Author Topic: ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αγκαλιά με την εγχώρια πλουτοκρατία  (Read 127 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Inglorius Bastards

  • Guest
«Η Γιάννα Αγγελοπούλου την περασμένη Πέμπτη έκανε δεξίωση στο σπίτι γνωστού παράγοντα δημοσίων σχέσεων και καλεσμένοι ήταν δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το life style. [Πηγή] μου υπενθύμισε τις σχέσεις του γιού της με το κόμμα της χαράς και την πολυποίκιλη «βοήθεια» που παρείχε η ίδια προεκλογικά, αλλά και μετεκλογικά στο κόμμα. Η Γιάννα Αγγελοπούλου είχε προσφέρει βοήθεια στον Αλέξη Τσίπρα στο πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ για τις συναντήσεις που πραγματοποίησε και τις ομιλίες που έκανε. Πολύ επίμονες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυρία Αγγελοπούλου επιθυμεί να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων ως υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ».
Το δημοσίευμα-κάψιμο της υποψηφιότητας, επιχείρησε να διαψεύσει κατ’ αρχάς ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας τα εξής: «Το δημοσιογραφικό δαιμόνιο και οι “αξιόπιστες”, όπως πάντα, πηγές του συνεργάτη των “Νέων ” κ. Παπαχρήστου τον  οδήγησαν στη μεγάλη “ανακάλυψη” της προσέγγισης της κας Αγγελοπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καθώς και σε ενδεχόμενη υποψηφιότητά της στο Δήμο της Αθήνας.    Για να μην αγωνιά τζάμπα, τον ενημερώνουμε πως τέτοιο θέμα δεν υφίσταται».
Τι σημαίνει όμως «δεν υφίσταται»; Η ακριβής ερμηνεία του όρου είναι πως «αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κουβεντιάσει κάτι τέτοιο». Επίσης, μπορεί να ερμηνευθεί και ως εξής: «και να το έχουμε κουβεντιάσει δε μπορούμε να το ανακοινώσουμε τόσο πρόωρα, γιατί θα «καεί» η υποψηφιότητα». Πάντως, δεν το αποκλείουν ρητά και κατηγορηματικά…
Ακολούθησε οργισμένη ανακοίνωση της μαντάμ Γιάννας, που χαρακτήρισε το δημοσίευμα «κατασκευή».
Πάντως, σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, η μαντάμ Γιάννα έχει μεγαλύτερες φιλοδοξίες από το να γίνει δήμαρχος Αθηναίων. Θέλει, λένε, να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της δημοκρατίας, με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ!
Σε κάθε περίπτωση, οι σχέσεις Γιάννας-ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν. Μάλιστα, η μαντάμ δεν είναι και τόσο ξένη στον ακροαριστερό χώρο, γιατί στα νιάτα της ήταν στο ΚΚΕ (μ-λ) αλλά και η χρηματοδότηση του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στις Η.Π.Α.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
δλδ ποιο το περιεργο; μηπως οι αλλοι ειναι καλυτεροι; με τον νγμ πορνοξενοδοχο και τον σκατηριδιαρη γιο μεγαλογιατρου; (για αυτο εγινε και φαρμακας....)
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.