨΟΦΗΣΕ Ο ΤΙΒΕΡΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΕ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΗΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΕΞΟΡΙΑ.

ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ: ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ. ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ, ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΡΙΝ ΣΤΑΥΡΩΘΕΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΩΣ ΔΕΙΛΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ, ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΙΣΟΥΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕ, ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΟΥ ΕΠΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΦΙΛΙΩΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ. Ο ΔΕ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΟΥΜΕ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ.

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ "ΦΩΤΟΣ" ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΪΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΤΟΥΜΠΩΣΕΙ ΠΥΡΩΜΕΝΕΣ ΣΑΡΙΣΣΕΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΣΧΙΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΛΟΙΩΔΗ ΚΑΙ ΛΙΠΩΔΗ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ, ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΛΕΞΗ "ΦΩΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΓΡΑΦΕΙ "Ο ΑΣΤΗΡ Ο ΠΡΩΙΝΟΣ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ." ("LUCIFER" ΛΑΤΙΝΙΣΤΙ.)

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ "ΑΓΑΠΗΣ" ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΜΕ ΕΔΑΦΙΑ ΟΠΩΣ, "Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΗ ΕΣΤΙ," ΚΑΙ "ΟΥΤΩ ΓΑΡ Ο ΘΕΟΣ ΗΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΩΣΤΕ ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΝ ΜΟΝΟΓΕΝΗ ΕΔΩΚΕΝ." ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ ΟΜΩΣ, Η ΕΝΝΟΙΑ "ΑΓΑΠΗ" ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΕΔΙΚΑΖΕ: "ΚΑΙ ΕΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ ΥΜΑΣ, ΠΟΙΑ ΥΜΙΝ ΧΑΡΙΣ ΕΣΤΙ; ΚΑΙ ΓΑΡ ΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩΣΙ." ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΛΙΑΝ ΕΥΚΟΛΩΣ Η ΕΝΝΟΙΑ "ΘΕΟΣ" ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ "ΘΥΜΟΣ" ΚΑΙ "ΟΡΓΗ", ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΗΝ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΜΙΣΟΣ" ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΓΕΣ ΩΣ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΙ" ΕΝΩ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΟΧΙ, ΑΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΥΛ.

Η ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ, ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ, ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΟΣ, ΤΙΜΩΡΟΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ, ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ, ΣΑΔΙΣΤΗΣ, ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ (ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΩΣ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ), ΕΛΙΤΙΣΤΗΣ, ΕΙΔΩΛΟΣΦΑΧΤΗΣ, ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ ΜΕ ΕΦΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΕΦΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΕΦΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑ ΔΙΑΔΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥ. ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ (ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ - ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ - ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΣ), Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΗΘΙΚΩΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΙΜΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.


Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΧΑΛΙΔΑ, Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΙΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΩΔΙΑΖΕΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΑΜΩΣΑΡΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΛΙΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΤΟΥΣ. Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΚΟΣΜΟΥ, Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΨΑΧΝΕΙ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΑ. Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ. Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΟΥ ΩΣ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΩΣ ΤΙΜΩΡΙΑ. Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΣ, ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΙΣΤΟΙ. Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ. Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΤΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΘΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΡΙΝΟ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, "ΜΗ ΦΟΒΟΥ." Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ, "ΦΟΒΟΥ. ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΝ ΟΥΚ ΟΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΘΥΜΟΝ," ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΙ. Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΚΟ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΜΙΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ, ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ, ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥΣ, Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΝΗΛΕΩΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΕΣ.
« Last Edit: December 26, 2014, 03:59:46 am by Pulverem »

Share on Facebook Share on Twitter


Pulverem

 • Guest

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΕΓΩ ΚΑΛΑ, ΡΕ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ 'ΣΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΛΙΝΗ ΣΟΥ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΦΙΓΓΕΙΣ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΣΑΓΟΝΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΨΙΘΥΡΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΒΑΣΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΜΗΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ Σ' ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΕΝΑ ΠΝΙΧΤΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΣΥΡΤΟ, "ΒΟΗΘΕΙΑ," ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ Ή ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ, ΚΑΙ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΓΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΓΥΡΩ ΑΠ' ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΣΜΙΖΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΙΩΜΕΝΩΝ ΚΩΛΟΣΑΡΚΩΝ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΘΑ ΣΟΥ 'ΧΟΥΜΕ ΜΠΗΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΘΑ 'ΝΑΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΑΠ' ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ν' ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΣΥΓΚΟΠΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΥΡΑΝΝΙΕΣΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΒΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.

"ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΚΕΚΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΚΡΑΤΟΥ ΕΝ ΤΩ ΠΟΤΗΡΙΩ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΑΥΤΟΥ, ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΘΗΣΕΤΑΙ ΕΝ ΠΥΡΙ ΚΑΙ ΘΕΙΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ. ΚΑΙ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΩΝ ΕΙΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΙΩΝΩΝ ΑΝΑΒΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΧΟΥΣΙΝ ΑΝΑΠΑΥΣΙΝ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΥΚΤΟΣ."

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile


" ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ - ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ - ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΣ)[/b]

Αυτό μπορείς να το εξηγήσεις λιγο καλυτερα σε παρακαλω;
ευχαριστω.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pulverem

 • Guest
Αυτό μπορείς να το εξηγήσεις λιγο καλυτερα σε παρακαλω;
ευχαριστω.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ Η ΠΟΥΤΑΝΑ. ΟΧΙ, ΜΩΡΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΞΗΓΩ. ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΑΛΛΟΥ, ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΜΠΙΧΛΙΑΡΑ ΚΥΠΡΑΙΑ, ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΛΑΘΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΜΑΥΡΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΠΟΥΡΙ ΑΠ' ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΤΣΙΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΜΠΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΚΩΛΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑΣ ΣΟΥ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΤΕΝΤΩΝΟΥΝ, ΘΑ ΤΟ ΛΥΓΙΖΟΥΝ, ΘΑ ΤΟ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΛΛΑΝΕ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΕΝΩ ΘΑ ΑΝΤΛΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ ΤΑ ΥΓΡΑ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΠ' ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΥΨΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.

ΤΙ ΕΙΜΑΙ, ΜΩΡΗ ΜΠΙΧΛΙΑΡΑ, ΕΓΩ ΝΑ ΛΥΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΙΑΣ ΑΠΛΥΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΚΥΠΡΑΙΑΣ;
« Last Edit: December 27, 2014, 12:35:49 am by Pulverem »

gemista69

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 489
 • Φήμη 5
  • View Profile
καλά χριστούγεννα σε όλους τους γουεμπγουριστάς!


Johny88

 • Guest
Έχω διαβάσει και εγώ το Κατά Ιωάννην Φασιστοψωλαράν Ευαγγέλιον και έχω ψάλλει από καρδιάς τους στίχους του διαβόητου Εθνικοσοσιαλιστού Ευαγγελιστού. Το αγαπημένο μου κομμάτι είναι εκεί που ο Θεός Ιησούς, ο ροπαλοφόρος κοκκινοτρίχης με τα γαλανά μάτια από τα ΕΑΤ-ΕΣΑ, εντοπίζει τα λημέρια των αμαρτωλών κομμουνιστών και, μαζί με τη συνοδεία ανελέητων μαυροφορεμένων (με ράσα) γαμιάδων Χριστιανών, ανεγείρονται στον ουρανό και ρίχνονται με ορμητικό μίσος επάνω τους υπό τη μορφή κεραυνών, κατά τα μεσάνυχτα, τσουρουφλίζοντας τις σάρκες των παρασίτων του παραπετάσματος και διεισδύοντας βαθιά εις τας κολπικάς κοιλότητας των γυναικών, αδερφών και μανάδων των κομμουνιστών, σκίζοντας κάθε σαρκιό και πατώντας κάτω κάθε αξιοπρέπεια που είχε απομείνει σε αυτά τα αποπαίδια του Σατανά!

Μόνοι άξιοι συνεχιστές του Αγώνα του Γιάννη είναι ο Γιάννης ο Λαγός, ντυμένος με πέτσινα και με τις φλέβες να πετάνε από τα στιβαρά μπράτσα του, και ο Νίκος Γαμιά Μιχαλολιάκος, ο οποίος φαίνεται σαν πακιστανός γιατί έχει φωτοστέφανο πάνω στο κεφάλι του και έτσι φαίνεται πιο μαύρο το πρόσωπό του, ενώ είναι Λευκός ο τύπος, μπόρρεμπης να ούμε. Ιδιαίτερη οσία κάβλα όμως είναι η Αγία Ουρανία, η οποία είναι σαν φωτοστέφανο η ίδια, έχει και ένα φωτοστέφανο στο κεφάλι, το οποίο είναι ενσωματωμένο στο φωτοστέφανο του σώματός της και συμβολίζει την κυκλική θεωρία της ιστορίας, ως μεταφυσική χριστιανική παρακαταθήκη.

Δόξα και Τιμή στον Ιησού. Καλά Χριστούγεννα!
https://www.youtube.com/watch?v=VJBz1U6Y-pg

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile


Δόξα και Τιμή στον Ιησού. Καλά Χριστούγεννα!
 

Σκατά στον υπαρκτό ταφο του ιησουλη88.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Έχω διαβάσει και εγώ το Κατά Ιωάννην Φασιστοψωλαράν Ευαγγέλιον και έχω ψάλλει από καρδιάς τους στίχους του διαβόητου Εθνικοσοσιαλιστού Ευαγγελιστού. Το αγαπημένο μου κομμάτι είναι εκεί που ο Θεός Ιησούς, ο ροπαλοφόρος κοκκινοτρίχης με τα γαλανά μάτια από τα ΕΑΤ-ΕΣΑ, εντοπίζει τα λημέρια των αμαρτωλών κομμουνιστών και, μαζί με τη συνοδεία ανελέητων μαυροφορεμένων (με ράσα) γαμιάδων Χριστιανών, ανεγείρονται στον ουρανό και ρίχνονται με ορμητικό μίσος επάνω τους υπό τη μορφή κεραυνών, κατά τα μεσάνυχτα, τσουρουφλίζοντας τις σάρκες των παρασίτων του παραπετάσματος και διεισδύοντας βαθιά εις τας κολπικάς κοιλότητας των γυναικών, αδερφών και μανάδων των κομμουνιστών, σκίζοντας κάθε σαρκιό και πατώντας κάτω κάθε αξιοπρέπεια που είχε απομείνει σε αυτά τα αποπαίδια του Σατανά!

88

Σατανικος Πριαπος

 • Guest
καλά χριστούγεννα σε όλους τους γουεμπγουριστάς!που εχεις χαθει ρε παπαρα;

Pulverem

 • Guest
ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ. Η ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΠΟΤΕ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ.


88


WHY THE BOOK OF REVELATION IS HERESY


QUICK QUIZ, SIX QUESTIONS:

Would Jesus kill little children because their parents sinned?

Would Jesus vomit you and me out of the Kingdom of heaven for being only _luke warm?

Would Jesus change salvation by faith back to salvation by works?

Would Jesus direct his disciples to rule with an "iron rod" instead of love?

Would Jesus send you to hell for not believing every word of the Book of Revelation?

Would Jesus tell you he is coming soon and then not come?


ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΠΑΝΤΩΣ, ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΑΝ ΕΥΚΟΛΩΣ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ.
« Last Edit: December 29, 2014, 03:24:53 pm by Pulverem »