Author Topic: Κειμενα Πολυκαρπου Γεωργιαδη  (Read 272 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Κειμενα Πολυκαρπου Γεωργιαδη
« on: January 14, 2013, 06:56:08 pm »


ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ, φαινεται να μας λεει ο Πολυκαρπος στην πιο πανω φωτο.

Του απανταμε: ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.

Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Share on Facebook Share on Twitter


mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Η 9η θερμιδορ της αστικής δημοκρατίας
[/size]

από Γεωργιάδης Πολύκαρπος 23:57, Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

 9Η ΘΕΡΜΙΔΟΡ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Στον καπιταλισμό δε μπορεί να υπάρξει δημοκρατία
Παντελής Οικονόμου
Στέλεχος του ΜΠΑΤΣΟΚ


Με τον ναζιστικής έμπνευσης ηθικό πανικό και το μεταμοντέρνο τηλεοπτικό πογκρόμ, οι εβραίοι του 21ου αιώνα στοχοποιούνται


Με μπροστάρη το άξιο τέκνο χουντικών, τον ακροδεξιό κρετίνο Νίκο Δένδια, η εσωτερική τρόικα συγκροτεί το αυταρχικό Κόμμα της τάξης, με στόχο την άγρια καταστολή κάθε έκφανσης προλεταριακής ανταρσίας. Οι πρόσφατες κατασταλτικές επιθέσεις στη Βίλα Αμαλίας, στη Σκαραμαγκά, στη ΑΣΟΕΕ και στον 98 fm έχουν μια ξεκάθαρη πολιτική στόχευση: να αλλάξει το κέντρο βάρους της δημόσιας συζήτησης, αφού η πολιτική εξουσία έχει στριμωχτεί άγρια από τις αποκαλύψεις των σκανδάλων. Υπάρχει, όμως, μία ευρύτερη στόχευση, πιο συνολική.


Αυτό το ντελίριο καταστολής δεν μπορούμε να το αποσπάσουμε από το πλαίσιο της αυταρχικής επέλασης του κεφαλαίου και του κράτους του. Ο αναρχικός χώρος, παρ όλες τις αδυναμίες που κουβαλάμε, αποτελεί μία από τις πιο βασικές συνιστώσες του κινήματος αυτό- απελευθέρωσης των καταπιεσμένων και γι αυτό πρέπει να χτυπηθεί παραδειγματικά. Χτυπώντας τους αναρχικούς, οι κρατικοί μηχανισμοί κάνουν πρόβες καταστολής για να χτυπήσουν κάθε ίχνος κοινωνικής και ταξικής απειθαρχίας.Ήδη με το λεγόμενο δόγμα Αγκραμούντ όλα τα ριζοσπαστικά κινήματα στοχοποιήθηκαν και εξομοιώθηκαν με τον ισλαμικό φονταμενταλισμό, ενώ τα κράτη της Ε.Ε. συγκροτούν έναν αστυνομικό/ στρατιωτικό μηχανισμό, την  EYROGENDFOR, με ομολογημένο σκοπό την αντιμετώπιση των εσωτερικών κρίσεων και των κοινωνικών ταραχών. Η επέλαση του νεοφιλελευθερισμού έχει σαν απαραίτητο συμπλήρωμα τον αστυνομικό/ μιλιταριστικό κεϋνσιανισμό. Η συρρίκνωση του κρατικού καπιταλισμού (του αλήστου μνήμης κράτους πρόνοιας) συνοδεύεται από τη γιγάντωση του κατασταλτικού κράτους. Και τα μαντρόσκυλα του Κεφαλαίου ετοιμάζονται υλικοτεχνικά για την άγρια καταστολή των προλεταριακών αγώνων. Μέχρι και την ρομποτική τεχνολογία επιστρατεύουν για κατασταλτικούς σκοπούς, όπως καταγγέλλουν σε έκθεση τους οι Κλινική Διεθνών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!!


Χαρακτηριστική των προθέσεων τους υπήρξε η άσκηση καταστολής πλήθους τον Φλεβάρη του 11 στο στρατόπεδο Κορομηλά του Κιλκίς, με την κωδική ονομασία  Καλλίμαχος. Εκεί συμμετείχε η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία, τμήμα της Νατοϊκής Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης (NRF) και κομμάτι ενός συνολικότερο διακρατικού σχεδιασμού με στόχο τη σταθεροποίηση και πρόληψη κρίσεων. Η εν λόγω ταξιαρχία αποτελεί ένα εν δυνάμει σχηματισμό μάχης εναντίον των κοινωνικών και ταξικών αγώνων, όπως αποδείχτηκε και από την προληπτική κάθοδό της στη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.


Παρόμοιο περιεχόμενο με τον Καλλίμαχο είχε και η περσινή άσκηση Πυρπολητής που έγινε στη Σκύδρα, με σκοπό την προετοιμασία των μιλιταριστικών κατασταλτικών μονάδων σε συνθήκες αστεακών ταραχών. Κι αυτό το πλέγμα των επίσημων κατασταλτικών δομών συμπληρώνεται και από διάφορες ανεπίσημες παραστρατιωτικές ή παρακρατικές οργανώσεις με σαφή ακροδεξιό ιδεολογικό προσανατολισμό, όπως είναι διαφορές Λέσχες Εφέδρων, η Πατριωτική Πολιτοφυλακή και φυσικά οι επαγγελματίες ρουφιάνοι και κυπατζήδες της Χρυσής Αυγής.


Δεν είναι τυχαία η στρατικοποίηση των δομών κρατικής καταστολής. Ακόμα και για επεμβάσεις σχετικά χαμηλής έντασης, για τις οποίες θα αρκούσε η επέμβαση συμβατικών μπάτσων, πλέον χρησιμοποιούνται ειδικές αντικατασταλτικές μονάδες με ημι-στρατιωτική δομή, όπως οι ΕΚΑΜ. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως παρά την έντονη περί κουκούλας παραφιλολογία του Δένδια, οι μοναδικοί κουκουλοφόροι που υπήρχαν στη Δέλτα, στην Αμαλίας και άλλου, ήταν οι ΕΚΑΜίτες! Έτσι, οι υποδομές που φτιάχτηκαν για το χτύπημα της ένοπλης έκφανσης του κινήματος, πλέον αποχτούν διευρυμένο ρόλο. Είναι η εφαρμογή στην πράξη του δόγματος Αγκραμούντ: πόλεμος στον ριζοσπαστισμό και την τρομοκρατία των καταλήψεων, των απεργιών και της ανυπακοής. Οι διάφορες μορφές κοινωνικού ριζοσπαστισμού θα αντιμετωπίζονται πλέον όπως και οι ένοπλοι αντίπαλοι του καθεστώτος!


Όλες αυτές οι κατασταλτικές δομές του αστυνομικού μιλιταριστικού/ συμπλέγματος δεν δημιουργήθηκαν μονάχα για τον αναρχικό χώρο ή τους άλλους ριζοσπαστικούς πολιτικούς χώρους. Η εν ψυχρώ εκτέλεση 46 εργατών στη Ν. Αφρική από την αριστερή κυβέρνηση του Αφρικανικού Εθνικού Κογκρέσου ίσως να είναι η προεικόνιση και του δικού μας μέλλοντος, σε μια ενδεχόμενη ανεξέλεγκτη όξυνση του κοινωνικού ανταγωνισμού. Η απόσταση της Βίλα Αμαλία από τα ορυχεία Μαρικάνα, ίσως είναι πιο μικρή από όσο νομίζουμε.


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ


ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!
ΥΓ 1 : Το ΚΚΕ καταδίκασε με ανακοίνωσή του την κατάληψη των γραφείων της ΔΗΜ. ΑΡ. , ντροπιάζοντας για μια ακόμα φορά τη μνήμη χιλιάδων κομμουνιστών που αγωνίστηκαν κάτω από την κόκκινη σημαία. Ο γραφειοκρατικός μηχανισμός του KΚΕ, ως αριστερό δεκανίκι του καπιταλισμού είναι πολύτιμος σύμμαχος του Κόμματος της τάξης. Άξιος ο μισθός σας, απόγονοι του Μαλινόφσκι!!


ΥΓ 2: Μετά τα συγκλονιστικά ευρήματα που εντόπισαν στις καταλήψεις τα μαντρόσκυλα του Δένδια, τους καλώ να επισκεφθούν και το κελί μου, για να εντοπίσουν μια γιάφκα ακόμα, με ευρήματα ανάλογης σοβαρότητας: εδώ θα βρουν δυο κατσαρόλες, τις οποίες προφανώς γεμίζω με εκρηκτικές ύλες στα πρότυπα του Ραβασόλ. Θα βρουν μπαταρίες, προφανώς για συναρμολόγηση εκρηκτικών μηχανισμών. Θα βρουν χαρτική ύλη και πλήθος στυλό, προφανώς για τη συγγραφή προκηρύξεων και αναλήψεων ευθύνης. Θα βρουν Ιστορία της Αθεΐας του Ζακ Μινουά, προφανώς επειδή εμπλέκομαι με σατανιστικές τελετές (αν και θα βρουν και μια Καινή Διαθήκη, προφανώς για ξεκάρφωμα). Θα βρουν και βιβλία του Ορχάν Παμούκ, του Αζίζ Νεσίν και του Γιασάρ Κεμάλ, προφανώς επειδή είμαι μυστικός πράκτορας των Τούρκων. Θα βρουν και το περιοδικό Θέσεις που εκδίδει ο Μηλιός: ιδού η ατράνταχτη απόδειξη της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ και κουκουλοφόρων! Και το συγκλονιστικότερο όλων των ευρημάτων θα είναι δυο γιαούρτια Αγελαδίτσα, σαφής ένδειξη ενοχής για τεντιμποισμό και παραβίαση του νόμου 4000


Πολύκαρπος Γεωργιάδης


Αυτόνομο Κελί 2, Κέρκυρα 10/1/13
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.