Author Topic: Και όμως ο Στάλιν είχε δίκιο  (Read 557 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Inglorius Bastards

 • Guest
Και όμως ο Στάλιν είχε δίκιο
« on: January 28, 2016, 07:54:26 pm »
Ο Βλαδίμηρος ξεκαθάρισε σήμερα ότι ο Στάλιν είχε δίκιο και έριξε το ανάθεμα στον Λένιν. Ο Λένιν φύτεψε μια ισχυρή βόμβα στα θεμέλια του κρατικού οικοδομήματος της Ρωσίας που εξερράγη αργότερα, είπε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μιλώντας σε ένα περιφερειακό φόρουμ του κόμματος του στην Σταυρούπολη.
Ο Πούτιν υπενθύμισε ότι ο Λένιν είχε μια ουσιαστική συζήτηση με τον Στάλιν σχετικά με τις αρχές οικοδόμησης του μελλοντικού σοβιετικού κράτους και τόνισε ότι οι ιδέες του Στάλιν απορρίφθηκαν και η Σοβιετική Ένωση στηρίχτηκε στις ιδέες εκείνων που υποστήριζαν τη δυνατότητα απόσχισης .
Το δικαίωμα της απόσχισης ήταν μια ωρολογιακή βόμβα που τοποθετήθηκε στα θεμέλια της κρατικής μας οντότητας και προκάλεσε την τελική διάλυση της χώρας.
Ο Πούτιν μίλησε ακόμα για την πεμπτοφαλαγγίτη και προδοτική πολιτική του Κομμουνιστικού Κόμματος , στον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο, με αποτέλεσμα η Ρωσία ν; ηττηθεί από τον ηττημένο .
Ο Πούτιν είπε ακόμα ότι ήταν μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος αλλά δεν ήταν ποτέ κομματόσκυλο και ούτε κομματικό στέλεχος. Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν σκληροπυρηνικός υπέρμαχος της κομμουνιστικής ιδεολογίας, είπε, και τόνοισε ότι σε αντίθεση με πολλά στελέχη του Κομμουνιστικού Κόμματος δεν πέταξε την κομματική του ταυτότητα, που εξακολουθεί να την κρατάει στο σπίτι. Ο Πούτιν είπε ότι του άρεσαν οι Κομμουνιστικές και Σοσιαλιστικές ιδέες και ότι εξακολουθούν να τον εμπνέουν. Ταυτόχρονα κατήγγειλε τα εγκλήματα των κομμουνιστών, τις εκτελέσεις της οικογένειας του Τσάρου, και τις εκτελέσεις των ιερέων .
Ο Πούτιν επέκρινε την οικονομική πολιτική της Σοβιετικής Ένωσης αλλά αναγνώρισε ότι η σχεδιασμένη οικονομία κατάφερε να κινητοποιήσει πόρους και να αντιμετωπίζει προβλήματα στον τομέα της υγείας, στην εκπαίδευση και στην αμυντική βιομηχανία. Κάλεσε του Ρώσους να μελετούν την ιστορία ως σύνθετη εικόνα και όχι ως άσπρη η μαύρη . Θα πρέπει να μελετήσουμε προσεκτικά και να αναλύσουμε αντικειμενικά τα γεγονότα ώστε να αποφευχθούν τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν, είπε.
Μιλώντας για τα σημερινά προβλήματα της ρωσικής οικονομίας τόνισε ότι πρώτο του μέλημα είναι η διατήρηση ενός αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης για τους ανθρώπους στη Ρωσία . Αυτή είναι η είναι προτεραιότητα. και το κύριο καθήκον των ρωσικών αρχών στο τρέχον οικονομικό περιβάλλον είναι η διατήρηση ενός αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης για τους ανθρώπους. "Φυσικά, θα πρέπει να παρακολουθεί στενά το θέμα να διασφαλίζουν αξιοπρεπή επίπεδα διαβίωσης για τους ανθρώπους. Τα βασικά μεγέθη της ρωσικής οικονομίας επιτρέπουν συγκρατημένη αισιοδοξία για το μέλλον ,είπε, γιατί το ελλειμμα του προϋπολογισμού απεδείχθη μικρότερο από ό, τι αναμενόταν" ότι το πλεόνασμα του εμπορικού ισοζυγίου παραμένει και ότι υπάρχουν μεγάλα συναλλαγματικά αποθέματα ενώ δημόσιο χρέος, παραμένει μικρό. Η Ρωσία θα πρέπει να βρεί εσωτερικούς πόρους για την ανάπτυξη σε συνθήκες οικονομικής αστάθειας που σχετίζονται με τις τιμές του πετρελαίου, τόνισε ο Πούτιν και είπε οτι δεν υπάρχει κατάρρευση του ρουβλίου, ενώ μίλησε για την προώθηση της ελευθερίας των επιχειρήσεων στη Ρωσία και τόνισε ότι η οικονομία θα πρέπει να απαλλαγεί από τη διαφθορά και τον νεποτισμό.
 Θυμίζω το λόγο του Στάλιν στην Κόκκινη πλατεία της Μόσχας στις 3 Ιούλιου 1941 στον οποίο είπε ότι ο πόλεμος είναι για την Πατρίδα:
Μαζί με τον Κόκκινο Στρατό, ολόκληρος ο σοβιετικός λαός ξεσηκώνεται για την υπεράσπιση της πατρίδας. Ο εχθρός είναι σκληρός και ανελέητος. Έχει σκοπό του να κατακτήσει τη γη μας,ν αρπάξει το στάρι μας και τα πετρέλαιά μας, τον καρπό της δουλειάς μας. Έχει σκοπό να καταστρέψει τον εθνικό πολιτισμό και την εθνική ανεξαρτησία των Ρώσων, και των άλλων ελεύθερων λαών της Σοβιετικής Ένωσης. Πρόκειται, για ζήτημα ζωής ή θανάτου του σοβιετικού κράτους, ζωής ή θανάτου των λαών της ΕΣΣΔ, που είτε θα είναι ελεύθεροι είτε θα υποδουλωθούν. Για να εξαλείψουμε τον κίνδυνο, που κρέμεται πάνω από την πατρίδα μας , είναι απαραίτητο οι άνθρωποί μας, να καταλάβουν όλη την έκταση του κινδύνου, που απειλεί τη χώρα μας, να εγκαταλείψουν την ξενοιασιά και τις χαρές των καλών καιρών και να κινητοποιηθούν, να αναπροσαρμόσουν όλη τη δουλειά τους πάνω σε νέο, πολεμικό ρυθμό, που δεν ξέρει οίκτο για τον εχθρό. Είναι απαραίτητο να μην υπάρχει θέση στις γραμμές μας για τους μεμψίμοιρους και τους δειλούς, για τους πανικόβλητους και τους λιποτάκτες. Ο λαός μας με τόλμη, και θάρρος, αγνοώντας το φόβο ρίχνεται με αυταπάρνηση στον απελευθερωτικό μας πόλεμο για την πατρίδα. Οι λαοί της Σοβιετικής Ένωσης βλέπουν τώρα πως ο εχθρός είναι αμείλικτος στη λυσσασμένη μανία του και στο μίσος του ενάντια στην πατρίδα μας που εξασφάλισε σε όλους τους εργαζόμενους την ελεύθερη εργασία και ευημερία. Οι λαοί της Σοβιετικής Ένωσης πρέπει να σηκωθούν για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, και της γης τους ενάντια στον εχθρό.
Ο Βλαδίμηρος είναι μέγας τακτικιστής. Δεν θυμήθηκε τυχαία το Μουστάκια. Προετοιμάζει την κοινή του γνώμη για τον νέο πατριωτικό πόλεμο με τη Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Για αυτό τόνισε ότι πρώτο του μέλημα είναι η διατήρηση ενός αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης για τους ανθρώπους της Ρωσίας. Η Πατρίδα φροντίζει τα παιδιά της, και εξασφαλίζει σε όλους ελευθερία , εργασία και ευημερία.


Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Ο Στάλιν ήταν ένας αιμοσταγής δικτάτορας ο οποίος κατέκλεψε τον λαό, σκλάβωσε εκατοντάδες εκατομμύρια κόσμο και εμπόδισε τους Λευκούς αδερφούς μας από το να παράξουν ελεύθερα πλούτο, καταδικάζοντάς τους σε μια ζωή πόνου και δυστυχίας. Το κρατικιστικό καθεστώς του τυράννου Στάλιν επέτρεψε στους μη Λευκούς υπάνθρωπους να φτάσουν τους Λευκούς και να κοντεύουν να τους αφανίσουν βιολογικώς ενώ κατέστησε τους Λευκούς αδερφούς μας αξιοθρήνητους. Σήμερα το να είσαι σκύλος ίσως είναι καλύτερο από το να είσαι Ρώσος. Το ίδιο κρατικιστικό καθεστώς ελάχιστα άλλαξε μέχρι και σήμερα και για αυτό εξακολουθούν οι Λευκοί Ρώσοι αδερφοί μας να ζουν μέσα στην φτώχεια, τη δυστυχία και τη μιζέρια με νέο τύραννο αυτή τη φορά, τον Πούτιν, να τους έχει κατασκλαβώσει, να μην τους επιτρέπει να παράξουν ελεύθερα πλούτο και να βγουν από αυτό το μαρτύριο και να τους έχει καταντήσει πόρνες της εξουσίας. Όλα αυτά τα εγκλήματα είναι εγκλήματα κατά της Λευκής Φυλής, η οποία χάνει μέρα με τη μέρα έδαφος και κυλιέται στη λήθη και στον θάνατο.

Τώρα, οι εξουσιαστές πάντα περνούσαν καλά. Το να ρουφάς το αίμα των Λευκών ανέκαθεν εξασφάλιζε βασιλική καλοπέραση. Αλλά, εκτός του ότι είναι προδοτικό και ανήθικο και μόνο ένα σκουλήκι θα μπορούσε να σκέφτεται έτσι, δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι για την καλοπέραση ενός Στάλιν χρειάζεται εκατομμύρια σκλάβοι. Πρέπει να είσαι εξαιρετικά μοχθηρός, κακούργος, πανάθλιος υποκριτής και αρχείος για να γίνεις Στάλιν στη θέση του Στάλιν. Ο καθένας αποτυχημένος που, χωρίς το Κράτος, θα είχε μια νορμάλ ζωή, δεν πρόκειται ποτέ να γίνει Στάλιν. Παρά το γεγονός ότι καλείται και πληρώνεται για να θαυμάζει τον Στάλιν και τον Πούτιν, κατά 99.9999% δεν θα ξεφύγει από την ακόμα μεγαλύτερη μιζέρια και τον θάνατο της Λευκής Φυλής τα οποία ο Στάλιν και ο Πούτιν, και η σκλαβιά εν γένει, σπέρνουν. Επομένως όλη αυτή η λατρεία του κάθε αιμοσταγούς δικτάτορα στηρίζομενη σε μια ρεβανσιστική λαγνεία διορισμού στο δημόσιο, περισσότερο αποκαλύπτουν ότι είσαι ψυχανώμαλος και μισάνθρωπος, παρά μπορούν να εκληφθούν ως λογικές σκέψεις.

Όποιος, για ξεκάθαρα ατομικούς σκοπούς, για να ιατρέψει τα κόμπλεξ κατωτερότητάς του, συναινεί στην κρατικιστική αποκτήνωση των Λευκών Κοινωνιών, εκτός από βδέλυγμα ηθικής, είναι βαριά ψυχανώμαλος και χρήζει ιατρικής φροντίδας.

Long Knives 88

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 447
 • Φήμη 1
  • View Profile
το χτίσιμο της ΕΣΣΔ στηρίχτηκε όχι στις ιδέες του Λένιν, ούτε του Στάλιν, αλλά σε αυτές του Λούντεντορφ. Δε διαβάζετε που δε διαβάζετε τίποτα άλλο, δε διαβάζετε ούτε καν αυτά που μπαίνουν εδώ στο ww. Αγράμματοι,
"in a socialist society based on healthy principles, homosexuals should have no place"
- Nikolai Krylenko

Inglorius Bastards

 • Guest
Την καταντια της λευκης-και καλα υπερ-φυλης την ειδαμε και την βλεπουμε καθημερινα απο την ηθικη της κατρακυλα. Σε λιγο βλαμμενε δεν θα υπαρχει λευκη φυλη στην δυτικη ευρωπη. Ειτε σου αρεσει ειτε οχι οι μονες χωρες που κρατανε την φαση καθαρη ειναι αυτες του ανατολικου μπλοκ, της πρωην ΕΣΣΔ και το ισραηλ οποτε βικινγκς, κελτες, γαλατες, σαξωνες και σια μας εχουν αποχαιρετησει προ πολλου...
Το μελλον της λευκης φυλης βρισκεται στις αχανεις ρωσικες πεδιαδες

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Το μελλον της λευκης φυλης βρισκεται στις αχανεις ρωσικες πεδιαδες

Και πολυ σας ειναι.  ;)
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Την καταντια της λευκης-και καλα υπερ-φυλης την ειδαμε και την βλεπουμε καθημερινα απο την ηθικη της κατρακυλα. Σε λιγο βλαμμενε δεν θα υπαρχει λευκη φυλη στην δυτικη ευρωπη. Ειτε σου αρεσει ειτε οχι οι μονες χωρες που κρατανε την φαση καθαρη ειναι αυτες του ανατολικου μπλοκ, της πρωην ΕΣΣΔ και το ισραηλ οποτε βικινγκς, κελτες, γαλατες, σαξωνες και σια μας εχουν αποχαιρετησει προ πολλου...
Το μελλον της λευκης φυλης βρισκεται στις αχανεις ρωσικες πεδιαδες
Νομίζεις, τα πράγματα δεν έχουν φτάσει ακόμα σε σημείο μη αναστρέψιμο.

Long Knives 88

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 447
 • Φήμη 1
  • View Profile
Την καταντια της λευκης-και καλα υπερ-φυλης την ειδαμε και την βλεπουμε καθημερινα απο την ηθικη της κατρακυλα. Σε λιγο βλαμμενε δεν θα υπαρχει λευκη φυλη στην δυτικη ευρωπη. Ειτε σου αρεσει ειτε οχι οι μονες χωρες που κρατανε την φαση καθαρη ειναι αυτες του ανατολικου μπλοκ, της πρωην ΕΣΣΔ και το ισραηλ οποτε βικινγκς, κελτες, γαλατες, σαξωνες και σια μας εχουν αποχαιρετησει προ πολλου...
Το μελλον της λευκης φυλης βρισκεται στις αχανεις ρωσικες πεδιαδες
Mα και ιστορικά να το δεις, το Πνεύμα της Ευρώπης πάντα στις ρώσικες πεδιάδες ήταν.

Ποιος απώθησε μια και καλή τις Μογγολικές Ορδές στο Κουλίκοβο; Οι Γενοβέζοι που ακολουθούσαν τον Τζέγκις Χαν; ΟΧΙ. Ο Δημήτρης Ντονσκόι τους γάμησε και έσωσε την Ευρώπη.

Ποιος γλίτωσε την Ευρώπη από το κεμπάπ; Ο Πάπας ή η Μαρία Τερέζα; ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. Ο Ουνυάδης, ο Σκεντέρμπεης, ο Σοβιέσκι κι ο Σουβόροφ. Δηλαδή ένας Ούγγρος, ένας Αλβανός, ένας Πολωνός κι ένας Ρώσος.

Ποιος έσωσε για πολλά χρόνια ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης από την αμερικανοποίηση; Οι Αγγλογάλλοι; ΟΧΙ. Οι Ρώσοι το κάνανε μέχρι που έπεσε το τοίχος, και το κάνουν ακόμα προσπαθώντας να σώσουν τους Ουκρανούς από τη Σομαλοποίηση.

Ο Ναπολέων και ο Χίτλερ ΠΟΤΕ δεν έπρεπε να τα βάλουν με τους Ρώσους. Θα μπορούσαν μαζί να είχαν φτιάξει μια Ευρώπη χωρίς Αγγλία και χωρίς Αμερική. Αντίθετα προτίμησαν να μαλακιστούν με πολέμους στην Ανατολή.
"in a socialist society based on healthy principles, homosexuals should have no place"
- Nikolai Krylenko

Long Knives 88

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 447
 • Φήμη 1
  • View Profile
επίσης οι Τεύτονες Ιππότες είναι για τον πούτσο στο AoE, για πλάκα τους έχουν οι Μαμελούκοι.
"in a socialist society based on healthy principles, homosexuals should have no place"
- Nikolai Krylenko

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
επίσης οι Τεύτονες Ιππότες είναι για τον πούτσο στο AoE, για πλάκα τους έχουν οι Μαμελούκοι.
Στο Medieval total war 2 και στο knights of honour γαμάνε οι Τεύτονες πάντως.

Long Knives 88

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 447
 • Φήμη 1
  • View Profile
Στο Medieval total war 2 και στο knights of honour γαμάνε οι Τεύτονες πάντως.
στο ΑοΕ είναι πολύ αργοί.
"in a socialist society based on healthy principles, homosexuals should have no place"
- Nikolai Krylenko

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
στο ΑοΕ είναι πολύ αργοί.
Και στο knights of honour είναι αλλά μόλις φτάσουν γαμάνε μανούλες.

Long Knives 88

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 447
 • Φήμη 1
  • View Profile
Και στο knights of honour είναι αλλά μόλις φτάσουν γαμάνε μανούλες.
ναι μόνο που αν έχουν απέναντι Μογγόλους έφιππους τοξότες δεν προλαβαίνουν καν να φτάσουν. Αυτό είναι το κακό.
"in a socialist society based on healthy principles, homosexuals should have no place"
- Nikolai Krylenko

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
ναι μόνο που αν έχουν απέναντι Μογγόλους έφιππους τοξότες δεν προλαβαίνουν καν να φτάσουν. Αυτό είναι το κακό.
Έχω κάτι χρόνια να παίξω AoE, ιππικό δεν έχουν καθόλου;

Long Knives 88

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 447
 • Φήμη 1
  • View Profile
Έχω κάτι χρόνια να παίξω AoE, ιππικό δεν έχουν καθόλου;
έχουν Paladins και Hussars. Kαλούτσικα units, αλλά πάλι δύσκολα να τα βάλουν με Μογγόλους. Τους Γότθους τους παίρνουν, αλλά Γότθοι και Τεύτονες πάνω κάτω είναι το ίδιο σε units.

Tις προάλλες έπαιζα ανοιχτή μάχη 75 vs 75, Τεύτονες με Μογγόλους (απ' τη μια 25 Paladins, 20 Teutonic Knights, 15 Hussars, 10 Champions και 5 καταπέλτες, κι απ' την άλλη 30 Mangudai, 20 Ηeavy Cavalry Archers, 15 Light Cavalry Archers και 10 Light Cavalry χωρίς τόξα) και σε ενάμισι λεπτό είχε σκοτωθεί όλος ο τευτονικός στρατός.

 

Σε πεζικό vs πεζικό είναι καλοί οι Τεύτονες. Σε πεζικό vs ιππικό υστερούν.

"in a socialist society based on healthy principles, homosexuals should have no place"
- Nikolai Krylenko

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
έχουν Paladins και Hussars. Kαλούτσικα units, αλλά πάλι δύσκολα να τα βάλουν με Μογγόλους. Τους Γότθους τους παίρνουν, αλλά Γότθοι και Τεύτονες πάνω κάτω είναι το ίδιο σε units.

Tις προάλλες έπαιζα ανοιχτή μάχη 75 vs 75, Τεύτονες με Μογγόλους (απ' τη μια 25 Paladins, 20 Teutonic Knights, 15 Hussars, 10 Champions και 5 καταπέλτες, κι απ' την άλλη 30 Mangudai, 20 Ηeavy Cavalry Archers, 15 Light Cavalry Archers και 10 Light Cavalry χωρίς τόξα) και σε ενάμισι λεπτό είχε σκοτωθεί όλος ο τευτονικός στρατός.

 

Σε πεζικό vs πεζικό είναι καλοί οι Τεύτονες. Σε πεζικό vs ιππικό υστερούν.
Μαλακία...γιατί δεν κάνεις μια μίξη πεζικού ιππικού;

Long Knives 88

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 447
 • Φήμη 1
  • View Profile
Μαλακία...γιατί δεν κάνεις μια μίξη πεζικού ιππικού;
ε αυτό έκανα, οι Τεύτονες είχαν και πεζικό και ιππικό. Οι Μογγόλοι μόνο ιππικό. Την έκανα ρεαλιστική τη μάχη.

Με Ρωμαίους πάντως μπορούσα να κερδίζω μάχες χωρίς καθόλου ιππικό, ακόμα και με πολύ μικρότερο στρατό από τον αντίπαλο. Μια φορά έβαλα 380 Ρωμαίους, μόνο πεζικό (Elite Skirmishers, ακοντιστές κλπ), σε 570 Πέρσες, από τους οποίους καμιά 300αριά έφιπποι τοξότες, και 35 ελέφαντες, και τους πήρα. Βέβαια οι Πέρσες είναι αργοί, καμιά σχέση με Μογγόλους.

Τους Μογγόλους για να τους νικήσεις σε ανοιχτή μάχη πρέπει απλά να έχεις περισσότερο κόσμο. Δε γίνεται αλλιώς.
"in a socialist society based on healthy principles, homosexuals should have no place"
- Nikolai Krylenko