Author Topic: Να ζησετε Β.Ν. και Ν.Ρ!!!  (Read 192 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: Να ζησετε Β.Ν. και Ν.Ρ!!!
« on: December 08, 2014, 10:20:07 am »
Στις 8 Αυγούστου 2014 ο Νίκος Ρωμανός παντρεύτηκε την αγαπημένη του 18χρονη Βιργινία η οποία ασχολείται με τον κλασικό χορό. Τον γάμο τέλεσε ο δήμαρχος Αυλώνα,στο γραφείο της διεύθυνσης των φυλακών Αυλώνα και σε συγκινητικό κλίμα. Tις φωτογραφίες δημοσίευσε η εφημερίδα Πρώτο Θέμα.
/

Η σχέση των δύο νέων είχε αρχίσει έξω από τη φυλακή και πριν ο Νίκος συλληφθεί για τη γνωστή υπόθεση στον Βελβεντό. Μετά τη σύλληψή του, η σύντροφός του δεν μπορούσε να τον επισκεφτεί καθώς δεν επιτρεπόταν

 Τότε ο Ρωμανός αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του η οποία τον έχει στηρίξει όλο αυτό το διάστημα. Τον γάμο τέλεσε ο δήμαρχος Αυλώνα,σε ένα γραφείο της διεύθυνσης των φυλακών Αυλώνα και σε συγκινητικό κλίμα. Μετά το γάμο, ο Νίκος επέστρεψε στο κελί του ενώ η σύζυγός του μαζί με τις οικογένειες γευμάτισαν εκτός φυλακής.





Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.