Author Topic: Αναρχικοι στο Κομπανι εναντιον ΙΣΙΣ  (Read 2030 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Σφοδρες μαχες εξελισσονται αυτη την στιγμη κοντα στα τουρκοσυριακα συνορα, οπου οι ισλαμοφασιστες του ΙΣΙΣ εξοπλισμένοι με αμερικανικα και δυτικα οπλα προσπαθουν να καμψουν την αντισταση των αναρχικων κουρδων που μενουν στην μικρη πολη και αμυνονται υπερ βωμων και αναρχοκομμουνιστικων στεκιων και εστιων.

Ηδη ολος ο κοσμος υποκλίθηκε στον πρωτοφανη ηρωισμο που μονο μια πραγματικη Αναρχικια μπορει να δειξει. Η Αριν Μιρκιν αφου εξοντωσε μπολικους υπερεξοπλιπλισμενους φανατικους τζιχαντιστες, κρατησε την τελευταια σφαιρα για να αυτοκτονησει παρα να πεσει στα χερια των Δεξιων.ΥΠΕΡΑΙΩΝΙΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΝ ΜΙΡΚΙΝ

Το 1937, ο πατέρας μου προσφέρθηκε εθελοντικά να πολεμήσει στις Διεθνείς Ταξιαρχίες για την υπεράσπιση της Ισπανικής Δημοκρατίας. Ένα επίδοξο φασιστικό πραξικόπημα είχε διακοπεί προσωρινά από μια εξέγερση εργατών, καθοδηγούμενη από αναρχικούς και σοσιαλιστές, και σε μεγάλο τμήμα της Ισπανίας μια πραγματική κοινωνική επανάσταση ακολούθησε, έχοντας ως αποτέλεσμα ολόκληρες πόλεις να περάσουν κάτω από αμεσοδημοκρατική διαχείριση, βιομηχανίες υπό τον έλεγχο των εργαζομένων, και τη ριζοσπαστική ενδυνάμωση των γυναικών.

Οι Ισπανοί επαναστάτες ήλπιζαν να δημιουργήσουν ένα όραμα για μια ελεύθερη κοινωνία, που όλος ο κόσμος θα μπορούσε να ακολουθήσει. Αντ ‘αυτού, παγκόσμιες δυνάμεις προτίμησαν μια πολιτική «μη παρέμβασης» και διατήρησαν έναν αυστηρό αποκλεισμό στη δημοκρατία, ακόμα αφότου ο Χίτλερ και τον Μουσολίνι (που δήθεν είχαν υπέγραψει συμφωνία) άρχισαν να στέλνουν στρατεύματα με στόχο να ενισχύσουν τη φασιστική πλευρά. Το αποτέλεσμα ήταν ένας χρόνιος εμφύλιος πόλεμος, που έληξε με την καταστολή της επανάστασης και μερικές από τις πιο αιματηρές σφαγές ενός αιματηρού αιώνα.

Ποτέ στη ζωή μου δεν σκέφτηκα ότι το ίδιο πράγμα θα μπορούσε ξανά να συμβεί. Προφανώς, δεν υπάρχει ιστορικό γεγονός που συμβαίνει ποτέ πραγματικά δύο φορές. Υπάρχουν χιλιάδες διαφορές μεταξύ του τι συνέβη στην Ισπανία το 1936 και του τι συμβαίνει στη Ροζάβα, τις τρεις ευρέως Κουρδικές επαρχίες της βόρειας Συρίας, σήμερα. Αλλά μερικές από τις ομοιότητες είναι τόσο εντυπωσιακές και τόσο θλιβερές, που θεωρώ ότι είναι υποχρέωσή μου – όντας κάποιος που μεγάλωσε σε μια οικογένεια της οποίας οι πολιτικές πεποιθήσεις ποικιλοτρόπως καθορίστηκαν από την ισπανική επανάσταση – να πω ότι δεν μπορούμε να επιτρέψουμε το ίδιο τέλος και πάλι.

Η αυτόνομη περιοχή της Ροζάβα, όπως υπάρχει σήμερα, είναι ένα από τα λίγα φωτεινά σημεία - εν τούτοις ένα πολύ φωτεινό - που αναδύεται από την τραγωδία της συριακής επανάστασης. Έχοντας εκδιώξει πράκτορες του καθεστώτος Άσαντ το 2011, και παρά την εχθρότητα από σχεδόν όλους τους γείτονές της, η Ροζάβα έχει όχι μόνο διατηρήσει την ανεξαρτησία της, αλλά αποτελεί ένα αξιόλογο δημοκρατικό πείραμα. Λαϊκές συνελεύσεις έχουν δημιουργηθεί, ως το απόλυτο όργανο λήψης αποφάσεων, συμβούλια έχουν επιλεγεί με προσεκτική εθνοτική ισορροπία (σε κάθε δήμο, για παράδειγμα, τα τρία κορυφαία στελέχη πρέπει να περιλαμβάνουν έναν Κούρδο, έναν Άραβα και έναν Ασσύριο ή Αρμένιο Χριστιανό, και τουλάχιστον το ένα από τα τρία άτομα πρέπει να είναι μια γυναίκα), υπάρχουν συμβούλια γυναικών και νεολαίας, και, σε μια αξιοσημείωτη αντήχηση της ένοπλης Mujeres Libres (Ελεύθερες Γυναίκες) της Ισπανίας, ένας φεμινιστικός στρατός, η πολιτοφυλακή του “YJA Star” - “Ένωση των Ελεύθερων Γυναικών“ (το αστέρι εδώ αναφέρεται στην αρχαία θεά της Μεσοποταμίας, την Ιστάρ), έχει αναλάβει ένα μεγάλο ποσοστό πολεμικών επιχειρήσεων εναντίον των δυνάμεων του Ισλαμικού Κράτους.

Πώς μπορεί κάτι τέτοιο να συμβαίνει και να εξακολουθεί να αγνοείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από τη διεθνή κοινότητα, ακόμη, και σε μεγάλο βαθμό, από τη Διεθνή Αριστερά; Κυρίως, φαίνεται ότι, επειδή το επαναστατικό κόμμα της Ροζάβα, το PYD, εργάζεται συμμαχικά με το Τουρκικό Κόμμα των Κούρδων Εργατών (PKK), ένα μαρξιστικό αντάρτικο κίνημα που έχει από τη δεκαετία του 1970 εμπλακεί σε μακροχρόνιο πόλεμο εναντίον του τουρκικού κράτους. Το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ και η ΕΕ επισήμως το κατέταξαν στις «τρομοκρατικές» οργανώσεις. Εν τω μεταξύ, οι αριστεροί σε μεγάλο βαθμό το διαγράφουν θεωρώντας το σταλινικό.

Αλλά, στην πραγματικότητα, το ίδιο το PKK δεν έχει πλέον καμία σχέση με το παλιό, πάνω-κάτω λενινιστικό κόμμα, που ήταν κάποτε. Η δική του εσωτερική εξέλιξη καθώς και η θεωρητική μεταστροφή του δικού του ιδρυτή, Aμπουλάχ Οτσαλάν, που έλαβε χώρα ενώ ο ίδιος βρίσκεται φυλακισμένος σε ένα τουρκικό νησί από το 1999, είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει εντελώς τους στόχους και την τακτική του.

Το PKK έχει δηλώσει ότι δεν επιδιώκει πια να δημιουργήσει ένα κουρδικό κράτος. Αντ ‘αυτού, εμπνευσμένο εν μέρει από το όραμα της κοινωνικής οικολογίας του αναρχικού Μάρεϊ Μπούκτσιν, έχει υιοθετήσει το όραμα του «ελευθεριακού κοινοτισμού», καλώντας τους Κούρδους να δημιουργήσουν ελεύθερες αυτοδιοικούμενες κοινότητες με βάση τις αρχές της άμεσης δημοκρατίας, οι οποίες [κοινότητες] θα έρθουν κοντά η μία με την άλλη ξεπερνώντας τα εθνικά σύνορα, για τα οποία υπάρχει η πίστη ότι με την πάροδο του χρόνου θα χάσουν όλο και περισσότερο το νόημά τους. Έτσι λοιπόν, πρότεινε τον κουρδικό αγώνα ο οποίος θα μπορούσε να αποτελέσει πρότυπο για ένα παγκόσμιο κίνημα προς την πραγματική δημοκρατία, τη συνεργατική οικονομία, και τη σταδιακή διάλυση του γραφειοκρατικού κράτους-έθνους.

Από το 2005 το ΡΚΚ, εμπνευσμένο από τη στρατηγική των ανταρτών Ζαπατίστας στην Τσιάπας, κήρυξε μονομερή κατάπαυση του πυρός με το τουρκικό κράτος και άρχισε να επικεντρώνει τις προσπάθειές του στην ανάπτυξη δημοκρατικών δομών στις περιοχές που ήδη ελέγχει. Ορισμένοι αμφισβητούν πόσο σοβαρά όλα αυτά είναι πραγματικά. Σαφώς, αυταρχικά στοιχεία παραμένουν. Αλλά το τι συνέβη στη Ροζάβα, όπου η Συριακή επανάσταση έδωσε στους Κούρδους ριζοσπάστες την ευκαιρία για διεξαγωγή τέτοιων πειραμάτων σε ένα μεγάλο και συναφή έδαφος, αποτελεί κάτι πολύ περισσότερο από προσπάθεια επίδειξης. Συμβούλια, συνελεύσεις και λαϊκές πολιτοφυλακές έχουν σχηματιστεί, το καθεστώς ιδιοκτησίας έχει μετατραπεί σε εργατική διαχείριση συνεταιρισμών - και όλα αυτά παρά τις συνεχείς επιθέσεις των ακροδεξιών δυνάμεων της ISIS. Τα αποτελέσματα ανταποκρίνονται στον ορισμό μιας κοινωνικής επανάστασης. Στη Μέση Ανατολή, τουλάχιστον, αυτές οι προσπάθειες έχουν παρατηρηθεί: ιδιαίτερα αφότου οι δυνάμεις του PKK και της Ροζάβα παρενέβησαν πολεμώντας νικηφόρα στο δρόμο τους μέσω του εδάφους της ISIS στο Ιράκ για να σώσουν χιλιάδες Γεζίντι πρόσφυγες που είχαν εγκλωβιστεί στο όρος Σινχάρ αφότου οι τοπικοί πεσμεργκά εγκατέλειψαν το πεδίο. Αυτές οι ενέργειες ευρέως γιορτάζονταν στην περιοχή, αλλά και αξιοσημείωτα έχουν περάσει σχεδόν απαρατήρητες από τον Ευρωπαϊκό ή το Βορειο-αμερικανικό Τύπο.

Τώρα η ISIS έχει επιστρέψει, με σειρές από Αμερικανικής κατασκευής άρματα μάχης και βαρύ πυροβολικό που λαμβάνει από τις ιρακινές δυνάμεις, για να πάρει εκδίκηση ενάντια σε πολλές από αυτές τις ίδιες επαναστατικές πολιτοφυλακές στο Κομπάνι, δηλώνοντας την πρόθεσή της να σφαγιάσει και να υποδουλώσει - ναι, κυριολεκτικά να υποδουλώσει - το σύνολο του άμαχου πληθυσμού. Εν τω μεταξύ, ο τουρκικός στρατός βρίσκεται στα σύνορα εμποδίζοντας ενισχύσεις ή πυρομαχικά να φτάσουν στους υπερασπιστές, και τα αεροπλάνα των ΗΠΑ βουίζουν από ψηλά, πραγματοποιώντας περιστασιακά, συμβολικά, πολύ μικρά χτυπήματα - προφανώς, μόνο και μόνο για να είναι σε θέση να πουν ότι σαν μια ομάδα που ισχυρίζεται πως είναι σε πόλεμο με αυτούς που προσπαθούν να συντρίψουν τους υπερασπιστές ενός μεγάλου δημοκρατικού πειράματος στον κόσμου, δεν έμειναν απολύτως απαθείς.

Αν σήμερα υφίσταται κάτι παράλληλο με τους επιφανειακά κατανυκτικούς δολοφονικούς Φαλαγγίτες του Φράνκο, τί άλλο θα μπορούσε να είναι εκτός από την ISIS; Αν υπάρχει ένας παραλληλισμός με την Mujeres Libres της Ισπανίας, ποιός άλλος θα μπορούσε να είναι, πέρα από τις θαρραλέες γυναίκες που υπερασπίζονται τα οδοφράγματα στο Κομπάνι; Πρόκειται ο κόσμος - και αυτή τη φορά πιο σκανδαλωδώς από όλα, η διεθνής αριστερά - πραγματικά να καταστεί συνένοχος αφήνοντας την ιστορία επαναληφθεί;


Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Share on Facebook Share on Twitter


Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Ας είναι καλά οι αεροπορικές επιδρομές και τα όπλα του αραποφασίστα Ομπάμα που βοηθάν του Κούρδους αλλιώς οι καμηλογάμηδες θα είχανε μπει ήδη στο Κομπανι. :D

Υ.Γ. Τι έγινε μαξ, πάψαμε να υποστηρίζουμε τους κάφρους με τις σαγιονάρες;;;
« Last Edit: October 09, 2014, 02:01:42 am by Tywin Lannister »

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Ας είναι καλά οι αεροπορικές επιδρομές και τα όπλα του αραποφασίστα Ομπάμα που βοηθάν του Κούρδους αλλιώς οι καμηλογάμηδες θα είχανε μπει ήδη στο Κομπανι. :D

Υ.Γ. Τι έγινε μαξ, πάψαμε να υποστηρίζουμε τους κάφρους με τις σαγιονάρες;;;

O συγκεκριμενος αραποφασιστας δεν ειναι υπερ του κομπανι γιατι ειναι εχθρος της Ελευθεριας. Απλα λεει οτι θα κανει αεροπορικες επιδρομες, ετσι για τα ματια του κοσμου. Ακόμη και ο ιδιος παραδεχεται πως οι επιδρομες αυτες δεν ειναι αποτελεσμα.

Οι μονοι που υπερασπιζονται το Κομπανι ειναι οι Αναρχικοι, αντρες και γυναίκες- ένοπλοι.

Παντα υποστηρίζω τους αναρχικους.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

callan

 • Μπράβος
 • Major
 • *****
 • Posts: 711
 • Φήμη 0
  • View Profile
Το post αναφέρεται προφανώς στους κούρδους εθνικιστές οι οποίοι πολεμούν τους ισλαμιστές του πολυεθνικού IS.

ti vrisko o atimos

 • Guest
Το 1937, ο πατέρας μου προσφέρθηκε εθελοντικά να πολεμήσει στις Διεθνείς Ταξιαρχίες για την υπεράσπιση της Ισπανικής Δημοκρατίας.h uperirwida suntrofissa tou patera ths sthn ispania to 1937

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Το post αναφέρεται προφανώς στους κούρδους εθνικιστές οι οποίοι πολεμούν τους ισλαμιστές του πολυεθνικού IS.

Το οτι προκειται περι μαχητικων αναρχικων αντιεθνικιστων φαινεται απο πολλα σημεια.

Α)Αυτα που λεει το αρθρο περι αμεσοδημοκρατιας και αυτονομων θεσμων μπορουν να επαληθευτουν χρησιμοποιοντας το γκουκολ. Δεν ειναι παραξενο φυσικα, γιατι προφανως δεν αμφισβητουνε αμεσα την κρατικη κυριαρχια, και αφετερου η κεντρικη ελιτ δεν ενδιαφερεται και να ασχοληθει και πολυ μαζι τους, μιας και ετσι κατευνάζεται ο κουρδικος ποθος για δημιουργεια κρατους.

Β)Η περιοχη εχει αποτελεσει ενα σημειο συγκεντρωσης των διωκομενων απο την ΙΣΙΛ μουσουλμανων, χριστιανων κοκ, οποταν αυτο δειχνει λαθρο-friendly προσεγγιση, οπως και ανοχη στο "διαφορετικο", πραγματα αντι-εθνικιστικα.

Γ)Απο την στιγμη που οι εστω ψευδο-αναρχικοι του ΑΚ και του Eagainst τους υπερασπίζονται (το κειμενο που ποσταρα στην αρχη του νηματος...), αλλα και το αντιεθνικιστικο κτηνος Ναντια Βαλαβάνη (Αναφερόμενη στην πόλη Κομπάνι, τόνισε ότι «διακυβεύεται κάτι περισσότερο από την υπεράσπιση μιας ακόμα πόλης», καθώς εκεί «η πλειοψηφία των Κούρδων της Συρίας, από πολιτική άποψη, είχαν στήσει ένα πείραμα με στοιχεία άμεσης δημοκρατίας, μια τοπική εξουσία μακριά από οποιοδήποτε θρησκευτικό φονταμενταλισμό με ισότιμη παρουσία αντρών και γυναικών στα εκλεγμένα όργανα και στην καθημερινή ζωή», σημειώνει. - See more at: http://left.gr/news/n-valavani-terastias-emvlimatikis-simasias-i-yperaspisi-toy-kompani#sthash.U1HPI6NL.dpuf), ε, μπορουμε να βγαλουμε το συμπερασμα πως για εθνογκαγκα φασιστες δεν ειναι.

Δ)

Στην αφισα τους, φαινεται η γροθια των μαυρων πανθηρων, χοτζικων κτλ, και αριστεροστροφα συνθηματα οπως "ειμαστε ολοι κομπανι" και "κομπανι ις νοτ αλοουν" (λιγο ροζ αυτα φυσικα αλλά τεσπα...)


ΚΟΜΠΑΝΙ = ΟΙ ΘΕΡΜΠΟΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ
« Last Edit: October 09, 2014, 06:32:04 pm by mistermax »
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Quote
Syria’s Kurds will declare self-rule in all Kurdish regions within a week

January/23/2014

Syrian Kurds, who have already declared “transitional democratic autonomy” in one of the three Kurdish-majority areas of northern Syrian (Rojava), are now set to declare self-rule in the other two Kurdish regions within a week, local politicians have said.

http://www.hurriyetdailynews.com/syrias-kurds-will-declare-self-rule-in-all-kurdish-regions-within-a-week.aspx?pageID=238&nID=61431&NewsCatID=352
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Ειμαστε μονοι εναντιον ολων.και με το αλφαδι στα μπλουζάκια τους... για να δουμε αν αμφισβητησουν οτι το (Α) ειναι αναρχικο συμβολο......

Για να δουμε τι λενε τα ΜΜΕ της τουρκιας...
Quote
Turkish anarchists, who made headlines around the world during the battle for Taksim Square, have decamped to the besieged Kurdish town of Kobani to support the fight against the Islamic State............


    We were part of the resistance that started in Taksim and Gezi park. We were part of the resistance against police violence, against state terrorism and in the direct democracy experience afterwardsTurkish anarchist spokesperson


http://www.channel4.com/news/turkey-kurdish-islamic-state-kobani-taksim-anarchists-kurds


Quote
Turkish anarchists cross over into Syria in solidarity to besieged Kobani
9. October, 2014

Istanbul anarchists along other leftists, feminists, and ‘Gezi park types’ have managed to cross over into Syria and the northern town of Kobani which is currently threatened by ISIS.The photo shows a banner of the anarchist group DAF apparently just after the border has been crossed. The statement we were sent says “People are suffering from hunger and thirst, getting ill, getting injured; migrating and dying. They are still fighting in that struggle for existence. People are fighting not for the schemes and strategies around meeting tables, not for income, but for their freedom”« Last Edit: October 10, 2014, 10:36:00 am by mistermax »
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile


Quote
     Written by Revolutionary Anarchist Action-DAF
    Hits: 531


Our Comrades in Boydę Village Reports

It's the 24th day of ISIS attacks on Kobanę. While people's defending forces in all border villages are on human shield sentry for Kobanę against attacks, everyone, everywhere in the region we live, rised up not to let Kobanę fall.

We have been on human shield sentry for around three weeks in Boydę village west of Kobanę. In the last two days, explosions and sounds of clashes got intense in Kobanę's outer districts and town center. During this period of intense clashes, military forces increased their attacks on human shield sentries at border villages. Soldiers of Turkish State has been attacking with gas bombs to those who approach the border from both sides, including the village that we are in, which was attacked on Tuesday. Soldiers also used live ammunition from time to time in their attacks and wounded people.

These attacks on border villages especially mean that ISIS forces are allowed passage through the border. Republic of Turkey's support to ISIS is clearly visible here as it is there. Of course that's not the only thing that is clear. We have learned that one of the ISIS leaders commanding the attack on Kobanę got killed by YPJ/YPG forces. Meanwhile clashes today are as intense as before and continued all day long. Sounds of clashes almost never stopped today. However now we know that explosions are made by YPJ/YPG forces. It's reported that YPJ/YPG forces tactically emptied the streets of Kobanę at town center and ambushed ISIS, neutralizing them with successful tactics.

Everyone's excited by what's told at village meetings; one of them is ISIS' fear of women guerillas. ISIS represents the state, the terror, the massacre and also the patriarchy of course. Because of their belief that they cannot be so-called "martyrs" when they get killed by a women guerilla, a YPJ fighter, they are scared of encountering YPJ forces. Because when they encounter them, the women who "fight" against them show no mercy to the ISIS lot. This is the freedom against patriarchy created by YPJ fighting.

The rebellion that rises in all of Kurdistan and all cities of Anatolia in the last two days, makes us feel the invincibility of organized people. These rebellions increase the confidence in revolution for everyone in Kobanę, in villages at Kobanę border, and in all of Rojava. Whenever a sister or brother falls, although we feel the sorrow, it intensifies everyone's anger and power here. Requiems that start with hitting on knees turn into halay dance with feet kicking fast and strong enough to crack the earth. Thus our sorrow bursts into anger, fast and strong.

This is just what everyone needs here. For the freedom and revolution that's craved, despite everything.

Long live the People's Kobanę Resistance!

Long live the People's Rojava Revolution!

Long live our Revolutionary Anarchist Action!

http://i-f-a.org/index.php/statements/559-revolution-will-win-in-kobane


Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

gemista69

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 489
 • Φήμη 5
  • View Profile
στηρίζουμε μέχρι εμπόλα και έιντς. στα συν ότι οι παντόφλες πιστεύουν ότι άμα τους λήξει γυναίκα δεν πάνε στον παράδεισο. ελπίζω να πέσουν πάνω σε διμοιρίες κούρδισων (ή όπως σκατά λέγονται οι θηλυκοί κούρδοι) με συντονισμό περιόδου

https://www.youtube.com/watch?v=8m9uEN9Xlwc

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pulverem

 • Guest
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΡΕ ΠΟΟΥΣΤΟΠΟΥΣΤΕΣ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ; ΤΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΓΟΥΕΜΠ ΓΩΡ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΙΩΝΩ ΣΤΗ ΜΟΥΡΑΚΛΑ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΟΞΥ ΤΙΤΑΝΙΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΣΙΑ ΚΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑ ΜΙΓΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΤΣΑΡΩ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ, ΑΠ' ΤΗ ΠΟΛΛΗ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗ. ΠΟΙΑ ΘΑ 'ΡΘΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΥΙΣΚΑΚΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗ ΤΡΑΤΑΡΩ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΟΜΟΥΝΙΑΣΜΑ;

AN ARXH

 • Guest
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΡΕ ΠΟΟΥΣΤΟΠΟΥΣΤΕΣ

Ο ΕΠΙ ΓΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΔΟΥΛΕ.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΡΕ ΠΟΟΥΣΤΟΠΟΥΣΤΕΣ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ; ΤΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΓΟΥΕΜΠ ΓΩΡ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΙΩΝΩ ΣΤΗ ΜΟΥΡΑΚΛΑ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΟΞΥ ΤΙΤΑΝΙΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΣΙΑ ΚΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑ ΜΙΓΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΤΣΑΡΩ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ, ΑΠ' ΤΗ ΠΟΛΛΗ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗ. ΠΟΙΑ ΘΑ 'ΡΘΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΥΙΣΚΑΚΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗ ΤΡΑΤΑΡΩ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΟΜΟΥΝΙΑΣΜΑ;

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΣΤΙΓΩΣΟΥΜΕ ΚΙΑΛΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ  :DΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΟΥΚΩΝΕΙΣ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ. ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ  :DΚΑΝΟΝΙΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΜΠΑ ΟΥΙΣΚΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΤΟ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΜΑΧΑΙΡΟ  ;D
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


Pulverem

 • Guest
ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΣΤΙΓΩΣΟΥΜΕ ΚΙΑΛΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ  :DΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΟΥΚΩΝΕΙΣ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ. ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ  :DΚΑΝΟΝΙΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΜΠΑ ΟΥΙΣΚΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΤΟ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΜΑΧΑΙΡΟ  ;D

ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΑΠΙΣΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΣΠΑΤΟΥΛΟΧΥΣΟΓΡΗΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Καλή φάση. Να προσκηνάμε και τους Κούρδους μακελάρηδες που είχαν τους παππούδες των να σφάζουν Αρμένιους και Ποντίους. Μία ψευτοαναρχικιά δε ξεπλένει τις αμαρτίες αυτής της κωλοφάρας.

Ζήτω η Τζιχάντ. Πουστάκια αριστεροί θα κάνουμε σακάκια από τα δέρματά σας, το νου σας. Θα κάνουμε τον Unabomber να φαίνεται γατάκι μπροστά μας.
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Καλή φάση. Να προσκηνάμε και τους Κούρδους μακελάρηδες που είχαν τους παππούδες των να σφάζουν Αρμένιους και Ποντίους. Μία ψευτοαναρχικιά δε ξεπλένει τις αμαρτίες αυτής της κωλοφάρας.

Ζήτω η Τζιχάντ. Πουστάκια αριστεροί θα κάνουμε σακάκια από τα δέρματά σας, το νου σας. Θα κάνουμε τον Unabomber να φαίνεται γατάκι μπροστά μας.

ρε ψευδοαναρχικε, αποδέχεσαι την θεωρια της ευθυνως των επιγονων για εγκληματα που γινανε πριν δεκαετίες; Αν και το οτι σφαξανε τους έλληνες στην μικρα ασια, καλως το κανανε γιατι ηταν μια δικαιη συμφωνια που κανανε με τους τουρκους του κεμαλ τοτε. Αρα ακομη και απο ..."αναρχοκαπιταλιστικη" σκοπια να το δει κανεις, ειναι σωστοι.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
Ζήτω η Τζιχάντ. Πουστάκια αριστεροί θα κάνουμε σακάκια από τα δέρματά σας, το νου σας. Θα κάνουμε τον Unabomber να φαίνεται γατάκι μπροστά μας.

ΣΟΜΑΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ;  ;D


ΕΝΑΣ ΑΓΓΛΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ  :D

ΤΗΝ ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ  :D ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΛΟΙΠΟΝ  ;D
88
« Last Edit: October 11, 2014, 05:40:56 pm by THULSA DOOM »
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Ρε παπάρα Thulsa, η Χεσμπολάχ που έχεις σε κάποιες από τις φωτογραφίες πολεμάει εναντίων των τζιχαντιστών! :D :D :D

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Ρε παπάρα Thulsa, η Χεσμπολάχ που έχεις σε κάποιες από τις φωτογραφίες πολεμάει εναντίων των τζιχαντιστών! :D :D :D

Εννοειται πως οι αναρχιζουσα χεσμπολλαχ ειναι εναντιον των φανατικων θρησκευτικιστων του Ισις. Θυμαμαι συνθημα που φωναζαν οι αναρχικοι:

Οτι δεν φτανει ο λενιν, τα φτανει ο Αλλαχ
Νικη στα οπλα της Χεσμπολλαχ!
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Εννοειται πως οι αναρχιζουσα χεσμπολλαχ ειναι εναντιον των φανατικων θρησκευτικιστων του Ισις. Θυμαμαι συνθημα που φωναζαν οι αναρχικοι:

Οτι δεν φτανει ο λενιν, τα φτανει ο Αλλαχ
Νικη στα οπλα της Χεσμπολλαχ!
Καταρχάς οι της Χεσμπολαχ είναι δικοί μας φασίστες σύμμαχοι του Άσσαντ και πολεμάνε μαζί τους κάφρους με τις σαγιονάρες. Έστω και αν οι Κούρδοι του Κομπανι είναι αναρχικοί αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος πολεμάει εναντίων των καμηλογάμηδων κατσαπλιάδων είναι αναρχικός άλλωστε οι πολυφυλετικοί κάφροι του Isis αποτελούν εχθρό για όλον τον πολιτισμένο κόσμο! :D

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Καταρχάς οι της Χεσμπολαχ είναι δικοί μας φασίστες σύμμαχοι του Άσσαντ και πολεμάνε μαζί τους κάφρους με τις σαγιονάρες. Έστω και αν οι Κούρδοι του Κομπανι είναι αναρχικοί αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος πολεμάει εναντίων των καμηλογάμηδων κατσαπλιάδων είναι αναρχικός άλλωστε οι πολυφυλετικοί κάφροι του Isis αποτελούν εχθρό για όλον τον πολιτισμένο κόσμο! :D

Η χεζμπολλάχ αγωνίζεται εναντια στον ζιωνισμο που λατρευεις, και επισης εχει μέσα και μερικους μουσουλμανους που μισεις. Τελωσπαντων, ας επικεντρωθούμε στους αναρχικους ηρωες του Κομπανι.Αλλη μια ενοπλη υπεραρια αναρχικιαυπενθυμίζω πως οι φασιστες ακροδεξιοι κεντρωοι κοκ στην "πολιτισμενη δυση" (εδω γελαμε) δεν αφηνουν τις γυναίκες να μαθουν να χειρίζονται τα οπλα. Σε μια αναρχικη κοινωνια, οι γυναικες θα ειναι ισες με τους αντρες, θα παιζουν στα δακτυλα τους τα καλασνίκοφ και θα συμμετεχουν και αυτοι στην εξόντωση των εθνικιστων.

Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα ΚΟΜΠΑΝΙ και Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα
μας στέλνουν μηνύματα στέλνουν κραυγές
εμπρός αντιφασίστες για νίκες λαμπρές
μας στέλνουν μηνύματα στέλνουν κραυγές κραυγη
εμπρός επαναστάτες εμπρός κομμουνιστέςαναρχικοι
 
« Last Edit: October 12, 2014, 12:50:05 am by mistermax »
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Η χεζμπολλάχ αγωνίζεται εναντια στον ζιωνισμο που λατρευεις, και επισης εχει μέσα και μερικους μουσουλμανους που μισεις. Τελωσπαντων, ας επικεντρωθούμε στους αναρχικους ηρωες του Κομπανι.
Εγώ δεν έχω την μονολιθική λογική της γριάς Θούλσας, εγώ στηρίζω τον φασισμό από όπου κι αν προέρχεται. Κατανοώ την ιστορική έχθρα Αράβων-Ισραηλινών και επιθυμώ πανφασιστική συνεργασία, μισώ τους μουσουλμάνους τύπου Isis αλλά δεν μισώ μουσουλμάνους τύπου Χεσμπολάχ που είναι μεν μουσουλμάνοι αλλά ρεαλιστές και εθνικιστές. Οφείλω πάντως να πω ότι εύχομαι να είναι νικηφόρα τα Κουρδικά όπλα και αφού τελειώσουν με τους καμηλογάμηδες κατσαπλιάδες να στραφούν εναντίων της Τουρκίας. Όσο για τις γυναίκες, το φασιστικό πρότυπο Ισραήλ δείχνει πρώτο τον δρόμο με τις γυναίκες να εκπαιδεύονται το ίδιο στα όπλα με τους άντρες.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Εγώ δεν έχω την μονολιθική λογική της γριάς Θούλσας, εγώ στηρίζω τον φασισμό από όπου κι αν προέρχεται. Κατανοώ την ιστορική έχθρα Αράβων-Ισραηλινών και επιθυμώ πανφασιστική συνεργασία, μισώ τους μουσουλμάνους τύπου Isis αλλά δεν μισώ μουσουλμάνους τύπου Χεσμπολάχ που είναι μεν μουσουλμάνοι αλλά ρεαλιστές και εθνικιστές. Οφείλω πάντως να πω ότι εύχομαι να είναι νικηφόρα τα Κουρδικά όπλα και αφού τελειώσουν με τους καμηλογάμηδες κατσαπλιάδες να στραφούν εναντίων της Τουρκίας. Όσο για τις γυναίκες, το φασιστικό πρότυπο Ισραήλ δείχνει πρώτο τον δρόμο με τις γυναίκες να εκπαιδεύονται το ίδιο στα όπλα με τους άντρες.

Τοτε γιατι δεν εισαι με τον θρησκευτικο φασισμο της ΙΣΙΛ;

Α, και στο ισραηλ, οι γυναικες πανε εκει για να μαθουν να βαζουν τις κανες των οπλων ξερεις που και να βγαζουν σελφις.

Υπεραρια Αναρχικη Κουρδισσα Ανταρτισσα:


Ισραηλινη Λεχρίτοφασιστρια, με κιλά που προσεγγιζουν την Ουρανια.


Δεν ειναι τυχαιο που οι αναρχικες ανταρτισσες στα βουνα του Κουρδισταν εχουν Αριο σωματοτυπο και προσεγμένο σωμα, δλδ ειναι υγειης, σε αντιθεση με τις πατσοκοιλιες του IDF που σιγουρα ολη την μερα αγχώνονται πως θα χασουν τα κιλα τους και μην χαλασει το νυχι τους, πραγμα που συναδει γενικοτερα με την ηθικη καταπτωση και σηψη του Εθνικισμου/φασισμου.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Τοτε γιατι δεν εισαι με τον θρησκευτικο φασισμο της ΙΣΙΛ;
Θρησκευτικό φασισμό λέει ο άλλος ο πι-κραξ, μήπως να υποστηρίξω και τον σοσιαλφασισμό του Στάλιν; Δεν υπάρχει φασισμός στο Isis μόνο πολυφυλετικός ακραίος ισλαμισμός.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Σημερα οι φανατικοι θρησκοληπτοι εχουν ανακοινωσει πως προγραμματιζουν να καταλαβουν το Κομπανι. Λογαριαζουν ομως χωρις τους ηρωικους Αναρχικους Ενοπλους Ανταρτες του Κομπανι.υγ-εχει πλακα που στο φλορουμ, ο καθενας ζει στην μικρο-κοζμαρα του πχ ο γκολντεν που προσπαθει να πεισει τους αλλους πως ο αγωνας στο κομπανι ειναι εθνικιστικος, την ιδια στιγμη που οι ιδιοι λενε πως εμπνεονται απο τους Ζαπατιστας και την αυτονομια παρα την χα και τον ...εθνικισμο. Μαλλον ο γκολντεν θα ξερει καλυτερα απο αυτους...
« Last Edit: October 13, 2014, 09:12:56 am by mistermax »
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Tι να πρωτοθαυμασεις στις αριες αναρχικες ανταρτισσες των βουνων του κουρδισταν;;;;Το κορίτσι που κανει την παρουσιασει μπορει να ειναι και 16χρονο....

Quote
Women Defense Units ‏@DefenseUnitsYPJ 21 λεπτάΠριν από 21 λεπτά

Number of weapons belonging to the #ISIS fighters were seized by our units of the #YPJ in #Kobane October 13

http://youtu.be/44JuzysZrRU
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

emetikos

 • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
 • Posts: 11
 • Φήμη 0
  • View Profile
ta paparia tous ksinoun, mono gia photografies einai.  :D ti pragmatiki douleia tin kanoun ta HRWIKA DRONES THS USAF

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
ta paparia tous ksinoun, mono gia photografies einai.  :D ti pragmatiki douleia tin kanoun ta HRWIKA DRONES THS USAF

ρε ημί-ονε, στο κομπανι τους πολιορκουνε 30 μερες και ακομη δεν τους λυγισανε, και τον κανονικο στρατο του ιρακ που τον εκπαιδευουνε (λεμε τωρα...) οι αμερικανοι 5 χρονια και του δινουν οπλα λεφτα και εφοδιασμο, τον εχουν διαλυσει!  :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=RI6EGLKzDsI

http://www.youtube.com/watch?v=TGVbpsGmLVo#t=41Interview YPG fighter Zozan Cudi,Syria Kurdistan 20 χρονων αναρχικια αντάρτισσα!
http://www.liveleak.com/view?i=cdb_1386717587

ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
« Last Edit: October 14, 2014, 06:23:14 pm by mistermax »
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
« Last Edit: October 16, 2014, 12:37:21 am by mistermax »
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile


You wouldn’t know it from her sweet smile, but the reason why Nesrin Abdi carries a rifle is in case she needs to shoot herself dead.

This, she explained matter-of-factly, would be preferable to being captured by the monsters of Islamic State.

Nesrin, a 20-year-old medical student, is by all accounts a happy, well-educated, middle-class young woman with an infectious joy for life.

In her home town of Kobane on the Syria-Turkey border, moments of joy are rare, but a photograph captures the triumphant moment three days ago when she was among Kurdish fighters who recaptured a strategic hill from the Islamic State invaders.

The jihadis’ sinister black flag was torn down and replaced with a fluttering Kurdish red-and-yellow banner, marking what may well prove a symbolic turning point in the life-and-death struggle for the besieged town.

But Nesrin, a doctor’s daughter who has joined an army of women battling to defend Kobane, is aware that every day could be her last.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2797877/savage-women-warriors-terrifying-jihadis-believe-killed-female-won-t-heaven.html#ixzz3GVE5QXLi
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook


Απο μεσσαια οικογενια, φοιτητρια ιατρικης, σιγουρα θα ειναι μεταξυ εαακ κουρδων και αναρχιας.


----------------------

φεμινιστριες πανηγυριζουν την νικη τους στα βουνα του κουρδισταν

αναλυση που δειχνει πως οι κουρδισσες και οι κουρδοι πλεον δεν ειναι μαρξιστες λενινιστες αλλα μαχητικοι αναρχικοι: http://americanrascals.us/2014/10/12/rojave-ocalan-bookchin-and-the-fight-for-kobani/

« Last Edit: October 18, 2014, 05:17:46 pm by mistermax »
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Legionnaire

 • Elite
 • Starshina
 • *
 • Posts: 165
 • Φήμη 0
  • View Profile

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
ΣΟΜΑΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ;  ;D
Θέλω να φάει πούτσα η Δύση, μαν. Οι δυτικοί είναι ένα μάτσο παλιόπουστες, που σε όλα είναι ντεμί. Οι τζιχαντιστές έχουν αρχίδια και βγαίνουν με καλάσνικοφ και χατζάρες και μακελεύουν κόσμο, όπως τόσοι νορμάλ άνθρωποι έκαναν εδώ και αιώνες. Τέτοια πουστριλίκια της δύσης, που βγαίνει το κάθε τσουτσέκι και λέει «είμαι σκίνχεντ», «είμαι εθνικιστής», «είμαι κομμουνιστής» και δε θέλει να δώσει μισή σταγόνα αίματος για τον αγώνα, αυτά θα τα είχαν στο φτύσιμο οι αυθεντικοί φασίστες και κομμουνιστές.

Ας βγει το τσουτσέκι που το παίζει σοσιαλιστής και κομμούνι να μου το παίξει μάγκας. Αυτός θα ήταν πρώτος για το εκτελεστικό απόσπασμα των Ερυθρών Χμερ, πριν και από μένα. Ας βγει ο αναρχικός που δεν μπορεί να κλέψει μια τράπεζα σωστά, ή ο τρομοκράτης που ανάθεμα κι αν κατάφερε μισή δολοφονία πολιτικού, να μας κάνει κήρυγμα. Αυτούς τους έχει ο Unabomber για πρωινό. Όταν αυτοί έπαιζαν την ψωλή τους, αυτός τρομοκρατούσε μία ήπειρο από ένα τσαντίρι στη Μοντάνα.

Το δυτικό πουστάκι τα βλέπει αυτά, γι' αυτό και βλέπεις να τρέχουν στο Ισλαμικό Κράτος τέτοια πορνίδια, λες και τους έταξαν ότι θα παίρνουν τζάμπα τσιμπούκια του «Χαλίφη».

Όταν περνάμε τη Σιδηρά Εποχή, την Kali Yuga, επόμενο είναι οι λεχρίτες του IS, που σε άλλη εποχή θα μας έκλαναν μια μάντρα συλλογικά, να θεωρούνται οι γαμάτοι υπερπολεμιστές.

Περνάμε μεγάλη παρακμή και ακόμα και οι λοβοτομημένοι το γνωρίζουν, γι' αυτό και δίνουν εθελοντικά κώλο και πάνε να αυτοκτονήσουν μόνοι τους. Η φύση ξεμπερδεύει με τα καρκινώματα μόνη της, μέσα στην απύθμενη σοφία της.
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

ARMA

 • Guest
Περνάμε μεγάλη παρακμή και ακόμα και οι λοβοτομημένοι το γνωρίζουν, γι' αυτό και δίνουν εθελοντικά κώλο και πάνε να αυτοκτονήσουν μόνοι τους. Η φύση ξεμπερδεύει με τα καρκινώματα μόνη της, μέσα στην απύθμενη σοφία της.

ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΕ ΛΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΔΕ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΠΙΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΥΦΤΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ. ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΗΛΙΘΙΕ.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΕ ΛΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΔΕ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΠΙΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΥΦΤΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ. ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΗΛΙΘΙΕ.
Η μαμά σου το ξέρει ότι δε διαβάζεις, μικρέ;
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Η μαμά σου το ξέρει ότι δε διαβάζεις, μικρέ;
Μάλλον δεν το ξέρει γιατί η μάνα του γαμίεται.

Άρτεμις

 • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
 • Posts: 28
 • Φήμη 0
  • View Profile
.....ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΔΩΜΑΤΙO.....
Άκομη με τη μάνα σου μένεις ρε άχρηστε? Θέλω να σε δω, όταν μάθει τι μαλακίες γράφεις στο νετ....

Στηρίζουμε τις (συν)αγωνίστριες που θερίζουν τις θρησκόληπτες αμοιβάδες του ναζιστικου isis..

Pulverem

 • Guest
Άκομη με τη μάνα σου μένεις ρε άχρηστε? Θέλω να σε δω, όταν μάθει τι μαλακίες γράφεις στο νετ....

Σ' ΑΥΤΟ Θ' ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

ΟΧΙ, ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ, "ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΤΣΑΔΟΡΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΡΩΝ," ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΧΙΚΑ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ), ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΑΡΩΜΑΤΑ ΩΝΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΣΑΜΠΟΥΑΝ (ΤΩΡΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠ' ΤΑ ΧΟΝΤΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ), ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΟΥΣΙ (ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ ΟΜΩΣ, ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΛΩ ΣΚΑΤΟΥΛΙ ΜΟΥΣΑΚΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ), ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΡΕΣΤΟΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΠΙΤΟΓΥΡΑ ΜΕ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΤΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΙΑ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΦΑΚΛΑΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΟΥΛΣΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕ ΨΩΜΙ ΑΠ' ΤΑ ΓΚΟΥΝΤΙΣ (ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΡΙΖΙΑ, ΟΙ ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ, ΑΥΤΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΕΙΠΑΜΕ), ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΜΑΥΡΑ T-SHIRT ΕΤΝΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΠΟΞΕΡΑΚΙΑ, ΤΩΡΑ ΦΟΡΑΩ ΜΟΝΟ ΑΣΠΡΕΣ ΛΥΓΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΩΒΡΑΚΑ, ΒΑΖΩ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΩΣ ΕΡΓΕΝΗΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΥΡΙΣΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΜΕΤΑ), ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΓΥΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ, ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΞΕΡΟΨΗΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΙΟ, ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΩΣ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΜΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ, ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ, ΚΩΛΟΓΡΗΑ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΡΩΣΙΔΑ ΠΟΥΤΑΝΑ.

Α, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ. ΕΙΠΑΜΕ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΝΕΟΓΥΦΤΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΕΜ, ΑΠΗΡΝΗΘΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ. ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ 22 ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΙ ΑΚΥΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ. ΤΕΡΜΑ.
« Last Edit: November 11, 2014, 07:10:18 pm by Pulverem »

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
του ναζιστικου isis..

Τι λες ρε τράβελε που είναι οι κατσαπλιάδες με τις σαγιονάρες ναζί!

Σ' ΑΥΤΟ Θ' ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

ΟΧΙ, ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ, "ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΤΣΑΔΟΡΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΡΩΝ," ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΧΙΚΑ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ), ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΑΡΩΜΑΤΑ ΩΝΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΣΑΜΠΟΥΑΝ (ΤΩΡΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠ' ΤΑ ΧΟΝΤΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ), ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΟΥΣΙ (ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ ΟΜΩΣ, ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΛΩ ΣΚΑΤΟΥΛΙ ΜΟΥΣΑΚΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ), ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΡΕΣΤΟΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΠΙΤΟΓΥΡΑ ΜΕ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΤΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΙΑ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΦΑΚΛΑΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΟΥΛΣΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕ ΨΩΜΙ ΑΠ' ΤΑ ΓΚΟΥΝΤΙΣ (ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΡΙΖΙΑ, ΟΙ ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ, ΑΥΤΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΕΙΠΑΜΕ), ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΜΑΥΡΑ T-SHIRT ΕΤΝΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΠΟΞΕΡΑΚΙΑ, ΤΩΡΑ ΦΟΡΑΩ ΜΟΝΟ ΑΣΠΡΕΣ ΛΥΓΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΩΒΡΑΚΑ, ΒΑΖΩ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΩΣ ΕΡΓΕΝΗΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΥΡΙΣΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΜΕΤΑ), ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΓΥΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ, ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΞΕΡΟΨΗΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΙΟ, ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΩΣ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΜΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ, ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ, ΚΩΛΟΓΡΗΑ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΡΩΣΙΔΑ ΠΟΥΤΑΝΑ.

Α, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ. ΕΙΠΑΜΕ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΝΕΟΓΥΦΤΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΕΜ, ΑΠΗΡΝΗΘΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ. ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ 22 ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΙ ΑΚΥΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ. ΤΕΡΜΑ.

Δηλαδή από άνθρωπος έγινες γυφτέλληνας ρε μαλάκα! Αίσχος! Άκου εκεί μπουγάδα μια φορά την εβδομάδα, δημόσιες παραλίες και goody's! Άκου εκεί πιτσαδόρος, τουλάχιστον άρχισε να πουλάς μαγικά σε πουτάνες νεοελληνίδες να χεστείς στο τάληρο! :D

Pulverem

 • Guest
Δηλαδή από άνθρωπος έγινες γυφτέλληνας ρε μαλάκα! Αίσχος! Άκου εκεί μπουγάδα μια φορά την εβδομάδα, δημόσιες παραλίες και goody's! Άκου εκεί πιτσαδόρος, τουλάχιστον άρχισε να πουλάς μαγικά σε πουτάνες νεοελληνίδες να χεστείς στο τάληρο! :D
ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΝΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ Η ΜΠΟΥΓΑΔΑ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΤΑ ΓΚΟΥΝΤΙΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΙΤΣΑΔΟΡΟΣ" ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΓΥΦΤΙΚΑ;

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΝΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ Η ΜΠΟΥΓΑΔΑ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΤΑ ΓΚΟΥΝΤΙΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΙΤΣΑΔΟΡΟΣ" ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΓΥΦΤΙΚΑ;
Αυτά ήταν το κερασάκι στην τούρτα! :D

Pulverem

 • Guest
Αυτά ήταν το κερασάκι στην τούρτα! :D
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΚΟΝΣΕΠΤ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΘΟΥΛΣΑ ΚΑΙ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΞ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΝΕΟΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΤΣΙΒΕΛΙΣΜΟΥ.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΚΟΝΣΕΠΤ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΘΟΥΛΣΑ ΚΑΙ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΞ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΝΕΟΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΤΣΙΒΕΛΙΣΜΟΥ.

ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΜΩΡΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΣΤΡΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΨΑΧΝΩ; ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΕΣΩ :D ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΜΠΟΛΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΡΑΠΙΚΟ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΧΑΝΕ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;  :DΣΕ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΦΤΥΝΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ  :DΣ' ΑΥΤΟ Θ' ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

ΟΧΙ, ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ, "ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΤΣΑΔΟΡΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΡΩΝ," ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΧΙΚΑ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ), ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΑΡΩΜΑΤΑ ΩΝΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΣΑΜΠΟΥΑΝ (ΤΩΡΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠ' ΤΑ ΧΟΝΤΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ), ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΟΥΣΙ (ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ ΟΜΩΣ, ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΛΩ ΣΚΑΤΟΥΛΙ ΜΟΥΣΑΚΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ), ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΡΕΣΤΟΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΠΙΤΟΓΥΡΑ ΜΕ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΤΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΙΑ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΦΑΚΛΑΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΟΥΛΣΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕ ΨΩΜΙ ΑΠ' ΤΑ ΓΚΟΥΝΤΙΣ (ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΡΙΖΙΑ, ΟΙ ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ, ΑΥΤΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΕΙΠΑΜΕ), ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΜΑΥΡΑ T-SHIRT ΕΤΝΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΠΟΞΕΡΑΚΙΑ, ΤΩΡΑ ΦΟΡΑΩ ΜΟΝΟ ΑΣΠΡΕΣ ΛΥΓΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΩΒΡΑΚΑ, ΒΑΖΩ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΩΣ ΕΡΓΕΝΗΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΥΡΙΣΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΜΕΤΑ), ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΓΥΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ, ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΞΕΡΟΨΗΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΙΟ, ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΩΣ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΜΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ, ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ, ΚΩΛΟΓΡΗΑ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΡΩΣΙΔΑ ΠΟΥΤΑΝΑ.

Α, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ. ΕΙΠΑΜΕ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΝΕΟΓΥΦΤΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΕΜ, ΑΠΗΡΝΗΘΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ. ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ 22 ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΙ ΑΚΥΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ. ΤΕΡΜΑ.


ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑΣ ΓΙΝΕΙΣ.....
ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΚΛΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΙΣΩ  :D

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΕΒΡΑΪΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΤΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ  :D

ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΕΒΡΑΪΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΤΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ  :D


Σε ποιόν πλανήτη ζεις ρε Thulsa, οι τζιχαντιστές ούτε έχουν τολμήσει να ακουμπήσουν το Ισραήλ. :D

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
Σε ποιόν πλανήτη ζεις ρε Thulsa, οι τζιχαντιστές ούτε έχουν τολμήσει να ακουμπήσουν το Ισραήλ. :D

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ  ;) ΗΔΗ ΦΑΓΑΤΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  :D

http://www.tanea.gr/news/world/article/5159867/emprhsmos-sthn-ebraikh-synagwgh-stis-brykselles/

ΟΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ:

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

0 - 1

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ  ;D

ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ  :D
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ  ;) ΗΔΗ ΦΑΓΑΤΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  :D

http://www.tanea.gr/news/world/article/5159867/emprhsmos-sthn-ebraikh-synagwgh-stis-brykselles/

ΟΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ:

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

0 - 1

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ  ;D

ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ  :D


ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ  :D


Είχε ανεβάσει τον περασμένο μήνα σε ισλαμιστική ιστοσελίδα βίντεο όπου εμφανιζόταν να δηλώνει ότι "ο τζιχάντ είναι μία δικαιολογημένη αντίδραση στην καταπίεση των σιωνιστών και των σταυροφόρων", σύμφωνα με το SITE, το οποίο προσθέτει ότι πολλές αναρτήσεις του στο YouTube και στο Facebook έδειχναν "έναν ακραία φυλετικό προσανατολισμό σε ιστορικό και θρησκευτικό πλαίσιο τέτοιο που παραπέμπει σε εξτρεμιστικές τάσεις".


http://www.eglimatikotita.gr/2014/10/blog-post_829.html

ΟΠΟΤΕ ΞΑΝΑΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ:

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

0 - 2

 :D :D :D :D
« Last Edit: November 12, 2014, 01:41:38 am by THULSA DOOM »
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


Pulverem

 • Guest
ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΥΤΣΕΥΜΕΝΟ (ΕΚ ΤΟΥ "ΠΟΥΤΣΕΥΩ") ΑΡΧΙΔΟΚΩΔΩΝΟΚΡΟΥΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΨΩΛΟΖΩΣΜΕΝΩΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΩΝ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΩΝ ΠΟΥ 'ΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΙΣ ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΚΩΛΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ .ΓΙΦ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΟΥΛΕΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΝΤΩΣ Ν' ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΒΔΕΛΥΓΜΕΝΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΛΙΑΝ ΕΥΚΟΛΩΣ ΣΤΥΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΑΝΩΘΕΝ ΧΥΣΟΧΑΦΤΡΑΣ ΑΠ' ΤΑ ΚΩΛΟΫΓΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΥΣΟΣΗΨΑΙΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΙ ΑΠ' ΤΙΣ ΠΑΤΣΕΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΣΦΟΥΓΓΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΥΦΤΟ, ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΓΕΙΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΕΦΤΕΔΟΜΗΧΑΝΗ ΣΕ ΚΡΕΑΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ ΘΑ 'ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΤΑ ΓΚΟΥΝΤΙΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ΤΗΣ ΧΥΣΟΡΟΥΦΑΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΗΣ ΚΩΛΟΓΡΗΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ.

ΠΑΝΤΩΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΘΟΥΛΣΑ ΤΩΡΑ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΧΙΤΗ ΜΕ ΤΑ ΤΖΑΤΖΙΚΙΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΤΣΕΣ ΓΙΑ ΚΕΦΤΕΔΕΣ.

Pulverem

 • Guest
ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΟΜΩΣ, ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ. ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΠΟΡΝΟΣ ΝΕΟΓΥΦΤΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΓΑ ΕΜΠΟΛΑ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΡΩΜΕΝΗ ΡΩΣΙΔΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΠΑΤΣΟΥΛΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΥΚΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΑΣΕΛΓΗ ΠΥΡΡΑΚΤΩΜΕΝΑ ΚΟΛΛΩΔΗ ΓΑΜΩΧΥΣΑ, ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΕΦΤΥΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΤΕ:FIXED

 • Guest
Σ' ΑΥΤΟ Θ' ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΩΣ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΑΕΙ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ, 30 ΧΡΟΝΩΝ ΡΩΣΙΔΑ.

FIXED

Pulverem

 • Guest
FIXED
ΑΚΟΥ 'ΔΩ ΚΩΛΟΓΡΗΑ ΠΟΥΤΑΝΑ / ΑΚΥΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΠΟΡΝΕ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΕ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ Ν' ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΦΡΑΠΕΔΟΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΡΩΣΙΔΑΣ, ΕΓΩ ΣΤΟΥΜΠΩΝΩ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟΣΑΡΚΙΟ ΣΑΣ ΑΠ' ΤΟ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΣΤΗΝΩ ΣΤΗΝ ΓΑΜΙΟΛΑ ΤΗΝ ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΑΜΙΟΛΟΑΙΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΗΓΜΕΝΑ ΣΤΑ ΥΠΕΡΑΡΙΑ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΠ' ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΜΑΝΑΒΙΣΣΑ, "50 ΕΥΡΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ 100 Ο ΚΩΛΟΣ," ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΤΑΚΙ ΑΠ' ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΑ 'ΚΟΝΟΜΑΩ ΑΠ' ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΓΑΜΩΤΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.
« Last Edit: November 18, 2014, 01:23:27 pm by Pulverem »

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
"50 ΕΥΡΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ 100 Ο ΚΩΛΟΣ,"
Σιγά μην χρεώνει τόσα πολλά! :D

Pulverem

 • Guest
Σιγά μην χρεώνει τόσα πολλά! :D
ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΙΑ ΚΩΛΟΓΡΗΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΑΥΤΟ. ΜΑΛΛΟΝ Η ΜΑΝΝΑ ΤΗΣ ΘΑ 'ΤΑΝ.

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΠΑΝΤΩΣ.

Pulverem

 • Guest
ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ ΠΟΣΤ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠ ΓΩΡ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΟΥΝ ΡΕΠΙΟΥΤΕΪΣΟΝ ΠΟΪΝΤΣ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΚ ΠΟΪΝΤΣ. ΣΤΟΥΣ 100 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΔΩΡΟ ΝΑ ΤΗΣ ΒΙΔΩΝΕΙΣ ΣΙΔΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΗΣ ΣΦΗΝΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΛΕΪΣΤΕΪΣΟΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΕΚΚΕΝ ΜΕ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΕΑΝ ΔΕ, ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΡΑΛΛΥ ΤΟΤΕ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΑΠ' ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΛΕΪΣΤΕΪΣΟΝ.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Έλα μαλάκα μαξ πες την αλήθεια, απλώς την βρίσκεις με τις αντάρτικες στολές γι'αυτό γουστάρεις τόσο τους Κούρδους. :D

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Έλα μαλάκα μαξ πες την αλήθεια, απλώς την βρίσκεις με τις αντάρτικες στολές γι'αυτό γουστάρεις τόσο τους Κούρδους. :D

με προσβαλλει και μονο που το ειπες αυτο!  :P

https://www.youtube.com/watch?v=4JrqfJ67GUM
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.