Author Topic: Αυτοδιαχειριζομενοι Χωροι & εναλλακτικα νομισμ  (Read 1396 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

mistepmax

 • Guest


200 και πλέον Αυτοδιαχειριζόμενοι Κοινωνικοί Χώροι και Καταλήψεις υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα. Οι περισσότεροι δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια.


Οι Αυτοδιαχειριζόμενοι Κοινωνικοί Χώροι είναι οι νέοι κόμβοι της Αλληλέγγυας – Κοινωνικής Οικονομίας. Σ’ αυτούς διοργανώνονται καθημερινά δεκάδες δραστηριότητες αλληλέγγυου, πολιτιστικού και επιμορφωτικού χαρακτήρα. Στεγάζονται: κινηματογραφικές λέσχες,  θεατρικές ομάδες, τοπικά μουσικά γκρουπ, παιδικοί σταθμοί και σε κάποιους υπάρχουν χώροι φιλοξενίας αστέγων και επισκεπτών. Λειτουργούν συλλογικές κουζίνες, καφενεία, δανειστικές βιβλιοθήκες. Συγκεντρώνονται τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα. Οργανώνονται κάθε είδους εργαστήρια και σεμινάρια, γίνονται ανταλλακτικά χαριστικά παζάρια, δωρεάν κοινωνικά φροντιστήρια, μαθήματα ξένων γλωσσών, χορού, παρουσιάσεις βιβλίων, εικαστικές εκθέσεις κ.ο.κ.

Είναι οι νέες αυτόνομες κοινότητες της πόλης και της γειτονιάς. Σε κάθε Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Χώρο συστεγάζονται πολλές ανεξάρτητες ομάδες και σχήματα που κυοφορούν τις νέες ιδέες και κουλτούρες στην Ελλάδα της κρίσης.

Οι περισσότερες απ’ αυτές τις κοινότητες νέων αποκτούν νομική μορφή και πληρώνουν νοίκι. Όμως, όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα,  αρκετές συλλογικότητες επιθυμούν να παραμείνουν άτυπες, ανεξάρτητες και εξωθεσμικές, γιατί δεν έχουν καμιά εκτίμηση και εμπιστοσύνη σ’ αυτό το θεσμοθετημένο κράτος… Και στην Ελλάδα δεκάδες εγκαταλελημένα κτίρια, πρώην βίλες, εργοστάσια, στρατόπεδα, αποθήκες επαναχρησιμοποιούνται από ομάδες νέων, πριν ρημάξουν ολοκληρωτικά. Τα επισκευάζουν με εθελοντική εργασία, τα συντηρούν και τους ξαναδίνουν ζωή.

Κάθε τόσο, σε κάποιες από αυτές τις κατάληψεις, εισβάλει η αστυνομία και τις εκκενώνει. Άλλοι χώροι ανακαταλαμβάνονται από τους καταληψίες, αλλού οι ομάδες αναζητούν καινούργια στέγη. Εμείς δεν διαγράφουμε καμία κατάληψη από τις παρουσιάσεις μας, γιατί οι συλλογικότητες συνεχίζουν να υπάρχουν. Αυτές ανατάσσουν και δίνουν ζωή στα εγκαταλειμμένα κτίρια. Χωρίς τη δράση τους μιλάμε μόνο για ντουβάρια.

Λεφτά υπάρχουν! Αρκεί να τα εφεύρουμε… Χιλιάδες εναλλακτικά νομίσματα κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο συμπληρωματικά και παράλληλα με τα εθνικά ή υπερεθνικά νομίσματα, δημιουργώντας μια νομισματική ποικιλότητα (diversite monetaire). Οι χώρες που διαθέτουν τα μεγαλύτερα σε κυκλοφορία ανταλλακτικά – εναλλακτικά νομίσματα είναι ο Καναδάς, οι ΗΠΑ, η Βραζιλία, η Αυστραλία, η Νότια Αφρική, η Κίνα, η Βρετανία και η Γερμανία.
 
Ένας από τους δημιουργούς του ευρώ, ο Μπερνάρντ Λιετέρ (www.lietaer.com/about/bio), στο βιβλίο του«Το μέλλον του χρήματος» προσπαθεί να αποδείξει ότι «η νομισματική ποικιλότητα είναι απαραίτητη για τη βιωσιμότητα και την προσαρμοστικότητα της οικονομίας».
 
Έτσι ανατάχτηκε το κατεστραμμένο Βανκούβερ, έτσι επιβίωσαν έξι εκατομμύρια Αργεντίνοι: με τουςαστικούς λαχανόκηπους Ροσάριο, τις λέσχες ανταλλαγών nodos, εκδίδοντας 200 εκατομμύρια κοινωνικά χαρτονομίσματα creditos.
 
Στην Ευρώπη τα μεγαλύτερα και τεχνολογικά πιο προηγμένα ηλεκτρονικά δίκτυα ανταλλαγών – LEDS λειτουργούν στις αγγλοσαξονικές χώρες. Στη Γερμανία κυκλοφορούν περίπου 50 εναλλακτικά τοπικά νομίσματα, που υποστηρίζονται από την «Ενωση Εναλλακτικών Νομισμάτων», κοινωνικές τράπεζες και86 περιφερειακά ταμεία (Regiongelder).
 
To παράλληλο κοινωνικό νόμισμα του Βερολίνου, το Berliner, γίνεται δεκτό σε περισσότερα από 200 μαγαζιά όπου ψωνίζουν και συχνάζουν νέοι. Στη Γαλλία κυκλοφορεί ένα τριπλό εναλλακτικό νόμισμα, τοSOL (Αλληλοβοήθειας Υγείας – Πρόνοιας, Ηθικού Ισοδίκαιου Εμπορίου και Ανταλλακτικό Συνεταιριστικό) και στην Ιταλία το Libra και το Credito.
 
Στην Ελλάδα υπάρχουν ήδη 49 Τοπικά Εναλλακτικά Νομίσματα και λειτουργούν 49 Τράπεζες Χρόνου.  Υπάρχει πλέον η εμπειρία και το δυναμικό για να δημιουργηθεί μια Κοινωνική Τράπεζα των κινημάτων και των συνδικάτων στα πρότυπα της Ιταλικής Κοινωνικής Τράπεζας Βanca Popolare Etica.
 
Μετά την επιτυχία του ΟΒΟΛΟΥ της Πάτρας και της Τοπικής Εναλλακτικής Μονάδας (ΤΕΜ) του Βόλου, σε δεκάδες πόλεις και γειτονιές κυκλοφορούν ηλεκτρονικά, Τοπικά Εναλλακτικά Νομίσματα.
 
Αν ένας «τρελός» δήμαρχος τολμήσει να τυπώσει τοπικό νόμισμα, με σύνθημα την αυτάρκεια, οι δημότες θα ευημερήσουν! Ανακυκλώνοντας τα υπάρχοντα προϊόντα και υπηρεσίες με γειτονικούς δήμους, θα μειωθεί αυτομάτως η ανεργία και θα χτυπηθεί η μαύρη εργασία. Όπως έγινε στην αυστριακή πόλη Worgl το 1932-34 μεσούσης της κρίσης του ’29.

Αν π.χ. τα Ιωάννινα αποκτούσαν ένα εναλλακτικό νόμισμα παράλληλο με το ευρώ, την… Κυρά Φροσύνη, δες το κείμενο των συναγωνιστών του τοπικού δικτύου ΚΑΠΑ για το πώς μπορεί να γίνει μόχλευση και η πόλη να αναταχθεί οικονομικά.
 
Βεβαίως χρειάζεται ο «τρελοδήμαρχος» να ιδρύσει Xρονοτράπεζα ή Κοινωνική Tράπεζα στα πρότυπα τωνTriodos και GLS και Charity Bank και της βραζιλιάνικης Banco Palmas, η οποία το 2008 πήρε το «Βραβείο Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας» από τον ΟΗΕ. Καλώς ήλθατε στον καινούριο κόσμο της ανταλλακτικής εργασίας και του «δωρεάν κοινωνικού χρήματος»!


stasou_mugdala

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 384
 • Φήμη 0
  • View Profile
Μπαφους και ξυδια κερνανε; ;D

lol

 • Guest
Μπαφους και ξυδια κερνανε; :(

δε δεχομαστε κρυφοπασοκικα γιουσουφακια του τσιπρα στις οασεις ελευθεριας... τακους ανεραστε κομπλεξικε γεροπρεζοβλακο που εισαι βουτηγμενοσ μεστο ψεμα και τη χολη... εφαγες γερο μαιντφακ απο το γουγλη.... με τα συνεχομενα ριπορτ που καναμε σου κοψαμε τα λεφτα ψιχουλα της πολυεθνικης και εσβησες 100.000 κοπυπεηστ ποστακια της κακιας ωρας προπαγαντα των νταβατζηδων για να μη χασεις τα φραγκα... ξεβρακωθηκες μονος σου για μια μπαγιατικη τυροπιτα απο τα εβερεστ... πιο μικροαστουλης πεθαινεις... αντε να παιξεισ με το μικροσκοπικο τσουτσουνοπετσακι σου τωρα στο γιουπορν με βιαζμους και τροχαια γιατι οπως εχεισ πει μονο αυτα σε φτιαχνουν 4 φορες τη μερα... α ξεχασα.... δεν εισαι εσυ... ειναι καποιος αλλος... εσυ εισαι αλλος... ασχετος... παντα καποιος αλλος... φτιαχνεις περσονες και κλωνους με αηκιου 85 για να κρυβεσαι... δειλεεεεεεεεε!!! ειναι τυχαιο οτι τοσα χρονια ερχεσαι στη μοναδικη ελευθερη φωνη του ιντερνετ και εχεις παθει ψυχωση να το κλεισεις αλλα δεν εχεις ουτε ενα λογαριασμο που να εχει κρατησει πανω απο μερικους μηνες... τυχαιο;;; δε νομιζω... κοιτα τι ωραια που σου γαμαμε το κρυφοφασιστικο σου μυαλο ο μιστερμαξ και εγω χωρις κλωνους και μλκες που κανεις εσυ.... γιατι δεν εχεις @@ και φοβασαι το κραξιμο... ξερεις οτι ο αληθινος σου εαυτος δεν αξιζει μια... και κρυβεσαι πισω απο μασκες σαν πουστρακι στη ψυχη που εισαι... τα ιδια εκανες και με το πλατη... τα ιδια εκανες και πριν με ολη τη μπλογκοσφαιρα γιαυτο σε κραζανε στα χεητμπλογκ... ποιος εχει βαλει στο ματι το γουεμπγορ;;; ποιος θελει να κλεισει τη μοναδικη ανεξαρτητη φωνη στο ιντερνετ;;; οποιος και αν ειναι δε θα τα καταφερει... οσο και να χτυπαει τ κωλο του κατω... το γουεμπγορ θα συνεχισει να τα χωνει σε ολους οσο και αν αυτο ενοχλει καποιους κομπλεξκους γερομικροαστουληδες!!!! πουτσα και ξυλο και σουβλα και κααααααρβουνο λεμε νικωλακη!!! κανενα ελεος αχαχαχαχαχαχα

Libertarian

 • Guest
ΔΕΜΕΛΕΝΕΝΙΚΟΚΑΙΝΑΣΚΑΣΕΙΣΚΑΙΝΑΣΚΑΣΕΙΣ!!!

Όχι, φίλε λολ, να σε διορθώσω. ΝΑΙ εγώ είμαι ο Fringe, εγώ είμαι ο μυγδάλας, εγώ είμαι ο Πλατής κλπ κλπ κλπ. Τα βρήκες όλα. Επίσης εγώ είμαι και ο άλλος που λες άλλες φορές. Και βλέπω τακτικά γιουπορν, έχω "τουρμποεξ" και έχω πουλήσει το νεφρό μου για να συνεχίσω να πληρώνω συνδρομή ίντερνετ και να σε διαβάζω. Κατά βάθος σε έχω ερωτευτεί παράφορα, θέλω να δω μια φωτογραφία σου, να δω ποια είναι αυτή η θείκή φιγούρα που στοιχειώνει τα υγρά μου όνειρα και με κάνει να επισκέπτομαι τακτικότερα το τοπικό μπουρδέλο και να ζητάω από την τσατσά κάποια που να με βρίζει σαν κι εσένα. ΝΑΙ. ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΣ ΕΝΩ ΣΕ ΓΑΜΑΩ, ΜΩΡΟ ΜΟΥ. ΠΥΡ(Κ)ΑΥΛΩΣΕ ΜΕ!!!! Θα έλεγα ότι και η μάνα σου είναι και γαμώ τα γκομενάκια, αλλά η αλήθεια είναι ότι εσύ είσαι το καλύτερο καυλάκι, τέτοιο στόμα κόλαση μόνο εσύ.

Τρέμω και μόνο στην ιδέα ότι θα το διαβάσεις, καυλώνω άπειρα και μόνο στη σκέψη ότι σου ερεθίζω το μυαλό. Με ερεθίζει η καύλα σου, μανάρι μου.

stasou_mugdala

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 384
 • Φήμη 0
  • View Profile
ΔΕΜΕΛΕΝΕΝΙΚΟΚΑΙΝΑΣΚΑΣΕΙΣΚΑΙΝΑΣΚΑΣΕΙΣ!!!

 εγώ είμαι ο μυγδάλας,

Eτσι και ξαναπεις οτι εισαι ο μυγδαλας θα σου γαμησω την Αμμοχωστον πρωτα και μετα θα σου κανω ετησια συνδρομη στο Πασοκ ;D ;D

lol

 • Guest
Eτσι και ξαναπΩ οτι ειΜαι ο φιστικακης θα Μου γαμησω τους αγιους αναργυρους πρωτα και μετα θα Μου κανω ετησια συνδρομη στο Πασοκ τσυριζα :( :(

φιξντ

Libertarian

 • Guest
ΕΙΜΑΙ Ο ΜΥΓΔΑΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΑΜΑΩ ΤΟΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ (καλά κι εσύ Τζίπριος, ρε καρντάσι; Σε φωλιά πέσαμε;  ;D )

Προτιμώ κάτι πιο σταθερό. ΚΚΕ. Αν είναι να είσαι κομμούνι, να είσαι σωστό κομμούνι, όχι άμπαλος ψευτοαναρχικός κομμουνιστής.

Yuri

 • Guest
Καλή η αλληλέγγυα οικονομία και άντε να δεχτώ και τις συγκεκριμένες δομές(αν και πάσχουν αρκετά). Το ζήτημα με τις συγκεκριμένες δομές και τα πανηγυράκια είναι ότι λειτουργούν ως "νησίδες" στην οικονομία της αγοράς,χωρίς να αμφισβητούν στην πράξη ούτε τα μονοπώλια,ούτε τις υπάρχουσες κρατικές δομές. Λίγοι είναι οι συνειδητοποιημένοι, και ακόμα λιγότεροι οι οργανωμένοι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία συζήτηση τον "ιστορικό" πλέον βόθρο για την προσπάθεια δημιουργίας ενός τοπικού νομίσματος στα εξάρχεια(ο Μαξ θα το θυμάται σίγουρα). Είδες να προχωράει κάτι Μαξ; Πάρτε το χαμπάρι "νησίδες" εντός ενός συστήματος,χωρίς κεντρική οργάνωση και συγκεκριμένο στόχο την αποκαθήλωση του καπιταλισμού ενώ είναι έρμαια "συλλογικοτήτων" επιπέδου συντακτών της Athens Voice, δεν μπορούν να είναι αποτελεσματικές και συνεπείς στον αγώνα για την ανατροπή.

Sagapaw

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 284
 • Φήμη 0
  • View Profile
ΣΚΑΤΑ, ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
ΣΤΟΝ ΛΑΡΥΓΓΙ ΟΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
ΣΕ ΠΑΣΗΣ ΧΥΣΕΩΣ "ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ"
ΟΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ "ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ"
ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ ΣΑΣ ΨΩΦΟΠΑΣΟΚΟΙmistepmax

 • Guest
Καλή η αλληλέγγυα οικονομία και άντε να δεχτώ και τις συγκεκριμένες δομές(αν και πάσχουν αρκετά). Το ζήτημα με τις συγκεκριμένες δομές και τα πανηγυράκια είναι ότι λειτουργούν ως "νησίδες" στην οικονομία της αγοράς,χωρίς να αμφισβητούν στην πράξη ούτε τα μονοπώλια,ούτε τις υπάρχουσες κρατικές δομές. Λίγοι είναι οι συνειδητοποιημένοι, και ακόμα λιγότεροι οι οργανωμένοι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία συζήτηση τον "ιστορικό" πλέον βόθρο για την προσπάθεια δημιουργίας ενός τοπικού νομίσματος στα εξάρχεια(ο Μαξ θα το θυμάται σίγουρα). Είδες να προχωράει κάτι Μαξ; Πάρτε το χαμπάρι "νησίδες" εντός ενός συστήματος, χωρίς κεντρική οργάνωση και συγκεκριμένο στόχο την αποκαθήλωση του καπιταλισμού ενώ είναι έρμαια "συλλογικοτήτων" επιπέδου συντακτών της Athens Voice, δεν μπορούν να είναι αποτελεσματικές και συνεπείς στον αγώνα για την ανατροπή.

με κεντρικη οργανωση δεν εχουμε αναρχια ,εχουμε κρατισμο.... τζιαι μια χαρα συνεπεισ ειμαστε σαυτα που πιστευουμε με τη μικρη συλλογικοτηττα μας.... τζοην ας να γινουμε πιο πολλοι

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
με κεντρικη οργανωση δεν εχουμε αναρχια ,εχουμε κρατισμο....

ακριβως! Θαμπαπ!  ;)

Quote
Καλή η αλληλέγγυα οικονομία και άντε να δεχτώ και τις συγκεκριμένες δομές(αν και πάσχουν αρκετά). Το ζήτημα με τις συγκεκριμένες δομές και τα πανηγυράκια είναι ότι λειτουργούν ως "νησίδες" στην οικονομία της αγοράς,χωρίς να αμφισβητούν στην πράξη ούτε τα μονοπώλια,ούτε τις υπάρχουσες κρατικές δομές. Λίγοι είναι οι συνειδητοποιημένοι, και ακόμα λιγότεροι οι οργανωμένοι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία συζήτηση τον "ιστορικό" πλέον βόθρο για την προσπάθεια δημιουργίας ενός τοπικού νομίσματος στα εξάρχεια(ο Μαξ θα το θυμάται σίγουρα). Είδες να προχωράει κάτι Μαξ; Πάρτε το χαμπάρι "νησίδες" εντός ενός συστήματος, χωρίς κεντρική οργάνωση και συγκεκριμένο στόχο την αποκαθήλωση του καπιταλισμού ενώ είναι έρμαια "συλλογικοτήτων" επιπέδου συντακτών της Athens Voice, δεν μπορούν να είναι αποτελεσματικές και συνεπείς στον αγώνα για την ανατροπή.

Κύττα, ουτε εμεις πιστευουμε πως η αλληλεγγυα οικονομια θα φερει την επανασταση, γιατι το καθεστως αυτο στηρίζεται πανω στην βια και σε τιποτα αλλο. Ωστόσο παρα το ενα χερι να βαραει το αλλο μεχρι να ερθει η αγια ωρα της επαναστασης, ας κανουμε κατι, τα οποια και χρηστικη σημασια εχουν και αποτελουν εν δυναμη δυναμικες εστιες γρηγορης προώθησης στο μελλον.

Πάντως για την κεντρική οργανωση ειδαμε τα αποτελέσματα, μιας και κανεις επικληση στην ανθρωπινη εμπειρια. Η ΕΣΣΔ κατάστρεψε την λεξη "κομμουνισμος" και της εδωσε κακη χροια για χιλιαδες χρονια. Ενω ο κοσμος ηταν ετοιμος για το βημα προς τα μπρος, οι σταλινικοι ξαναφερανε τον μεσσαίωνα.

Α, και να δουμε, αν αρρωστήσεις πηγαινε στα επειγοντα του συστημικού ΕΣΥ. Τι θα δεις εκει; Τι θα δεις και εδω; Και τωρα πες μου ποιος ειναι ο αναποτελεσματικός.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Yuri

 • Guest
με κεντρικη οργανωση δεν εχουμε αναρχια ,εχουμε κρατισμο.... τζιαι μια χαρα συνεπεισ ειμαστε σαυτα που πιστευουμε με τη μικρη συλλογικοτηττα μας.... τζοην ας να γινουμε πιο πολλοι

Και ποιος σου είπε ότι εγώ είμαι αναρχικός ή ότι υποστηρίζω ντε και καλά τον συγκεκριμένο τρόπο δράσης; Απλώς εκφράζω την άποψη μου, ότι πέρα από τις αγαθές προθέσεις το όλο εγχείρημα πάσχει και το παραγόμενο έργο δεν φαίνεται να  έχει κάποια δυναμική και συγκεκριμένη στόχευση πέρα από την ικανοποίηση βραχυπρόθεσμων στόχων χωρίς πλάνο για ρήξη και ανατροπή. Όσο για την μαζικοποίηση ,με τον στρουθοκαμηλισμό που βλέπω να επικρατεί στον χώρο, δεν βλέπω μέλλον.

Libertarian

 • Guest
Ξεκάθαρη παραδοχή του Κύπριου ότι δεν είναι αναρχικός και ότι είναι κομμούνι. Το ξαναλέω: Δεν είστε νέο φρούτο. Οι προτεστάντες έχουν δοκιμάσει τις συνταγές σας πολύ πριν αρχίσετε να διαβάζετε Στίρνερ, Κροπότκιν και Μαλατέστα. Ο ίδιος ο Στίρνερ είχε επίγνωση αυτής της κληρονομιάς και αμφιβάλλω αν θα ήθελε να μοιάσει σε αυτά τα πρότυπα, ως γνήσιος αναρχοκαπιταλιστής. Ο ορισμός της σχιζοφρένειας είναι να κάνεις ξανά και ξανά το ίδιο πράγμα περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα. Είναι πασιφανές, δηλαδή, ότι οι κομμουνιστές, όπως και αν δηλώνουν και αυτοπροσδιορίζονται ("ελευθεριακοί" κομμουνιστές, "αναρχο"κομμουνιστές", "αναρχο"συνδικαλιστές", "μουτουαλιστές" κλπ), είναι αντικειμενικά ψυχικά διαταραγμένοι και θα αφανιστούν από τη Γη όχι μέσω ενός ένοπλου Ολοκαυτώματος, αλλά σε ορίζοντα αιώνων, αφού οι αυθεντικοί Αναρχικοί, οι εντερπρενέρ, οι παραγωγοί, οι εχθροί των παράσιτων, οι καπιταλιστές, θα φέρουν την Αληθινή Αναρχία. Και δε θα είναι μία ουτοπία όπου όλα θα είναι τέλεια. Και έγκλημα θα υπάρχει, και φόνοι και βιασμοί και ληστείες. Αλλά όλα αυτά τα εγκλήματα θα είναι στο περιθώριο και δε θα έχουν κέντρο βάρους που θα στηρίζεται από την υποτιθέμενη "λαϊκή βούλησιν". Χωρίς την ιδεολογία (δηλαδή την κοσμική θρησκεία των κομμουνιστών) το κράτος αφοπλίζεται και λογική συνέπεια είναι η πτώση του και η ανάκαμψη της Αναρχικής, Ελευθεριακής, Καπιταλιστικής αγοράς και του γνήσιου αναρχικού εθελοντισμού, της Ψυχικής Υγείας της Κοινωνίας.

mistepmax

 • Guest
Και ποιος σου είπε ότι εγώ είμαι αναρχικός ή ότι υποστηρίζω ντε και καλά τον συγκεκριμένο τρόπο δράσης; Απλώς εκφράζω την άποψη μου, ότι πέρα από τις αγαθές προθέσεις το όλο εγχείρημα πάσχει και το παραγόμενο έργο δεν φαίνεται να  έχει κάποια δυναμική και συγκεκριμένη στόχευση πέρα από την ικανοποίηση βραχυπρόθεσμων στόχων χωρίς πλάνο για ρήξη και ανατροπή. Όσο για την μαζικοποίηση ,με τον στρουθοκαμηλισμό που βλέπω να επικρατεί στον χώρο, δεν βλέπω μέλλον.

εεε  μοκεη δεκτο... παντως εμεις με τη μικρη συλλογικοτητα μας δεν εχουμε ακομα τις οργανωτικεσ δυνατοτητες για βομβιστικες ενεργιες... αυτο μπορουμε αυτο κανουμε


Ξεκάθαρη παραδοχή του Κύπριου ότι δεν είναι αναρχικός και ότι είναι κομμούνι. Το ξαναλέω: Δεν είστε νέο φρούτο. Οι προτεστάντες έχουν δοκιμάσει τις συνταγές σας πολύ πριν αρχίσετε να διαβάζετε Στίρνερ, Κροπότκιν και Μαλατέστα. Ο ίδιος ο Στίρνερ είχε επίγνωση αυτής της κληρονομιάς και αμφιβάλλω αν θα ήθελε να μοιάσει σε αυτά τα πρότυπα, ως γνήσιος αναρχοκαπιταλιστής. Ο ορισμός της σχιζοφρένειας είναι να κάνεις ξανά και ξανά το ίδιο πράγμα περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα. Είναι πασιφανές, δηλαδή, ότι οι κομμουνιστές, όπως και αν δηλώνουν και αυτοπροσδιορίζονται ("ελευθεριακοί" κομμουνιστές, "αναρχο"κομμουνιστές", "αναρχο"συνδικαλιστές", "μουτουαλιστές" κλπ), είναι αντικειμενικά ψυχικά διαταραγμένοι και θα αφανιστούν από τη Γη όχι μέσω ενός ένοπλου Ολοκαυτώματος, αλλά σε ορίζοντα αιώνων, αφού οι αυθεντικοί Αναρχικοί, οι εντερπρενέρ, οι παραγωγοί, οι εχθροί των παράσιτων, οι καπιταλιστές, θα φέρουν την Αληθινή Αναρχία. Και δε θα είναι μία ουτοπία όπου όλα θα είναι τέλεια. Και έγκλημα θα υπάρχει, και φόνοι και βιασμοί και ληστείες. Αλλά όλα αυτά τα εγκλήματα θα είναι στο περιθώριο και δε θα έχουν κέντρο βάρους που θα στηρίζεται από την υποτιθέμενη "λαϊκή βούλησιν". Χωρίς την ιδεολογία (δηλαδή την κοσμική θρησκεία των κομμουνιστών) το κράτος αφοπλίζεται και λογική συνέπεια είναι η πτώση του και η ανάκαμψη της Αναρχικής, Ελευθεριακής, Καπιταλιστικής αγοράς και του γνήσιου αναρχικού εθελοντισμού, της Ψυχικής Υγείας της Κοινωνίας.

γουαταφακ;;; γουαταφακ;;; οτιναναι!!! παθαινεις διαλειψεις και τη μια απαντας την αλλη δεν απαντα;;; ΓΟΥΑΤΑΦΑΚ;;; ο ορισμος της σχιζοφρενιασ ειναι να κανεις ξανα και ξανα το ιδιο πραγμα περιμενοντας διαφορετικο αποτελεσμα.... εισαι ψυχικα αρωστος λεμε και κανεις δε θασαγαπησει ποτε για τα ψεματα και τις πουστιες που κανεις;;; συνεχισε να ανεβαζεις τη κινηση του φορουμ... δουλεψε για μας  ηλιθιε μαλακαmistepmax

 • Guest
Ο ορισμός της σχιζοφρένειας είναι να κάνεις ξανά και ξανά το ίδιο πράγμα περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα.

ΕΙΜΑΙ Ο ΜΥΓΔΑΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΑΜΑΩ ΤΟΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΣ ΕΝΩ ΣΕ ΓΑΜΑΩ, ΜΩΡΟ ΜΟΥ. η αλήθεια είναι ότι εσύ είσαι το καλύτερο καυλάκι μόνο εσύ. Με ερεθίζει η καύλα σου, μανάρι μου.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. PREPAER UR ANUS.

Εσύ γαμιόλη ελα με την όπισθεν. Σε περιμένουμε καυλωμένοι και έτοιμοι για δράση.

-ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΙΣΤΕΠΜΑΞ ΨΟΦΗΣΕ;
-ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ

Ρε γαμιόλη σου το έχω ξαναπεί, μη χώνεσαι γιατί έχω την IP σου και θα βάλω πληρωμένους δολοφόνους να καταδιώξουν μέχρι και τους συγγενείς 5ου βαθμού που έχεις. Ξέρω ποιος πούστης είσαι, κανόνισε ληστοσυμμορίτη. Θα σου γαμήσω ό,τι έχεις και δεν έχεις.πρωτα με βριζει απειλει να με σκοτωσει να με γαμησει εμενα και τη νεκρη μου μανα και μετα ερχεται και ζηταει να μιλησει μαζι μου σαν να μην τρεχει τιποτα περιμενοντας να παρω στα σοβαρα τις κοπυπεηστ "αναλυσεις" που τρολαρει...
Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑΣ!!!

Libertarian

 • Guest
Πώς φαίνεσαι ότι δεν έχεις ιδέα τι εστί webwar. Ακόμα να πεις το επώνυμό, καυλάκι μου. Νικολάκης ΤΙ;

Αυτό για τη μάνα σου, πάντως, δε θυμάμαι να το είπα. Βέβαια σε δικαιολογώ, μόλις μπήκες κι εσύ στο πανεπιστήμιο, παιδί στα twentees σου. Αλλά πες μου, ρε κακομοίρη. Στην Κύπρο πρέπει να έχετε πολλά μπάζα, έτσι; Ή πρέπει εσύ λιγάκι να μη βλέπεσαι. Πάντως ελπίζω η αυθάδεια προς τους μεγαλύτερούς σου να περιορίζεται στο διαδίκτυο. Αμαρτία θα είναι να σε μαζεύει η μάνα σου από κανένα χαντάκι. Και να πεις ότι εκφέρεις άποψη, να πω οκ ας πάει στο διάολο, είσαι μουνόπανο αλλά με άποψη. Εσύ είσαι μουνόπανο σκέτο. Consider this my last address, attention ****.

mistepmax

 • Guest

Πώς φαίνεσαι ότι δεν έχεις ιδέα τι εστί webwar. Ακόμα να πεις το επώνυμό, καυλάκι μου. Νικολάκης ΤΙ;

Αυτό για τη μάνα σου, πάντως, δε θυμάμαι να το είπα. Βέβαια σε δικαιολογώ, μόλις μπήκες κι εσύ στο πανεπιστήμιο, παιδί στα twentees σου. Αλλά πες μου, ρε κακομοίρη. Στην Κύπρο πρέπει να έχετε πολλά μπάζα, έτσι; Ή πρέπει εσύ λιγάκι να μη βλέπεσαι. Πάντως ελπίζω η αυθάδεια προς τους μεγαλύτερούς σου να περιορίζεται στο διαδίκτυο. Αμαρτία θα είναι να σε μαζεύει η μάνα σου από κανένα χαντάκι. Και να πεις ότι εκφέρεις άποψη, να πω οκ ας πάει στο διάολο, είσαι μουνόπανο αλλά με άποψη. Εσύ είσαι μουνόπανο σκέτο. Consider this my last address, attention ****.


φιξντ-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Η εθελοντική συλλογικότητα οργανώσεων και πολιτών Λέσβου “Το Χωριό του Όλοι μαζί” αποτελεί ένα Συντονιστικό Δίκτυο Αλληλεγγύης που συμβάλλει στη διεύρυνση και το συντονισμό τόσο των ομαδικών όσο και ατομικών προσπαθειών, με σκοπό την υπεύθυνη προώθηση της κοινοτικής αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας και στήριξης.
 
Οι δράσεις του Δικτύου στηρίζονται στο παρακάτω κείμενο Διακήρυξης Προθέσεων:

«Ότι δεν φέρνει η ευθύνη, το φέρνει η ανάγκη»

Με αφετηρία το γεγονός ότι ο τόπος μας βρίσκεται σε οικονομική, πολιτική, ανθρωπιστική, πολιτισμική και ηθική κρίση και ξεκινώντας από τις αξίες ότι:

α) Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στην αξιοπρέπεια

β) οι άνθρωποι έχουν υποχρέωση να συμμετέχουν δημοκρατικά στις αποφάσεις που επηρεάζουν τη ζωή τους και

γ) οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να παλεύουν για να δημιουργήσουν το περιβάλλον που επιθυμούν, προχωρούμε στη συγκρότηση ενός Συντονιστικού Οργάνου που θα αγκαλιάζει όλες τις ήδη υπάρχουσες δομές αλληλεγγύης, σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Έχοντας αρχικά ως βάση τις ήδη υπάρχουσες δομές αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία μας, επιδιώκουμε μέσα από το Συντονιστικό αυτό όργανο τη διεύρυνση και το συντονισμό τόσο των ομαδικών όσο και ατομικών προσπαθειών, με σκοπό να προωθήσουμε υπεύθυνα την κοινοτική αλληλεγγύη, αλληλοβοήθεια και στήριξη, να επαναφέρουμε στο κέντρο της καθημερινότητας την κοινότητα, με δράσεις που αφορούν την υγεία, τη σίτιση, την ανταλλακτική οικονομία, τη στήριξη των μεταναστών, την εκπαίδευση, το περιβάλλον και πολλά άλλα.

Το εγχείρημα αυτό λαμβάνει υπόψη την πλήρη αυτονομία και αυτοτέλεια των συντονισμένων φορέων, δομών και των ατομικών διαθεσιμοτήτων και απευθύνεται τόσο σε οργανωμένες ομάδες όσο και σε μεμονωμένους πολίτες κάθε επαγγέλματος, ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης και καταγωγής.

Η προσπάθεια αυτή είναι σαφώς πολιτική, αλλά με κανένα τρόπο κομματική. Δεν λειτουργούμε με τη λογική της ανάθεσης, αλλά με τη λογική της αυτοενδυνάμωσης, της αυτενέργειας και της εξεύρεσης δικών μας λύσεων, δίχως εξαρτήσεις και με δικούς μας ανθρώπινους και υλικούς πόρους. Επιδιώκουμε μία συνεχή και συλλογική επαναδιαπραγμάτευση της υπάρχουσας αισθητικής, σκέψης και δράσης που θα πηγάζει άμεσα από το δικαίωμα και την ευθύνη να καθορίζουμε εμείς οι ίδιοι τον τρόπο και τα μέσα που λειτουργεί μία κοινότητα.

 

Πολίτες, φορείς, ΜΚΟ, κινήματα, πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή, ώστε να ανασυγκροτηθεί η τοπική κοινότητα:

Δίκτυο Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης Λέσβου “Ήλεκτρο”

Ιατρείο – Φαρμακείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Λέσβου

Σωματείο «Φίλοι της Μητρόπολης»

Εθελοντική Ομάδα Παμ. Ταξιαρχών « Συντροφιά των Αρχαγγέλων»

Ένωση Καταναλωτών Λέσβου

Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης Μυτιλήνης

Κοινωνικό Παντοπωλείο Πλωμαρίου

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λέσβου

Κίνημα «ΔΕΝ Πληρώνω»

Κίνηση Συνύπαρξης και Επικοινωνίας στο Αιγαίο

ΜΚΟ «Αγκαλιά»

Περιβαλλοντικός & Πολιτιστικός Σύλλογος «Δρυς» Σκαλοχωρίου

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης

Σύλλογος Καρκινοπαθών Λέσβου

Σύλλογος Μεσογειακής Αναιμίας Λέσβου

Σύλλογος Πασχόντων από Αλτσχάϊμερ

Σύλλογος Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες “Κυψέλη”
ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Help – Βοήθεια για το Παιδί και τον Έφηβο

Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Λέσβου

Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Λέσβο

Παραγωγοί Λαϊκών Αγορών

Ιατρικός Σύλλογος Λέσβου

Το Χαμόγελο του Παιδιού

Ακαδημία Πολιτών

Γραφείο Ψυχολόγων Νοσοκομείου

“Μέτοικοι του χωριού
ΠΟΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ
ΔΙΚΤΥΟ “ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”

ΙΑΤΡΕΙΟ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Η ιδέα της δημιουργίας του Ιατρείου – Φαρμακείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και γενικότερα η ιδέα της έκφρασης της έμπρακτης αλληλεγγύης απέναντι σε άτομα και ομάδες που πλήττονται με ιδιαίτερη ένταση, δεν είναι ούτε καινούρια ούτε πρωτότυπη. Υπάρχουν μάλιστα περιπτώσεις σε όλη την Ελλάδα όπου τέτοιες πρωτοβουλίες υλοποιούνται με σημαντική επιτυχία.

Το Ιατρείο – Φαρμακείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Λέσβου είναι μια εθελοντική προσπάθεια λειτουργών της Υγείας (γιατρών, φαρμακοποιών, νοσηλευτών κλπ.) και άλλων εθελοντών, που ξεκίνησε τη λειτουργία σε χώρο που παραχώρησε η Περιφέρεια Β. Αιγαίου. Οργανώνεται καταρχήν με πρωτοβουλία γιατρών, φαρμακοποιών, μελών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και εθελοντών πολιτών και φιλοδοξούμε να πλαισιωθεί και από άλλους εθελοντές και συλλογικότητες του νησιού μας.

Η ανάγκη για την ίδρυση και λειτουργία του προέκυψε από τη διαπίστωση ότι συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των συμπολιτών μας που αδυνατούν να προσεγγίσουν τις υπηρεσίες υγείας. Η οικονομική κρίση, η ανεργία και η ανασφάλιστη εργασία στερούν τη δυνατότητα χρήσης οποιασδήποτε δημόσιας υπηρεσίας υγείας, συμπεριλαμβανομένου του ΕΣΥ. Αντίστοιχα ίσως και οξύτερα προβλήματα συναντούν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στις δημόσιες δομές παροχής ιατρικής φροντίδας.

Το ιατρείο – φαρμακείο απευθύνεται σε όσους βιώνουν για διάφορους λόγους, αποκλεισμό από την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και δεν μπορούν να έχουν καμία πρόσβαση σε δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Σ’ αυτό παρέχονται υπηρεσίες πρωτοβάθμιας ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και πρόληψης (όχι επειγόντων περιστατικών).

Δεν υποκαθιστούμε το δημόσιο σύστημα υγείας. Πιστεύουμε ότι το κράτος είναι υποχρεωμένο να σταθεί δίπλα στον κόσμο που έχει ανάγκη. Ακόμα και χωρίς ασφαλιστική ικανότητα πρέπει όλοι να έχουν πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας. Δεν νοείται να υπάρχει πολίτης που να μην μπορεί να διαβεί την πόρτα ενός νοσοκομείου ή ιατρείου ασφαλιστικού οργανισμού.

Το Ιατρείο λειτουργεί στην οδό Βουρνάζων 2 (πάνω από το Ταχυδρομείο Μυτιλήνης) κάθε Τετάρτη 6-8 το απόγευμα και κάθε Πέμπτη 12 – 2 το μεσημέρι. Τις ώρες αυτές λειτουργεί Παθολογικό ιατρείο και κατόπιν συνεννόησης μπορεί να λειτουργεί ταυτόχρονα και Παιδιατρικό. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εξέτασης και διαγνωστικών εξετάσεων και από γιατρούς – εθελοντές άλλων βασικών ειδικοτήτων στα ιατρεία και εργαστήριά τους.

Απευθύνουμε κάλεσμα συνεργασίας και σε όποιον/α το επιθυμεί, πολύ περισσότερο σε φορείς που από το χαρακτήρα τους μπορούν να παίξουν ουσιαστικό ρόλο. Πολύτιμη και απαραίτητη ταυτόχρονα, είναι η συλλογή και διάθεση φαρμάκων πρώτης γραμμής από οποιονδήποτε πολίτη, φαρμακείο, φαρμακ. εταιρία ή άλλο φορέα.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι:
Ιατρείο – φαρμακείο: 2251354820
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης: 2251021405
Ιατρικός Σύλλογος Λέσβου: 2251028182

“MKO Aγκαλιά”

για την Περίθαλψη και Στήριξη του Ανθρώπου.

Τα τελευταία χρόνια η Μ.Κ.Ο. «Αγκαλιά» με έδρα την Καλλονή εργάζεται σταθερά για τη στήριξη και περίθαλψη του ανθρώπου. Μέσα από τις προσπάθειές μας έχουν βοηθηθεί χιλιάδες πρόσφυγες και δεκάδες οικογένειες στο νησί μας, ντόπιων και αλλοδαπών. Σχετικά με το έργο μας μπορείτε να ανατρέξετε σε δημοσιεύσεις που έχουν γίνει και γίνονται κατά καιρούς σε ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης από την «Καθημερινή» έως την “Berlin Zeitung” και από τα «ΝΕΑ» και το «ΕΘΝΟΣ» έως την “Athens Plus” και την “24Heures”, για να μην αναφέρουμε0 τις πολυάριθμος εκπομπές σε τηλεόραση και ραδιόφωνο στις οποίες έχουμε συμμετάσχει ή παρέμβει.

H M.K.O. «Αγκαλιά» συνεργάζεται με κορυφαίες ανθρωπιστικές Οργανώσεις και Συλλογικότητες όπως οι «Γιατροί του Κόσμου», «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», συλλογικότητες εντός του νησιού όπως η ΟΛΣΑ. η Σίτιση Καλλονής κ.α. προσφέροντας αμφίδρομο έργο. Η δράση μας έχει επεκταθεί και σε εκτός νησιού έκτακτες ανάγκες όπως στην αρωγή άλλων ελληνικών Μ.Κ.Ο. (Σε Κάλυμνο, Ρόδο, Αθήνα) αλλά και διεθνώς, όπως για παράδειγμα στην καταστροφή στην Αϊτή (με τηλεμαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε από κοινού με άλλες Μ.Κ.Ο. στο TV Μυτιλήνης) επισιτιστικές κρίσεις στον αναπτυσσόμενο κόσμο κ.α.

Συνεχίζουμε το έργο μας με κάθε δυνατό τρόπο. Εχουμε την δυνατότητα μέσα σε λίγη ώρα να κινητοποιήσουμε ένα μικρό αλλά οργανωμένο δίκτυο το οποίο μπορεί να προσφέρει ένδυση, παρολή ειδών πρώτης ανάγκης και σίτιση σε πρόσφυγες ή αλλες ευπαθείς ομάδες. Οι αντοχές μας τεστάρονται σχεδόν καθημερινά από το 2009. Ταυτόχρονα ,δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα συνειδητοποίησης της κοινής γνώμης πάνω σε θέματα ρατσισμού και διακρίσεων με την διοργάνωση σεμιναρίων, και την αρθρογραφία των μελών μας στον τύπο στην Ελλάδα και ατο εξωτερικό.

Τηλ. επικοινωνίας 2253023720.
για περισσότερες πληροφορίες:
https://www.facebook.com/groups/290548187678/

ΑΜΠΕΛΟΣ
ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Η «ΑΜΠΕΛΟΣ» είναι μια εθελοντική ομάδα νέων οι οποία ιδρύθηκε το 2005 απαρτίζεται από 40 άτομα από διάφορα μέρη του νησιού μας , και δραστηριοποιείται γενικά σε τρείς τομείς

Περιβάλλον -Πολιτική προστασία,

Πολιτισμός

Ανθρωπινη Αλληλεγγύη

Περιβάλλον –Πολιτική προστασία

Έχει δικό της καινούργιο πυροσβεστικό αυτοκίνητο 4χ4 με ειδικό πυροσβεστικό εξοπλισμό και όλη τη αντιπυρική περίοδο κάνει ειδικές περιπολίες κάτω από τις υποδείξεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας αφού κάποια μέλη της «Αμπέλου» έχουν εκπαιδευτεί ως εθελοντές πυροσβέστες ,ενώ συμμετέχει σε οποιαδήποτε πυρκαγιά όταν αυτό κριθεί αναγκαίο από την πυροσβεστική υπηρεσία.

Επίσης κάθε μήνα κάνει διάφορες δράσεις στο περιβάλλον όπως καθαρισμός Δάσους ,διερεύνηση και ανάδειξη διάνοιξη μονοπατιών και τσιμεντόστρωση αδιάβατων αγροτικών δρόμων.

Η ομάδα ΑΜΠΕΛΟΣ έχει ιδιόκτητο εκχιονιστικό μηχάνημα και το χειμώνα δραστηριοποιείται σε καθαρισμό δρόμων από τα χιόνια.

Επίσης η «ΑΜΠΕΛΟΣ» έχει δημιουργήσει το πάρκο ρητίνης Λέσβου καθώς και το δασικό παρατηρητήριο Αμπελικού, κάθε χρόνο επιβλέπει τον καθαρισμό δεξαμενών
.
Περιπατητικές διαδρομές.

Πολιτισμός

Κάθε χρόνο διαμορφώνει ένα πρόγραμμα ποικίλων πολιτιστικών εκδηλώσεων

Την Ετήσια γιορτή Ρητίνης εις ανάμνηση των ρητινοσυλλεκτών από το 2005 και η είσοδος είναι πάντα δωρεάν για όλο τον κόσμο.

Την ετήσια Γιορτή εθελοντισμού επίσης από το 2005 η οποία είναι η κεντρική εκδήλωση της εθελοντικής ομάδας μας και η οποία έχει πάντα τη μεγαλύτερη συμμετοχή .

Ενημερωτικές ομιλίες και προβολές καθώς και εκθέσεις φωτογραφίας.

Ως προς τον Αθλητισμό

Αθλοπαιδιές γι μικρά παιδιά.

Παλλεσβιακό τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5 Λέσβου το οποίο είναι μόνο για χωριά από το 2007.
Τουρνουά πινγκ πονγκ.

Αλληλεγγύη

Η Άμπελος» έχει αποφασίσει ένα μεγάλο ποσοστό από τα έσοδα και τις συνδρομές να τα διαθέτει εις στην ανθρώπινη αλληλεγγύη χωρίς διακρίσεις και πάντα χωρίς καμία γνωστοποίηση , διαφήμιση και δελτία τύπου. Σε γενική μορφή οικονομικά συνδράμει σε Λέσβιους φυλακισμένους ,παρέχει μηνιαία οικονομική βοήθεια, σε ιδιαίτερα απόρους, σε παιδιά που έχουν μπλεχτεί στη μάστιγα των ναρκωτικών και έχουν μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης και παρέχει τρόφιμά όπου υπάρχει ιδιαίτερο οικονομικό πρόβλημα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΕΡΕΥΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΑΚΑΜΠΟΥΡΑΣ
ΑΜΠΕΛΟΣ

ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ του Ιερού Ναού Π. Ταξιαρχών.

Η ομάδα νέων του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών καγιανίου είναι μια νεοσύστατη ομάδα η οποία δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2012 και έχει σαν σκοπό την εθελοντική προσφορά των μελών της στις διάφορες ανάγκες του χωριού μας και γενικά την εθελοντική προφορά βοήθειας στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Απαρτίζει περίπου τα 30 μέλη και μέσα στο μικρό διάστημα δημιουργίας της, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει έναν μεγάλο αριθμό ρούχων τα οποία έχει διαθέσει τόσο στην ενορία όσο και στο νοσοκομείο Μυτιλήνης . Έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μια σεβαστή ποσότητα τροφίμων κυρίως φασόλες, φακές, μακαρόνια, ρύζι, τα οποία έχει διαθέσει στην ενορία, στο ορφανοτροφείο Μυτιλήνης και στο κοινωνικό παντοπωλείο. Έχει συγκεντρώσει φάρμακα, τα οποία τα προμηθεύεται από τους ενορίτες οι οποίοι δεν τα χρειάζονται και σε συνεννόηση με τον φαρμακοποιό της ενορίας μας, τα διαθέτει σε ανθρώπου που τα χρειάζονται και αδυνατούν να τα προμηθευτούν.

Υπεύθυνος αυτής της ομάδας είναι ο διάκονος π. Νικόλαος Μαυρουδής τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 22510 – 61418 και 6938 – 090958.


Sagapaw

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 284
 • Φήμη 0
  • View Profile


  "TO XWRIO OLOI MAZI"


 TO MONO POU EXETE "MAZI" ME TOUS GYFTOSKATARABES APO TO IRAKISTAN
 EINAI H GONORROIA, H SYFILH KAI TO AIDS POY SAS KOLLHSAN.
 KANTE TOUS MIA PLAKA GIA TO KORANI KAI THA DOUME POSO "FILOI" KAI "SYGXWRIANOI" EISTE!
  GAGGRAINA STA GENNHTIKA ORGANA SAS PSWFOGAMOELLHNES TOU NEOPASOK   

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile


 TO MONO POU EXETE "MAZI" ME TOUS GYFTOSKATARABES APO TO IRAKISTAN

https://www.facebook.com/IAAMT

http://www.thecommentator.com/article/782/the_rise_of_atheism_in_pakistan

http://www.juancole.com/2014/02/death-iraqis-exists.html


ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΙ

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ

Ο ΘΕΟΣ (ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ!
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

mistepmax

 • Guest
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΙ
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ
Ο ΘΕΟΣ (ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ!--------------------------------------------------------------------------------------

Ένα νέο κίνημα γεννιέται: Εκατοντάδες άνθρωποι από τα Χανιά ως την Ιεράπετρα δημιουργούν τους δικούς τους κήπους με καλλιέργειες που προορίζονται για διατροφή.

Στη σκιά της κρίσης είναι πολλοί εκείνοι που αναζητούν τη διατροφική αυτάρκεια, την αποδέσμευση από εισαγόμενα βασικά είδη διατροφής. Και η νέα αυτή κοινωνική τάση εξαπλώνεται και στα σχολεία με τη δημιουργία σχολικών κήπων.

Συμμετέχοντας στο Σεμινάριο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Λασιθίου στην Ιεράπετρα την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Μαρτίου με τίτλο «Εν αρχή ην ο σπόρος», είχα την ευκαιρία να δω το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει τόσο ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς (πάνω από 100 συμμετείχαν στο Σεμινάριο αυτό από όλη την Κρήτη) όσο και σε άλλες κοινωνικές ομάδες (πληθώρα συμμετεχόντων σε ανοιχτή εκδήλωση ανταλλαγής σπόρων που διοργάνωσε σε υπαίθριο χώρο η τοπική ομάδα «Δια-Σπορείς»). Την επόμενη ημέρα, την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, στο Πάρκο Διάσωσης Πανίδας και Χλωρίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης, εκατοντάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε ανταλλαγή σπόρων που οργάνωσαν στα Χανιά οι «Σπορίτες».

Εκατοντάδες άνθρωποι σε όλη την Κρήτη αναζητούν σπόρους παραδοσιακών ποικιλιών τοπικών αγροτικών προϊόντων, συναντιούνται και ανταλλάσσουν μεταξύ τους σπόρους, οδηγίες κι εμπειρίες καλλιέργειας. Στα Χανιά είναι οι «Σπορίτες» και το «Δίκτυο Μικρών Κήπων», ιδρύθηκε πρόσφατα και το «Πράσινο σχολείο», μια ομάδα γεωπόνων και άλλων ειδικών που ενδιαφέρονται να μεταφέρουν γνώση και να ενθαρρύνουν τη δημιουργία μικρών κήπων. Στην Ιεράπετρα είναι οι «Δια-Σπορείς», στο Ηράκλειο η τοπική ομάδα του «Πελίτι», το οποίο με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα παίζει πανελλαδικά σημαντικό ρόλο σε όλες αυτές τις προσπάθειες.

Η ιδέα της απεξάρτησης από εισαγόμενα αγροτικά προϊόντα μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση της κρίσης, μιας και η παραγωγή προϊόντων σε τοπικό επίπεδο και χρήματα δε σπαταλά σε καύσιμα και μεταφορικά, και, επιπλέον, δημιουργεί έσοδα, ή ανταλλάσσει προϊόντα σε τοπικό επίπεδο μειώνοντας κατακόρυφα το κόστος και δίνοντας τα όποια οφέλη στην τοπική οικονομία. Συμβάλλει επίσης στη μείωση των δανείων και της υπερχρέωσης της χώρας. Συν τοις άλλοις, στην Κρήτη εύκολα μπορεί κανείς να βρει κάποιο χώρο να φυτέψει κάτι, μέσα ή πολύ κοντά στις πόλεις.

Τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης μπορούν να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια ανάκαμψης του γεωργικού τομέα με έμφαση στα τοπικά προϊόντα για τοπική (κατ’ αρχάς) κατανάλωση, με βιολογική καλλιέργεια, δίνοντας έτσι και διέξοδο εργασίας σε πολλούς άνεργους συμπολίτες μας.

Παράλληλα, με τη δημιουργία σχολικών κήπων, όχι μόνο μεταφέρουμε τέτοιες γνώσεις στα παιδιά και τους γονείς τους, ταυτόχρονα πρασινίζουμε το χώρο του σχολείου με την ενεργό συμμετοχή των ίδιων των μαθητών, δημιουργώντας ένα ευχάριστο μαθησιακό περιβάλλον.

Στα Χανιά, το ΚΠΕ Βάμου, με τη συνεργασία των Υπεύθυνων Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προχωρά στην ίδρυση ενός Τοπικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο «Ένας κήπος στο σχολείο μου» με τη συμμετοχή 22 σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ορισμένα από τα οποία έχουν ήδη δημιουργήσει εξαιρετικούς σχολικούς κήπους με τη συμμετοχή των παιδιών αλλά και γονέων, μαθαίνοντας την τοπική βιοποικιλότητα και τους τρόπους καλλιέργειας κι ομορφαίνοντας το σχολείο τους.

Αντίστοιχη προσπάθεια γίνεται και στο Ρέθυμνο από τις Υπεύθυνες Σχολικών Δραστηριοτήτων με ένα τοπικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για τους Σχολικούς Κήπους, με τη συμμετοχή σχολείων του Ρεθύμνου. Υπάρχει και πρόταση όλα αυτά τα σχολεία αργότερα να συμμετέχουν σε ένα Περιφερειακό (Κρήτης) Δίκτυο ανταλλάσσοντας εμπειρίες και ιδέες μεταξύ τους.

Η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση όχι μόνο ανανεώνει το σχολείο, ενεργοποιεί μαθητές κι εκπαιδευτικούς, προσφέρει εναλλακτικές λύσεις και προτάσεις για την κοινωνία συνολικότερα, για αρμονική συμβίωση του ανθρώπου με τη φύση, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σε αυτή την περίοδο της κρίσης

Φώτης Ποντικάκης

Υπεύθυνος του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βάμου

brennus dux gallorum

 • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
 • Posts: 51
 • Φήμη 0
  • View Profile
Για τις καταληψεις το καταλαβαινω, εφοσον είναι δωρεαν, απο εκει και πέρα ποσο στοκος μπορει να είναι καποιος που λ\πληρωνει νοικι για κατι το οποίο δεν θα του χρησιμευσει πουθενα, η γενικοτερα στην κοινωνία? ::) ;D

παντως γενικα, ακόμα και σε κατι πολεις 30.000 κατοικων που οι "αυτοδιαχειρισμένοι" δεν ξεπερνουν τους 10, βλέπεις να φυτρωνει ενοικιαζομενος χώρος. ;D

Κατα τα αλλα σας φταίει ο καπιταλισμος που δεν μπορειτε να πατε μπροστα.αυτο είναι το πρωτο ποστ μου. Καλωσορισα, είμαι ο Γιαννης από Λαρισα.
« Last Edit: March 27, 2014, 11:21:30 pm by brennus dux gallorum »
«δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανισότητα από την ίση μεταχείριση ανίσων»

stasou_mugdala

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 384
 • Φήμη 0
  • View Profile
είμαι ο Γιαννης από Λαρισα.

Γιαννη απο τη Λαρ΄σα για καλη αρχη πεσε στα 4 για ενα στα γρηγορα,και

μετα ζητα απο τον μαξ το iban να καταθεσεις τα 500 ευρω

που εχουμε  οριση για τα νεα μελη ;D

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Χαχαχα, έλεος ρε μυγδάλα το πήρες το παιδί από τα μούτρα (και από αλλού στη συγκεκριμένη περίπτωση).

Καλώς ήρθες, Brennus, εμένα με γνωρίζεις ήδη από το phorum!
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

stasou_mugdala

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 384
 • Φήμη 0
  • View Profile
Χαχαχα, έλεος ρε μυγδάλα το πήρες το παιδί από τα μούτρα (και από αλλού στη συγκεκριμένη περίπτωση).

Καλώς ήρθες, Brennus, εμένα με γνωρίζεις ήδη από το phorum!

Eτσ-ετσ....για να μην περνουν αερα οι νεοι κατσιβελοι ;D τοσο ιδρωτα και σπερμα χυσαμε εμεις εδω μεσα  ;D

gemista69

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 489
 • Φήμη 5
  • View Profile
εσύ σομάλιαν ποιος είσαι;

μπρένους στο ζβουρήξανε;

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Γιαννη απο τη Λαρ΄σα για καλη αρχη πεσε στα 4 για ενα στα γρηγορα,και

μετα ζητα απο τον μαξ το iban να καταθεσεις τα 500 ευρω

που εχουμε  οριση για τα νεα μελη ;D


Διαψευδω. Το γουεμπγορ λειτουργει χωρις χρηματα πραγματωνοντας το αναρχικο οραμα για λειτουργια της κοινωνιας χωρις κεντρικες τραπεζες κοκ.

Για τις καταληψεις το καταλαβαινω, εφοσον είναι δωρεαν, απο εκει και πέρα ποσο στοκος μπορει να είναι καποιος που λ\πληρωνει νοικι για κατι το οποίο δεν θα του χρησιμευσει πουθενα, η γενικοτερα στην κοινωνία? ::) ;D

παντως γενικα, ακόμα και σε κατι πολεις 30.000 κατοικων που οι "αυτοδιαχειρισμένοι" δεν ξεπερνουν τους 10, βλέπεις να φυτρωνει ενοικιαζομενος χώρος. ;D

Κατα τα αλλα σας φταίει ο καπιταλισμος που δεν μπορειτε να πατε μπροστα.αυτο είναι το πρωτο ποστ μου. Καλωσορισα, είμαι ο Γιαννης από Λαρισα.

γραφε πιο κατανοητα για να σου εξηγουμε τα λαθη σου.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
είμαι ο Γιαννης από Λαρισα.
Και αναρωτιόμουν γιατί το φόρουμ μυρίζει τυρί σήμερα...

stasou_mugdala

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 384
 • Φήμη 0
  • View Profile
Διαψευδω. Το γουεμπγορ λειτουργει χωρις χρηματα πραγματωνοντας το αναρχικο οραμα για λειτουργια της κοινωνιας χωρις κεντρικες τραπεζες κοκ.

Οκ ...θα του δωσω το δικο μου iban ;D

brennus dux gallorum

 • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
 • Posts: 51
 • Φήμη 0
  • View Profile
Γιαννη απο τη Λαρ΄σα για καλη αρχη πεσε στα 4 για ενα στα γρηγορα,και

μετα ζητα απο τον μαξ το iban να καταθεσεις τα 500 ευρω

που εχουμε  οριση για τα νεα μελη ;D


τι θα μου προσφερει η παραπανω επενδυση? :P :PΚαι αναρωτιόμουν γιατί το φόρουμ μυρίζει τυρί σήμερα...

τοπικα τυρια εδω στην Λαρισα είναι κυριως η Μοτσαρελα και το γκουντα. Προσφατα ανακαλυψαμε και το Ροκφορ.

Χαχαχα, έλεος ρε μυγδάλα το πήρες το παιδί από τα μούτρα (και από αλλού στη συγκεκριμένη περίπτωση).

Καλώς ήρθες, Brennus, εμένα με γνωρίζεις ήδη από το phorum!

καλησπερα καλιγουλα, καλως σας βρηκα!

γραφε πιο κατανοητα για να σου εξηγουμε τα λαθη σου.

τι ακριβως δεν καταλαβαινεις (τα δικα σας λάθη και να τα εξηγησω αμφιβαλλω αν θα τα καταλαβετε ;D, ο οποιοσδηποτε μιλα για επανασταση (αρα επιβολη της αποψης του) αδυνατει να καταλαβει το δικιο του αλλου)

παντως ομολογω οτι σε αυτη την ιστορια υπάρχει και ενα θετικο, το οτι καποιοι ανθρωποι που είχαν ξενοικιαστα κτηρια πλέον εισπραττουν νοικια, και κινειται η αγορα.
«δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανισότητα από την ίση μεταχείριση ανίσων»

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Μπρένους, ο Μαξ είναι ο Ουτοπία - Μίστερ Μαξ του phorum.gr πριν φάει μπαν. Γενικά όλο το αφάν γκατέ είμαστε εδώ...
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

lol

 • Guest
εσύ σομάλιαν ποιος είσαι;

ειναι ο νικωλακης ο γνωστος ψυχοπαθης του φορουμ που τα τελευταια χρονια του εχω σκοτωσει πανω απο 30 κλωνους οπως τον ψευτολιμπερταριαν της κακιας ωρας που τον εκανε ντιλιτ με συνοπτικες διαδικασιες αλλα καθε φορα ξαναρχεται γιατι ειναι μαζοχα και γουσταρει να τον ξεφτυλιζουν δημοσια για το αποτυχυμενο τρολαρισμα του... μιλαμε χωρις να τον πειραξω καθολου εδω και βδομαδες χωρις να του πω τιποτα χωρις να ασχοληθω καθολου αρχισε να κλεβει το ονομα μου και να προκαλει με χολερικες μλκιες της κακιας ωρας... μετα απτα νευρα του αρχισε κατεβατο παραληρημα και τα ξερασε ολα ο χολερικος κομπλεξικουλης οποταν καρφωθηκε μονος του... εντελως ανεπιδεκτος μαθησεως... μιλαμε στο σαπιο μυαλο του παθαινει διαλειψεις και μετα ξαναγυρναει και φερεται σαν να μην εχει συμβει τιποτα ξεχνωντας αυτα που εχει ομολογησει ο ιδιος... ειναι ανικανος να πει αυτα που θελει με ενα αηντι και κρυβεται πισω απο ηλιθιες μασκες γιατι τρεμει το κραξιμο ο δειλος ιεκτζης... ολη του η ζωη ειναι ενα ψεμα... ενα στημενο στυλιζαρισμα... εχει τον ψυχαναγκαστικο κλωνο "στασου_φιστικακι" για να γραφει και καλα ουδετερες προσβολες με αναγκαστικο χαμογελακι στο τελος... αυτος ο κλωνος ειναι διασκεδαστικος γιατι μπορεις να του τα χωνεις συνεχεια και αυτος δε λεει τιποτα οποταν μιλαμε για τον απολυτο ορισμο του μαζοχισμου... μετα εχει τον κλωνο "δεσαγαπαω" που τον χρησιμοποιει για να γραφει τυποποιημενα χολερικα σχολια και βλκωδεις χολερικες ιστοριες με τον υπερφανταστικο ηρωα τζαπα μαγκα απτο βοτανικο που ευχαριστιεται με το θανατο των αλλων γιατι ο ιδιος ειναι λουζερ... κανε μια ιστορικη αναδρομη και διαβασε τα χαλια του... ειναι για γελια και για κλαματα... μιλαμε καρφωνεται παντα μονος του και ουτε που το καταλαβαινει... οτι και να του πουμε οπως και να του το πουμε οσα χρονια και να του το πουμε αυτος εκει τα ιδια ενας εχοχλητικος βλακας που δε ξεκουναει με τιποτα και νομιζει οτι η ενοχληση θα του δωσει στο τελος αγαπη... ειπαμε αηκιου 85... το μονο καλο ειναι οτι μας διασκεδαζει.. εμενα οτι και να μου εχει συμβει ακομα και να μην εχω γραψει καλα στην εξεταστικη με το που διαβαζω τις οτι ναναι παραπληγικες μλκιες που γραφει ριχνω τρελο γελιο και μου φτιαχνει αμεσως τη διαθεση... μιλαμε για μεγαλη πιθικαρα και εγγυμενο γελιο ;D

lol

 • Guest
Για τις καταληψεις το καταλαβαινω, εφοσον είναι δωρεαν, απο εκει και πέρα ποσο στοκος μπορει να είναι καποιος που λ\πληρωνει νοικι για κατι το οποίο δεν θα του χρησιμευσει πουθενα, η γενικοτερα στην κοινωνία? ::) ;D
παντως γενικα, ακόμα και σε κατι πολεις 30.000 κατοικων που οι "αυτοδιαχειρισμένοι" δεν ξεπερνουν τους 10, βλέπεις να φυτρωνει ενοικιαζομενος χώρος. ;D
Κατα τα αλλα σας φταίει ο καπιταλισμος που δεν μπορειτε να πατε μπροστα.αυτο είναι το πρωτο ποστ μου. Καλωσορισα, είμαι ο Γιαννης από Λαρισα.

θυμαμαι εναν brennus dux gallorum που εγραφε στο stormfront.org αλλα εσυ δε παιζει να εχει καμια σχεση μαυτον γιατι δε ξερεις να γραφεις απλα και κατανοητα αυτο που θελεις να πεις για να στο εξηγησουμε ενω εκεινος το αγγλικο το ειχε... οποταν και καλα εσυ απολα τα θρεντς βρηκες το δικο μου "εντελως τυχαια" απο το πουθενα και ηρθες για να μου την πεις για το νοικι;;; εμεις εχουμε συλλγικοτητα και κανουμε και κοινες δρασεις και πρωτοβουλιες και εσυ πετας ασχετα για νοικια και κοινοχρηστα... μοκεη.... μου φαινεται πιο πολυ παιζει ναχεις σχεση με τον γιαννη απο βολο το γιαννη απο καρδιτσα και τον γιαννη απο καλαμπακα.... ιφ γιου νοου γουατ αη μιν... ;)

stasou_mugdala

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 384
 • Φήμη 0
  • View Profile
τι θα μου προσφερει η παραπανω επενδυση? :P :P

Θα σε αναλαβω υπο την προστασια μου-δεν θα αφησω κανεναν εδω μεσα να σε καθησει στα γονατα του- δεν θα αφησω κανεναν εδω μεσα

να σου ριξη κατι στη πορτοκαλαδα σου,και πανω απ'ολα δεν θα αφησω τα παλιοκοΘμουνια-αναρχοαπλυτους εδω μεσα να σε παρασυρουν ;D

gemista69

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 489
 • Φήμη 5
  • View Profile
Και αναρωτιόμουν γιατί το φόρουμ μυρίζει τυρί σήμερα...
ήμαρτον ρε  ;D ;D ;D

callan

 • Μπράβος
 • Major
 • *****
 • Posts: 711
 • Φήμη 0
  • View Profile
Θα γεμίσουμε υπανθρώπους από το phorum...

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Θα γεμίσουμε Γεμίσαμε υπανθρώπους από το phorum...
fixed

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Ο Θοδωράκης ως συνήθως ξεφτιλίζει το σόι του όπως φέρεται και το νησί του (Κύπρος). ΚΑΙ την κολλεκτίβα του, διότι πλέον νομίζουμε ότι όλοι στην κολλεκτίβα του έχουν το σάπιο του μυαλό. Πάντως εγώ έμαθα πρόσφατα μόνος μου τι παίχτηκε και από πού έφαγες το περίφημο μπαν και είπα να σε τρολλάρω, εσύ τσιμπάς άριστα. Νομίζεις πραγματικά ότι όλοι έχουν φιλοδοξία να τους πάρεις με καλό μάτι.

Μία ψυχολόγηση του χαρακτήρα σου:

1) Νάρκισσος.
2) Μένεις πολύ πάνω σε πράγματα αναμενόμενα για το ύφος του webwar (όπως το τρολλάρισμα που έκανα σε εσένα και τον μίστερ μαξ) λέγοντας ότι και καλά φάσκω και αντιφάσκω. Αν σου είναι τόσο δύσκολο να πιάσεις τι σημαίνει "ιντερνετική περσόνα" πρόβλημά σου. Τον Μαξ τον τρολλάρω και τον θάβω ενίοτε, αλλά δεν αμφιβάλλω ότι είναι συνεπής σε συγκεκριμένα πράγματα. Πάντως δε σε κόβω να είσαι άνω των 20 (για την ακρίβεια παίζει να είσαι 1ο με 2ο έτος το πολύ, αν και κάτι τέτοιο σημαίνει ότι θα είσαι άνω των 20 διότι θα έμεινες και στην ίδια τάξη στο σχολείο).
3) Ξέρεις πώς λέμε τα άτομα που κάθονται και πιπιλίζουν επί 50 θρεντ την ίδια μαλακία; Σπασαρχίδες.
4) Κλασσικό παράδειγμα attention **** και sociopath. Ψάξε τις εν λόγω έννοιες.
5) Μου έκανες εσύ επίθεση αρχικά όταν μιλούσα στον Μίστερ Μαξ και τώρα το παίζεις θύμα. Ελπίζω ειλικρινά στον πραγματικό κόσμο να τρέμεις να φερθείς έτσι, διότι ρισκάρεις τη σωματική σου ακεραιότητα.
6) Λοιπόν: Φοιτητής, μέλος κολλεκτίβας, καταγωγή από Κύπρο, όνομα Θοδωρής (πράγμα που σου προκάλεσε κόμπλεξ λόγω του "Θεόδωρος" και έγινες άθεος και "εμπαναστάτης").

Όσο για την μπλογκάρα μου, σε σούταρα μια χαρά και ακόμα το φυσάς και δεν κρυώνει. Εγώ όπως βλέπεις δεν κωλώνω να το ξαναπώ. Εσύ πάντως τα έχεις κλάσει και ούτε το μπλογκ μου δεν τολμάς να αναφέρεις για να μη δει ο κόσμος τα σχόλια που έγραψες ως red rabbit hunter aka θοδωρής aka μιστεπ μαξ. Το ποιος έχει τα ψυχολογικά το κρίνει ο αποστασιοποιημένος αναγνώστης.
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

mistepmax

 • Guest
Ο Θοδωράκης ως συνήθως ξεφτιλίζει το σόι του όπως φέρεται και το νησί του (Κύπρος). ΚΑΙ την κολλεκτίβα του, διότι πλέον νομίζουμε ότι όλοι στην κολλεκτίβα του έχουν το σάπιο του μυαλό. Πάντως εγώ έμαθα πρόσφατα μόνος μου τι παίχτηκε και από πού έφαγες το περίφημο μπαν και είπα να σε τρολλάρω, εσύ τσιμπάς άριστα. Νομίζεις πραγματικά ότι όλοι έχουν φιλοδοξία να τους πάρεις με καλό μάτι.
δε το σωζεις με τιποτα!!! οτι ψεμα και να πεις!!! για αλλη μια φορα εισαι ρομπαααααααααααα

Μία ψυχολόγηση του χαρακτήρα σου:
...ειπε ο αποφυτος σκηνοθεσιας ιεκ ακμη

2) Μένεις πολύ πάνω σε πράγματα αναμενόμενα για το ύφος του webwar (όπως το τρολλάρισμα που έκανα σε εσένα και τον μίστερ μαξ) λέγοντας ότι και καλά φάσκω και αντιφάσκω. Αν σου είναι τόσο δύσκολο να πιάσεις τι σημαίνει "ιντερνετική περσόνα" πρόβλημά σου. Τον Μαξ τον τρολλάρω και τον θάβω ενίοτε, αλλά δεν αμφιβάλλω ότι είναι συνεπής σε συγκεκριμένα πράγματα.
σευχαριστω που μεπιβεβαιωνεις δημοσια... ξερασε τα ολα!!! ξεφτυλισου!!!

Πάντως δε σε κόβω να είσαι άνω των 20 (για την ακρίβεια παίζει να είσαι 1ο με 2ο έτος το πολύ, Λοιπόν: Φοιτητής, μέλος κολλεκτίβας, καταγωγή από Κύπρο,
σωπαααα ρε!!! μονος σου το καταλαβες... μπα θα θυμηθηκες που στο εχω πει 50 φορες

3) Ξέρεις πώς λέμε τα άτομα που κάθονται και πιπιλίζουν επί 50 θρεντ την ίδια μαλακία; Σπασαρχίδες. Κλασσικό παράδειγμα attention **** και sociopath
ελα ρε σπαζαρχιδα!!! επιτελους καταλβες τι εισαι!!! αυτογνωσια οχι αστεια!!! προοδευσες σημερα!!!

5) Μου έκανες εσύ επίθεση αρχικά όταν μιλούσα στον Μίστερ Μαξ και τώρα το παίζεις θύμα.
οτι πεις ψευταρακο της κακιας ωρας γραφεις με τα ονοματα αλλων κομπλεξκουλη... δε το σωζεις με τιποτα λεμε!!!

Ελπίζω ειλικρινά στον πραγματικό κόσμο να τρέμεις να φερθείς έτσι, διότι ρισκάρεις τη σωματική σου ακεραιότητα.
λολ δειλος ντετεκτεντ

6) όνομα Θοδωρής (πράγμα που σου προκάλεσε κόμπλεξ λόγω του "Θεόδωρος" και έγινες άθεος και "εμπαναστάτης").
ο θοδωρης ειναι το σουπερ κοληταρι στη σχολη!!!

Όσο για το απολιτικο μπλογκάκι μου, σε σούταρα μια χαρά και ακόμα το φυσάς και δεν κρυώνει.
στανταρ ψευταρακο!!! δε γινεται μπαν στο μπλογκσποτ

Εγώ όπως βλέπεις δεν κωλώνω να το ξαναπώ που έγραψες ως red rabbit hunter aka θοδωρής aka μιστεπ μαξ.

εφαγες τοσο χοντρη πουτσα που σου κοψαμε τα φραγκα απτη γκουγκλ που ακομα το φυσας και δε κρυωνει!!! αχαχαχαχαχαχα   τα χειροτερα ερχονται.... ;)


brennus dux gallorum

 • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
 • Posts: 51
 • Φήμη 0
  • View Profile
Μπρένους, ο Μαξ είναι ο Ουτοπία - Μίστερ Μαξ του phorum.gr πριν φάει μπαν. Γενικά όλο το αφάν γκατέ είμαστε εδώ...

κανεις πλακα :o :o :o :o :o

ο φρουτοπια-προβοκατουρα-σενγκουι-σκιουρος κ.λ.π.???;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D


δεν περιμενα οτι θα ξανασυναντησω αυτον τον τυπο ;D ;D ;D ;D

«δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανισότητα από την ίση μεταχείριση ανίσων»

brennus dux gallorum

 • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
 • Posts: 51
 • Φήμη 0
  • View Profile
Θα σε αναλαβω υπο την προστασια μου-δεν θα αφησω κανεναν εδω μεσα να σε καθησει στα γονατα του- δεν θα αφησω κανεναν εδω μεσα

να σου ριξη κατι στη πορτοκαλαδα σου,και πανω απ'ολα δεν θα αφησω τα παλιοκοΘμουνια-αναρχοαπλυτους εδω μεσα να σε παρασυρουν ;D


ενταξοι κουμπαραι
«δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανισότητα από την ίση μεταχείριση ανίσων»

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
............

«δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανισότητα από την ίση μεταχείριση ανίσων»

μπορεις να το εξηγησεις λιγο καλυτερα αυτο; δλδ γιατι ο καλυτερος να μην επιδιωκει ισες ευκαιριες και πως μπορεις να ξερεις τον καλυτερο, αν δεν υπηρξαν ισες ευκαιριες.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Όσο ψάχνω τόσο βρίσκω, ο τύπος κυνηγάει τον "νικωλάκη" από το 2009. Αρχίζω και το λυπάμαι το παιδί ειλικρινά πλέον. Αφού αρχίζει και δε με ενοχλεί το τρολλάρισμά του. Μιας και έχουμε ελευθεροτυπία θα κάνω μερικά copy paste σε ξεχωριστό θρεντ...
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

mistepmax

 • Guest
πως μπορεις να ξερεις τον καλυτερο, αν δεν υπηρξαν ισες ευκαιριες.Όσο ψάχνω τόσο βρίσκω, ο τύπος κυνηγάει τον "νικωλάκη" από το 2009. Αρχίζω και το λυπάμαι το παιδί ειλικρινά πλέον. Αφού αρχίζει και δε με ενοχλεί το τρολλάρισμά του. Μιας και έχουμε ελευθεροτυπία θα κάνω μερικά copy paste σε ξεχωριστό θρεντ...

....μη σου πω και απο το 1989!!! αχαχαχαχαχα.... το 2009 δεν ειχα ουτε υπολογιστη!!! καταλλα  πρωτα καρφωνεσαι μονος σου και μετα παριστανεις οτι δεν εγινε τιποτα και οτι εισαι καποιος αλλοσ!!! η απολυτη ψυχωση!!! αντι να ξεκουνησεις και να πας να κανεις κατι αλλο με τη ζωη σου... συνεχιζεις σαν αυτιστικος πιθικας τα ιδια και τα ιδια του μυαλου σου ροκανιδια...

brennus dux gallorum

 • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
 • Posts: 51
 • Φήμη 0
  • View Profile
«δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανισότητα από την ίση μεταχείριση ανίσων»

μπορεις να το εξηγησεις λιγο καλυτερα αυτο; δλδ γιατι ο καλυτερος να μην επιδιωκει ισες ευκαιριες και πως μπορεις να ξερεις τον καλυτερο, αν δεν υπηρξαν ισες ευκαιριες.

βασικα είναι από τον αριστοτελη.

η επιβεβλημένη ισοτητα είναι ανισοτητα προς την δικαιοσυνη και ανελευθερια, εφοσον ο καθενας εχει το δικαιωμα να αναλαβει τις ευθυνες του εαυτου του και να προοδευσει ατομικά χωρις να του επιβαλλει καποιος την αναξιοκρατικη συλλογικοτητα που συμφερει μονο τους ανικανους για ανταγωνισμο.

ολοι οφειλουν να είναι ισοι μονο απέναντι στην δυκαιοσυνη και από εκει και περα καθενας ατομικα μπορει να προοδευσει οσο θέλει στα πλαισια μιας ελευθερης οικονομίας/αγορας ως ελευθερος επαγγελματιας/καταναλωτης, αναλαμβανοντας τις ευθυνες του.

οτι αντιθετο από αυτους που λένε οτι οσες δυνατοτητες και αν εχει καποιος θα πρεπει να ενταχθει σε μια "συλλογικοτητα" η οποία θα εχει πιθανον μεσο ορο χαμηλοτερη αποδοση από τον ιδιο, και αρα θα του στερει την ατομικη προοδο.

η συλλογικοτητα χρειαζεται μονο σε οποιον είναι ανικανος να παει μπροστα. Εαν καποιος είναι ικανος και μπλεξει με "συλλογικοτητες" τοτε απλα θα στερησει από τον εαυτο του την ατομική προοδο.
« Last Edit: March 31, 2014, 03:46:34 am by brennus dux gallorum »
«δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανισότητα από την ίση μεταχείριση ανίσων»

mistepmax

 • Guest

Για όσους δεν το γνωρίζετε υπάρχει ένα μέρος που ονομάζεται Taylor Camp, μία τροπική ουτοπία με θέα τον ωκεανό στη Χαβάη

Αντισυμβατικό σε όλα του το κάμπινγκ υμνούσε την απόλυτη ελευθερία τόσο στις αποφάσεις για τη λειτουργία που παίρνοντας σύμφωνα με τα «vibes», όσο και στην παρουσία των παραθεριστών που μπορούσαν να είναι απαλλαγμένοι από κάθε είδους ρούχο. Ήταν η απόλυτη φαντασίωση των χίπις.

Το κάμπινγκ Taylor έκανε εγκαίνια την άνοιξη του 1969, από δεκατρείς χίπις που ζητούσαν καταφύγιο από τις συνεχιζόμενες ταραχές στην πανεπιστημιούπολη στην Αμερική και την αστυνομική βία.

Έχοντας εγκαταλείψει τα σπίτια τους, κατευθύνθηκαν προς το Kauai στη Χαβάη, μια περιοχή τότε πολύ απομακρυσμένη, με παρθένες εκτάσεις με μόνο ένα φανάρι σε όλο το νησί.

«Ήμασταν εμπλεκόμενοι στο αντιπολεμικό κίνημα και το Berkeley ήταν έτοιμο να εκραγεί. Ήμασταν μεταξύ του να πάρουμε όπλο ή να φύγουμε», θυμάται η Sandra Schaub, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του κάμπινγκ Taylor μαζί με τον σύζυγό της Victor. «Γι ‘αυτό και αποφασίσαμε να φύγουμε για την Ευρώπη και ακόμη παραπέρα. Στη συνέχεια προέκυψε η Χαβάη, και μας φάνηκε καταπληκτική ιδέα. Θα πηγαίναμε στη Χαβάη και στη συνέχεια στην Ασία και την Ευρώπη. Δεν είχαμε ιδέα τι κάναμε».

Φτωχοί, άστεγοι όπως ήταν αδιαφορούσαν για τον τρόπο ζωής που θα αναγκαζόταν να ζήσουν και σε πολλές περιπτώσεις η θητεία σε κάποια φυλακή, για αυτούς και τα παιδιά τους, έμοιαζε αναπόφευκτη, αν δεν εμφανιζόταν ένας σωτήρας προερχόμενος από το Χόλυγουντ. Ο Howard Taylor, ο αδελφός της Eizabeth Taylor ο οποίος ήταν κάτοικος του νησιού, τους γλιτώσαμε και τους κάλεσε να ζήσουν χωρίς ενοίκιο στη γη του, ένα από τα πιο όμορφα σημεία του νησιού, όπου η παρθένα ζούγκλα ενωνόταν με τον κρυσταλλικό γαλάζιο κόλπο.

Δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα και κάθε είδους παροχή καθώς ο Howard τους άφησε έτσι. Τότε τα μέλη της νεοσύστατης αυτής κοινότητας άρχισαν να χτίζουν παραθαλάσσια δεντρόσπιτα με μπαμπού, σπασμένα ξύλα και ότι υλικό μπορούσε ήταν σε κατάσταση χρήσης. Το όνειρό τους για ζωή χωρίς περιορισμούς ή επιτήρηση γινόταν μέρα με τη μέρα πραγματικότητα.

Τρεφόταν κυρίως με προϊόντα που καλλιεργούσαν οι ίδιοι και από την αλιεία. Προσέλαβαν έναν γιατρό και μία μαία, ενώ τα παιδιά άρχισαν το σχολείο μόλις κατάφεραν να πείσουν τον οδηγό του λεωφορείου να συμπεριλάβει και το κάμπινγκ στη διαδρομή. Η φήμη του χωριού γρήγορα διαδόθηκε και πολλοί σέρφερς, αλλά και βετεράνοι του πολέμου του Βιετνάμ ήρθαν εδώ να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στην ακυβέρνητη κοινότητα της παραλίας.

mistepmax

 • Guest
Όσο ψάχνω τόσο βρίσκω, ο τύπος κυνηγάει τον "νικωλάκη" από το 2009. Αρχίζω και το λυπάμαι το παιδί ειλικρινά πλέον.Αφού αρχίζει και δε με ενοχλεί το τρολλάρισμά οι αληθειες του. Μιας και έχουμε ελευθεροτυπία θα κάνω μερικά copy paste σε ξεχωριστό θρεντ...

http://www.youtube.com/watch?v=zw6kjWmN3cM

EnterLondon=GoatChrist  σινσ 2008 αχαχαχαχαχαχαα

arzeas

 • Guest
random αρχιδιές SPONSORED BY HOLLYWOOD

Παλιά, μαλάκα.... Σας κλείσανε οι γείτονες.


ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΧΑΒΑΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile

Για όσους δεν το γνωρίζετε υπάρχει ένα μέρος που ονομάζεται Taylor Camp, μία τροπική ουτοπία με θέα τον ωκεανό στη Χαβάη

Αντισυμβατικό σε όλα του το κάμπινγκ υμνούσε την απόλυτη ελευθερία τόσο στις αποφάσεις για τη λειτουργία που παίρνοντας σύμφωνα με τα «vibes», όσο και στην παρουσία των παραθεριστών που μπορούσαν να είναι απαλλαγμένοι από κάθε είδους ρούχο. Ήταν η απόλυτη φαντασίωση των χίπις.

Το κάμπινγκ Taylor έκανε εγκαίνια την άνοιξη του 1969, από δεκατρείς χίπις που ζητούσαν καταφύγιο από τις συνεχιζόμενες ταραχές στην πανεπιστημιούπολη στην Αμερική και την αστυνομική βία.

Έχοντας εγκαταλείψει τα σπίτια τους, κατευθύνθηκαν προς το Kauai στη Χαβάη, μια περιοχή τότε πολύ απομακρυσμένη, με παρθένες εκτάσεις με μόνο ένα φανάρι σε όλο το νησί.

«Ήμασταν εμπλεκόμενοι στο αντιπολεμικό κίνημα και το Berkeley ήταν έτοιμο να εκραγεί. Ήμασταν μεταξύ του να πάρουμε όπλο ή να φύγουμε», θυμάται η Sandra Schaub, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του κάμπινγκ Taylor μαζί με τον σύζυγό της Victor. «Γι ‘αυτό και αποφασίσαμε να φύγουμε για την Ευρώπη και ακόμη παραπέρα. Στη συνέχεια προέκυψε η Χαβάη, και μας φάνηκε καταπληκτική ιδέα. Θα πηγαίναμε στη Χαβάη και στη συνέχεια στην Ασία και την Ευρώπη. Δεν είχαμε ιδέα τι κάναμε».

Φτωχοί, άστεγοι όπως ήταν αδιαφορούσαν για τον τρόπο ζωής που θα αναγκαζόταν να ζήσουν και σε πολλές περιπτώσεις η θητεία σε κάποια φυλακή, για αυτούς και τα παιδιά τους, έμοιαζε αναπόφευκτη, αν δεν εμφανιζόταν ένας σωτήρας προερχόμενος από το Χόλυγουντ. Ο Howard Taylor, ο αδελφός της Eizabeth Taylor ο οποίος ήταν κάτοικος του νησιού, τους γλιτώσαμε και τους κάλεσε να ζήσουν χωρίς ενοίκιο στη γη του, ένα από τα πιο όμορφα σημεία του νησιού, όπου η παρθένα ζούγκλα ενωνόταν με τον κρυσταλλικό γαλάζιο κόλπο.

Δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα και κάθε είδους παροχή καθώς ο Howard τους άφησε έτσι. Τότε τα μέλη της νεοσύστατης αυτής κοινότητας άρχισαν να χτίζουν παραθαλάσσια δεντρόσπιτα με μπαμπού, σπασμένα ξύλα και ότι υλικό μπορούσε ήταν σε κατάσταση χρήσης. Το όνειρό τους για ζωή χωρίς περιορισμούς ή επιτήρηση γινόταν μέρα με τη μέρα πραγματικότητα.

Τρεφόταν κυρίως με προϊόντα που καλλιεργούσαν οι ίδιοι και από την αλιεία. Προσέλαβαν έναν γιατρό και μία μαία, ενώ τα παιδιά άρχισαν το σχολείο μόλις κατάφεραν να πείσουν τον οδηγό του λεωφορείου να συμπεριλάβει και το κάμπινγκ στη διαδρομή. Η φήμη του χωριού γρήγορα διαδόθηκε και πολλοί σέρφερς, αλλά και βετεράνοι του πολέμου του Βιετνάμ ήρθαν εδώ να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στην ακυβέρνητη κοινότητα της παραλίας.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Έχουμε φωτογραφία του παιδιού που είχε το τσόλι στη φωτογραφία 20 χρόνια μετά; Όχι τίποτε άλλο, να γελάσουμε και λίγο με real life jokes πέραν της νεκρής μάνας του πιμαξ.
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

brennus dux gallorum

 • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
 • Posts: 51
 • Φήμη 0
  • View Profile
λολ είναι δεδομένο οτι οποιος αρκειται με το να ζει σε σπιτια από μπαμπού δεν εχει αναγκη κατι περισσοτερο από τη  συλλογικοτητα.Δεν είναι τυχαιο που οι "συλλογικοι" εδω είναι ή κατι ξεχασμένοι μαλλιαδες και ρασταμεν ή κατι αποτυχημένοι 50ρηδες(με τους πρώτους να προοριζονται να καταληξουν ή σαν τους δευτερους ή με ένα καρο λεφτα ως βουλευτες του συριζα).

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω είναι γιατι μεσω της "επαναστασης" (που δεν μπορει να οριστει κατι αντιδημοκρατικο ως επανασταση και αρα δεν υπάρχει αριστερη επανασταση) πρεπει να επιβαλλει και στους αλλους αυτη την ζωη?

επισης, αν οι ικανοτητες τους φτανουν μεχρι το να φτιαχνουν σπιτια από μπαμπου, πως θα καταφέρουν να τα βάλουν με καπιταλιστες που βρισκονται 150-200 χρόνια μπροστα από τους πρώτους? ;D

Υ.Γ. φρουτοπια, το ωραιο είναι που τελευταια στο πχορουμ παρεξηγηθηκες οταν σε είπα χαιδευτικά "χαζουλη"
Τα μπινελικια που έχω διαβασει εδω τις τελευταιες μερες δεν μπορω να φανταστω τι ανθρωπινοι εγκεφαλικοι φλοιοι μπορουν να τα εχουν καταγεγραμμενα.

«δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανισότητα από την ίση μεταχείριση ανίσων»

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Μπρένους, είσαι τυχερός που δεν το πέτυχες στα πιο χάη του αυτό το φόρουμ. Θα έβγαζες τα μάτια σου. Εγώ για να καταλάβεις άρχισα να γράφω εδώ πρόσφατα.
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

XOPHGO$$$

 • Guest
επισης, αν οι ικανοτητες τους φτανουν μεχρι το να φτιαχνουν σπιτια από μπαμπου

μιλάμε για χίπιδες, βρωμόπουτσους, μικρόβυζες χειραφετημένες φεμινίστριες, πασιφιστές, χασισομένους, παραισθησιομανείς, καβουρδισμένους βραδύνοες, θύματα

now take a good look on that hippie belowΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΙΚΑΝΟΣ Ο ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ BARBIE ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ BAMBOO;;;;;

ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΟ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΔΙΧΩΣ ΕΜΠΕΙΡΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΥΣ ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ

$ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ$

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Αφού τα λέει στα ίσα ρε το ορφανό κωλόπαιδο, πήρε με κρατικά λεφτά ένα νέτμπουκ για να σπουδάζει και μπαίνει εδώ. Συν τοις άλλοις, σπαταλάει κρατικούς πόρους φοιτητικού προγράμματος της κοσμοτέ για να μπαίνει εδώ μέσα. Μαχαίρι στην κλειτορίδα της κυπραίας του και ακουαφόρτε στην ουρήθρα του κωλονιάνιαρου.

Σου λέει "είμαι αναρχικός" και τα τσεπώνει από κρατικά προγράμματα, πάει σε κρατικό πανεπιστήμιο κλπ κλπ κλπ. Ένα χέρι ξύλο έπρεπε να του δώσει κάποιος, αλλά δεν ήταν εκεί ο πατέρας του να τον κάνει νταλίκα στο ξύλο όταν έπρεπε. Και τώρα το baby sitting πρέπει να το κάνει η "κακούργα κενωνία". Και μετά σου λέει ο Molyneux ότι οι παθογένειες οφείλονται σε parental abuse. ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΑΦΟΥ Ο ΠΙ-ΜΑΞ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΔΕΛΦΩΝ (και πούστηδων και βιολογικά αδελφών, εξ ου και το ότι είναι γκαγκά).

Παίζει το εγγύτερο στην αναρχία που γνωρίζει να είναι η κολλεκτίβα του, που έχει το ρεύμα και το νερό κλεμμένο και πουλάει -εντελώς μη κερδοσκοπικά- ποτά εντός της καταλήψεως. Και ενίοτε ρουφάνε και νοθευμένο αλβανικό, διότι είναι τόσο τζαμπατζής που ούτε σωστό μπάφο δεν ξέρει να αγοράσει.

Φυσικά παίζει να είναι και crack **** με βάση τα ποστ του, όπως επίσης παίζει να πάσχει από διπολική διαταραχή ή κατάθλιψη (λόγω του μίσους που βγάζει). Σε κάθε περίπτωση ο θεός του γάμησε τη μάνα, ο πατέρας του τα πήρε και έφυγε γιατί δεν ήθελε να τον λένε κερατά και τώρα τα απωθημένα τα βγάζει στο μπουρδέλο του έτερου κύπριου...
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

brennus dux gallorum

 • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
 • Posts: 51
 • Φήμη 0
  • View Profile
γιατι οι "συλλογικοι δεν κανουν μια συλλογικοτητα εργασιας αφου θεωρουν τους εαυτους τους ικανους αντι να μας τα πριζουν?
«δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανισότητα από την ίση μεταχείριση ανίσων»

mistepmax

 • Guest
λολ  σας ετσουξε τοοοσο πολυ που βαλθηκατε να βγαλετε τους κοινοβιακους ανικανους.... ξυδαααακι καπιταλες του γλυκου νερου!!!
Μπρένους, είσαι τυχερός που δεν το πέτυχες στα πιο χάη του αυτό το φόρουμ. Θα έβγαζες τα μάτια σου. Εγώ για να καταλάβεις άρχισα να γράφω εδώ πολύ πρόσφατα.
Μπρένους, θυμάμαι κάποτε είχες αναφέρει κάτι επικό ότι είχες κάνει...


Αφού τα λέει στα ίσα ρε το ορφανό κωλόπαιδο,
αμα ειναι εχουν ολοι μανα σαν τη δικη σου τη γρια που σε μισει γιατι σε θεωρει ανεπιθυμιτη εγγυμοσυνη... αστα να πανε
πήρε με κρατικά λεφτά ένα νέτμπουκ για να σπουδάζει
Συν τοις άλλοις, σπαταλάει κρατικούς πόρους φοιτητικού προγράμματος της κοσμοτέ για να μπαίνει εδώ μέσα.
αχαχαχαχαχα απο ποτε η κοσμοτε ειναι κρατικη;;; οτι ναναι ο βλακακος τοχει καψει τελειως λεμε
και μπαίνει εδώ.
οπου μου κανει κεφι μπαινω... οπως στο ναο της ελευθεριας... εσυ μπες στα απολιτικα μπλογκζ και τους τροκτικαρες για κοπυπεηστ
Μαχαίρι στην κλειτορίδα της κυπραίας του
καλαααα μιλαααααμε επρεπε να δεις την εκφραση της κυπραιας μου οταν της εδειξα τι εγραψες... μιλαμε δε περιγραφεται με τιποταααααα!!! με αυτα που κανεις δε θα γαμησεις ποτε ανεραστε κομπλεξικουλη... θα πεθανεις παρθενος και η μονες κλειτοριδες που θα βλεπεις θα ειναι οι παραμορφωμενες απο τις εγχψειρησεις στο γιουπορν... αλλα το νου σου... μια μερα δε θα σου σηκωνεται το μικροσκοπικο τσουτσουνοπετσακι σου ουτε με βιαζμους βρεφων...
και ακουαφόρτε στην ουρήθρα του κωλονιάνιαρου.
ειπε η λαγοκοτα που το παιζει "μαγκας" αποτον τουρμποεξ και εχει να τον δει ηλιος κατι μηνεσ... οταν σου ειπα να ερθεις στη κυπρο τα χριστουγενα να περασεις "αξεχαστα" χεστηκες πανω σου...
Σου λέει "είμαι αναρχικός" και τα τσεπώνει από κρατικά προγράμματα, πάει σε κρατικό πανεπιστήμιο κλπ κλπ κλπ.
πληρωνετε μικροαστουληδες!!! ετσι ετσι!!! αναρχια μεχρι τελους!!! θα σας κρεμασουμε με τα δικα σας λεφτα!!! αχαχαχαχαχαχαχα
Ένα χέρι ξύλο έπρεπε να του δώσει κάποιος, αλλά δεν ήταν εκεί ο πατέρας του να τον κάνει νταλίκα στο ξύλο όταν έπρεπε. Και τώρα το baby sitting πρέπει να το κάνει η "κακούργα κενωνία".
παλι για τον εαυτο σου μιλας ρε μπασταρδοβλακακο κρυφοφασιστακο;;;
Και μετά σου λέει ο Molyneux ότι οι παθογένειες οφείλονται σε parental abuse. ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΑΦΟΥ Ο ΠΙ-ΜΑΞ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΔΕΛΦΩΝ (και πούστηδων και βιολογικά αδελφών, εξ ου και το ότι είναι γκαγκά).
αχαχαχαχαχα οτιναναι... σουχει γινει το μυαλο μπλεντερ μουλινεξ!!! κουρκουτι μυαλο... τι λεω... σκατοζουμι!!!
Παίζει το εγγύτερο στην αναρχία που γνωρίζει να είναι η κολλεκτίβα του,
η συλλογικοτητα μας ειναι η καλυτερη!!! ιτ ροκς λεμε!!! τζελι;;;
που έχει το ρεύμα και το νερό κλεμμένο και πουλάει -εντελώς μη κερδοσκοπικά- ποτά εντός της καταλήψεως.
σκατα στους αστουληδες!!! καταληψεις παντου!!!
Και ενίοτε ρουφάνε και νοθευμένο αλβανικό, διότι είναι τόσο τζαμπατζής που ούτε σωστό μπάφο δεν ξέρει να αγοράσει.
η αναρχια ειναι το μονο ναρκωτικο που χρειαζομαι!!! το μπαφο το κατουρημενο τον επαιρνες εσυ απτο περιπτερα της γειτονιας σου εξαρτημενε χρηστη γεροτζανκι που τοχες παραδεχτει απο μονος σου στο πορδκαστ μαζι με τον μπαρδακη
Φυσικά παίζει να είναι και crack **** με βάση τα ποστ του, όπως επίσης παίζει να πάσχει από διπολική διαταραχή ή κατάθλιψη (λόγω του μίσους που βγάζει).
παλι για τον εαυτο σου μιλας ρε εμμονικε ψυχακια
Σε κάθε περίπτωση ο θεός του γάμησε τη μάνα,
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς κακιουλα!!! μιλαμε πλημυρισε το πατωμα του γεροβλακακου χολη
ο πατέρας του τα πήρε και έφυγε γιατί δεν ήθελε να τον λένε κερατά
λολ  δεν εφυγε... ακομα στη κυπρο ειναι
και τώρα τα απωθημένα τα βγάζει στο μπουρδέλο του έτερου κύπριου...
αμα δε σαρεσει το πουλο μη σε κραταμε!!! αλλα το ξερεις οτι το γουεμπγορ ειναι η μοναδικη ανεξαρτητη φωνη στο ιντερνετ ενας ναος ελευθεριας και θα συνεχισει να τα χωνει σε ολους οσο και αν αυτο ενοχλει καποιους μικροαστουληδες σαν και σενα που μας εχεις βαλει στο ματι!!! μιλαμε σουχω κανει το μυαλο κουρκουτι απτο πολυ μαιντφακ και δε ξερεις τι γραφεις... τη μια λες οτι ειμαι ο μιστερμαξ την αλλη ο σπαιντερμαν ο θοδωρης ο ετσι ο αλλιως... τωρα λες οτι ειμαι ο γκοτκραιστ!!! οτιναι μλκιες εντελως γτπ.... και μονος σου τα ξεκινας ολα ψευταρακο της κακιας ωρας... η τελευται φαση ηταν καραμπινατη περιπτωσαρα γιατι εγω ουτε που ασχολουμουν... ειχα βδομαδες να ασχοληθω... μιλουσα με τον αναρχοκαπιταλιστη και τον γεροφιδακια και σειχα ξεχασει τελειως και απτο πουθενα πεταχτηκες σαν πορδη και αρχισες τα ψεματα τις μλκιες και τις πουστιες!!! δλδ κλασικα εικονογραφημενα.... αρχισεσ μεχρι και θρεντ απο περσι να ξεθαβεις... τοοοοοοοσο κομπλεξ και νευρα!!! καθε φορα τα ιδια λες και πθαινει ρισετ το μυαλο σου... μονο ενας μαζοχας και εμμονικος ψυχακιας μπορει να φερεται επι χρονια ετσι... και μιλαμε εχεις μπερδεψει τη πουτσα με τη βουρτσα και δε καταλαβαινεις τη διαφορα μεταξυ διαφημισης και δυσφημισης.... οπως δε καταλαβαινες παλια τη διαφορα μεταξυ ανεργου και αεργου....  ειπαμε αηκιου 85.... νταξ τοχεις καψεις τελειως και δε θα γινεις ποτε ανθρωπος πιθικαρα κρυφοφασιστακο!!! θα μπορουσες να κανεις πολλα αλλα δε κανεις τιποτα... ονειρευοσουν να γινεις σκηνοθετης και θα μπορουσες να γυριζεις βιντεακια μικρου μηκους με το πανακριβο κινητο σου αλλα εισαι εντελως αταλαντος και αχρηστος... ελα σε προκαλω καντο!!! αλλα δε θα το κανεις... ολη μερα καιγεσαι στο πισι με κοπυπεηστ... ποσο σετσουξε που σου κοψαμε τις διαφημισεις της γουγκλ;;; πολυ ε;;; στοχαμε πει μη τα βαζεις μαζι μας... τα ριπορτ συνεχιζονται μεχρι να στο κανουμε ριστρικτεντ με παρενταλ αντβαιζορι... μιλαμε ο μοναδικος πιο ψυχακιας απο σενα που εχω δει ποτε στη ζωη μου ειναι αυτος που ερχεται καθε χρονια... εδω και τοοοσα χρονια στο απολιτικο κωλομλογκ σου που εχει γεμισει αραχνες και σου ευχεται "ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΑΜΙΣΕΙΣ" και μιλαμε ο ατιμος καθε χρονο πεφτει μεσα 1000%... οποιος κιαν ειναι θελω να του σφιξω το χερι για το πιο καραεπικοιστορικο μαιντφακ που ξεπερναει ακομα και μενα!!! ειναι τυχαιο οτι ερχεται σε σενα να σε κραξει;;; λογικο ,αφου εισαι εντελως γτπ.... εισαι βουτηγμενος μεσα το ψεμα λεμε... δεν υπαρχει τιποτα αληθινο πανω σου και σεχουν παρει ολοι χαμπαρι γιαυτο και σε ξεχεσαν και δεν εχεις ουτε ονλαην φιλαρακια... αν ο εαυτος σου πριν 10 χρονια εβλεπε με καπιο τροπο το πως θα καταντουσες σημερα... θα αυτοκτονουσε απο τοτε... αλλα νταξ  ειπαμε εισαι ανκανος να ξεκουνησεις... περιμενεις το θαυμα να ερθει απο μονο του στους αγιους αναργυρους... αλλα τα θαυματα γινονται μονο στο μυαλο των πιστων και εσυ δε πιστευεις σε τιποτα μικροτσουτσουνε μικροαστουλη... ουτε η ιδια η μανα σου δε πιστευει σε σενα... αν πεθαινες θα γλιτωνε η ανθρωποτητα απο ενα μαλακα... ευτυχως για μας ζεις... οποταν συνεχισε να δουλευεις για μας... μεχρι και θρεντ αφιερωμενο σε μενα εφτιαξες!!! απλα πραισλες... αη εμ ονορντ λεμε!!! δε θα σταματησω ποτε... οσα χρονια κιαν περασουν... αντε παιξε μονος σου τωρα μαλακακο... και πουσαι νικωλακη... σευχαριστω που ασχολεισαι μαζι μου.. μου δινεις δυναμη να συνεχισω :)


Taylor Elizabeth

 • Guest
αμα ειναι εχουν ολοι μανα σαν τη δικη σου τη γρια που σε μισει γιατι σε θεωρει ανεπιθυμιτη εγγυμοσυνη... αστα να πανεαχαχαχαχαχα απο ποτε η κοσμοτε ειναι κρατικη;;; οτι ναναι ο βλακακος τοχει καψει τελειως λεμεοπου μου κανει κεφι μπαινω... οπως στο ναο της ελευθεριας... εσυ μπες στα απολιτικα μπλογκζ και τους τροκτικαρες για κοπυπεηστκαλαααα μιλαααααμε επρεπε να δεις την εκφραση της κυπραιας μου οταν της εδειξα τι εγραψες... μιλαμε δε περιγραφεται με τιποταααααα!!! με αυτα που κανεις δε θα γαμησεις ποτε ανεραστε κομπλεξικουλη... θα πεθανεις παρθενος και η μονες κλειτοριδες που θα βλεπεις θα ειναι οι παραμορφωμενες απο τις εγχψειρησεις στο γιουπορν... αλλα το νου σου... μια μερα δε θα σου σηκωνεται το μικροσκοπικο τσουτσουνοπετσακι σου ουτε με βιαζμους βρεφων...ειπε η λαγοκοτα που το παιζει "μαγκας" αποτον τουρμποεξ και εχει να τον δει ηλιος κατι μηνεσ... οταν σου ειπα να ερθεις στη κυπρο τα χριστουγενα να περασεις "αξεχαστα" χεστηκες πανω σου...πληρωνετε μικροαστουληδες!!! ετσι ετσι!!! αναρχια μεχρι τελους!!! θα σας κρεμασουμε με τα δικα σας λεφτα!!! αχαχαχαχαχαχαχαπαλι για τον εαυτο σου μιλας ρε μπασταρδοβλακακο κρυφοφασιστακο;;;αχαχαχαχαχα οτιναναι... σουχει γινει το μυαλο μπλεντερ μουλινεξ!!! κουρκουτι μυαλο... τι λεω... σκατοζουμι!!!η συλλογικοτητα μας ειναι η καλυτερη!!! ιτ ροκς λεμε!!! τζελι;;;σκατα στους αστουληδες!!! καταληψεις παντου!!!η αναρχια ειναι το μονο ναρκωτικο που χρειαζομαι!!! το μπαφο το κατουρημενο τον επαιρνες εσυ απτο περιπτερα της γειτονιας σου εξαρτημενε χρηστη γεροτζανκι που τοχες παραδεχτει απο μονος σου στο πορδκαστ μαζι με τον μπαρδακηπαλι για τον εαυτο σου μιλας ρε εμμονικε ψυχακια πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς κακιουλα!!! μιλαμε πλημυρισε το πατωμα του γεροβλακακου χοληλολ  δεν εφυγε... ακομα στη κυπρο ειναιαμα δε σαρεσει το πουλο μη σε κραταμε!!! αλλα το ξερεις οτι το γουεμπγορ ειναι η μοναδικη ανεξαρτητη φωνη στο ιντερνετ ενας ναος ελευθεριας και θα συνεχισει να τα χωνει σε ολους οσο και αν αυτο ενοχλει καποιους μικροαστουληδες σαν και σενα που μας εχεις βαλει στο ματι!!! μιλαμε σουχω κανει το μυαλο κουρκουτι απτο πολυ μαιντφακ και δε ξερεις τι γραφεις... τη μια λες οτι ειμαι ο μιστερμαξ την αλλη ο σπαιντερμαν ο θοδωρης ο ετσι ο αλλιως... τωρα λες οτι ειμαι ο γκοτκραιστ!!! οτιναι μλκιες εντελως γτπ.... και μονος σου τα ξεκινας ολα ψευταρακο της κακιας ωρας... η τελευται φαση ηταν καραμπινατη περιπτωσαρα γιατι εγω ουτε που ασχολουμουν... ειχα βδομαδες να ασχοληθω... μιλουσα με τον αναρχοκαπιταλιστη και τον γεροφιδακια και σειχα ξεχασει τελειως και απτο πουθενα πεταχτηκες σαν πορδη και αρχισες τα ψεματα τις μλκιες και τις πουστιες!!! δλδ κλασικα εικονογραφημενα.... αρχισεσ μεχρι και θρεντ απο περσι να ξεθαβεις... τοοοοοοοσο κομπλεξ και νευρα!!! καθε φορα τα ιδια λες και πθαινει ρισετ το μυαλο σου... μονο ενας μαζοχας και εμμονικος ψυχακιας μπορει να φερεται επι χρονια ετσι... και μιλαμε εχεις μπερδεψει τη πουτσα με τη βουρτσα και δε καταλαβαινεις τη διαφορα μεταξυ διαφημισης και δυσφημισης.... οπως δε καταλαβαινες παλια τη διαφορα μεταξυ ανεργου και αεργου....  ειπαμε αηκιου 85.... νταξ τοχεις καψεις τελειως και δε θα γινεις ποτε ανθρωπος πιθικαρα κρυφοφασιστακο!!! θα μπορουσες να κανεις πολλα αλλα δε κανεις τιποτα... ονειρευοσουν να γινεις σκηνοθετης και θα μπορουσες να γυριζεις βιντεακια μικρου μηκους με το πανακριβο κινητο σου αλλα εισαι εντελως αταλαντος και αχρηστος... ελα σε προκαλω καντο!!! αλλα δε θα το κανεις... ολη μερα καιγεσαι στο πισι με κοπυπεηστ... ποσο σετσουξε που σου κοψαμε τις διαφημισεις της γουγκλ;;; πολυ ε;;; στοχαμε πει μη τα βαζεις μαζι μας... τα ριπορτ συνεχιζονται μεχρι να στο κανουμε ριστρικτεντ με παρενταλ αντβαιζορι... μιλαμε ο μοναδικος πιο ψυχακιας απο σενα που εχω δει ποτε στη ζωη μου ειναι αυτος που ερχεται καθε χρονια... εδω και τοοοσα χρονια στο απολιτικο κωλομλογκ σου που εχει γεμισει αραχνες και σου ευχεται "ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΑΜΙΣΕΙΣ" και μιλαμε ο ατιμος καθε χρονο πεφτει μεσα 1000%... οποιος κιαν ειναι θελω να του σφιξω το χερι για το πιο καραεπικοιστορικο μαιντφακ που ξεπερναει ακομα και μενα!!! ειναι τυχαιο οτι ερχεται σε σενα να σε κραξει;;; λογικο ,αφου εισαι εντελως γτπ.... εισαι βουτηγμενος μεσα το ψεμα λεμε... δεν υπαρχει τιποτα αληθινο πανω σου και σεχουν παρει ολοι χαμπαρι γιαυτο και σε ξεχεσαν και δεν εχεις ουτε ονλαην φιλαρακια... αν ο εαυτος σου πριν 10 χρονια εβλεπε με καπιο τροπο το πως θα καταντουσες σημερα... θα αυτοκτονουσε απο τοτε... αλλα νταξ  ειπαμε εισαι ανκανος να ξεκουνησεις... περιμενεις το θαυμα να ερθει απο μονο του στους αγιους αναργυρους... αλλα τα θαυματα γινονται μονο στο μυαλο των πιστων και εσυ δε πιστευεις σε τιποτα μικροτσουτσουνε μικροαστουλη... ουτε η ιδια η μανα σου δε πιστευει σε σενα... αν πεθαινες θα γλιτωνε η ανθρωποτητα απο ενα μαλακα... ευτυχως για μας ζεις... οποταν συνεχισε να δουλευεις για μας... μεχρι και θρεντ αφιερωμενο σε μενα εφτιαξες!!! απλα πραισλες... αη εμ ονορντ λεμε!!! δε θα σταματησω ποτε... οσα χρονια κιαν περασουν... αντε παιξε μονος σου τωρα μαλακακο... και πουσαι νικωλακη... σευχαριστω που ασχολεισαι μαζι μου.. μου δινεις δυναμη να συνεχισω

SKASE
POUSTAKO
OEO

brennus dux gallorum

 • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
 • Posts: 51
 • Φήμη 0
  • View Profile
λολ  σας ετσουξε τοοοσο πολυ που βαλθηκατε να βγαλετε τους κοινοβιακους ανικανους.... ξυδαααακι καπιταλες του γλυκου νερου!!!


νομιζω οτι τα εχεις ολιγον σκατουλες στο κεφαλακι σου. Γιατι καποιος καπιταλιστης να νευριασει με καποιους που επιλέγουν να ζησουν σε σπιτια από μπαμπου, οταν ο κοσμος παει μπροστα? Δικαιωμα του είναι του καθενος να είναι οσο γυφτος γουσταρει. Αυτο είναι το νοημα του φιλελευθερισμου, ο καθενας κανει οτι θελει.

ποιος καρμηρης θα ασχοληθει (και ειδικα εναντιων) με καποιον που επιλεγει να ζησει σε καλυβα, οταν ο δευτερος δεν τον ενοχλει?

τωρα θα σε ρωτουσα πως συμπερανες οτι δεν είναι αχρηστοι, αλλα τεσπα, ας πουμε οτι και η καλυβα είναι και αυτη προοδος...


α ρε φρουτοπια, που είναι οι εποχες που καθε 5 λεπτα ο ενας απαντουσε στον αλλο σε ατελειωτα θρεντ....
« Last Edit: April 02, 2014, 02:02:51 am by brennus dux gallorum »
«δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανισότητα από την ίση μεταχείριση ανίσων»

brennus dux gallorum

 • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
 • Posts: 51
 • Φήμη 0
  • View Profile
θυμαμαι εναν brennus dux gallorum που εγραφε στο stormfront.org αλλα εσυ δε παιζει να εχει καμια σχεση μαυτον γιατι δε ξερεις να γραφεις απλα και κατανοητα αυτο που θελεις να πεις για να στο εξηγησουμε ενω εκεινος το αγγλικο το ειχε... οποταν και καλα εσυ απολα τα θρεντς βρηκες το δικο μου "εντελως τυχαια" απο το πουθενα και ηρθες για να μου την πεις για το νοικι;;; εμεις εχουμε συλλγικοτητα και κανουμε και κοινες δρασεις και πρωτοβουλιες και εσυ πετας ασχετα για νοικια και κοινοχρηστα... μοκεη.... μου φαινεται πιο πολυ παιζει ναχεις σχεση με τον γιαννη απο βολο το γιαννη απο καρδιτσα και τον γιαννη απο καλαμπακα.... ιφ γιου νοου γουατ αη μιν... ;)

αυτο που εννοουσα είναι οτι οι καταληψεις παρολο που δεν εχουν νοημα υπαρξης, παραλληλα δεν εχουν και εξοδα,αρα δεν χανει και κατι κανεις να ασχοληθει με αυτες, ενω οι ενοικιαζομενοι χωροι σας εχουν εξοδα χωρις να εχουν καποιο λόγο υπαξης.

κατανοητοτατα γραφω και στα Ελληνικά.

οσο για το σπιτι που νοικιαζετε "και κανετε και δρασεις και πρωτοβουλιες κ.λ.π." πραγματικα μας διασκεδαζει το να μην είναι ικανος καποιος να καταλαβει ποτε οι πραξεις και οι ωρες που σπαταλα δεν εχουν κανενα, μα κανενα απολυτως νοημα για την ζωη του ή την ζωη αλλων ;D

Εαν επιτρεπεται τι γνωμη εχεις για το στορμφροντ?
«δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανισότητα από την ίση μεταχείριση ανίσων»