Author Topic: Mark Steyn - A Disgrace To The Profession  (Read 101 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Mark Steyn - A Disgrace To The Profession
« on: January 29, 2016, 01:32:13 pm »
Το εξαιρετικό βιβλίο του Mark Steyn, A Disgrace To The Profession, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εδώ, βάζει το τελευταίο καρφί στην ταφόπλακα της δήθεν επιστημονικότητας της τρομοκρατίας που ασκείται από κρατικούς οργανισμούς με τελικό στόχο τη σκλαβιά των πολιτών και τον εξανδραποδισμό της βιομηχανίας από το Κράτος και τους καταναλωτές φόρων.  Με 100 και πλέον διάσημους επιστήμονες, αρκετούς εκ των οποίων κομμουνιστές που εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι η θερμοκρασία ανεβαίνει, καταδεικνύουν πως ο άνθρωπος, το κομμουνιστικό έργο του οποίου στηρίχτηκε η προπαγάνδα του κλιματικού κρατικισμού, ο ελεεινός κομμουνιστάκος ο Μάικλ Μαν, σκύλευσε κάθε επιστημονική αρχή και δεοντολογία, χρησιμοποίησε αναξιόπιστες μεθόδους, έκανε στατιστικές αλχημείες, εξαφάνισε ολόκληρες ιστορικές περιόδους όπως η Μικρή Εποχή των Παγετώνων (Little Ice Age) και η Μεσαιωνική Θερμή Περίοδος (Medieval Warm Period), τα οποία ήταν εμπόδια στον σκοταδο-λυσενκοϊσμό του, για να παραδώσει το εκτρωματικό hockey stick graph στον κρατικιστικό οργανισμό IPCC, ο οποίος στηρίζει φανατικά την παγκόσμια διακυβέρνηση, και να τρομοκρατήσουν την ανθρωπότητα παγκοσμίως με σκοπό την αύξηση της φορολογίας, την επέκταση του Κράτους και τη σκλαβιά των ανθρώπων.

Μετά από αυτό το βιβλίο, όποιος εξακολουθεί να πιστεύει στην τρομοκρατία των κλιματολάγνων πρέπει να θεωρείται τρομερά ούγκανος και επικίνδυνα βλάκας. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου σήμερα μπορεί να μην γνωρίζει πως η αναπαράσταση της θερμοκρασίας στην οποία στηρίζεται η κλιματοτρομοκρατία, έχει μετρηθεί από δακτυλίους κορμών δέντρων και εκφράζει ένα σωρό άσχετους με τη θερμοκρασία παράγοντες, όπως το νερό, την ατμόσφαιρα, τον ήλιο, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ'αγόρι του Βενιζέλου. Σίγουρα αυτό το νέο τρομοκρατικό έκτρωμα της εκτρωματικής κομμουνίστριας Ναόμι Κλάιν, το οποίο κυκλοφόρησε και το αγοράζουν οι μαλάκες οι Έλληνες, δεν αναγράφει μέσα την αλήθεια, αλλά συνεχίζει να εκφοβίζει τον κόσμο με σκοπό να του αποστερήσει την ελευθερία. Αλλά η αλήθεια υπάρχει και η Λευκή Φυλή, η ανώτατη φυλή, δεν πρέπει να πορεύεται με το ψέμα. Το ψέμα οδηγεί στον κομμουνισμό, στην κλιματοτρομοκρατία της Κλάιν και όλοι γνωρίζουμε πως αυτή η ανοργασμικότητα του κομμουνισμού φέρνει μαζί της τον μαύρο πούτσο στις γυναίκες και τις αδερφές μας και θα αναγκάσει εμάς τους Λευκούς να τον πληρώνουμε κι από πάνω. Για αυτό λοιπόν ας πάψει η τρομοκρατία του ψέματος, ας πάψουν οι κουτοπονηριές του να διοριστεί ένας εξυπνάκιας στο δημόσιο κι ας φάει το παραμύθι ο μαλάκας ο γείτονας. Το ψέμα ως θεμέλιο της κοινωνίας θα την καταστρέψει ολοσχερώς. Ποτέ δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Άπαξ και αποδεχτείς το ψέμα της κλιματοτρομοκρατίας για να τρέφεσαι σε βάρος του Λευκού, νομιμοποιείς τη διαδικασία εκείνη που θα καταλήξει στο να ξεσκίζουν 5 λαθραίοι σκυλάραπες το κωλάντερο της κόρης σου και καταδικάζεις τους γιους σου να γλείφουν και όσα πέφτουν στο πάτωμα. Εκεί οδηγεί ο σοσιαλισμός, εκεί οδηγεί το παραμύθι του "φαινομένου του θερμοκηπίου".

Μόνη λύση ο Καπιταλισμός και η Αλήθεια. Δόξα και Τιμή στον Μαρκ Στάιν που τα έγραψε σταράτα και πήρε γνώμες από 100 καταξιωμένους επιστήμονες και απέδειξε ότι όσοι μιλάνε για απότομη αύξηση της θερμοκρασίας λόγω του διοξειδίου του άνθρακα, δεν ξέρουν τι τους γίνεται, ή ψεύδονται χειρότερα και από τον Λυσένκο.ΟΡΙΣΤΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΙΣΤΕΣ


ΟΡΙΣΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ (ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ)