Refi

Author Topic: Το ΚΗΡΥΓΜΑ του Άριου Σατανά!  (Read 982 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

14/88

  • Guest
Ο ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΟΧΛΟΣ ΤΟΥ WEBWAR ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΗΜΙΛΙΠΟΘΥΜΟΥ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΑΡΑ PULVEREM ΠΟΥ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΑΜΜΟ. ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ 2 ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΤΟ ΣΑΤΑΝΟΧΥΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.

ΡΕ ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΣΤΟ WEBWAR;

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΡΕ ΑΜΠΑΛΟΙ
ΔΕ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ

14/88

  • Guest


Meine Ehre heisst Treue!

Pulverem

  • Guest
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ, ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΘΡΗΚΕ ΟΙΗΜΑΤΙΑ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΑΒΟΥΡΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΙΔΕΡΩΝ, ΜΥΤΕΡΩΝ ΚΟΚΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΑΦΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΑΠ' ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΑ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΗΓΟΥΣΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΕΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΑ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΩΡΗ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΒΔΕΛΥΡΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ, ΟΤΙ Ο ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΚΛΙΤΗ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Σ' ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ; ΣΟΥ 'ΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟ, ΡΕ ΧΥΣΟΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΛΑΣΠΟΜΟΥΝΟ; ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΣΤΟΥ ΠΟΥ Σ' ΕΧΟΥΝ ΣΦΗΝΩΣΕΙ ΟΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΑ ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΚΩΛΟΜΗΡΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΦΕΔΡΙΚΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΞΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΑΠΙΚΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΧΕΙΛΑ ΣΟΥ ΑΠ' ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΗΨΑΙΜΙΚΑ ΚΩΛΟΨΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΗΞΙΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ν' ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠ' ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΦΟΥΣΚΩΝΟΝΤΑΣ.

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ 'ΧΕΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ 'ΞΗΓΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΜΕΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΦΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ, ΕΣΥ ΔΗΛΩΣΕΣ, ΠΟΥΣΤΙΚΑ, ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΧΥΣΟΠΑΣΠΑΛΙΣΜΕΝΑ, ΑΓΝΟΙΑ ΠΕΡΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΚΑΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΜΕΙΚΤΗΣ ΕΚΑΝΕΣ ΔΥΟ ΛΑΘΗ. ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ; ΙΔΕ:

ΑΠΟ ΚΑΤΩ Η ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.

ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ ΑΟΡΙΣΤΟΥ:             ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΦΩΝΗ:                                     ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟ ΑΟΡΙΣΤΟΥ:
ΊΔΩ                                                       ΊΔΩΜΑΙ                                                                        ΙΔΕΊΝ
ΊΔΗΣ                                                      ΊΔΗ
ΊΔΗ                                                        ΊΔΗΤΕ
ΊΔΩΜΕΝ                                                 ΙΔΏΜΕΘΑ
ΊΔΗΤΕ                                                    ΊΔΗΣΘΕ
ΊΔΩΣΙ(Ν)                                               ΊΔΩΝΤΑΙ

Ο ΑΟΡΙΣΤΟΣ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΠΑΕΙ "ΟΦΘΩ". ΤΙ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΡΕ ΧΥΣΟΒΑΡΕΣ ΠΟΥΣΤΟΓΕΝΝΗΜΑ; ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Σ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ "Ν" Ή ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠ' ΤΙΣ ΑΚΥΡΕΣ ΓΑΜΙΟΛΟΫΠΟΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΟΤΣΑΡΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΣΤΟΜΕΙΚΤΗ ΣΟΥ, ΞΕΦΤΙΛΑ, ΣΟΥ ΛΕΩ "ΕΧΩ ΙΔΕΙΝ" ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΑ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ.

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ 'ΠΕ, ΡΕ ΠΟΥΤΣΟΒΕΒΗΛΩΤΗ, ΟΤΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗ ΓΕΝΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΓΑΜΩΚΑΡΙΟΛΙΕΣ ΠΟΥ 'ΜΑΘΕΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΗ ΑΝΤΙΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΓΑΜΗΜΕΝΟ, ΕΒΡΑΙΟΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΟΓΑΜΗΜΕΝΟ ΟΝΤΙΝ ΣΟΥ; ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΑΓΑ ΜΩΡΗ ΗΘΙΚΗ ΣΑΛΩΜΗ. ΡΙΞΕ ΕΝΑΝ ΧΟΡΟ ΣΤΟΝ ΝΗΠΕΙΟΣΦΑΧΤΗ ΗΡΩΔΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΩΡΗ ΑΘΡΗΣΚΗ ΠΟΥΤΣΟΦΑΓΑ, ΣΚΙΖΩ ΑΠ' ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ ΤΑ ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΑ, ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΚΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΦΩΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΕΝΩ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΤΙ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΙ ΣΟΥ ΜΕ ΖΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΓΜΕΝΑ ΥΓΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΡΧΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ.

ΑΝ ΘΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥΣ ΡΕ ΓΑΜΩΣΥΡΤΗ, Ή Θ' ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΔΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΒΟΤΑΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥ Ή ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΧΕΣΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΚΡΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ ΚΩΛΟΦΥΛΗ ΠΛΑΘΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΓΑΜΩΣΤΟΜΑΧΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΓΛΟΙΩΔΗ ΜΙΞΗ ΣΑΡΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΟΜΑΖΑ ΖΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ "ΔΙΑΣ", ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ, ΑΠΟΦΙ, ΑΡΡΙΜΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥ, ΙΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΟ (ΠΕΡΙ ΙΣΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΣΙΡΙΔΟΣ). ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΑΔΙΣΜΟΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΟΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΥΜΙΚΟ, ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ ΕΠΙΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ. ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ.

ΑΜΗΝ ΛΕΓΩ ΣΟΙ, ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΘΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΗΜΗ, ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΟΖΕΡΙ, ΕΑΝ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΤΑΡΙΦΑ ΣΟΥ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ; ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΦΗΜΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΥΜΕΝΗ; ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΝ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ; ΤΙ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥΣΤΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΑΝ ΞΕΡΝΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΙΜΑΤΑ, ΔΙΑΡΡΟΙΑ, ΧΥΣΙΑ, ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΞΕΡΑΤΑ ΑΠ' ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ 'ΧΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΤΙΑ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣΦΙΧΤΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕ Σ' ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΚΑΙ 'ΣΥ ΣΑ ΠΟΥΣΤΗΣ ΟΠΩΣ Η ΑΛΛΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ, ΡΕ ΠΟΥΤΣΟΠΟΝΕΜΕΝΕ, ΑΦΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΘΑ 'ΝΑΙ ΣΠΙΛΩΜΕΝΗ ΣΕ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ, ΑΒΥΣΣΟ ΚΑΙ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΩΤΕΣ ΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΚΟΧΛΑΖΟΥΣΑ ΧΥΣΑΔΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΣΑΕΙ ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΟ ΕΚΒΡΑΣΣΟΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ.

" ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΥΝΗΣΑΝ ΤΩ ΔΡΑΚΟΝΤΙ, ΤΩ ΔΕΔΩΚΟΤΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΤΩ ΘΗΡΙΩ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΥΝΗΣΑΝ ΤΩ ΘΗΡΙΩ ΛΕΓΟΝΤΕΣ 'ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΣ ΤΩ ΘΗΡΙΩ; ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ;' "
« Last Edit: May 19, 2014, 04:06:27 pm by Pulverem »

passerby

  • Guest
ΓΟΥΣΤΑΡΩ! Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΧΥΣΚΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΣΑΤΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΥΛΒΕΡΕΜ. Μόνο μη γαμησετε το νήμα με κατεβατά απαντήσεις σαν την από πάνω

FIXED

  • Guest
ΓΟΥΣΤΑΡΩ! Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΜΕΓΑΣ ΧΥΣΚΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΣΑΤΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΒΑΠΟΡΑΚΙ-ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΠΟΥΛΒΕΡΕΜ. Μόνο μη γαμησετε το νήμα με κατεβατά απαντήσεις σαν την από πάνω

FIXED

Kulturkampf

  • Guest
Ο ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΟΧΛΟΣ ΤΟΥ WEBWAR ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΗΜΙΛΙΠΟΘΥΜΟΥ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΑΡΑ PULVEREM ΠΟΥ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΑΜΜΟ. ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ 2 ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΤΟ ΣΑΤΑΝΟΧΥΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.

ΡΕ ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΣΤΟ WEBWAR;

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΡΕ ΑΜΠΑΛΟΙ
ΔΕ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ


ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΣΤΟΒΕΡΕΜ 'Η Ο ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΣΤΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΙΤΑΝΙΑ ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ.ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΧΥΣΚΙΑ

Pulverem

  • Guest
ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΣΤΟΒΕΡΕΜ 'Η Ο ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΣΤΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΙΤΑΝΙΑ ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ.ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΧΥΣΚΙΑ

ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΡΕ ΠΟΥΤΣΟΤΡΑΒΙΟΛΗ ΑΜΟΡΦΩΤΕ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΜΑΣΗΣΕΣ ΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΡΕΥΤΕΙΣ ΕΞΑΕΡΩΜΕΝΑ ΠΟΥΤΣΟΚΟΜΜΑΤΑ. ΟΧΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΛΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΞΕΡΙΖΩΣΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΟΙΣΟΦΑΓΟ, ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΥ ΧΟΡΟΠΗΔΗΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΝΤΡΟΜΑ ΑΡΧΙΔΟΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΙΔΕΡΩΣΑΝ ΚΑΘΕ ΡΥΤΙΔΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΦΙΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΩΛΟΣΑΡΚΑ ΣΟΥ.