Author Topic: Ρουβίκωνας εναντιον El-Al  (Read 549 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Ρουβίκωνας εναντιον El-Al
« on: July 06, 2016, 01:10:52 pm »
Την στιγμη που η ΧΑ γλύφει καθε σιωνιστική πέτρα για να γίνει κυβέρνηση, ο Ρουβίκωνας δίνει ενα μαθημα στος φασιστες του Ισραήλ.

Quote
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ EL-AL ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Κυριακή 26/6/2016, μεσημέρι, διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών , Ελευθέριος Βενίζελος.

Ένας άντρας από την Κολομβία κινείται μαζί με την οικογένειά του στους χώρους επιβίβασης επιβατών με σκοπό να ταξιδέψουν προς την Ισπανία. Μια φυσιολογική διαδικασία ρουτίνας για χιλιάδες επιβάτες που κινούνται στο αεροδρόμιο και επιβιβάζονται σε αεροπλάνα, όπως και για το συγκεκριμένο άτομο. Την ίδια στιγμή, άλλα άτομα ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν σε πτήση των Ισραηλινών αερογραμμών και, για αυτόν το λόγο, στο χώρο επιβίβασης, βρίσκονταν και υπάλληλοι της εταιρείας για να τους εξυπηρετήσουν. Δύο όμως από τους υπαλλήλους είχαν έναν άλλο ρόλο, αυτό της παροχής υπηρεσίας ασφάλειας. Έτσι θεώρησαν ύποπτο τον συγκεκριμένο άντρα και αποφάσισαν να τον σταματήσουν να τον ελέγξουν . Και επειδή οι κινήσεις του τους φάνηκαν περίεργες, θεώρησαν σωστό να πέσουν πάνω του και να τον χτυπήσουν.....Φυσικά επενέβησαν οι μπάτσοι του αεροδρομίου για να διευθετήσουν το συμβάν και, όπως αποκαλύφθηκε, οι δύο υπάλληλοι ασφαλείας είχαν Ισραηλινά διπλωματικά διαβατήρια, σαφή ένδειξη ότι δεν πρόκειται για απλούς υπαλλήλους, αλλά εκπαιδευμένους μπράβους των υπηρεσιών ασφαλείας του Ισραηλινού κράτους.

Η αεροπορική εταιρεία του Ισραήλ, η EL-AL, δεν είναι μια απλή συνηθισμένη εταιρεία αεροπορικών μεταφορών, αλλά αποτελεί και έμμεσα ένα από τα όπλα, ή πολλαπλασιαστές ισχύος του κράτους του Ισραήλ. Σε όλες τις πολεμικές αναμετρήσεις που έχει το Ισραήλ η EL-AL, έχει αναλάβει τον κρίσιμο ρόλο μεταφορές υλικών και εφοδίων που χρειάζονται από το εξωτερικό, οι Ισραηλινές Ένοπλες δυνάμεις, χωρίς αυτό να αποτελεί μυστικό, αλλά έχει δημοσιευτεί πολλές φορές στον τύπο. Το προσωπικό της λαμβάνει, πέρα από την κλασική εκπαίδευση που έχουν οι υπάλληλοι στις αερογραμμές, και άλλη ποιο ειδικευμένη που άπτεται του ειδικού της ρόλου. Πέρα από αυτό, πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ αναλαμβάνουν να βρίσκονται ανάμεσα στους επιβάτες τόσο εν πτήσει, όσο και κατά την επιβίβαση ή αποβίβασή τους, για να αποτρέψουν δυσάρεστες καταστάσεις.

Αυτοί έχουν εντολές να ενεργούν κατά το δοκούν όταν κρίνουν πως πρέπει να επέμβουν. Αυτό συνέβη και εκείνη την Κυριακή στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έδειξαν και την νοοτροπία που διέπει τις υπηρεσίες ασφαλείας αλλά και τις ένοπλες δυνάμεις αυτού του κράτους. Μια νοοτροπία που την έχουμε δει και διαβάσει πολλές φορές να εκδηλώνεται στα κατεχόμενα, στην λωρίδα της Γάζας. Όπου πάνοπλοι Ισραηλινοί χτυπάνε με ό,τι μέσο έχουν στην διάθεση τους, χωρίς να κάνουν διακρίσεις τον εξεγερμένο λαό της Παλαιστίνης και της λωρίδας της Γάζας. Όπου τραυματίζουν και σκοτώνουν ό,τι θεωρούν επικίνδυνο για το κράτος τους χωρίς να δίνουν κανέναν λογαριασμό.

Φυσικά για εμάς δεν αποτελεί έκπληξη αυτό το συμβάν, που αποτελεί άλλο ένα επεισόδιο κρατικής βίας του Ισραήλ, και ούτε φυσικά αισθανόμαστε αποτροπιασμένοι για την καταπάτηση της κυριαρχίας του Ελληνικού κράτους, που είναι περιοχή ευθύνης του το αεροδρόμιου Αθηνών. Μας εξοργίζει όμως η νοοτροπία των ένστολων και μη τραμπούκων του Ισραήλ. Και για να αναφέρουμε το Ελληνικό κράτος και ειδικά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, μια χαρά συνεργάζεται με το Ισραηλινό κράτος στο στρατιωτικό τομέα, παραδείγματος χάριν, με την διενέργεια κοινών στρατιωτικών ασκήσεων με την συμμετοχή ιπτάμενων μέσων και πλοίων, καθώς επίσης και με την φιλοξενία σε Ελληνικό έδαφος όλων αυτών των μέσων δίνοντας στο Ισραήλ ένα επιπλέον τεράστιο πεδίο εκπαίδευσης του.

Εκπαίδευση που θα την χρησιμοποιήσει κατά του λαού της Παλαιστινης με την γνωστή βαρβαρότητα που το διακρίνει. Ακόμα και στον τομέα των υπηρεσιών ασφαλείας πρέπει να υπάρχει συνεργασία, όπως καταδεικνύει το γεγονός στο αεροδρόμιο, αλλιώς δεν θα λειτουργούσαν έτσι οι μπράβοι του Ισραήλ και τον χειρισμό θα έκαναν οι Ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας. Αντιμετώπισαν με την γνωστή σκληρότητα έναν απλό τουρίστα, όπως αντιμετωπίζουν τόσο τους Παλαιστίνιους εξεγερμένους, όσο και τους Ισραηλινούς που αποφασίζουν είτε να μην υπηρετήσουν στις ένοπλες δυνάμεις, είτε να εναντιωθούν στην πολιτικές του Ισραηλινού κράτους.

Για αυτό αποφασίσαμε να παρέμβουμε δυναμικά στον τομέα αναχώρησης πτήσεων της El-Al στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος.

Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβίκωνας.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Share on Facebook Share on Twitter


stasou_mugdala

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 384
 • Φήμη 0
  • View Profile
Re: Ρουβίκωνας εναντιον El-Al
« Reply #1 on: July 06, 2016, 02:53:09 pm »
Κάντε καμιά μαλακία να πλησιασετΕ τους οβρέους τόσο όσο να αισθανθούνε οτι απειλούνται και δειτΕ πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.Όσοι δουλεύουν στην ασφάλεια των Ισραηλινών έχουν ΟΛΟΙ διπλωματικά διαβατήρια.Όσους και να καθαρίσουν  δεν μπορούν ουτε μια τρίχα απο τα αρχίδια τους να τους πειράξουν . ;D ;D ;D

FIXED

 • Guest
Re: Ρουβίκωνας εναντιον El-Al
« Reply #2 on: July 06, 2016, 06:19:48 pm »
Είμαι κρατικιστής και πέφτω στα 4. Είμαι παθητικός, περιμένω το θαύμα. Δεν έχω αξιοπρέπεια ούτε αυτοσεβασμό. Με ξεσκεπάζουν επί χρόνια, με αποκαλύπτουν για όλες τις πουστιές που έχω κάνει και τα ψέματα που λέω δημόσια, με βρίζουν, με φτύνουν, με μισούν, μου ζητάνε να φύγω, αλλά εγώ ξανάρχομαι σαν να μην συνέβη τίποτα. Είμαι ανίκανος να μάθω. Παριστάνω ότι δεν έγινε τίποτα. Δεν έχω φίλους. Δε με αγαπάει κανείς. Είμαι πιο μόνος και από ποτέ. Μόνο όταν με σοδομίζουνε δημόσια νιώθω. Θα κάνω τα πάντα για να με ταπεινώνουνε δημόσια. Θα λέω ότιδηποτε άσχετο. Θα αντιγράφω αντιφατικές ασυναρτησίες. Έχω ψύχωση. Δεν μπορώ να ξεκουνήσω με τίποτα. Είμαι ανεπίδεκτος και σκατόψυχος. Όταν μου δώσανε το προνόμιο να διαχειριστώ το ww, εγώ έφυγα και το άφησα να κλείσει. Το μόνο που μου άρεσε ήταν να παίρνω μάτι τις IP, γιατί κατά βάθος είμαι ποταπός ρουφιανάκος. Είμαι μειράκιο στο μυαλό σε σώμα 40άρη. Μου αξίζει να με εξουσιάζουν και να με χρησιμοποιούν για σκλάβο οι ΛΧΑ και να βγάζουν λεφτά από όσα κάνω. Είμαι σκουπίδι. :'( :'( :'(
FIXED