Author Topic: Για έναν Μαύρο Δεκέμβρη!  (Read 269 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Re: Για έναν Μαύρο Δεκέμβρη!
« on: November 13, 2015, 11:53:58 am »
Εξωφρενικές μαλακίες. Λέει δεν προσκυνάει τον πλούτο ενώ όλη του η ζωή είναι μια ψύχωση που αφορά το πως θα αρπάξει τον πλούτο των άλλων. Έχει πετάξει στον κάθαλο των αχρήστων κάθε ικμάδα της προσωπικότητάς του και έχει εργαλειοποιηθεί στην υπηρεσία της κλοπής του πλούτου των συνανθρώπων του, του θεμελίου του κάθε Κράτους. Δεν διστάζει να δολοφονήσει ανθρώπους, να πάρει ζωές, να βάλει βόμβες, να προκαλέσει φρίκη, τρόμο και κακό, απλά και μόνο για να αρπάξει τον πλούτο που άλλοι παρήγαγαν. Από το πρωί μέχρι το βράδυ αραδιάζει τον βερμπαλισμό της εξουσίας και ζει χωρίς να εργάζεται για να συνεχίσει να ζει παρασιτικά εις βάρος των άλλων, και, σαν να μην έφτανε αυτό, έχει και το απύθμενο θράσος να αποκαλει τους ξενιστές του δειλούς και να τους μισεί. Κανένας κομμουνιστής δεν έχει όνειρο ζωής να ζήσει από αυτά που παράγει ο ίδιος. Όλοι τους θέλουν να εξουσιάζουν τους υπολοίπους, να ποδηγετούν τις ζωές των άλλων και να πληρώνονται από το υστέρημα των υποδουλωμένων παραγωγών. Κύριο αίτημα των τζάμπα μακγών "αντι"εξουσιαστών είναι η αύξηση της φορολογίας, δηλαδή η ενδυνάμωση, επέκταση και διόγκωση του κρατικού τέρατος, ενός τέρατος στου οποίου τις φλέβες ρέουν φόροι.

 Λέει δεν γουστάρει το μονοπώλιο της βίας ενώ με λύσσα δικτατορική προωθεί το ποιμνιακό ιδελογημα της οπλοφοβίας που αφοπλίζει τον Λαό και τον παραδίδει έρμαιο στις ορέξεις της εξουσίας. Υποστηρίζει ότι είναι επαναστάτης, ενώ το Κράτος λύγισε όλους τους νόμους που κανονικά λυγίζουν κάθε μεροκαματιάρη και κάθε επιχειρηματία που δεν παρασιτούν από άλλους, για να βρίσκεται αυτός ο δολοφόνος ελεύθερος και να σουλατσέρνει και να διαδίδει τη φορολαγνική του ψυχοπάθεια, μια ψυχοπάθεια που αποκαλει και επαναστατική, δήθεν κατά του συστήματος, με λαμπρό παράδειγμα τα μπάχαλα του Δεκέμβρη του 08, επί Καραμανλή, που έμπαιναν οι τότε αντιεξουσιαστές-αντικομφορμιστές-αντιγραβατικοί στα πολυκαταστήματα των πολυεθνικών και έβγαιναν με 5 κουστούμια και 10 γραβάτες ο καθένας τους για να διοριστούν στο Κράτος επί Σύριζα και να μουγκαθούν μετά στην τρυφηλότητα της προστασίας της εξουσίας.

Ο μόνος που έμεινε απ'έξω και δεν διορίστηκε, μόνο και μόνο επειδή ήταν βασιλικότερος του βασιλέως, είναι αυτό το κακομαθημένο πλουσιόπαιδο, το μαλακισμένο κατακάθι των κρατικών κατηχητικών που αποκαλούνται σχολεία, που έχει τυφλωθεί να αποθεώνει τον πλούτο και τη μπατσαρία τύπου KGB του Κράτους στο οποίο ονειρεύεται ότι αυτός θα είναι από πάνω, και βαράει μαλακία στο ξενοδοχείο του Κορυδαλλού - μόνο τα σ/κ που αράζει εκεί - και έχει ονειρώξεις ότι είναι ο μέγας δολοφόνος και ότι σφάζει και φορολογεί όλους τους Έλληνες.

Γαμώ τη μάνα σας κωλόπαιδα! Σας έχει κάνει το κρατικό σχολείο χειρότερα και από σκουπίδια.

« Last Edit: November 13, 2015, 11:57:09 am by Pinochet88 »