Author Topic: Και όμως ο Στάλιν είχε δίκιο  (Read 745 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Re: Και όμως ο Στάλιν είχε δίκιο
« on: January 29, 2016, 12:46:33 pm »
Ο Στάλιν ήταν ένας αιμοσταγής δικτάτορας ο οποίος κατέκλεψε τον λαό, σκλάβωσε εκατοντάδες εκατομμύρια κόσμο και εμπόδισε τους Λευκούς αδερφούς μας από το να παράξουν ελεύθερα πλούτο, καταδικάζοντάς τους σε μια ζωή πόνου και δυστυχίας. Το κρατικιστικό καθεστώς του τυράννου Στάλιν επέτρεψε στους μη Λευκούς υπάνθρωπους να φτάσουν τους Λευκούς και να κοντεύουν να τους αφανίσουν βιολογικώς ενώ κατέστησε τους Λευκούς αδερφούς μας αξιοθρήνητους. Σήμερα το να είσαι σκύλος ίσως είναι καλύτερο από το να είσαι Ρώσος. Το ίδιο κρατικιστικό καθεστώς ελάχιστα άλλαξε μέχρι και σήμερα και για αυτό εξακολουθούν οι Λευκοί Ρώσοι αδερφοί μας να ζουν μέσα στην φτώχεια, τη δυστυχία και τη μιζέρια με νέο τύραννο αυτή τη φορά, τον Πούτιν, να τους έχει κατασκλαβώσει, να μην τους επιτρέπει να παράξουν ελεύθερα πλούτο και να βγουν από αυτό το μαρτύριο και να τους έχει καταντήσει πόρνες της εξουσίας. Όλα αυτά τα εγκλήματα είναι εγκλήματα κατά της Λευκής Φυλής, η οποία χάνει μέρα με τη μέρα έδαφος και κυλιέται στη λήθη και στον θάνατο.

Τώρα, οι εξουσιαστές πάντα περνούσαν καλά. Το να ρουφάς το αίμα των Λευκών ανέκαθεν εξασφάλιζε βασιλική καλοπέραση. Αλλά, εκτός του ότι είναι προδοτικό και ανήθικο και μόνο ένα σκουλήκι θα μπορούσε να σκέφτεται έτσι, δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι για την καλοπέραση ενός Στάλιν χρειάζεται εκατομμύρια σκλάβοι. Πρέπει να είσαι εξαιρετικά μοχθηρός, κακούργος, πανάθλιος υποκριτής και αρχείος για να γίνεις Στάλιν στη θέση του Στάλιν. Ο καθένας αποτυχημένος που, χωρίς το Κράτος, θα είχε μια νορμάλ ζωή, δεν πρόκειται ποτέ να γίνει Στάλιν. Παρά το γεγονός ότι καλείται και πληρώνεται για να θαυμάζει τον Στάλιν και τον Πούτιν, κατά 99.9999% δεν θα ξεφύγει από την ακόμα μεγαλύτερη μιζέρια και τον θάνατο της Λευκής Φυλής τα οποία ο Στάλιν και ο Πούτιν, και η σκλαβιά εν γένει, σπέρνουν. Επομένως όλη αυτή η λατρεία του κάθε αιμοσταγούς δικτάτορα στηρίζομενη σε μια ρεβανσιστική λαγνεία διορισμού στο δημόσιο, περισσότερο αποκαλύπτουν ότι είσαι ψυχανώμαλος και μισάνθρωπος, παρά μπορούν να εκληφθούν ως λογικές σκέψεις.

Όποιος, για ξεκάθαρα ατομικούς σκοπούς, για να ιατρέψει τα κόμπλεξ κατωτερότητάς του, συναινεί στην κρατικιστική αποκτήνωση των Λευκών Κοινωνιών, εκτός από βδέλυγμα ηθικής, είναι βαριά ψυχανώμαλος και χρήζει ιατρικής φροντίδας.